معرفي و دانلود نرم افزارهاي معماري

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به تالار مهندسی معماری مراجعه کنید اونجا شاید جوابتون رو دادند.
موفق باشید.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
Graphisoft ArchiCAD v11 Build 1114 Greek

Graphisoft ArchiCAD v11 Build 1114 Greek | 470 MB

Graphisoft's ArchiCAD 11 delivers new and enriched capabilities designed to help architects develop their concepts, compete for business more effectively and boost business efficiency. The enhancements reinforce ArchiCAD as an extraordinarily powerful design tool for architectural practices - large and small - worldwide.

Download
دانلود

nashakiba

عضو جدید
سلام
من در زمینه تهیه نقشه های ساختماینی کار میکنم. تا حالا بیشتر نقشه های معماری کار میکردم اما حالا میخوام نقشه سازه هم کار کنم.
نرم افزار ساده و مناسب برای تهیه نقشه های معماری سراغ دارید؟ من با ارشیکد کار میکنم که بیشتر برای طرحهای سه بعدی کاربرد داره و خیلی هم پیشرفته ایت. دنبال نرم افزار ساده و روان برای تهیه پلان و نما و برش میگردم. الان معماران بیشتر از چه نرم افزاری استفاده میکنن؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
یکی از دوستان پیشنهاد داد که نقشه سازه براش تهیه کنم. به این صورت که دفترچه محاسبات را به من میده و نقشه سازه میخواد. من از دفترچه محاسبات سر در نیاوردم. میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟ نرم افزار مناسب و ساده برای تهیه نقشه سازه سراغ دارید؟ البته رایگان باشه. اون ایرانی ها که 700 تومنه به دردم نمیخوره

ehsan512000

عضو جدید
bCAD v 3.91.913

یک مجموعه عالی و حرفه ای و کاربردی برای مهندسان و دانشجویان معماری و عمران و فنی در رابطه با طراحی های دو و سه بعدی انواع پروژه ها با قابلیت های ویژه بشرح زیر .

bCAD یک پکیج کامل طراحی حرفه ای است. استفاده از این نرم افزار بی نظیر برای کاربران حرفه ای ، مهندسان ، معماران ، طراحان ، و دانشجویان پیشنهاد می شود.

با استفاده از این نرم افزار قدرتمند کاربر میتواند طرح ها و نقشه های درون ذهن خود را به راحتی بر روی کاغذ ترسیم کرده و به نمایش بگزارد . اين نرم افزار قادر به ساخت مدل ها و طرح ها ي دو بعدي و سه بعدي مي باشد . همچنين شما قادر هستيد وجه هاي مختلف طرح را در محيط دو بعدي طراحي کرده و ان را به صورت يک تصوير سه بعدي مشاهده کنيد.

همچنين شما ميتوانيد از فرمت هاي ASC, DXF,WMF, NFF,DWG, 3DS به عنوان ورودي و از فرمت هاي 3DS, DXF,WMF, EPS,NFF, HPGL,TGA, JPG,PCX, BMP,GIF, TIFFFLC, AVI, MPEG به عنوان خروجي کار خود استفاده کنيد .

سازگاري و فرمان پذيري اين نرم افزار در نوع خود در خور تحسين است. BCAD از بسياري از جهات با نرم افزار حرفه اي چون AutoCAD و 3D Studio قابل مقايسه ، و در بسياري جهات قابل رقابت مي باشيد .

حجم : 13 مگابایت

دانلود : فول از سایت رپیدشیر
Password: masassali
Welcome to bCAD Team site! Our mission is to deliver efficient 3D graphics and CAD software solution on every desk. Our flagship product bCAD is versatile software that provides tools for 2D drawing, 3D modeling and realistic visualization for virtually everyone: engineers, architects, designers, students. We move technology from expensive high-end systems to your desk.

.

با تشکر - متاسفانه نتوانستم دانلود کنم . آیا ممکن است آدرس دیگری برای آن ارائه دهید
با سپاس فراوان

pishii

عضو جدید
سلام من این برنامه رو نمی تونم دانلود کنم لطفا بهم کمک کن.خیلی هم به این برنامه نیاز دارم

Neo_2007_k

عضو جدید
من تو سایت خودم چندتا برنامه واسه دانلود گذاشتم
اگه کسی مایل باشه می تونه به این سایت بره و از اونجا دانلود کنه

http://www.tarhekhak.com/narmafzar.html

نرم افزار اتوکد 2010 - 3دی مکس 2010 - و Google SketchUp Pro 7.1.6087

مرسی . خوشجال میشم سری به سایت بزنید

shelman_arch

عضو جدید
سلام .
من آرشیکد 13 می خوام . پیدا نکردم توی انجمن . میشه یه راهنمایی بکنید ؟!

بالا