مقاله های صنایع غذایی

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی این تایپیک میخوام چند تا مقاله قرار بدم امیدوارم برای دوستان صنایع غذایی مفید باشه:gol:
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهينه سازي هيدروليز آنزيمي پروتئين هاي آب پنير با هدف كاهش ميزان فنيل آلانين با استفاده از فيلتراسيون غشائي

بهينه سازي هيدروليز آنزيمي پروتئين هاي آب پنير با هدف كاهش ميزان فنيل آلانين با استفاده از فيلتراسيون غشائي

بهينه سازي هيدروليز آنزيمي پروتئين هاي آب پنير با هدف كاهش ميزان فنيل آلانين با استفاده از فيلتراسيون غشائي

مشاهده پیوست behineh sazi.pdf
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدل سازی انتقال جرم طی فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

مدل سازی انتقال جرم طی فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

مشاهده پیوست Article.pdf


مدل سازی انتقال جرم طی فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تأثير هيدروكسي پروپيل متيل سلولز و بسته بندي اتمسفر اصلاح شده برماندگاري نان سنگك

تأثير هيدروكسي پروپيل متيل سلولز و بسته بندي اتمسفر اصلاح شده برماندگاري نان سنگك

مشاهده پیوست 213433
تأثير هيدروكسي پروپيل متيل سلولز و بسته بندي اتمسفر اصلاح شده برماندگاري نان سنگك
 
بالا