معلما چه بلا هایی سرتون آوردن؟

پورزکی کلویر

عضو جدید
دوستان خوبم سلام. من یه عشق معلمی هستم و دربه در روش های جدید، واسه تدریس. لطف کنید روش تدریس ها و وسایل کمک آموزشی( هر وسیله ای که یادگیری را تسریع و یا تسهیل بخشد) جدید و جالبی که به ذهنتون میرسه یا دیدید رو بنویسید. پیشنهاداتون میتونه برای مقاطع پیش دبستانی تا دانشگاهی باشه.

ضمناً اگر در گذشته رفتاری از معلماتون سرزده و در زندگی شما تاًثیر گنده ای(!) (مثبت یا منفی) گذاشته، اون رو هم واسم بنویسید. یادتون نره تو نوشته هاتون هر چه قدر جزئیات بیشتری رو قید کنید، من بیشتر دعاگوتون میشم. :w36:

khoshhal

عضو جدید
بعد از سلام به شما معلم عزیز به نظر من بهترین مدل درس خوندن همون مکتبه البته از نظر امکانات نه رفتار معلماحالا میشه در زمان حال همون مدرسه به صورت عادی باشه به این بچه های این دوره و زمونه اگر رو بدی آستری می خوان من اول دبستان یه معلم داشتم گلاب به روتون تو کلاس با دمپایی راه می رفت همش تف مینداخت و با پاش روش میکشید تازه موی بچه هارم اگه درس نمی خوندن میکشید

پورزکی کلویر

عضو جدید
بعد از سلام به شما معلم عزیز به نظر من بهترین مدل درس خوندن همون مکتبه البته از نظر امکانات نه رفتار معلماحالا میشه در زمان حال همون مدرسه به صورت عادی باشه به این بچه های این دوره و زمونه اگر رو بدی آستری می خوان من اول دبستان یه معلم داشتم گلاب به روتون تو کلاس با دمپایی راه می رفت همش تف مینداخت و با پاش روش میکشید تازه موی بچه هارم اگه درس نمی خوندن میکشید

سلام خوشحال جان. اولاً من هنوز معلم نشدم ولی بالاخره می شم!;) دوم، یعنی اگر معلم های این دوره مثل معلم خودت بشن بهتره؟!!!!! راستش رو بگو، موی خودت هم کشید؟ :cry:

pashlagh

عضو جدید
اول سلام
من اگه خوب توضیح بدم اووو کلی طولانیه
ولی من یه چیزی رو واقعا فهمیدم که معلم ،استاد نباید به شاگردش سخت گیری کنه
چون تو روحیه ی طرف تاثیر بدی داره
مثلا تهدید اینکه اگه نمره اینجوری بگیری میندازمت ،یا حرف از مشروط شدن واز این حرفا
من وقتی ابتدایی درس میخوندم اونقدر به مدرسه علاقه داشتم ولی شاید باورتون نشه دوم ابتدایی
نتونستم درس رو جواب بدم معلم ما هم ما رو یه پا گوشه کلاس واسه تنبیه کردن نگه داشت
اون کارش تو روحیه ی من تاثیر بدی گذاشت باعث شد یک سال ترک تحصیل کنم
واسه خانواده ام هم مشکلات زیادی درست کردم.:cry:
یعنی تو این مدت که هنوزم که دارم درس میخونم واین رفتارای ناشایست استادا رو میبینم
فهمیدم که سخت گیری باعث نمیشه طرف درسخون بشه باعث میشه از در سومدرسه فراری بشه
سخت گیری اصلا .با مهربون ی وملایمت میشه همه ی کارا رو درست کرد.
امیدوام شما هم یه معلم مهربونی بشی که تو یاد شاگردات بمونی
چون بهترین معلمم هنوز م که هنوزه از یاد م نرفته.:gol:

پورزکی کلویر

عضو جدید
نتونستم درس رو جواب بدم معلم ما هم ما رو یه پا گوشه کلاس واسه تنبیه کردن نگه داشت

