من حالم خوب شدهههههه...!

payam.safarian

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/225374-وست-دختر-یابی((با-توجه-به-شرایط-خاص-شما))

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اورامان منم شفا پیدا کردم البته من خودمو تو یکی از امامزاده های شهرمون به قل و زنجیر بستم تا خوب شدم
:D خوب میشی قول میدم....ادم اگه یه زنی مثل سحر داشته باشه نیازی به دخیل و امامزاده نیست:smile:
دستت درد نکنه دیگه!
حالا دیگه فصل ماشد فصل حالگیری!!!:cry:

بهاره جونم من اصلا پاییزو دوست ندارم متاسفانه
آخ جووووووووووووووووووون:w33::w33::w31::w31:

قلفونت بلم:gol:
اوریییییییییییییییییییییییی
دلم برات تنگ شده بود. خدا رو شکر که اومدی

مرسی عسیسم:smile: منم خیلییییییییییییییییییییییییی
خیلی عالیه، ولی نگفتید چه اتفاقی باعث شد که از این رو به اون رو بشید. اگه می تونید بگید چی شد....

از خودم حالم بد شد راستش....یه اتفاق دیگه ام افتاد البته اونو نمیتونم توضیح بدم ولی یه اتفاقی بود که باعث شد خیلی بهم بر بخوره و بفهمم بی جهت دارم خودمو میسپرم دسته افسردگی و رخوت....یه تلنگر ساده بود ولی خیلی به جا بود
خدا رو شکر که خوب شدی آبجی

فکر کنم افسردگی فصلی بوده نه ؟
تو پائیز پیش میاد !

ولی این چن روز که نبودی خیلی خوش گذاشته واسم
کسی نبود بهم حرص بده

آره تقریبا....ا
اینم از داداشه من....من نیستم بهش خوش میگذره.....:razz: عوضش با انرژیه دوبله اومدم که دیگه کلا دقت بدم:D
خدا روشکر همیشه سلامت باشین

مرسی ممنونم:smile::gol:
سلام اورامان جون..واقعا خوشحالم......دیجه نبینم دپسل مپسل شدی ها!!!!!!!!

مرسی ایهان جونم....:smile: فعلا که خیلی خوبم:)
با اوری جونم درست صحبت کن
خن خودتو کثیف نکن سحر جونم بعدا میدونم چیکارش کنم:D

Sarp

مدیر بازنشسته
با اوری جونم درست صحبت کن
آبجیمه
تو چی میگی این وسط ؟:mad:
نه هستم هنوز جایی نمیرم
پس خودم میفرستمت :surprised:
:D خوب میشی قول میدم....ادم اگه یه زنی مثل سحر داشته باشه نیازی به دخیل و امامزاده نیست:smile:

آره تقریبا....ا
اینم از داداشه من....من نیستم بهش خوش میگذره.....:razz: عوضش با انرژیه دوبله اومدم که دیگه کلا دقت بدم:D
خن خودتو کثیف نکن سحر جونم بعدا میدونم چیکارش کنم:D
من کاملش میکنم
آدم اگه زنی مثل سحر داشته باشه نیازی به امامزاده نیست که بری دخیل ببندی و گلدسته ش بیفته رو کله ت ونفله ت کنه:biggrin:

وای دده

خدایا خودمو به تو میسپرم

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشحال شدم... امیدوارم همیشه سر حال باشی..:gol::gol::gol:

دیگه ام افسرده نشیا...حالا چه کاریه...واقعا نتم بعد چیزیه...والا

بخند تا دنیا به روت بخنده این طوری

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبجیمه

من کاملش میکنم
آدم اگه زنی مثل سحر داشته باشه نیازی به امامزاده نیست که بری دخیل ببندی و گلدسته ش بیفته رو کله ت ونفله ت کنه:biggrin:

وای دده

خدایا خودمو به تو میسپرم

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

:smile: ....خودا نکنه عسیسم....
آبجیمه

من کاملش میکنم

وای دده

خدایا خودمو به تو میسپرم

بابک با سحر درست برخورد کنا:w00:راستی کسی و واسه من پیدا کردی؟....:D خیلی بهت وقت دادم بابک دیگه وقتت تموم شد گیم اومر شدی خودم میرم دنبالش....فردا شاکی نشی باز
خوشحال شدم... امیدوارم همیشه سر حال باشی..:gol::gol::gol:

دیگه ام افسرده نشیا...حالا چه کاریه...واقعا نتم بعد چیزیه...والا

بخند تا دنیا به روت بخنده این طوری

ای جونم...مرسییییییییییییییییییییییی.....

سحر حسابشو برس:D
[SIZE=-1]
مامان شوورمو نزن بیوه می شم هااااااااا[/SIZE]

سلام شماها کاره دیگه ای جز اسپم بلد نیستین که احیانا:w26:
توروخدا بذارید تاپیکم زنده بمونه....

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
:smile: ....خودا نکنه عسیسم....

بابک با سحر درست برخورد کنا:w00:راستی کسی و واسه من پیدا کردی؟....:D خیلی بهت وقت دادم بابک دیگه وقتت تموم شد گیم اومر شدی خودم میرم دنبالش....فردا شاکی نشی باز

ای جونم...مرسییییییییییییییییییییییی.....

سحر حسابشو برس:D

سلام شماها کاره دیگه ای جز اسپم بلد نیستین که احیانا:w26:
توروخدا بذارید تاپیکم زنده بمونه....
[SIZE=-1]
یعنی من اینجا اسپم نکنم اینجا زنده می مونه؟[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE]

shakibaa77

عضو جدید
سلام

سلام

از اینکه حالتون بهتر شده خیلی خوشحالم و بهتون تبریک میگم بخصوص بخاطر ارادتون
اما یکی از عوامل افسردگی به نظر من همین اعتیاد به نته که منم داغون کرده ی زنگ خطری بود برای من تا دیگه کمتر بیام باشگاه و بیشتر به کارام برسم
بابهترین آرزوها برای همه شما دوستای خوبم
شاد باشید :smile::gol:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
[SIZE=-1]
یعنی من اینجا اسپم نکنم اینجا زنده می مونه؟[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE]

آخه تو که یه نفر نیستی رها جونم... ماشالا یه قبیله دنبالتن:D تو که میای همه از رئیس قبیله تبعیت میکنن:biggrin::w15:
از اینکه حالتون بهتر شده خیلی خوشحالم و بهتون تبریک میگم بخصوص بخاطر ارادتون
اما یکی از عوامل افسردگی به نظر من همین اعتیاد به نته که منم داغون کرده ی زنگ خطری بود برای من تا دیگه کمتر بیام باشگاه و بیشتر به کارام برسم
بابهترین آرزوها برای همه شما دوستای خوبم
شاد باشید :smile::gol:
مرسی....دقیقا مهم ترین عامل تشدید افسردگیه من همین نت و و ابستگی به اون بود که خوشبختانه حل شد

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه تو که یه نفر نیستی رها جونم... ماشالا یه قبیله دنبالتن:D تو که میای همه از رئیس قبیله تبعیت میکنن:biggrin::w15:

مرسی....دقیقا مهم ترین عامل تشدید افسردگیه من همین نت و و ابستگی به اون بود که خوشبختانه حل شد
[SIZE=-1]
[/SIZE]

shakibaa77

عضو جدید
مرسی....دقیقا مهم ترین عامل تشدید افسردگیه من همین نت و و ابستگی به اون بود که خوشبختانه حل شد[/QUOTE]
چطوری ؟
داروی ترک نت اومده ؟
جان من اگه اومده آدرسشو بده تا منم برم بگیرم و از این بلای خانمانسوز رها بشم !دی

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

جونم ....اونجوری نکن رهاجونم:D....اوری غصه میخوره:D باشه اصلا اسپم کن حالشو ببر:biggrin:
چطوری ؟
داروی ترک نت اومده ؟
جان من اگه اومده آدرسشو بده تا منم برم بگیرم و از این بلای خانمانسوز رها بشم !دی
یه زمان خاصی واسه نت اومدنت بذار ....غیر ازون ساعتا نیا ....یا مثلا یه چن روزی اصلا نیا ....اولش سخته ولی شدنیه
البته من خودم اوضام هنوز خیلیم عالی نشده که بتونم مشاوره بدما:D ولی خب این کاری بود که من کردم

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
جونم ....اونجوری نکن رهاجونم:D....اوری غصه میخوره:D باشه اصلا اسپم کن حالشو ببر:biggrin:

یه زمان خاصی واسه نت اومدنت بذار ....غیر ازون ساعتا نیا ....یا مثلا یه چن روزی اصلا نیا ....اولش سخته ولی شدنیه
البته من خودم اوضام هنوز خیلیم عالی نشده که بتونم مشاوره بدما:D ولی خب این کاری بود که من کردم
[SIZE=-1]
نموخام[/SIZE]