سلام .......... به نکته فوق العاده مهمی اشاره فرمودید .... واقعا همین طوره ......
دانشجوي كامپيوتر دستیار مدیر تالار هنر کاربر ممتاز May 4, 2012 #31 سلام .......... به نکته فوق العاده مهمی اشاره فرمودید .... واقعا همین طوره ......
V A N D A عضو جدید کاربر ممتاز May 4, 2012 #32 [FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT] اینکه ما همیشه بی هدف سروقت یخچال میریم قابل انکار نیست اما ازدواج با یخچال جالب بود مرسی.... اما یه نگاه دیگه بهش بنداز... با چشم خریدار. . . . .
[FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT] اینکه ما همیشه بی هدف سروقت یخچال میریم قابل انکار نیست اما ازدواج با یخچال جالب بود مرسی.... اما یه نگاه دیگه بهش بنداز... با چشم خریدار. . . . .
گل شیفته عضو جدید May 4, 2012 #33 oil boy 90 گفت: وقتی خوشحالی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی ناراحتی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی کسلی میری در یخچالو وا میکنی! داری با تلفن حرف میزنی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی نمیدونی چته! میری در یخچال و وا میکنی! و آخه موجود اینقدر سنگ صبور !! اینقدر محرم؟ اینقدر با حوصله ! ... کلیک کنید تا باز شود... مرسی جالب بود مث همیشه.
oil boy 90 گفت: وقتی خوشحالی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی ناراحتی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی کسلی میری در یخچالو وا میکنی! داری با تلفن حرف میزنی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی نمیدونی چته! میری در یخچال و وا میکنی! و آخه موجود اینقدر سنگ صبور !! اینقدر محرم؟ اینقدر با حوصله ! ... کلیک کنید تا باز شود... مرسی جالب بود مث همیشه.
oil boy 90 عضو جدید کاربر ممتاز May 5, 2012 #35 هی خدا شکرت گفت: بسلامتی تاریخ ازدواجتونم مشخص شده کلیک کنید تا باز شود... منتظر بزرگترا هستیم تا بیان مشخص کنن V A N D A گفت: اینکه ما همیشه بی هدف سروقت یخچال میریم قابل انکار نیست اما ازدواج با یخچال جالب بود مرسی.... اما یه نگاه دیگه بهش بنداز... با چشم خریدار. . . . . کلیک کنید تا باز شود... وای چه همه خوراکی......... دهنم آب افتاد jiji nanaz گفت: من که همینژولیم کلیک کنید تا باز شود... همه همینجوری ایم نگران نباش
هی خدا شکرت گفت: بسلامتی تاریخ ازدواجتونم مشخص شده کلیک کنید تا باز شود... منتظر بزرگترا هستیم تا بیان مشخص کنن V A N D A گفت: اینکه ما همیشه بی هدف سروقت یخچال میریم قابل انکار نیست اما ازدواج با یخچال جالب بود مرسی.... اما یه نگاه دیگه بهش بنداز... با چشم خریدار. . . . . کلیک کنید تا باز شود... وای چه همه خوراکی......... دهنم آب افتاد jiji nanaz گفت: من که همینژولیم کلیک کنید تا باز شود... همه همینجوری ایم نگران نباش
m1984mm عضو جدید May 15, 2012 #37 مرسي...............................من كه نديده بودم ..........جالب بود