اون کارش تو روحیه ی من تاثیر بدی گذاشت باعث شد یک سال ترک تحصیل کنم
واسه خانواده ام هم مشکلات زیادی درست کردم.:cry:
امیدوام شما هم یه معلم مهربونی بشی که تو یاد شاگردات بمونی​
سلام. عزیزم از طرف معلمت ازت عذر می خوام. میدونم بخشیدنش خیلی سخته ولی شاید یه روزی خودتم معلم بشی. اون وقت می بینی که بعضی وقتا معلما ناخواسته زندگی دانش آموزشون رو 180 درجه عوض می کنن. اگر شانس بیارن تأثیر مثبت و اگر بد شانس باشن تأثیر منفی رو اون ها می زارن. بهر حال خوشحالم که دوباره درس خوندی و دانشگاهی شدی.
از آرزوی قشنگی که برام کردی ممنونم. خوشحال میشم در مورد ساخت وسایل کمک آموزشی هم کمکم کنی.اگر طرحش از خودت باشه که فوق العاده است؛اگرهم معلمات از وسیله ی خاصی استفاده می کردن لطفا بگو.:gol::heart::gol:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خوبم سلام. من یه عشق معلمی هستم و دربه در روش های جدید، واسه تدریس. لطف کنید روش تدریس ها و وسایل کمک آموزشی( هر وسیله ای که یادگیری را تسریع و یا تسهیل بخشد) جدید و جالبی که به ذهنتون میرسه یا دیدید رو بنویسید. پیشنهاداتون میتونه برای مقاطع پیش دبستانی تا دانشگاهی باشه.

ضمناً اگر در گذشته رفتاری از معلماتون سرزده و در زندگی شما تاًثیر گنده ای(!) (مثبت یا منفی) گذاشته، اون رو هم واسم بنویسید. یادتون نره تو نوشته هاتون هر چه قدر جزئیات بیشتری رو قید کنید، من بیشتر دعاگوتون میشم. :w36:
خوشم اومد ;)
خیلی عالیه که میخواین دنبال شیوه های نوین تدریس باشین
در مقاطع دبستانی میتونین از خیلی از اسباب بازیهایی که جنبه آموزشی دارن از املا و اعداد گرفته تا درک اشیا استفاده کنین
و در سسطح دبیرستان میتونین از نرم افزارهایی که برای هر مقطع طراحی شده استفاده کنین و همین طور از اینترنت در تمامی موارد که دریایی از مطالب جالب و بسیار عالی و به روز هم هست که میتونین با استفاده از ویدئو پروژکتور ازشون استفاده کنین.
در تمامی حالات زندگیتون همواره شاد و موفق باشین.:gol:

پورزکی کلویر

عضو جدید
در مقاطع دبستانی میتونین از خیلی از اسباب بازیهایی که جنبه آموزشی دارن از املا و اعداد گرفته تا درک اشیا استفاده کنین همین طور از اینترنت در تمامی موارد که دریایی از مطالب جالب و بسیار عالی و به روز هم هست که میتونین با استفاده از ویدئو پروژکتور ازشون استفاده کنین. [/quote گفت:
در مورد استفاده از این ابزار در املا، طرحتون "جدید،مفید، شرعی و قانونی" هست. حالا من خوشم اومد :smile: لطفا بازم اگر ایده ای داشتید بنوسید.:redface:
آقا شرمنده، ویدیو پروژکتور چیه؟!!! باهاش فیلم نشون میدن؟:w09:
شما هم شاد و موفق باشید .ضمناً الهی خیر ببینی ننه.

آخرین ویرایش:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد استفاده از این ابزار در املا، طرحتون "جدید،مفید، شرعی و قانونی" هست. حالا من خوشم اومد :smile: لطفا بازم اگر ایده ای داشتید بنوسید.:redface:
آقا شرمنده، ویدیو پروژکتور چیه؟!!! باهاش فیلم نشون میدن؟:w09:
شما هم شاد و موفق باشید .ضمناً الهی خیر ببینی ننه.
ممنون که نظرم رو خوندین.

xphoenix

عضو جدید
معلما چه بلا هایی سرتون آوردن؟
بهتره بگین ما چه بلاهایی سر معلمهامون در اوردیم!!!!:biggrin:

wooooooow!!!!!!
خیلی خوبه که یه معلم داره به این چیزا فکر میکنه!!!!!
ارتباط دوستانه با شاگرهاتون باعث میشه که اونا به شما و درستون علاقه مند شن و حتما اون درسو خوب بخونن!!!!سعی کنید هر چند وقت یه بار خودتون وسط درس شوخی کنید که بچه ها خسته نشن و شمارو هم موقع درس دادن اذیت نکنن!بین بچه ها تبعیض نذارید و تشویقشون کنید!باور کنید هیچ چی به اندازه تشویق معلم تاثیر گذار نیست!!!:w16::w27:

پورزکی کلویر

عضو جدید
بین بچه ها تبعیض نذارید و تشویقشون کنید!باور کنید هیچ چی به اندازه تشویق معلم تاثیر گذار نیست!!!:w16::w27:
چشم! ولی دوست خوبم وقتی می بینی شاگردت درس نمی خونه، به نظرم باید تبعیض قائل شد و بیشتر به اون توجه کرد تا متوجه بشی مشکلش کجاست و کمکش کنی. ضمناً باید خدمتتون عرض کنم که تمام معلمایی که رشته های دبیری،آموزش و مثل اینا رو می خونن به فکر این چیزا هستن به خدا!!! :w19:

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
از اينكه ميبينم همه جا به محاصره دبيران محترم درومده خوشحالم الان كه شب هست در تاپيك دبيران فردا صبح هم سركلاس دبيران!:)
به عقيده بنده شما روي تفهيم مطالب اگر كار كنيد بسيار عالي خواهد شد اگر مطلبي به صورت فهم و دركي به دانش اموز القا بشه هم سر كلاس خسته نميشه و هم بهتر ياد ميگيره به عنوان مثال بنده يك روز در هفته 4 ساعت ديفرانسيل و ساعت اخر هندسه دارم خونه كه ميرسم خيلي خسته هستم اما با ذوق و شوق 1 ساعت بعدش ميرم كلاس كنكور ديفرانسيل اين در صورتي هست كه مشتاقم تست هاي سخت رو حل كنم اما حاضر نيستم 4تا تعريف ساده دنباله رو سر كلاس گوش كنم!
در هر صورت موفق باشيد

پورزکی کلویر

عضو جدید
بنده يك روز در هفته 4 ساعت ديفرانسيل و ساعت اخر هندسه دارم خونه كه ميرسم خيلي خسته هستم اما با ذوق و شوق 1 ساعت بعدش ميرم كلاس كنكور ديفرانسيل اين در صورتي هست كه مشتاقم تست هاي سخت رو حل كنم اما حاضر نيستم 4تا تعريف ساده دنباله رو سر كلاس گوش كنم!
درود و هزاران درود
دوست خوبم وصف حال تو وصف حال چند سال پیش منه! بعد از دوران مدرسه، هرچقدر فکر می کردم، خاطره ی خوبی از اون دوران یادم نمی یومد! به کمک تو رفتم تو حال و هوای اون دوران و یاد لحظاتی که با ریاضی و هندسه و دیف 1و2 و... با بالهای آلوده به عشق به آسمانهاپرواز می کردم، افتادم. بعد از مدرسه 1 ساعت هم درس ریاضی نخوندم:razz: یادش بخیر:crying:
ممنون. در زندگی و کنکور، موفق باشی.
:gol:امضای من تقدیم به کل برو بچه های مدرسه ای و کنکوری :gol:
بدرود

hamidarchitec

عضو جدید

سلام دوست عزیر .درود بر این اندیشه.

اول و دوم دبستان . بسیار دوره های مهمی هستند. سعی کنید قبل از هر عمل نو اورانه با مشاور های خبره ی روان شناس مشورت کنید. تهدید . ترساندن . فقط استعداد هدر میدهد.
نو اوریهای خیلی متفاوت هم کودک را دل سرد میکند و موجب سلب اعتماد به نفس میشود.

دائما سر کلاس با به کار بردن رفتار دوستانه با شاگردان خود ارتباط را تقویت کنید.

(سال 69 که اول دبستان بودم با کتری اب جوش ما رو می ترساندند و این به تنهایی توانست من را با ضریب هوشی 140 برای همیشه دچار دیپرشن کند مسئول این حماقتها کیست)

پورزکی کلویر

عضو جدید
سلام دوست عزیر .درود بر این اندیشه.

نو اوریهای خیلی متفاوت هم کودک را دل سرد میکند و موجب سلب اعتماد به نفس میشود.

(سال 69 که اول دبستان بودم با کتری اب جوش ما رو می ترساندند و این به تنهایی توانست من را با ضریب هوشی 140 برای همیشه دچار دیپرشن کند مسئول این حماقتها کیست)
سلام بر شما.
من نمی دونم چرا شما می گید نوآوریها ی خیلی متفاوت به اینگونه به کودکان آسیب میرسانند:surprised:
مسئول این جنایت ها معلمانِ ما، معلمانِ معلمانِ ما و معلمانِ معلمانِ معلمانِ ... ما هستند. ای کاش نسل ما این جنایات را به حداقل برساند.
ممنون از نظرتون​

hamidarchitec

عضو جدید
سلام بر شما.
من نمی دونم چرا شما می گید نوآوریها ی خیلی متفاوت به اینگونه به کودکان آسیب میرسانند:surprised:
مسئول این جنایت ها معلمانِ ما، معلمانِ معلمانِ ما و معلمانِ معلمانِ معلمانِ ... ما هستند. ای کاش نسل ما این جنایات را به حداقل برساند.

ممنون از نظرتون​

البته من چیزی به عنوان آسیب ننوشته ام . انچه ذکر شده صرفا اشاره به گونه ای از نو اوری است که عدم درک برای کودک . عامل سر در گمی وی شود :);)

:w26:
راستی از توجهتون به اموزش شدیدن ممنونم از خدا خواهش میکنم که توی این راه تو رو یاری کنه:w27:

آخرین ویرایش:

ali.ali

عضو جدید
سلام
سلام به همه من هم عاشق معلمی هستم ولی یه خاطره بدی دارم خیلی بد در دورانه راهنمایی دوم
یه بار معلم یه دفعه از دهنش پرید فوش داد من هم قاطی کردم با مشت زدم پای چشش و بدبختی شروع شد
کم مونده بود اخراج شم بالاخره تموم شده ولی دوم رو 2 بار خوندم;)

hamidarchitec

عضو جدید
سلام
سلام به همه من هم عاشق معلمی هستم ولی یه خاطره بدی دارم خیلی بد در دورانه راهنمایی دوم
یه بار معلم یه دفعه از دهنش پرید فوش داد من هم قاطی کردم با مشت زدم پای چشش دبختی شروع شدکم مونده بود اخراج شم بالاخره تموم شده ولی دوم رو 2 بار خوندم;)
دمت گرم خوب حالشو گرفتی:thumbsup2::neutral:

پورزکی کلویر

عضو جدید
البته من چیزی به عنوان آسیب ننوشته ام . انچه ذکر شده صرفا اشاره به گونه ای از نو اوری است که عدم درک برای کودک . عامل سر در گمی وی شود :);)

آیا می دانید، آنچه می گویید مبنای علمی دارد؟

بله، همان طور که قبلاً ذکر کردم، وسیله ی کمک آموزشی وسیله ای است که حداقل یکی از ویژگی های زیر را داشته باشد:
1. یادگیری را تسهیل بخشد.
2. یادگیری را تسریع بخشد.
هر وسیله ای که فاقد این خصوصیات باشد آثار سوئی از جمله سردر گمی، حواس پرتی و هزاران اثر دیگر را در پی خواهد داشت.

شما دقت نظر زیادی دارید، آقا تبریک!!!​

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ماهم کم بلا سر دبیرهامون نیاوردیم ! چند سال پیش که سوم دبیرستان بودم یکی از بچه ها یه مشت خاک رو ریخت روی پنکه سقفی ، میز معلم هم دقیقا وسط کلاس بود زیر پنکه سقفی چون کلاس خیلی بزرگ بود ، دبیرمون(دبیر بینش اسلامی) که اومد تو کلاس رفت رو صندلیش نشست و به یکی از بچه ها گفت که پنکه رو روشن کنه ! بقیه رو دیگه خودتون تصور کنید . . .
یبار هم یکی از بچه ها از ته کلاس یه نارنگی رو پرت کرد که خورد تو سر دبیر شیمی (مرحوم طهماسبی) . :eek:

پورزکی کلویر

عضو جدید
سلام
سلام به همه من هم عاشق معلمی هستم .
سلام همکار آینده:D
دوست خوبم من کاردانی آموزش زبان انگلیسی دارم. و قصد دارم برای ارشد دوباره برگردم به همین رشته( الان دارم مترجمی می خونم:razz:)
دوره ی کاردانی کتاب های زیادی درباره ی روش تدریس خوندیم. اگه تصمیمت برای تدریس جدی هست، تو رو به خدا، به علی، به جون هر کی دوسش داری این کتاب ها رو بخون که مثل معلمای خودمون نشی.
1.مهارتهای آموزشی و پرورشی( روشها و فنون تدریس) حسن شعبانی- سمت
2. تکنولوژی آموزشی- علی بدرقه یا رسانه های آموزشی برای کلاس درس یا هر کتابی که از تکنولوژی آموزشی حرف زده باشه. چون مطالبشون عینن همه!
3. کتابی درباره ی آزمون سازی. استاد ما جزوه داده بود. نمی تونم کتابی معرفی کنم ولی فکر کنم واسه ی پیام نور خوب باشه.

به امید دیدار در حالی که به آرزویمان رسیده ایم.

پورزکی کلویر

عضو جدید
یبار هم یکی از بچه ها از ته کلاس یه نارنگی رو پرت کرد که خورد تو سر دبیر شیمی (مرحوم طهماسبی) . :eek:

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم بچه هایی را که نمیتوانم تغییر دهم!

و قدرتی که تغییر دهم آنکه را میتوانم!

ودانشی تا بدانم تفاوت این دو را!

خدا بدادم برسه با این کوچولوهای شیطون و بد جنس:cry:

khoshhal

عضو جدید
سلام خوشحال جان. اولاً من هنوز معلم نشدم ولی بالاخره می شم!;) دوم، یعنی اگر معلم های این دوره مثل معلم خودت بشن بهتره؟!!!!! راستش رو بگو، موی خودت هم کشید؟ :cry:

از مویم تبریکنه بابا منو که نمی تونهاولا من درس خونم دوما من یه مامان دارم باحال، همون موقع سر این مسئله تو مدرسه قشقرقی به پا کرد که معلمه می گفت این دوست منه (منو می گفت)ولی منظورم این نبود که خشک باشه می گم همین کتاب دفترا بسه ما تو مدرسمون با رایانه درس می خوندیم اما همه ی بچه ها یا مسخره بازی در می آوردن یا گوش نمی دادن آخرشم یا همه نمی فهمیدن یه معلمه داغ می کرد می زد بیرون من بیشتر برای اعصاب خودتون می گم!