آذری هم زبانه قشنگیه کاش من هم بلد بودم.
![]()
هر زبانی که به این نحو مورده استفاده قرار بگیره قشنگ نیست چه ترکی چه فارسی چه انگلیسی...........

آذری هم زبانه قشنگیه کاش من هم بلد بودم.
![]()
مرسی خانمی خیلی به دردم خورد![]()
ممنونم گلمهنوز موضوعی که گفتین رو یادم نرفته اون رو هم میزارم.........![]()
اولا . . . . . !!چیه؟! نمیشه مردم چشاشونو درویش کنن که تو میخوای بی احترامی کنی؟! اینجا قسمت عمومیه! دوست نداری کسی ریپلای کنه پست نزن.........
پستای اینجارو خوندم و هیچ بی احترامی نکرده بود چیزهاییم که گفته شده بود جوری بود که بتونی بفهمی و حرفی داری بگی و نه مثل ترسو ها به زبون دیگه ای بگه که کسی نفهمه.........
اونو واسه من نگفته بود !والا وقتی توی مکان عمومی اینطور دایره لغت گسترده و ادبت رو نشون میدی حتما چیزی گفتی که اون هم اینارو بهت گفته تنها رو دوتا پست اخر نمیشه قضاوت کرد و تا اونجایی که من دیدم و دارم میبینم تو با بی احترامیت هم تاپیکو منحرف کردی و داری به منحرف کردنش ادامه میدی هم به همون چیزی که گفتی کشیدی! تکرار نمیکنم چون شخصیت من اجازه نمیده حرفایی که تو میگی رو تکرار کنم.........
اگرم باز بخوای مدرک ارائه بدی هرچند که من مشتاقش نیستم هم صفحه ی شخصی هست هم پیغام خصوصی لطفا اونجا ادامه بده...........
A&S عزیز با عرض معذرت باز تاپیکت منحرف شد خانومی.........![]()
اونو واسه من نگفته بود !
دو تا پست آخر هم نبود !
اون حرفاش واسه خود تو هم صدق میکنه !!
تایپیک هم وقتی منحرف شده که جنابعالی مترجمیت گرفته !!
اگه از قبل میدونستی پیام خصوصی هم هست ترجمه ت رو اونجا ارائه میکردی
شخصیتت هم چند پست بالاتر اثبات شده ! بیشتر از این لازم نیست !
بابا اینجا چه خبره آخه
شماها چرا افتادین به جون هم
بس کنین دیگه زشته به خدا
عجب تاپیکی شد...
خواهش میکنممن شرمندم هم از شما هم از سمیرا جان .
اشکالی نداره گلموالا وقتی توی مکان عمومی اینطور دایره لغت گسترده و ادبت رو نشون میدی حتما چیزی گفتی که اون هم اینارو بهت گفته تنها رو دوتا پست اخر نمیشه قضاوت کرد و تا اونجایی که من دیدم و دارم میبینم تو با بی احترامیت هم تاپیکو منحرف کردی و داری به منحرف کردنش ادامه میدی هم به همون چیزی که گفتی کشیدی! تکرار نمیکنم چون شخصیت من اجازه نمیده حرفایی که تو میگی رو تکرار کنم.........
اگرم باز بخوای مدرک ارائه بدی هرچند که من مشتاقش نیستم هم صفحه ی شخصی هست هم پیغام خصوصی لطفا اونجا ادامه بده...........
A&S عزیز با عرض معذرت باز تاپیکت منحرف شد خانومی.........![]()
اله جان من نمیدونم بین شما چی شده که اینجوری افتادین به جون هماونو واسه من نگفته بود !
دو تا پست آخر هم نبود !
یکدفعه قاطی کردیا!!!سه نه داش آتان یوخ ، قال بندینده !
من به این میگم آخر ادباما من چیز هایی که برازنده شما هست را هیچ وقت نمی گم .
![]()
نه دوست عزیز این عقیده ی من نیستشما میگی موسیقی راک شیطان پرستیو وارد ایران کرده ... حالا من دوتا سوال ازت میپرسم
اصلا شیطان پرستیو واسه من معنی کن (؟) ....
و چند وقته راک گوش میدی؟
این دوتا سوالو میشه بسط داد به هر کسی که راجبه این مساله اظهار نظر می کنه
قرار نبود بحث به اینجاها بکشه !من یکباره دیگه از شما خواهش میکنم اگه صحبتی راجب به ادبه من یا شخصیته من دارید دیگران را دخیل نکنید ، کمی منطقی باشید شما دارید به همه بی احترامی میکنید .
شاید نظراته من بعضی مواقع تند باشه ولی قصد بی احترامی به هیچکس را نداشته و ندارم.
![]()
اونو واسه من نگفته بود !
دو تا پست آخر هم نبود !
قرار نبود بحث به اینجاها بکشه !
فقط خودنمائی بعضیها باعثش شد !
از استارتر تایپیک هم معذرت میخام !!!![]()
من نتونستم رابطه بین 2تا عکس آخری ومتن موضوع رو درک کنم کمک میکنین
چشمA&S عزیز لطف کن و عکس های اول رو دوباره اپلود کن..........![]()
آهانوقتی تو در جمه ادبت رو نشون دادی خواستم هیچ کس به نصیب نمونه از درک ادب بالاتون.......
نه برای من صدق نمیکنه............ تو خیال خام خودت خوش باش و از اونجایی که معنی پیام خصوصی و صفحه ی شخصی رو درک نمیکنی اینجا جوابت رو دادم.........
خودنمایی؟!ترجمه ی یه چیزه به این توهین امیزی رو خودنمایی نمیدونم! پس میخواستین خود نمایی کنین که اون رو گفتین؟! باید تبریک بگم مه موفق شدین و همه تا عمق وحودشون با ادبتون اشنا شدن........... (باز هم اینجا جواب دادم......... دلیل بالا ذکر شده!)
آهان
پس همون کاسه داغتر از آش که میگن توئی !
نه که تو میدونی
تو . . . . . گل نمیکرد مسئه همون موقع تموم شده بود !
خودنما خانوم
حالا بگو بینم شوهرته که سنگشو اینجور به سینه میزنی ؟!!!![]()
من چیزی رو شروع نکردم که تمومش کنم !من حتی در پیام خصوصی هم شما خواهش کردم که دیگه تمومش کنی
ولی شما دیگه شرم و حیا را کامل کنار گذاشتی .
واقعا متاسفم برات
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | معنای عشق | گفتگوی آزاد | 137 | |
![]() |
"دلتنگتونیم... و به معنای واقعی کلمه شرمنده شما... " | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
معنای زندگی | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
معنای دوست داشتن واقعی | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
داستانک؛ معنای عشق واقعی... | گفتگوی آزاد | 14 |