سلام دوستان
من تاپیک رو از اولش خوندم ولی متاسفانه به نتیجه ایی نرسیدم
هر کدوم در مورد موسسات یک نظری دارند
اگه بخوایم با توجه به نظرات دوستان جمع بندی کنیم
به نظرتون برای آیلتس چه موسسه ای بهتره؟؟
و یک سوال دیگه اینکه دوره های ایلتس چه مدتی به طول می انجام؟؟
سلام دوستان
میشه یکی که تجربه کافی داره به من بگه تو مشهد بهترین آموزشگاه زبان کجاست؟
اینکه استادیش خوب باشه وتو کارش جدی
سلام به دوستان من تقریبا همه نظرات عزیزان خوندم. ولی چیز مهمی دستگیرم نشد . حالا یکی یه کم واضح تر . بدون جو یع اموطشگاه خوب معرفی کنه . من دانشجوی توم اخر مهندسی نفت هستم امیوارم کمک کنید![]()
سلام ممنون از شما فقط ادرس هاشو بدید ممنونتون میشم . سربلند باشید .
دوستاني كه اطلاعاتي در مورد كيفيت، آدرس، شهريه و ... آموزشگاه هاي آموزش زبان در تبريز دارن كمك كنند.![]()
مرکز آموزش های آزاد دانشکده زبان های خارجی دانشگاه تهران هم بدک نیست! خوبیش اینه که اکثر زبان آموزانش دانشجوهای ارشد و دکترای امیرکبیر و تهران و هنرو علمو صنعت میان اونجا! مختلط هم هست!!!سلاااااااااااام
میشه یه نفر یه آموزشگاه به من معرفی کنه که هم مختلط باشه هم سمت شمال یا مرکز تهران و هم اینکه سطحش بالا باشه...
لطفا اگه در مورد ایران-آمریکا یا ایران-استرالیا هم اطلاعاتی بگید....ممنووووووون
سلام!
دوستان کسی آموزشگاهی تو تهران سراغ داره که کلاس آمادگی برای آزمون تافل داشته باشه!
من خودم ادونس دارم و فقط میخوام یه کلاسی باشه که با امتحان ما رو آشنا بکنه،مثلا همین آزمون آزمایشی و کلا آماده سازی بزای آزمون تافل در حد یک یا دو ترم!
ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه!
اگر هم راهی بهتر از این سراغ دارید،خوشحال میشم بهم پیشتهاد کنید!
سلام
دوستان کسی فایلهای صوتی کلاسهای ICC را نداره؟
حاضرم حتی بخرم .
بهم Email بزنین
mohammadi.en7@gmail.com
من سفیر درس خوندم.قدیما که کتاب اینتر چنج بود خوب بود و من راضی بودم ولی وقتی کتابا عوض شد و اینگلیش ریزالت اومد سیستم بهم ریخت منم اومدم بیرون با اینکه چیزی نمونده بود به پایان دورم!!هر دوستی 1 چیزی گفته....سفیر خوبه !؟
من سفیر درس خوندم.قدیما که کتاب اینتر چنج بود خوب بود و من راضی بودم ولی وقتی کتابا عوض شد و اینگلیش ریزالت اومد سیستم بهم ریخت منم اومدم بیرون با اینکه چیزی نمونده بود به پایان دورم!!
اینگلیش ریزالت کتاب خوبیه ولی باعث شد تو سفیر طول دوره ها 2برابر بشه و خیلی دیر دوره زبان تموم بشه+اساتید بخاطر حجم زیاد کتاب دیگه فیلم هم نمیذاشتن.1جورایی از صیغه پیچوندن استفاده کردن!!!
آخه الانم 3 سال هست...شایدم 4 سال...اکثر آموزشگاها برای بیشتر پول دراوردن یه دوره که میشه تو سه ترم تمومش کرد رو تو ده تا ترم تقسیمش میکنن
اینی که میگم مربوط به الان نیست قدیمم همینطور بود من کلاس که میرفتم به جای یه سال سه سال مارو میکشوندن اونجا تا پول بیشتری بگیرن
بله درست میفرمایید ولی بعضی اموزشگاها م3 کانون زبان ایران سریع تر از سفیر تموم میشه!اکثر آموزشگاها برای بیشتر پول دراوردن یه دوره که میشه تو سه ترم تمومش کرد رو تو ده تا ترم تقسیمش میکنن
اینی که میگم مربوط به الان نیست قدیمم همینطور بود من کلاس که میرفتم به جای یه سال سه سال مارو میکشوندن اونجا تا پول بیشتری بگیرن
سلام...سلام
کسی اطلاعاتی درباره ی تهران آکسفورد داره؟
ارزش مدرکش واقعا همه جا قبولش دارن؟
از نظر علمی خوبه؟
برای کسی که هدفش گرفتن مدرک و تدرییسه به درد میخوره؟