معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي

shirinasal

عضو جدید
سلام عزیزان مقاله راجع به نگهدارنده ها در شیرینی های اردی لازم دارم کسی داره؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام عزیزان مقاله راجع به نگهدارنده ها در شیرینی های اردی لازم دارم کسی داره؟

سلام
با کلی گویی نمی تونین از اینترنت و مقاله های در دسترس استفاده کنین؛ اصول جستجو بر مبنای کلیدواژه (keyword) هست
در استاندارد شماره 3494 به اسم نگهدارنده های مجاز در فرآورده های آردی اشاره شده که با توجه به اونها می تونین جستجو کنید
یک مقاله با توجه به این موارد که در تایتلش به "اسم نگهدارنده " اشاره شده، براتون اتچ می کنم با توجه به این راهنمایی خودتون ب جستجو ادامه بدین!

article1
 

پیوست ها

  • 1- negahdarandehaie mojaz (3494).jpg
    1- negahdarandehaie mojaz (3494).jpg
    35.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پروانه سفید

عضو جدید
کسی فایل اینارو داره؟شرمنده همشو یکجا گذاشتم.اخه وقت نمیکنم هر روز به اینترنت سر بزنم و چند تا بذارم.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C2845.htm
Handbook of Fruits and Fruit Processing

Edited by Y H Hui, Josef Barta, M Pilar Cano, Todd W Gusek, Todd W Gusek, Jiwan Sidhu and Nirmal Sinha
Blackwell April 2006

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C2575.htm
Advanced Quantitative Microbiology for Foods and Biosystems: Models for Predicting Growth and Inactivation

Micha Peleg
CRC Press April 2006
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C3874.htm
Encyclopedia of Biotechnology in Agriculture and Food

Edited by Dennis R. Heldman, Dallas G. Hoover, Matthew B. Wheeler
CRC Press July 2010
------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C3752.htm
Biotechnology in Functional Foods and Nutraceuticals

Edited by Debasis Bagchi, Francis C. Lau, Dilip K. Ghosh
CRC Press April 2010
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C1316.htm
Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals

Edited by Jean-Richard Neeser, Bruce J. German
Marcel Dekker 2004
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C935.htm
Batch Fermentation - Modeling, Monitoring and Control

Edited by Ali Cinar, Satish J Parulekar, Cenk Undey and Gulnur Birol
Marcel Dekker 2003
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C445.htm
Applied Dairy Microbiology (Second edition, revised and expanded)

Edited by Elmer H. Marth And James L. Steele
Marcel Dekker 2001
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C1118.htm
Advances in High Pressure Bioscience and Biotechnology II

Edited by Winter, Roland
Springer 2003
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C3871.htm
Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Edited by Olga Martin-Belloso, Robert Soliva Fortuny
CRC Press October 2010
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C3652.htm
Advances in Food Biochemistry

Edited by Fatih Yildiz
CRC Press December 2009
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780857098429500091
9 – Authorised EU health claims related to the management of lactose intolerance: reduced lactose content, dietary lactase supplements and live yoghurt cultures


  • A.K. Kies
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124047389000210
  • Chapter 21 – Production Processes of Orange Juice and Effects on Antioxidant Components
  • Gianni Galaverna,
  • Chiara Dall’Asta
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123985491001197
  • Chapter 119 – Volatile Flavor Compounds of Orange Juices Produced from Valencia Late Oranges of Different Geographic Origin
  • Andreas Stangl,
  • Herta Ziegler
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781845695514500083
  • 8 – Validation and commercialization of dense phase carbon dioxide processing for orange juice
  • K.-L.G. Ho
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781856176323000033
  • Chapter 3 – Membrane Processes in Fruit Juice Processing
  • Allen Merry
  • ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781845697341500212

21 – Citrus spp.: orange, mandarin, tangerine, clementine, grapefruit, pomelo, lemon and lime


