معنای بعضی از سمبلهای شیطان پرستان

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

نماد صلیب شکسته یا چرخ خورشید (swastika or sun wheelc) : چرخ خورشید یک نماد باستانی است که در برخی فرهنگ‌های دینی همچون کتیبه‌های بر جای مانده از بودایی‌ها و مقبره‌های سلتی و یونانی دیده شده‌است .
لازم به توضیح است این علامت سال‌ها بعد توسط هیتلر به کار رفت ،‌ لکن برخی با هدف به سخره گرفتن مسیحیت این سمبل را وارد شیطان‌پرستی کردند .

:ساویستیکا" هیچ وقت به عنوان نماد شیطان پرستی نبوده و قبل از هیتلر از ایران تا بقیه ی جاهای دنیا اون رو نماد خوش بختی و اقبال میدونستن و حتی در جنگ جهانیه اول روی لبای نظامی سربازان امریکا این نقش وجو داشته که براشون خوش شانسی بیاره..........:gol:

نمادی که اینجا توضیحش رو دادین من رو یاد صلیب میندازه.......... اول نماد مسیحیت دو ماهی بود که نشونه ی معجزه ی حضرت عیسی بود وقتی شکم گشنه هارو سیر کنه.......... وقتی عده ای از مسیح ها صلیب رو جایگزین کردن چون صلیب برای کشتن مردم استفاده میشد سعی شد که اون رو به شیطان و بد شانسی و همه چیز ربط بدن که در اخر (داستان مفصله!) مغلوب شدن و صلیب نماد مسیح و مسیحیان شد............:gol:

• Like
واکنش ها: A&S

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشائه این چیزا فقط باعث گرایش افرادی بدون عقیده و سست عقیده به سمت این عقاید میشه و نتیجه بهتر از این نداره !!
من اگه بخام به اطلاعات خودم بیفزایم دیگه اینجوری عمومیش نمیکنم !!

البته نظر شما هم محترمه !:gol:
نه اشتباه میکنین من اصلا نیتم بد نبوده خاستم از اطلاعات بقیه دوستان بهره مند بشم همین
آخه این چجور آگاه سازیه؟
این آگاه سازیتون غلطه
شما دارین فلسفی ترین نوع موسیقی رو میبرین زیر سوال
تو همه نوع موسیقی و تو همه نوع ملت ها شیطان پرست هست
تازه ... شما که از عقاید اونها اطلاع ندارین اصلا دارین واسه خودتون آگاه سازی میکنین
از نظر خیلی ها شیعه ها بت پرست هستن ... چرا که سنگ و در و دیوار جایی که یه آدم روحانی اونجا دفن شده رو میپرستن !!!
ببینید من اطلاع کافی ندارم درسته ولی میخوام داشته باشم
بحث شیعه هم جدا
من تو هیچ دینی به فرقه ها اعتقادی ندارم
هر دینی یک چیز رو خواسته بگه: خدا و هدایت همین
فرقه ها ساخته ی دست بشرن
البته عقیده ی من اینه و یک عقیده ی شخصیه من فقط اصل خدا رو قبول دارم
اما شیطان پرستی اینکه اصلا چرا به وجود اومده برای من سواله و هیچ قصد و غرضی نسبت به هیچ دینی ندارم...

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
:ساویستیکا" هیچ وقت به عنوان نماد شیطان پرستی نبوده و قبل از هیتلر از ایران تا بقیه ی جاهای دنیا اون رو نماد خوش بختی و اقبال میدونستن و حتی در جنگ جهانیه اول روی لبای نظامی سربازان امریکا این نقش وجو داشته که براشون خوش شانسی بیاره..........:gol:

نمادی که اینجا توضیحش رو دادین من رو یاد صلیب میندازه.......... اول نماد مسیحیت دو ماهی بود که نشونه ی معجزه ی حضرت عیسی بود وقتی شکم گشنه هارو سیر کنه.......... وقتی عده ای از مسیح ها صلیب رو جایگزین کردن چون صلیب برای کشتن مردم استفاده میشد سعی شد که اون رو به شیطان و بد شانسی و همه چیز ربط بدن که در اخر (داستان مفصله!) مغلوب شدن و صلیب نماد مسیح و مسیحیان شد............:gol:
اگه اطلاعات بیشتری داشته باشین خوشحال میشیم که استفاده کنیم
ممنونم:gol:

