khanum gol
عضو جدید
سلام گوشی میخوام. که دوربینش بالا 8 باشه-صدای بالا داشته باشه-هنگ نکنه و خیلی چیزای دیگه.
کسی میتونه کمکم کنه؟
کسی میتونه کمکم کنه؟
من چند مدل رو تو رنجي كه پرسيديد در زير قرار مي دهم نگاه كنيد اگر به مدل خاصي براي مقايسه رسيديد اعلام كنيد
SONY SL
SONY ACRO S
SONY T
آکرو اس و تی قیمتشون الان 1280 و 1380 هستش و نزدیک80 - 180 تومن از بودجه شما بالاتره !اگه بتونین T بگیرین که خیلی خوبه !اگه هم میتونین بودجه رو برسونین به 1600 و اس 3 بگیرین ! اون دیگه از همه نظر کامله ! چه باتری چه صفحه نمایش چه دوربین و پردازنده و ...glasy s3 1600 az koja mashhad 1900 hamkarishe dari mikham yeki
به نظر شما کیفیت گوشی های سونی بهتره یا سامسونگ؟ببینید سیم کارت های میکرو رو تلفن های همراه جدید می خورند - در واقع شما باید وقتی گوشی رو خریداری کردید بدهید سیم کارت رو براتون پانچ کنند که هزینه ای نداره و مشکلی نیست
در مورد گارانتی و غیر گارانتی شما قبل خرید می تونید هماهنگ کنید مواردی که دارند گارانتی یا ندارند هم مشخص شده است
در مورد ویواز و حالا این مدل های سونی دنیا خیلی متفاوت است الان شما با تلفن همراه هوشمند آندرویدی سونی دارید اشنا می شید و می خواهید خرید کنید ویواز سیمبین بوده من باهاش کار کردم گوشی خوبی بوده در زمان خودش الان شما با هر کدوم از این مدل ها بخاطر داشتن صفحه مناسب گرافیک حرفه ای و پروسسور ایده آل امکان ریختن اپیلیکیشن های کاربردی و حرفه ای مثل ابزارهای مهندسی اتوکد و .. تا اپلیکیشن های ساده را خواهید داشت
البته مینی این گوشی با این قیمته .دوربین سونی اگه 12 هست واقعا 12 هست یا در حد 8 هست؟تو اين رنج قيمتي هم سطح هستند اما سامسونگ گوشي مناسبش الان با اين شرايط براي شما Samsung Galaxy SIII هست كه امروز بدون گارانتيش تو رنج 1/489/000 تومن بود
بین سامسونگ و سونی گیر کردم...
انتخاب برام سخت شده...
اگر هزينه بيشتر از 1/200 مي كنيد Galaxy SIII اگر نه SONY SL
پولتو بیشتر کن یک S3 بخر
اما امکانتاش به دنیا می ارزهاره خوب اس تری یکم بزرگ هست بیشتر مردونه هست![]()