علي 19
عضو جدید
> واقعاً جالبه که همچین فکری به ذهن یک دختر بچه رسیده , خلاصه ماجرا از این
> قراره که یک دختر خانم برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد و
> مقایسه اون با گرم کردن به روش سنتی به راه حل جالبی رسیده و اون مقایسه دو
> گیاه کاملاً مشابه هست که یکی توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب
> گرم شده بر روی کتری سیراب می شدن. یعنی این دختر خانم مثلاً 100 سی سی آب رو
> در مایکروویو می جوشونده پس از سرد شدن به یکی از گیاهان می داده، و 100 سی سی
> دیگه رو در کتری و روی اجاق گاز می جوشونده، و پس ازسرد شدن به گیاه دیگه می
> داده.
>
> نتیجه رو خودتون ببینید
>
>
>
>
>
>
>
> میکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا
> میکرو MICRO (به معنی کوچک) وویو WAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به
> معنای امواج
> با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد.. فرکانس
> چنین امواجی،
> بین۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجی
> کوتاه
> بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتا بالا است و از درون ابر
> و غبار عبور می کنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد
> امواج، کوتاه
> تر می شود.... به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق
> های میکروویو
> معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می گیرد. در حالی که
> اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.
> امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر
> قطب های منفی و مثبت موجود در آن می شوند که این جنبش بالای ملکول ها موجب به
> هم
> خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درملکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن
> ماده می شود.
> در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا ملکول های آب که
> قطبی هستند
> (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدت
> شروع
> به جابه جایی در محل خود می کنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشته
> باشد
> سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار می گیرد
>
>
>
>
>
> *وقتی با یک آزمایش ساده این بلا سر گیاه می آید آن هم گیاهی که از هر
> نوع آبی تغذیه کند روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد، وای به حال ما
> انسانها
> قراره که یک دختر خانم برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد و
> مقایسه اون با گرم کردن به روش سنتی به راه حل جالبی رسیده و اون مقایسه دو
> گیاه کاملاً مشابه هست که یکی توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب
> گرم شده بر روی کتری سیراب می شدن. یعنی این دختر خانم مثلاً 100 سی سی آب رو
> در مایکروویو می جوشونده پس از سرد شدن به یکی از گیاهان می داده، و 100 سی سی
> دیگه رو در کتری و روی اجاق گاز می جوشونده، و پس ازسرد شدن به گیاه دیگه می
> داده.
>
> نتیجه رو خودتون ببینید
>
>
>
>
>
>
>
> میکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا
> میکرو MICRO (به معنی کوچک) وویو WAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به
> معنای امواج
> با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد.. فرکانس
> چنین امواجی،
> بین۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجی
> کوتاه
> بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتا بالا است و از درون ابر
> و غبار عبور می کنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد
> امواج، کوتاه
> تر می شود.... به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق
> های میکروویو
> معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می گیرد. در حالی که
> اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.
> امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر
> قطب های منفی و مثبت موجود در آن می شوند که این جنبش بالای ملکول ها موجب به
> هم
> خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درملکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن
> ماده می شود.
> در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا ملکول های آب که
> قطبی هستند
> (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدت
> شروع
> به جابه جایی در محل خود می کنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشته
> باشد
> سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار می گیرد
>
>
>
>
>
> *وقتی با یک آزمایش ساده این بلا سر گیاه می آید آن هم گیاهی که از هر
> نوع آبی تغذیه کند روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد، وای به حال ما
> انسانها