Homer.J

عضو جدید
اصول فلسفه شیطانی آنتوان لاوی

شیطان در ۹ جمله شیطانی منتسب به لاوی خلاصه می‌شود:

• شیطان می‌گوید دست و دلبازی کردن بجای خساست.
  • شیطان می‌گوید زندگی حیاتی بجای نقشه خیالی و موهومی روحانی.
  • شیطان می‌گوید دانش معصوم بجای فریب دادن ریاکارانه خود.
  • شیطان می‌گوید محبت کردن به کسانی که لیاقت آن را دارند بجای عشق ورزیدن به نمک نشناسان.
  • شیطان می‌گوید انتقام و خونخواهی کردن بجای برگرداندن صورت. (اشاره به تعالیم مسیحیت که می‌گوید هرگاه برادری به تو سیلی زد، آن طرف صورتت را جلو بیاور تا ضربه‌ای به طرف دیگر بزند)
  • شیطان می‌گوید مسئولیت پذیری در مقابل مسئولیت پذیران بجای نگران بودن خون آشام‌های غیر مادی
  • شیطان می‌گوید انسان مانند دیگر حیوانات است، گاهی بهتر ولی اغلب بدتر از آنهایی است که روی چهار پا راه می‌روند، بدلیل آنکه انسان دارای خدای روحانی و پیشرفت‌های روشنفکرانه، او را پست‌ترین حیوانات ساخته‌است.
  • شیطان تمام آن چیزهایی که گناه شناخته می‌شوند را ارائه می‌دهد، چون که تمام آنها به یک لذت و خوشنودی فیزیکی، روانی یا احساسی منجر می‌شوند.
  • شیطان بهترین دوست کلیساست چرا که در میان تمام این سالها وجود شیطان دلیل ماندگاری کلیساها است

و در مقایسه با این جملات، لاوی ۹ گناه شیطانی را نیز نام برده‌است :

حماقت، ادعا و تظاهر، نفس گرایی (انتظار بازپس گرفتن از دیگران، آنچه به آنها داده‌اید)، خود را فریب دادن، پیروی از رسوم و عقاید دیگران، روشن بینی ناکافی، فراموش کردن ارتدکسی گذشته (به طور مثال، قبول کردن چیزی قدیمی در بسته بندی جدید، به عنوان نو)، غرور و افتخار بی حاصل (مانند غروری که هدف شخصی را از درون می‌پوساند) و کمبود محسنات.

لاوی ۱۱ قانون شیطانی را نیز وضع کرد، که در حالی که نظام نامه‌ای اخلاقی نیست، ولی راهنمایی‌های کلی برای زندگی شیطان پرستی را ارائه کرده‌است :

• هرگز نظراتت را قبل از آنکه از تو بپرسند بازگو نکن.
  • هرگز مشکلاتت را قبل از آنکه مطمئن شوی دیگران میخواهند آن را بشنوند بازگو نکن.
  • وقتی مهمان کسی هستی، به او احترام بگذار و در غیر این صورت هرگز آنجا نرو.
  • اگر مهمانت مزاحم تو است، با او بدون شفقت و با بیرحمی رفتار کن.
  • هرگز قبل از آنکه علامتی از طرف مقابلت ندیده‌ای به او پیشنهاد نزدیکی جنسی نده.
  • هرگز چیزی را که متعلق به تو نیست برندار، مگر آنکه داشتن آن برای کس دیگری سخت است و از تو میخواهد آن را بگیری.
  • اگر از جادو به طور موفقیت آمیزی برای کسب خواسته هاید استفاده کرده‌ای قدرت آن را اعتراف کن. اگر پس از بدست آوردن خواسته‌هایت قدرت جادو را نفی کنی، تمام آنچه بدست آوردی را از دست خواهی داد.
  • هرگز از چیزی که نمیخواهی در معرض آن باشی شکایت نکن.
  • کودکان را آزار نده.
  • حیوانات -غیر انسان- را آزار نده مگر آنکه مورد حمله قرار گرفته‌ای یا برای شکارشان.
  • وقتی در سرزمینی آزاد قدم بر میداری، کسی را آزار نده، اگر کسی تو را مورد آزار قرار داد، از او بخواه که ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش کن

منابع:
1- انگلیسی
http://en.wikipedia.org/wiki/LaVeyan_Satanism

2- فارسی

http://fa.wikipedia.org/wiki/شیطان‌پرستی

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصول فلسفه شیطانی آنتوان لاوی

شیطان در ۹ جمله شیطانی منتسب به لاوی خلاصه می‌شود:

• شیطان می‌گوید دست و دلبازی کردن بجای خساست.
  • شیطان می‌گوید زندگی حیاتی بجای نقشه خیالی و موهومی روحانی.
  • شیطان می‌گوید دانش معصوم بجای فریب دادن ریاکارانه خود.
  • شیطان می‌گوید محبت کردن به کسانی که لیاقت آن را دارند بجای عشق ورزیدن به نمک نشناسان.
  • شیطان می‌گوید انتقام و خونخواهی کردن بجای برگرداندن صورت. (اشاره به تعالیم مسیحیت که می‌گوید هرگاه برادری به تو سیلی زد، آن طرف صورتت را جلو بیاور تا ضربه‌ای به طرف دیگر بزند)
  • شیطان می‌گوید مسئولیت پذیری در مقابل مسئولیت پذیران بجای نگران بودن خون آشام‌های غیر مادی
  • شیطان می‌گوید انسان مانند دیگر حیوانات است، گاهی بهتر ولی اغلب بدتر از آنهایی است که روی چهار پا راه می‌روند، بدلیل آنکه انسان دارای خدای روحانی و پیشرفت‌های روشنفکرانه، او را پست‌ترین حیوانات ساخته‌است.
  • شیطان تمام آن چیزهایی که گناه شناخته می‌شوند را ارائه می‌دهد، چون که تمام آنها به یک لذت و خوشنودی فیزیکی، روانی یا احساسی منجر می‌شوند.
  • شیطان بهترین دوست کلیساست چرا که در میان تمام این سالها وجود شیطان دلیل ماندگاری کلیساها است

و در مقایسه با این جملات، لاوی ۹ گناه شیطانی را نیز نام برده‌است :

حماقت، ادعا و تظاهر، نفس گرایی (انتظار بازپس گرفتن از دیگران، آنچه به آنها داده‌اید)، خود را فریب دادن، پیروی از رسوم و عقاید دیگران، روشن بینی ناکافی، فراموش کردن ارتدکسی گذشته (به طور مثال، قبول کردن چیزی قدیمی در بسته بندی جدید، به عنوان نو)، غرور و افتخار بی حاصل (مانند غروری که هدف شخصی را از درون می‌پوساند) و کمبود محسنات.

لاوی ۱۱ قانون شیطانی را نیز وضع کرد، که در حالی که نظام نامه‌ای اخلاقی نیست، ولی راهنمایی‌های کلی برای زندگی شیطان پرستی را ارائه کرده‌است :

• هرگز نظراتت را قبل از آنکه از تو بپرسند بازگو نکن.
  • هرگز مشکلاتت را قبل از آنکه مطمئن شوی دیگران میخواهند آن را بشنوند بازگو نکن.
  • وقتی مهمان کسی هستی، به او احترام بگذار و در غیر این صورت هرگز آنجا نرو.
  • اگر مهمانت مزاحم تو است، با او بدون شفقت و با بیرحمی رفتار کن.
  • هرگز قبل از آنکه علامتی از طرف مقابلت ندیده‌ای به او پیشنهاد نزدیکی جنسی نده.
  • هرگز چیزی را که متعلق به تو نیست برندار، مگر آنکه داشتن آن برای کس دیگری سخت است و از تو میخواهد آن را بگیری.
  • اگر از جادو به طور موفقیت آمیزی برای کسب خواسته هاید استفاده کرده‌ای قدرت آن را اعتراف کن. اگر پس از بدست آوردن خواسته‌هایت قدرت جادو را نفی کنی، تمام آنچه بدست آوردی را از دست خواهی داد.
  • هرگز از چیزی که نمیخواهی در معرض آن باشی شکایت نکن.
  • کودکان را آزار نده.
  • حیوانات -غیر انسان- را آزار نده مگر آنکه مورد حمله قرار گرفته‌ای یا برای شکارشان.
  • وقتی در سرزمینی آزاد قدم بر میداری، کسی را آزار نده، اگر کسی تو را مورد آزار قرار داد، از او بخواه که ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش کن
منابع:
1- انگلیسی
http://en.wikipedia.org/wiki/LaVeyan_Satanism

2- فارسی

http://fa.wikipedia.org/wiki/شیطان‌پرستی

ممنونم دوست عزیز
مطالب خیلی جالبی بود:gol:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعد از جنگ جهانی دوم عده ای یهودی برای تمسخر مسیحیت که علت آن هم همون هلوکاست بود این علامت را وارده شیطان پرستی کردن .
اما قبل از آن کاملاً حق با شماست .

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از جنگ جهانی دوم عده ای یهودی برای تمسخر مسیحیت که علت آن هم همون هلوکاست بود این علامت را وارده شیطان پرستی کردن .
اما قبل از آن کاملاً حق با شماست .

دوستم با دقت خوندم ولی منبعی مبنا بر اینکه این علامت جزو شیطان پرستا رفته پیدا نکردم ولی در کل متاسفانه این نشان الان تابو شده.........

وقتی توی گوگل جستجو کردم تنها 2 تا سایت بودن که چیزی در این رابطه گفته بودن.
سایت اول "ساویستیکای" برعکس " مَنجی" رو نشون شیطان پرستی میدونست ولی در سایت دیگری اصلا حرفی برده نشده بود و به نظر من این خوب نیست که علامت مقدس بودایی ها اشتباهی به این اسم شناخته بشه..........

سایت بعدی هم کاملا مشخص بود که به دست یهودی نوشته شده چون نوشته بود این علامته شیطانه چون هیتلر شیطان پرست بود! هیتلر مشکل داشت ولی شیطان پرست نبود..........

اگه منبعی دارین که این علامت رو بعد از هیتلر به شیطان پرستا ربط میده لطف کنین بزارین.........:gol:

• Like

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اطلاعات بیشتری داشته باشین خوشحال میشیم که استفاده کنیم
ممنونم:gol:

عزیز راجب کودوم سمبل؟! اگه سمبل خاصی مورد نظرت هست بگو اگه اطلاعاتی داشته باشم اینجا میزارم.........:gol:

• Like

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز راجب کودوم سمبل؟! اگه سمبل خاصی مورد نظرت هست بگو اگه اطلاعاتی داشته باشم اینجا میزارم.........:gol:
ممنونم کلی گفتم در مورد هر کدوم که اطلاعی داشته باشین
ولی در مورد سمبل مسیحیت که میگن برعکس شده میخوام بیشتر بدونم
مرسی:gol:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشائه این چیزا فقط باعث گرایش افرادی بدون عقیده و سست عقیده به سمت این عقاید میشه و نتیجه بهتر از این نداره !!
من اگه بخام به اطلاعات خودم بیفزایم دیگه اینجوری عمومیش نمیکنم !!

!:gol:
اگه ناراحتی مجبور نیستی اینجا باشی
برو تاپیک های مسخره ی خودت را بخون
:gol:

• Like

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه ناراحتی مجبور نیستی اینجا باشی
برو تاپیک های مسخره ی خودت را بخون
تو رو خدا باهمدیگه ایجوری حرف نزنین
من نمیخوام اینجوری بشه
اومدیم تا از همدیگه یه چیزهایی یاد بگیریم همین
از همتون ممنونم:gol::gol::gol:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو رو خدا باهمدیگه ایجوری حرف نزنین
من نمیخوام اینجوری بشه
اومدیم تا از همدیگه یه چیزهایی یاد بگیریم همین
از همتون ممنونم:gol::gol::gol:

آخه از همه چی ایراد میگیره
یکبار نشده که مسخره نکنه .

• Like

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم کلی گفتم در مورد هر کدوم که اطلاعی داشته باشین
ولی در مورد سمبل مسیحیت که میگن برعکس شده میخوام بیشتر بدونم
مرسی:gol:

قبلا راجبش خونده بودم ولی باز میرم دنبالش و مطالبش رو میزارم...........:gol:

الان یه چیز جالبی میخوندم که دیدم بد نیست اینجا بزارم...........

"Number of beast"

شماره ی دیو یا همون شیطانی و ... هست که ما اون رو 666 مینامیم.........

شماره ی دیو در بخش دوم کتاب انجیل دیده شده ولی به تازگی در دست نوشته هایی که از قرن سوم یافت شده این عدد 666 نیست و 616 هست!

در قرن دوم میلادی پدری روحانی به اسم irenaeus عدید 616 رو در خیلی از دست نوشته ها دید ولی اون هارو ایراد نوشتاری خواند و گفت که عدد 666 عدد دیو و شیطانیست و ادعا کرد در خیلی دیگر از دست نوشته های قدیمی تر هم عدد 666 دیده شده است.......

در ماه می 2005 دانشمندانی از دانشگاه اکسفرد با استفاده از تکنولوژِی های مدرنشون موفق شدن که قمست دوم کتاب انجیل رو که مطعلق به 1700 سال پیش بوده و مطعلق به یک سال بعد از "ایرناوس" بوده رو دوباره و با دقت بیشتری بخونن.

توی این عملیات عدد شیطان و دیو (χ ι ϛ) است که برابره با 616 خونده شد و نه (χ ξ ϛ) که برابر با 666 هست. همان ازمایشات بر روی یکی دیگر از قدیمی ترین انجیل های دنیا انجام شد ولی باز در این نسخه که در یونان بود هم این عدد باز 616 خوانده شد و نه 666.

محققین به این نتیجه رسیدن که دلیل اینکه 666 جایگزینه 616 شده اینه که 888 عدد حضرت مسیح در یونانیست و برای همخوانی با عدد مسیح عدد 666 به عنوان جایگزین 616 انتخلب شده و یا جانشینی به دلیل قاعده ی مثلثی که مجموع عدد از 1 تا 36 برابر با 666 میشود بوده است.

استاد ها و محققین فکر میکنن که عدد 616 مثل عدد 666 یاد مردم نمیمونه و کماکان مردم دنیا از عدد 666 به عنوان عدد 616 استفاده میکنن..........

منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_the_Beast

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه نه داش آتان یوخ ، قال بندینده !

ترجمه:

کسی به تو سنگ پرت نمیکنه, به بندت وصل باش

استفاده و معنیه اصلی:

تو سگی و به بندت وصل باش کسی با تو کاری نداره.

----------------------------------------------------------------------------------------

مودب باش! اگه حرفی داری که فکر نکنم به زبون فارسی که زبون ایرانمونه حرف بزن که شاید طرف خودشو هم سطحت پایین اورد و جوابتو داد..........

frooh

عضو جدید
نه اشتباه میکنین من اصلا نیتم بد نبوده خاستم از اطلاعات بقیه دوستان بهره مند بشم همین

ببینید من اطلاع کافی ندارم درسته ولی میخوام داشته باشم
بحث شیعه هم جدا
من تو هیچ دینی به فرقه ها اعتقادی ندارم
هر دینی یک چیز رو خواسته بگه: خدا و هدایت همین
فرقه ها ساخته ی دست بشرن
البته عقیده ی من اینه و یک عقیده ی شخصیه من فقط اصل خدا رو قبول دارم
اما شیطان پرستی اینکه اصلا چرا به وجود اومده برای من سواله و هیچ قصد و غرضی نسبت به هیچ دینی ندارم...

در مورد وجود شیطان پرستی خدا هم در قران بهش اشاره کرده در سوره انعام گفته که شیطانها افراد رو به چیزی غیر از انچه که خدا فر خوانده ، فرا می خوانند و عده ای هم ان را می پذیرند و از انها تبعبت می کنند

این عقیده شخصی منه. اگر کتابهای هگل رو خونده باشید در انها به طور کلی نوعی بیزاری از خدا وجود داره نه تنها اون بلکه خیلی از جامعه شناسای بزرگ دنیا اینطور بودند. من فکر می کنم به علت 500 سال ظلم کلیسا و جنایاتی که با نام خدا انجام شد کلا بیزاری و خدا گریزی در غرب به وجود امد. دقیقا عین انچه که الان داره در کشورهای اسلامی به وجود می یاد.
در قرون وسطا هر کسی رو می خاستن نابود کنند فوری مقابله خدا میگذاشتنش و مهر بی دینی به اون می زدند و نابودش می کردن. در یک کتاب خوندم که حدود 2میلیون زن فقط به جرم جادوگری زنده زنده سوزانده شدند همه هم به نام خدا. در مقابل یک همچین خدایی است که جنبش هایی ایجاد می شه و بیزاری به وجود می یاد. ددر همین راستا شخصیت مقابل خدا طرفدار پیدا می کنه که همون شیطانه. در واقع این فرقها برای فرار از دست خدای خون ریز کلیسای قرون وسطا به دامان شیطان پناه بردن.

