من رقصیدن بلد نیستم

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رقص بلد نیستم :(الان فامیل دارن تو هال فیلم تولد اخیر یکی از بچه ها رو میبینن، رقص خودمو دیدم حالم بد شد فرار کردم اومدم تو اتاق.اقا چه کنم؟ مرد رقصیدن بلد نباشه بده؟ از این به بعد یا قشنگ رقصیدنو یاد میگیرم یا میرم تو مجالس یه گوشه میشینم و لبخند میزنم!

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من رقص بلد نیستم :(الان فامیل دارن تو هال فیلم تولد اخیر یکی از بچه ها رو میبینن، رقص خودمو دیدم حالم بد شد فرار کردم اومدم تو اتاق.اقا چه کنم؟ مرد رقصیدن بلد نباشه بده؟ از این به بعد یا قشنگ رقصیدنو یاد میگیرم یا میرم تو مجالس یه گوشه میشینم و لبخند میزنم!
:surprised::huh::w15:

zaha joon

عضو جدید

کاری نداره ک خخخ ى بار ک رفتی عروسی قشنگ مردایی ک دارن تو مجلس میرقصنو نگاه کن هیچ کار خاصی انجام نمیدن فقط بشکن میزنن.. تنها چیزی ک بلدن اینکه اعتماد بنفس دارن.. اینو جدی دارم میگم..

ع رشیدی

کاربر فعال
:biggrin:
به نظر من خیلیا وقتی فیلم رقص خودشونو میبینن همین حس بهشون دست میده.منم اینطوری میشم خخخخخ، ولی بعضی وقتا چاره ای نیست مجبورت میکنن که برقصی به زور بلندت میکنن اینجاس که دیگه یه گوشه نشستن و لبخند زدن فایده ای نداره .

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری نداره ک خخخ ى بار ک رفتی عروسی قشنگ مردایی ک دارن تو مجلس میرقصنو نگاه کن هیچ کار خاصی انجام نمیدن فقط بشکن میزنن.. تنها چیزی ک بلدن اینکه اعتماد بنفس دارن.. اینو جدی دارم میگم..

درست میگی. ولی بعضیاشون واقعا قشنگ میرقصن، من یا مثله روبوت هستم یا خیلی جست و خیز اضافه دارم. در کل افتضاح! اصلا دیگه هیچ مجلسی شرکت نخواهم کرد

zaha joon

عضو جدید
درست میگی. ولی بعضیاشون واقعا قشنگ میرقصن، من یا مثله روبوت هستم یا خیلی جست و خیز اضافه دارم. در کل افتضاح! اصلا دیگه هیچ مجلسی شرکت نخواهم کرد

اره بعضیاشون خیلی تمییز میرقصن این واس دو تا چیزه یکی اینکه تمرین داشتن یکی ام اعتماد بنفس اینکارو دارن
ى دره اعتماد بنفسو ببر بالا این ک رقص بلد نیستی دلیل نمیشه ک تو مجلسا شرکت نکنی

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد باس رقص بلد نباشه و فقط این پا و اون پا کنه :king:

خخخ. یاد دومادمون افتادم که رفتن بلندش کردن و الانم فیلمشو داریم و هروقت نگا میکنیم کلی میخندیم.خودشم میخنده.

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من رقصیدن یه هنر ذاتیه
مثل سایر انواع هنر بعضی ها هم خیلی هنرمندن بعضی روش کار میکنن بعضی هم هیچ بویی ازش نبردن

میتونی بری کلاس رقص
اگه استعداد داشته باشی خودت کم کم جور میکنی وگرنه در حدی که وقتی ازت خواستن بتونی برقص یاد میگیری

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز

وا!

مرد حسابی مگه تو همونی نیستی که چند هفته قبل از وضع کشور و مسکن و ... می نالیدی و همرو زیر فحش و نفرین گرفته بودی؟!@@@@@؟@@@؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان اومدی به فکر رقص خودتی؟!!؟؟!؟

عجبا! من خل شدم یا تو رفیق؟

فکر کنم زیادی بهت فشار اومده سیستم اعصاب و روانت اتصال پیدا کرده:biggrin: