amir987
عضو جدید
یلدا درست میگه شما پارسال تکمیل مهر قبول نشدی ولی تکمیل بهمن علوم تحقیقات مرکزی قبول شدی.میتونی بری سایت www.azmoon.net قسمت اطلاع رسانیهای محدود تکمیل ارشد 88 نتیجتو ببینی.
یلدا درست میگه شما پارسال تکمیل مهر قبول نشدی ولی تکمیل بهمن علوم تحقیقات مرکزی قبول شدی.میتونی بری سایت www.azmoon.net قسمت اطلاع رسانیهای محدود تکمیل ارشد 88 نتیجتو ببینی.
اره دیدم
حالا چه کنم!!!
کمک...!
اشكال ندارهای وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی !!!!
ای کاش قبول نشده بودم.این بدترین نوع قبول شدنه.
قبول نشدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زبان تخصصي انگليسي:41.7
اطلاعات عمومي تاريخ و معماري:100
مباني نظري معماري:80
دانش فني معماري:43.3
سنجش توانايي طراحي(اسكيس):42.5
نام واحد انتخابي:تهران مركزي
نمره كل:6429
رتبه در انتخاب:123
نمره آخرين نفر انتخاب اول:6585
رتبه آخرين نفر انتخاب اول:80
نتيجه:مردود![]()
نه!!!قبول نشدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
از یکی از دوستام که استاد ازاد زنجانه پرسیدم گفت مشکل ندارم واسه ثبت نام .11
ولی من انتخابم تهران مرکز بود علوم تحقیقات مرکزی یعنی چی؟مگه علوم تحقیقات مرکزی و غیر مرکزی داره؟
علوم تحقیقات مرکزی یعنی اراک.اراک مرکز استان مرکزی هست.
سلام
از یکی از دوستام که استاد ازاد زنجانه پرسیدم گفت مشکل ندارم واسه ثبت نام .11
ولی من انتخابم تهران مرکز بود علوم تحقیقات مرکزی یعنی چی؟مگه علوم تحقیقات مرکزی و غیر مرکزی داره
آره.تكميلي كه بهمن اعلام شده انتخاب دانشگاه بوده و از ترازهاي بالاي تهران در علوم تحقيقات استان مركزي يعني اراك قبول كردن.
چرا نتيجه ها رو نميدن؟!![]()
به 5967:
راستي علوم تحقيقات مركزي يا همون اراك پارسال كلنگش زده شد!ناراحت نباش.چيز خاصي رو از دست ندادي...
خبر جدیدی در مورد اعلام نتایج نداری؟
فكر نكنم كسي اينجا خبر داشته باشه.تو تاپيك كارشناسي ناپيوسته پيغام بگذار.بچه ها كمكت ميكننسلام دوستان کسی از محل برگزاری کلاسای رشته معماری واحد تهران جنوب وترازقبولی این دانشگاه خبر داره برای کاردانی به کارشناسی
من gmail دارم.ياهو ندارم!!
قبلا این کارو کردم ولی هنوز که خبری نیست آدرسشم نداری شمافكر نكنم كسي اينجا خبر داشته باشه.تو تاپيك كارشناسي ناپيوسته پيغام بگذار.بچه ها كمكت ميكنن
قبلا این کارو کردم ولی هنوز که خبری نیست آدرسشم نداری شما
سلام بچه ها.من رتبم شده 29 ولی آخرین نفر قبولی هست 24 به نظر شما من قبولم؟
راستی مگه اراک معماری آورده که میگه واسه بهمن تو علوم تحقیقات اراک قبول میشین؟
نتیجه چیو نمیدن؟
مگه تکمیل ظرفیت اعلام شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ديگه نيومده![]()
ممنونخوب عزیزم 118 رو باسه همین مواقع گذاشتن دیگه.یا رو به این آدرس:
http://www.azad.ac.ir/
حتما آدرس یا شماره هایی که میخوای پیدا میکنی.
من زدم اواخر اين هفته يا اوايل هفته بعد.تازه من نگفتم كه!عبدالله گفته.برو از اون شكايت كن!!!!اينم بگير سند.راستي فكر كنم ضد و نقيض درسته.ببین یلدا تو گفتی اخره هفته میاد.اگه نیومد ازت به جرمه انتشار اخبار ضد و نغیز(نمیدونم نغیز و درست نوشتم یا نه...!)و ایجاد آشوب و فتنه و بر هم زدن نظم اجتماعی شکایت میکنم...!
Just Jokking...
من زدم اواخر اين هفته يا اوايل هفته بعد.تازه من نگفتم كه!عبدالله گفته.برو از اون شكايت كن!!!!اينم بگير سند.راستي فكر كنم ضد و نقيض درسته.
http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?NewsItemID=390245
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت | کارشناسی ارشد | 2060 | |
![]() |
جدول درصد و رتبه کنکور ارشد معماری 93 (لطفا در تکمیل جدول همکاری کنید) | کارشناسی ارشد | 83 | |
![]() |
تکمیل ظرفیت ارشد سراسری 92 | کارشناسی ارشد | 200 | |
![]() |
نتایج اولیه و تکمیل ظرفیت ارشد آزاد 92 | کارشناسی ارشد | 2357 | |
P | تکمیل ظرفیت بهمن ارشد آزاد 91 | کارشناسی ارشد | 221 |