سلام دوستان ...
به نظر من اولین چیزی که باید در نظر گرفته بشه اینه که سطح من با سطح علمی کسی که بهم پیشنهاد میده یکی باشه!
ببنید, الان از هرکسی بپرسی مدار چی بخونم , 90% میگن کارو. ولی من به اندازه ...س مثقال از این کتاب استفاده نکردم!(جدا دارم میگم). شاید کم کاری از من بوده
این رو برای کسایی مث خودم میگم که پول کلاس رفتن رو ندارن و باید چندین کتاب بخونن!
توروخددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تو انتخاب کتاب زیاد دقت کنین

این وضعیته درسی من بود از 10 نمره
ر مهندسی 6
معادلات 6
زبان 3
مدار 3
کنترل 8.5
ماشین 7.5
بررسی 9
و حالا کتابای پیشنهادی من : و نمره ای که بهشون میدم
ریاضی :
کریمی ج 1و2 : 10
پارسه : 2
من کتاب معتقدی رو از اول تابستون تا اواخر مهر خوندم ولی کریمی رو از آبان شروع کردم.
معتقدی مسایل رو خبپیلی گنگ مطرح میکنه ولی کریمی جویده جویده.
معادلات :
کریمی : 9.5
پارسه : 4
سعی کنین معادلات و ریاضیتون از یک مولف باشه.
مدار
از مدار اطلاعی ندارم. ولی اگه خواستین از کتاب آقای کارو استفاده کنین , باید این کتاب رو به معنای واقعی بجویین.
زبان :
پارسه : ...وه . من 60 تومن دادم و سه جلدشم(تخص, گرامر و لغت(دکون باز کرده برا خودش

)) گرفتم ولی در حین خوندن یبوست گرفتم. شاید لغتش بهتر باشه ولی قطع به یقین دو جلد دیگش آشغالا!
مدرسان کتابش خیلی قطور و کلفته!
زبان سری برق به نظر حقیر خوب باشه
ماشین :
مدرسان : 5
حلم زاده : 10
بررسی
مدرسان : 3
پوران : 10 . فقط و فقط حلم زاده(البته من بررسیم خوب بود)
کنترل
تقوی : 7.5
پردازش : 4
نصیر : 6.5
به گفته دوستان موثق , آقای رضایی انتشارات پوران هم عالیه
حتما جزوه دکتر حامد شیرین آبادی و یا دکتر مریخ بیات (جزوه کنکوری ایشون نه دانشگاهش. اینو شاید نتونید پیداکنید, اگه خواستین بهم اطلا بدین کپیشو بهتون بدم) رو تهیه کنید.
دوستان برای درسای مختلف کتابای مختلفی رو نام بردن ولی من این کتابایی که گفتم رو دیدیم, از بقیشون خبر ندارم. مثلا معادلات آقای آغاسی یا ریاضیات مدرسان (من پارسال زیاد این کتابارو میشنیدم)و ...
امیدوارم نظرات شخصیم اسباب ناراحتی دوستان گرام نشه.
من در خدمتم