عزیزم تو روابط خانوادگیمون دخالت نکندل و قلوه کیلویی چنده؟![]()

عزیزم تو روابط خانوادگیمون دخالت نکندل و قلوه کیلویی چنده؟![]()
سلام...خوبین؟....کجایین بچه ها؟....دوستای من کوشن؟....من باشگاهمو میخوام....چرا اینجا اینجوری شده؟....دلم میخواد دوباره مثل سابق رو سرو کول هم بپریم....سر به سر هم بزاریم...ازین تاپیک به اون تاپیک بریم.....نه اینجا نه نو اندیشان هیچ جا دیگه انرژی نداره.....دلم هوای قدیمارو کرده.....بیاین دوباره اینجارو بسازیم.....من دلم تنگ شدهههههههههههههههههههههههههههههه![]()
عزیزم تو روابط خانوادگیمون دخالت نکن![]()
واسه چی حالا؟ بابا تو که جوونی مثه من پیر نشدی یه پات لبه گور باشه، تو دیگه چرا اخهدلم گرفته
به به چه خبره اینجا....!!!!![]()
تو اگه فهمیدی چه خبره به مام خبرشو بده
یعنی من اسیرو گرفتاره اون امضاتم ، به به
قشنگه نه؟.
واسه خودت بخر....بد نیگا نکوننننننننننننن![]()
هممممممممممم... کی قشنگه، من؟، بابا شما لطف دارین خوب اینو که خودمم میدونستم![]()
نه خوب چه کاریه، اقا بردیا تو دله همه پسرا و دختراست، منم که دیگه بابا خودت میدونی چقد مثه پهلوون تختی خاکیو مردمیم، چن بار دخترا بهم پیشنهاد دادن منم محترمانه بهشون گفتم ببین خواهرم کیس های خیلی خیلی خفن تر از تو اومدن پیشم ردشون کردم تو که دیگه صغراشونی، اخه به چیه تو دل خوش کنم عزززززیزم... دیگه چه میشه کرد خوش تیپیو هزارو یک دردو بلاگفتم بگم یه وقت یادت نره....میخوای بنویس یه جایی
![]()
نه خوب چه کاریه، اقا بردیا تو دله همه پسرا و دختراست، منم که دیگه بابا خودت میدونی چقد مثه پهلوون تختی خاکیو مردمیم، چن بار دخترا بهم پیشنهاد دادن منم محترمانه بهشون گفتم ببین خواهرم کیس های خیلی خیلی خفن تر از تو اومدن پیشم ردشون کردم تو که دیگه صغراشونی، اخه به چیه تو دل خوش کنم عزززززیزم... دیگه چه میشه کرد خوش تیپیو هزارو یک دردو بلا
سیلااااااااااااااااااااام
خوب همچی همونجور مطابق میله ما باقی نمیمونن.
جهان در حال تغییره و اگه خودمون رو با تغییرات هماهنگ نکنیم محکوم به نابودی هستیم..........![]()
واو مای گاد....دیگه اینجوریشو ندیده بودیم....دهنت کف نکرد؟
میخوای یه کم با پات تایپ کن....اینقده حال میده....ایول توام فهمیدی فکم عینه فنر نیسان زیاد نوسان میکنه، دهنم نه ولی دستو پنجولم خسته شدن
میخوای یه کم با پات تایپ کن....اینقده حال میده....![]()
اواتارتو عوض کن ابروی مایکل جونمو بردی....مایکل اینقد فک نمیزد فقط فکر میکرد.....ها؟ نه من مادر زادی چلاق بودم اون یکی پامم تو جبهه از دست دادم، با زبون و نوک دماغم میشه تایپ کرد....اینقده حال میده....![]()
خدایییییی... بابا حسش نیست، حالا نمیشه خدا راه راستو به سمته ما کج کنه؟
خوب رفیق ..
راه کج مقصدی جز گناه و تباهی برای ما نداره......![]()
ها..به به چه خبره اینجا....!!!!![]()
تو هنوزم لوسی ....میدونستی؟ها..
چه خبره؟؟
باشگاه شده جاي يه سري بچه سوسول......مثل خودت و خودم![]()