PS:در ابتدای بحث گفتید که این فرقه ها 25 ساله بوجود امدند اما قدمت تفکرات شیطان پرستی به زمان باستان می رسه. شیطان به عنوان خدای سرزمین زیر زمین در تفکرات یونانی مورد پرستش بوده.

آخرین ویرایش:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترجمه:

استفاده و معنیه اصلی:

----------------------------------------------------------------------------------------

مودب باش! اگه حرفی داری که فکر نکنم به زبون فارسی که زبون ایرانمونه حرف بزن که شاید طرف خودشو هم سطحت پایین اورد و جوابتو داد..........
نه عزیزم ، دنبال فضول میگشتم !:surprised:
ایشون هم قبلا ادبشون رو به اثبات رسوندند .
اینی هم که گفتم اصلا توهین و بی ادبی در حق این شخص نبود . دقیقا چیزی که برازندش بود گفتم !:thumbsdown:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال...........

چرا روی برگ پرچم کاناداتون عکس پرچم امریکاست؟!:sweatdrop::gol:

به خاطره اتحاده فوق العاده بین دو کشور
کانادا همیشه تابع قوانین آمریکا بوده نه اینکه فکر کنی مستعمره اونه فقط بخاطره دوستی نزدیک :heart::gol:

آخرین ویرایش:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترجمه:

استفاده و معنیه اصلی:

آذری هم زبانه قشنگیه کاش من هم بلد بودم.
:heart::gol:

• Like

sahragol

عضو جدید
اون دو تا عكس آخر كه عكس طبيعت و جنگ بود... نكنه اشتباه لينكش داديد..؟؟:surprised:
متشكر جهت اطلاعاتتون:w27:

• Like

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها راستش فکر نمیکردم این بحث اینقدر جالب باشه
از همتون ممنونم
راستش شیطان پرستی اولش برام خیلی عجیب بود و اینکه خیلیها چرا شیطان پرست شدن
من اولش فکر میکردم عجیب غریبن ولی بالاخره یکیشونو پیدا کردم و یه چیزهایی فهمیدم
کاملا ساده زیست و عین ما بود
آخه من فکر میکردم اونایی که خودشونو یه جور خاصی درست میکنن شیطان پرستن
ولی اون گفت اونا شیطان پرست نیستن میخوان ما رو بدنام کنن!!!!!
نتونستم زیاد باهاش حرف بزنم
راستی بچه ها شنیدم مراسمات خاص و عجیبی هم دارن کسی اطلاعی از این مراسم ها داره؟

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا راجبش خونده بودم ولی باز میرم دنبالش و مطالبش رو میزارم...........:gol:

الان یه چیز جالبی میخوندم که دیدم بد نیست اینجا بزارم...........

"Number of beast"

شماره ی دیو یا همون شیطانی و ... هست که ما اون رو 666 مینامیم.........

شماره ی دیو در بخش دوم کتاب انجیل دیده شده ولی به تازگی در دست نوشته هایی که از قرن سوم یافت شده این عدد 666 نیست و 616 هست!

در قرن دوم میلادی پدری روحانی به اسم irenaeus عدید 616 رو در خیلی از دست نوشته ها دید ولی اون هارو ایراد نوشتاری خواند و گفت که عدد 666 عدد دیو و شیطانیست و ادعا کرد در خیلی دیگر از دست نوشته های قدیمی تر هم عدد 666 دیده شده است.......

در ماه می 2005 دانشمندانی از دانشگاه اکسفرد با استفاده از تکنولوژِی های مدرنشون موفق شدن که قمست دوم کتاب انجیل رو که مطعلق به 1700 سال پیش بوده و مطعلق به یک سال بعد از "ایرناوس" بوده رو دوباره و با دقت بیشتری بخونن.

توی این عملیات عدد شیطان و دیو (χ ι ϛ) است که برابره با 616 خونده شد و نه (χ ξ ϛ) که برابر با 666 هست. همان ازمایشات بر روی یکی دیگر از قدیمی ترین انجیل های دنیا انجام شد ولی باز در این نسخه که در یونان بود هم این عدد باز 616 خوانده شد و نه 666.

محققین به این نتیجه رسیدن که دلیل اینکه 666 جایگزینه 616 شده اینه که 888 عدد حضرت مسیح در یونانیست و برای همخوانی با عدد مسیح عدد 666 به عنوان جایگزین 616 انتخلب شده و یا جانشینی به دلیل قاعده ی مثلثی که مجموع عدد از 1 تا 36 برابر با 666 میشود بوده است.

استاد ها و محققین فکر میکنن که عدد 616 مثل عدد 666 یاد مردم نمیمونه و کماکان مردم دنیا از عدد 666 به عنوان عدد 616 استفاده میکنن..........

منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_the_Beast
مرسی خانمی خیلی به دردم خورد:gol:

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد وجود شیطان پرستی خدا هم در قران بهش اشاره کرده در سوره انعام گفته که شیطانها افراد رو به چیزی غیر از انچه که خدا فر خوانده ، فرا می خوانند و عده ای هم ان را می پذیرند و از انها تبعبت می کنند

این عقیده شخصی منه. اگر کتابهای هگل رو خونده باشید در انها به طور کلی نوعی بیزاری از خدا وجود داره نه تنها اون بلکه خیلی از جامعه شناسای بزرگ دنیا اینطور بودند. من فکر می کنم به علت 500 سال ظلم کلیسا و جنایاتی که با نام خدا انجام شد کلا بیزاری و خدا گریزی در غرب به وجود امد. دقیقا عین انچه که الان داره در کشورهای اسلامی به وجود می یاد.
در قرون وسطا هر کسی رو می خاستن نابود کنند فوری مقابله خدا میگذاشتنش و مهر بی دینی به اون می زدند و نابودش می کردن. در یک کتاب خوندم که حدود 2میلیون زن فقط به جرم جادوگری زنده زنده سوزانده شدند همه هم به نام خدا. در مقابل یک همچین خدایی است که جنبش هایی ایجاد می شه و بیزاری به وجود می یاد. ددر همین راستا شخصیت مقابل خدا طرفدار پیدا می کنه که همون شیطانه. در واقع این فرقها برای فرار از دست خدای خون ریز کلیسای قرون وسطا به دامان شیطان پناه بردن.

PS:در ابتدای بحث گفتید که این فرقه ها 25 ساله بوجود امدند اما قدمت تفکرات شیطان پرستی به زمان باستان می رسه. شیطان به عنوان خدای سرزمین زیر زمین در تفکرات یونانی مورد پرستش بوده.
بله با حرفهاتون موافقم و ممنونم از اطلاعاتتون:gol:
ولی فکر میکنم بحث ریشه دارتر از این حرفها باشه

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم ، دنبال فضول میگشتم !:surprised:
ایشون هم قبلا ادبشون رو به اثبات رسوندند .
اینی هم که گفتم اصلا توهین و بی ادبی در حق این شخص نبود . دقیقا چیزی که برازندش بود گفتم !:thumbsdown:

چیه؟! نمیشه مردم چشاشونو درویش کنن که تو میخوای بی احترامی کنی؟! اینجا قسمت عمومیه! دوست نداری کسی ریپلای کنه پست نزن.........

پستای اینجارو خوندم و هیچ بی احترامی نکرده بود چیزهاییم که گفته شده بود جوری بود که بتونی بفهمی و حرفی داری بگی و نه مثل ترسو ها به زبون دیگه ای بگه که کسی نفهمه.........

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خاطره اتحاده فوق العاده بین دو کشور
کانادا همیشه تابع قوانین آمریکا بوده نه اینکه فکر کنی مستعمره اونه فقط بخاطره دوستی نزدیک :heart::gol:

کانادا تابع قوانین امریکا نیست متاسفانه کانادا خیلی شدید دوست داره مثل امریکا باشه و کانادایی ها امریکایی هارو خیلی بالا میبرن ولی کاش این بالابردن ها دو طرفه بود.........

مرسی از جوابت.........:gol: