مطلبی مهم!!! بچه ها قدر خودتون رو بدونید!!

mahan57

مدیر بازنشسته
سلام!!
من یه دو سه ماهی رو تو ایران نبودم و به قاره آمریکای شمالی رفته بودم برای کار و تحقیق پیرامون یه سری مسائل و من جمله توربینهای گازی و موتورهای جت که می دونید 60 درصد از کل سازندگان موتورهای جت تو این قاره قرار دارن! حرفهای زیادی دارم برای گفتن ولی افتخار من بودن این تاپیک توسط بچه های خوب ایرانی به خصوص مدیر عزیز تالارمکانیک که یکی از بهترین دوستام هستش بود. چند تا از فامیلهای ما تو گوشه و کنار دنیا هستن که من هرساله به بهونه دیدن اونها می تونم به اون کشورها برم!!
حالا چطوری رفتم و جی کارا کردم بماند ولی تونستم توسط یکی از فامیلهام یکی از شرکتهای بزرگ تولید کننده توربینهای گازی و موتورهای جت رو از نزدیک ببینم!!!!!!!وای چه احساسی داشتم در لحظه ورود به اونجا!!
من انگلیسیم بد نیست ولی تو صحبت کردن مشکل دارم که با کمک فامیلمون این مشکل حل میشد!
خیلی هم مارو تحویل گرفتن برخلاف مملکت خودمون که هیچ ارزشی برای کسایی که دنبال اینجور چیزها میرن قائل نیستند!! الان میبینم چرا اینقدر پیشرفت کردن!
به هر حال بگذریم! بایکی از مسئولهای اونها صحبت می کردم می گقت که همه ساله چندصد میلیون دلار خود شرکت فقط برای تحقیق تو دانشگاهها صرف می کنن در حالی که تو مملکت ما چند تا جوون میان این تاپیک رو خودشون میزنن و اطلاعات خودشون رو در اختیار هم قرار میدن ولی هیچ کی توجهی هم بهشون نداره!!! واقعا کی می خواهیم به خودمون بیایم!!!
وقتی که هدف از ایجاد این تاپیک رو براشون گفتم و برنامه ای که در ابتدا مدیر عزیزتالارمکانیک برای این تاپیک درنظر گرفته بود رو براشون شرح دادم که متاسفانه به جواب هم نرسید لبخندی زد و می دونید درجواب به من چی گفت:
گفت شما ایرانیها قوی ترین و خارق العلاده ترین قدرت یادگیری در دنیا رو دارید ولی متاسفانه ضعف مدیریتی محسوسی هم دارید!!
از تاپیک خیلی خوششون اومد و قرار شده که دوستم هر هفته یه گزارشی از این تاپیک روبراشون تهیه کنه!
چیز دیگه ای نمی گم فقط دلم می خواد همه با هم دست دردست هم دهیم به مهر....
نظر شما چیه باید چی کار کرد؟
بیاید با هم در این زمینه بیشتر بحث کنیم! ما واقعا خیلی سریع تر از اونها می تونیم! اینو خودم درک کردم با تمام وجودم!!!;)

تاریک وتنها

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

ممنون که این ضعف مدیریتی رو باز به همه ی ما گوش زد کردین

ولی امیدوارم با این تاپیک جالب واقعا دست به دست هم دهیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم همه کمی بیشتر بیندیشیم به امید آن روز ....................

mahan57

مدیر بازنشسته
سلام

ممنون که این ضعف مدیریتی رو باز به همه ی ما گوش زد کردین

ولی امیدوارم با این تاپیک جالب واقعا دست به دست هم دهیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم همه کمی بیشتر بیندیشیم به امید آن روز ....................

من مطمئن هستم که اون روز میاد ولی دلم می خواد سریعتر اون روز بیاد!!
امیدوارم که دوستان همراهی کنن و این بحث رو بیشتر باز کنیم!
به خدا ما می تونیم!!!

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مطمئن هستم که اون روز میاد ولی دلم می خواد سریعتر اون روز بیاد!!
امیدوارم که دوستان همراهی کنن و این بحث رو بیشتر باز کنیم!
به خدا ما می تونیم!!!

