این خیلی قدیمی هست چون انستین متعلق به مدت زمانی پیش هست ولی من این معما را حل کردم. ولی جزء دو درصد هم نیستم. به دوستانی که می خوان این معما را حل کنم توصیه می کنم که زبان اصلیش را گیر بیارن و حل کنند. چون زبان اصلی یک سری فاکتورها متفاوت هست. البته در حال حاضر یادم نمیاد کدوم فاکتور ها.
موفق و موید باشید.
بابا ديگه خيلي تكراري شده...![]()
آخه چن بار حلش كنم؟؟!!![]()
بابا بخدا من جزو اون 2 درصد نيستم ...
دست از سرم وردارين...![]()
اينم آدرس جايي كه قبلا حلش كردم...![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...دارید-یا-خیر?p=3249801&highlight=#post3249801
یعنی پس استاندارد نیس؟
ناامید نشم از خودم![]()
سبز باید در سمت چپ سفید باشه از اینترنت کپی کردی گذاشتی تو سایت یه نگاه هم بهش نکردی که ببینی درسته یانه؟98 درصدیشماره ها از راست به چب در نظر گرفته میشن
سبز باید در سمت چپ سفید باشه از اینترنت کپی کردی گذاشتی تو سایت یه نگاه هم بهش نکردی که ببینی درسته یانه؟98 درصدیشماره ها از راست به چب در نظر گرفته میشن
استاندار که هست، فقط جایگزین شده. یعنی به جای انگلیسی از کبوتر استفاده شده و ......
به طور کلی من گفتم که اصل مسئله را بخونید بهتره تا فارسیش همونطور که معتقدم در کتاب های درسی فقط باید نسخه زبان اصلی خونده بشه. یعنی اگه نویسنده فارسی هست کتاب فارسی را بخونید و اگه انگلیسی هست کتاب انگلیسی را بخونید.
در مورد مسله هم باید خدمتتون عرض کنم من نسخه اصلیش را با کشیدن 5 تا جدول حل کردم. با کشید جدول کار خیلی راحت تر میشه. توی پست بعدی نسخه اصلیش را می زارم.
بابا ديگه خيلي تكراري شده...![]()
آخه چن بار حلش كنم؟؟!!![]()
بابا بخدا من جزو اون 2 درصد نيستم ...
دست از سرم وردارين...![]()
اينم آدرس جايي كه قبلا حلش كردم...![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...دارید-یا-خیر?p=3249801&highlight=#post3249801[/QU
بابا ایول![]()
از اينترنت؟؟!!!...
اگه مي شه يه جايي رو لينك بده كه همچي كپيي توش باشه....
من گفتم جزو 2 درصد نيستم ولي اگه بيشتر دقت كني مي بيني كه سبز سمت چپ سفيده....
در ضمن من تو عمرم نه تقلب كردم نه دوس دارم كه تقلب كنم...
در ضمن:
مساله رو از روبرو حل مي كنن نه از داخل خونه....
مگه تو از ساكنيني كه از داخل خونه داري حل مي كني...
واسه حل بايد يه خيابون رو در نظر بگيري با خونه هاي رو بروت...
كه در اين حالت خونه سبز در حل من سمت چپ خونه سفيد قرار مي گيره....![]()
با با ديگه زياد خودتو اذيت نكن! مهم ماهيه بود كه معلوم شد دست آلمانيه اس...5 4 3 2 1
سوئدی آلمانی انگلیسی دانمارکی نروژی
سفید سبز زرد آبی قرمز
سگ ماهی گربه اسب کبوتر
pallmall blends dunhill prince Blue master
آبجو قهوه شیر چای آب
تا جایی که من میدونم باید از چپ به راست شماره گذاری کرد تو اینترنت هم یه سرچ بکنی میبنی جواب شما زیاد نوشته شده اما بعضی از سایت ها به غلط بودن جواب اعتراف کردن و فقط گفتن جواب آلما نی