  • M. El-Otmani,
  • A. Ait-Oubahou
  • ------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B012227055X00242X
  • CITRUS FRUITS | Oranges
  • S. Pao
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123741363000134

Chapter 13 – Fruit Juices


  • Yiqun Huang,
  • Barbara A Rasco,
  • Anna G Cavinato
  • ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123741264000176
  • Chapter 17 – Effect of Processing on the Mycotoxin Content in Fruit Juice
  • Gordon S. Shephard,
  • Hester F. Vismer
  • -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B012227055X002431
  • CITRUS FRUITS | Processed and Derived Products of Oranges
  • C.M. Lanza

 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
کسی فایل اینارو داره؟شرمنده همشو یکجا گذاشتم.اخه وقت نمیکنم هر روز به اینترنت سر بزنم و چند تا بذارم.

Handbook of Fruits and Fruit Processing

Edited by Y H Hui, Josef Barta, M Pilar Cano, Todd W Gusek, Todd W Gusek, Jiwan Sidhu and Nirmal Sinha
Blackwell April 2006

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cplbookshop.com/contents/C3871.htm
Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Edited by Olga Martin-Belloso, Robert Soliva Fortuny
CRC Press October 2010
C.M. Lanza
به لینک دقت بفرمایید مربوط به کتابخونه Free هست بزنید دونه دونه کتابها رو ببینید هست یا نه؟! دو نمونه مرتبط به هم گذاشتم!

Book 1

Book9

:gol:



یه سایت بهتون معرفی می کنم که می تونید در هر روز 2 مقاله دانلود کنید دسترسی سایت به سایت های science direct و ieee و springer است و البته اگر از اکانت دانشگاه های داخل ایران وارد سایت شوید می تونید هر 8 ساعت 3 مقاله دانلود کنید ...

www.paperdl.com

 
آخرین ویرایش:

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
مقالات رو در اين سايت سرچ كنين
http://booksc.org/

و كتابها رو در اين سايت سرچ كنين

bookfi.org

chapter ها نگاه كنين مربوط به كدوم كتابه اسم كتابو سرچ كنين
هر كدوم پيدا نكرديد بذاريد تا براتون بگيرم
اگه دسترسي داشتم
 

habiibeh

عضو جدید
سلام خوبید راستش اینروزها در حال طغیان آزمایشگاهی هستم رشته من زیسته مهندس نیستم ولی بخشی از کار من مربوط به استخراج امگا6 توسط جی

سلام خوبید راستش اینروزها در حال طغیان آزمایشگاهی هستم رشته من زیسته مهندس نیستم ولی بخشی از کار من مربوط به استخراج امگا6 توسط جی

من راجع به تکنولوژی ساخت اسانس ها میخوام اگه دارید بزارید

من راجع به استخراج امگا6 از برگ گیاه و دستگاه جی سی خیلی مقاله لاتین وفارسی گشتم چون زیستم از شما مهندسین عزیز کمک میخاهم ایشالله سلامت باشید شاد باشید زارع
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام خوبید راستش اینروزها در حال طغیان آزمایشگاهی هستم رشته من زیسته مهندس نیستم ولی بخشی از کار من مربوط به استخراج امگا6 توسط جی


من راجع به استخراج امگا6 از برگ گیاه و دستگاه جی سی خیلی مقاله لاتین وفارسی گشتم چون زیستم از شما مهندسین عزیز کمک میخاهم ایشالله سلامت باشید شاد باشید زارع

سلام؛ :gol:
* امگا 6 رو توو مقالات به چند صورت می نویسن n-6، w 6، والبته اسامی اسیدهای چرب مثل لینولئیک و گاما لینولنیک
* چند نمونه از برگ گیاهان برای استخراج اسید چرب تحقیق شده که ی مقاله اتچ می کنم امیدوارم به کارتون بیاد!

{از همین جا کارآمد نبودن تحصیلات آکادمیک برای بچه ها متاسفانه مشخص می شه}
 

پیوست ها

  • Article.pdf
    564.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان من این کتابها رو میخوام.لطفا فایلشو برام بذارین.ممنون

http://books.google.com/books/about/Handbook_of_Fruits_and_Fruit_Processing.html?id=YTkyq5vwSBEC
Handbook of Fruits and Fruit Processing
Y. H. Hui
Wiley, Dey 28, 1384 AP - Technology & Engineering - 712 pages
------------------------------
http://books.google.com/books/about/Handbook_of_Fruit_Science_and_Technology.html?id=v2WnS_2ZmDwC
Handbook of Fruit Science and Technology: Production, Composition, Storage, and Processing
D. K. Salunkhe, S.S. Kadam
CRC Press, Mordad 27, 1374 AP - Technology & Engineering - 632 pages
---------------------
Handbook of Fruits and Fruit Processing
edited by Nirmal Sinha, Jiwan Sidhu, Jozsef Barta, James Wu, M.Pilar Cano
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان من این کتابها رو میخوام.لطفا فایلشو برام بذارین.ممنون

http://books.google.com/books/about/Fatty_Acid_and_Lipid_Chemistry.html?id=h4W86Iy7X5wC
[h=1]Fatty Acid and Lipid Chemistry[/h]F.D. Gunstone
Springer US, Farvardin 12, 1375 AP - Science - 252 pages

Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Third Edition
Casimir C. Akoh,David B. Min
Limited preview - 2008


Lipid Technologies and Applications
Frank D. Gunstone,Fred B. Padley
Limited preview - 1997
[h=1][/h]
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان من این کتابها رو میخوام.لطفا فایلشو برام بذارین.ممنون

http://books.google.com/books/about/Handbook_of_Fruits_and_Fruit_Processing.html?id=YTkyq5vwSBEC
Handbook of Fruits and Fruit Processing
Y. H. Hui
Wiley, Dey 28, 1384 AP - Technology & Engineering - 712 pages
------------------------------
http://books.google.com/books/about/Handbook_of_Fruit_Science_and_Technology.html?id=v2WnS_2ZmDwC
Handbook of Fruit Science and Technology: Production, Composition, Storage, and Processing
D. K. Salunkhe, S.S. Kadam
CRC Press, Mordad 27, 1374 AP - Technology & Engineering - 632 pages
---------------------
Handbook of Fruits and Fruit Processing
edited by Nirmal Sinha, Jiwan Sidhu, Jozsef Barta, James Wu, M.Pilar Cano

سلام دوستان من این کتابها رو میخوام.لطفا فایلشو برام بذارین.ممنون

http://books.google.com/books/about/Fatty_Acid_and_Lipid_Chemistry.html?id=h4W86Iy7X5wC
Fatty Acid and Lipid Chemistry

F.D. Gunstone
Springer US, Farvardin 12, 1375 AP - Science - 252 pages

Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Third Edition
Casimir C. Akoh,David B. Min
Limited preview - 2008


Lipid Technologies and Applications
Frank D. Gunstone,Fred B. Padley
Limited preview - 1997

:gol:Fatty acid and lipid chemistry
Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Third Edition (Food Science & Technology:gol:)
Handbook of Fruits and Fruit Processing:gol:
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
دوستان این دو تا کتاب رو میتونین برام لینکشو بذارین؟ در ساینس دایرکت پیدا نکردم!

Modern Drying Technology - Volume 5 Edited by Evangelos Tsotsas and Arun S. Mujumdar


Perspectives on Innovation, Globalization and R&D" written by Prof.Mujumdar
 

new moon

عضو جدید
سلام دوستان... من به مقالات انگلیسی درباره " مدلسازی اثرات ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک (ترجیحا بولگاریکوس) احتیاج داشتم...کمک کنید ممنون میشم..
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان... من به مقالات انگلیسی درباره " مدلسازی اثرات ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک (ترجیحا بولگاریکوس) احتیاج داشتم...کمک کنید ممنون میشم..


سلام
مقالات انگلیسی درباره " مدلسازی، اثرات ضد میکروبی، باکتری های اسید لاکتیک، (ترجیحا بولگاریکوس)" ضمیمه شد


موفق باشین:gol:
 

پیوست ها

  • 4 - Copy.pdf
    740 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1 - Copy.pdf
    460.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 3 - Copy.pdf
    526.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2 - Copy.pdf
    1,003.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
Keeping qualities of potato chips flavoured with kebab and salt
 

پیوست ها

  • Keeping qualities of potato chips flavoured with kebab - Copy.pdf
    290.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nafas.hdr

عضو جدید
سلام. من 4 تا مقاله در مورد بررسي پديده هاي انتقال حرارت و جرم در صنعت ساخت ماكاروني
میخوام.میشه لطفا کمکم کنید؟! ممنون
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. من 4 تا مقاله در مورد بررسي پديده هاي انتقال حرارت و جرم در صنعت ساخت ماكاروني
میخوام.میشه لطفا کمکم کنید؟! ممنون

سلام

پست قبلی تون پاسخ داده شده: #672

سرچ کنین، عنوان و لینک مقاله رو بذارین، در صورت دسترسی ضمیمه می شه.

آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. این کتاب چاپ سومشو دارم اما چاپ دومش که اینجاس باز نیازمه ارجاع داده شده از مقاله.....

ممنونم

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0308814694901236

Food Chemistry

Volume 50, Issue 2, 1994, Pages 219

Book review
Introduction to food engineering, 2nd edition: By R. Paul Singh and Dennis R. Heldman. Academic Press Inc., London, 1993.



 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام. این کتاب چاپ سومشو دارم اما چاپ دومش که اینجاس باز نیازمه ارجاع داده شده از مقاله.....

ممنونم

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0308814694901236

Food Chemistry

Volume 50, Issue 2, 1994, Pages 219

Book review
Introduction to food engineering, 2nd edition: By R. Paul Singh and Dennis R. Heldman. Academic Press Inc., London, 1993.





بفرمایید :gol:
 

پیوست ها

  • 1-s2.0-0308814694901236-main.pdf
    115.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

aliakbar64

عضو جدید
سلام چند تا کتاب انگلیسی می خواستم درباره تولید فروکتوز
حتی اسمشون هم بهم بدید کفایت می کنه
هر چی انتشارات ش معتبر تر و سالش جدید تر باشه بهتر
ممنون
 

aliakbar64

عضو جدید
سلام چند تا کتاب انگلیسی می خواستم درباره تولید فروکتوز
حتی اسمشون هم بهم بدید کفایت می کنه
هر چی انتشارات ش معتبر تر و سالش جدید تر باشه بهتر
ممنون

این کتاب اگه باشه عالیه
Alternative Sweeteners, Fourth Edition 4th Edition


by Lyn O'Brien-Nabors (Editor)
2014
 
آخرین ویرایش:

aliakbar64

عضو جدید
سلام
دنبال یه کتاب می گردم در مورد استابیلایزرهایی که تو صنعت لبنیات به کار میره
طبیعیه هر چی جدیدتر و کاملتر بهتر
خیلی گشتم اما انگار اصلا چیزی نیست
یا من یه اشتباه تو سرچ کردنم دارم
حتی اگه چند فصل تو یه کتاب هم باشه برام کافیه
خلاصه اگه می تونید کمکم کنید چه تو پیدا کردن این کتاب چه تو سرچ کردن ش ممنونم میشم
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام چند تا کتاب انگلیسی می خواستم درباره تولید فروکتوز
حتی اسمشون هم بهم بدید کفایت می کنه
هر چی انتشارات ش معتبر تر و سالش جدید تر باشه بهتر
ممنون

این کتاب اگه باشه عالیه
Alternative Sweeteners, Fourth Edition 4th Edition


by Lyn O'Brien-Nabors (Editor)
2014
سلام

Alternative Sweeteners, Fourth Edition
 
آخرین ویرایش:
بالا