سلام بچه ها من اومدم ولی اومدم واسه موندن نیست اومدم تا خدافظی کنم
بنهور عضو جدید May 24, 2010 #3 fatam گفت: آمدی جانم, ولی پس چرا میروی؟؟؟؟ خب از اول نمی آمدی! کلیک کنید تا باز شود... اومدم تنا خدافظی کنم
fatam گفت: آمدی جانم, ولی پس چرا میروی؟؟؟؟ خب از اول نمی آمدی! کلیک کنید تا باز شود... اومدم تنا خدافظی کنم
Metal Guard عضو جدید کاربر ممتاز May 24, 2010 #4 بنهور گفت: سلام بچه ها من اومدم ولی اومدم واسه موندن نیست اومدم تا خدافظی کنم کلیک کنید تا باز شود...
بنهور گفت: سلام بچه ها من اومدم ولی اومدم واسه موندن نیست اومدم تا خدافظی کنم کلیک کنید تا باز شود...
fatam عضو جدید کاربر ممتاز May 24, 2010 #5 بنهور گفت: اومدم تنا خدافظی کنم کلیک کنید تا باز شود... نههههههههههههههههههه! نروووووووووووووووووووووووووووو! می بخشید, الان که خوب فکر کردم, دیدم من شما رو نمیشناسم!
بنهور گفت: اومدم تنا خدافظی کنم کلیک کنید تا باز شود... نههههههههههههههههههه! نروووووووووووووووووووووووووووو! می بخشید, الان که خوب فکر کردم, دیدم من شما رو نمیشناسم!
Sahel.Parsa عضو جدید May 24, 2010 #6 fatam گفت: نههههههههههههههههههه! نروووووووووووووووووووووووووووو! می بخشید, الان که خوب فکر کردم, دیدم من شما رو نمیشناسم! کلیک کنید تا باز شود...
fatam گفت: نههههههههههههههههههه! نروووووووووووووووووووووووووووو! می بخشید, الان که خوب فکر کردم, دیدم من شما رو نمیشناسم! کلیک کنید تا باز شود...
َُِ عضو جدید May 24, 2010 #8 بنهور گفت: سلام بچه ها من اومدم ولی اومدم واسه موندن نیست اومدم تا خدافظی کنم کلیک کنید تا باز شود... چند ماه نبودی ... حالا اومدی خدا حافظی کنی !!!!؟؟ خب نمیومدی سنگین تر بود
بنهور گفت: سلام بچه ها من اومدم ولی اومدم واسه موندن نیست اومدم تا خدافظی کنم کلیک کنید تا باز شود... چند ماه نبودی ... حالا اومدی خدا حافظی کنی !!!!؟؟ خب نمیومدی سنگین تر بود