آره دوست عزیز ما میتونیم
اما به سزطی که دیگرانم باور کنن که ما میتونیم ! یه دست صدا نداره :(

mahan57

مدیر بازنشسته
البته من اعتقادم اینه من و شما که می دونیم که می تونیم باید این حس رو به بقیه هم تلقین کنیم! من مطمئنم که خیلی از دوستان با ما هم عقیده هستن!!
حیف نتونستم یه فیلم از نحوه برخورد اونها براتون تهیه کنم!
من مدتی پیش از رفتن به مسافرت به یه ارگانی که اسمش رو نمی گم برای ساخت یه دستگاهی که از من استعلام کرده بودن و خوب قیمت خیلی پایینی هم براشون اعلام کرده بودم رفتم. با تعجب به من گقتم یعنی تو ایران میشه!! نه بابا غیر ممکنه!!!
گفتم این طرح این هم حساب و کتابها و شما هم که خودت ماشاءالله کارشناسی! آخه چرا نمیشه!!
برگشت گفت می خریمش! پیداش کردیم!!
گفتم تحریمی هستش با جند برابر قیمته ها تازه اگه بهتون بدن!! خیلی با آرامش گقت بهتر از طرح خام شما هستش . در صورتیکه اصلا سر درنیاورده بود که ما چی کار کردیم!!
به هر حال به جای گلایه کردن از این و اون باید ماها که اعتقاد داریم باهم بحث کنیم و دنبال راهکارهایی جدی باشیم وهمین بحثها یه روزی حتما بما کمک می کنه!!

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من اعتقادم اینه من و شما که می دونیم که می تونیم باید این حس رو به بقیه هم تلقین کنیم! من مطمئنم که خیلی از دوستان با ما هم عقیده هستن!!
حیف نتونستم یه فیلم از نحوه برخورد اونها براتون تهیه کنم!
من مدتی پیش از رفتن به مسافرت به یه ارگانی که اسمش رو نمی گم برای ساخت یه دستگاهی که از من استعلام کرده بودن و خوب قیمت خیلی پایینی هم براشون اعلام کرده بودم رفتم. با تعجب به من گقتم یعنی تو ایران میشه!! نه بابا غیر ممکنه!!!
گفتم این طرح این هم حساب و کتابها و شما هم که خودت ماشاءالله کارشناسی! آخه چرا نمیشه!!
برگشت گفت می خریمش! پیداش کردیم!!
گفتم تحریمی هستش با جند برابر قیمته ها تازه اگه بهتون بدن!! خیلی با آرامش گقت بهتر از طرح خام شما هستش . در صورتیکه اصلا سر درنیاورده بود که ما چی کار کردیم!!
به هر حال به جای گلایه کردن از این و اون باید ماها که اعتقاد داریم باهم بحث کنیم و دنبال راهکارهایی جدی باشیم وهمین بحثها یه روزی حتما بما کمک می کنه!!

امیدوارم که خدا کمکتون کنه و موفق بشید
این اصل رو فراموش نکنید
جوینده یابنده است
به دنبال هر چه که باشی به دیت میاری
از حرفهای یه عده آدم! اهمیت نده
اونها در اصل به خودشون ایمان ندارن
;);););)

nena_921

عضو جدید
منم با نظر شما موافقم و مطمئنم که خیلی از بچه های ایرانی این. میدونن که میتونن فقط مشکل اینه که اونایی که باید این بچه هارو قبول داشته باشن و زیر پرو بالشون بگیرن عادت کردن به راههای آسونتر مثل همین کاری که با پروژه شما کردن ، چند برابر قیمت اونو می خرن اما به بچه های ما اعتماد نمی کنن .
ولی مهم اینه که ما خودمونو باور داریم و می تونیم ایرانمونو خودمون بسازیم

mahan57

مدیر بازنشسته
امیدوارم که خدا کمکتون کنه و موفق بشید
این اصل رو فراموش نکنید
جوینده یابنده است
به دنبال هر چه که باشی به دیت میاری
از حرفهای یه عده آدم! اهمیت نده
اونها در اصل به خودشون ایمان ندارن
;);););)

ممنونم!
یه ضرب المثل هست که می گه آب جاری بالاخره راه خودش رو پیدا می کنه ولی آب راکد محکوم به فساد هستش!!
ما باید آب جاری باشیم تا این آبهای راکد رو هم با خودمون بشوییم و جلوی رکود اونها رو هم بگیریم!
من االبته از این جور اتفاقها برام خیلی افتاده و این یک نمونش بود که البته خدا رو شاکرم که سرنوشت منو اینطوری قرار داده!
من چون فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هستم بعد از گذروندن سربازی برای پیدا کردن کار خیلی سختی کشیدم و آخر توی یکی از شرکتهای معتبر فقط بدلیل اینکه مدرکم دانشگاه آزاد بود به عنوان فوق دیپلم استخدامم کردن با اینکه می دونستن توانمندیهام بیشتر از خیلی از اونها بود.بگذریم بعد از 5/1سال سختی کشیدن و توهین و تحقیر و چرت و پرت شنیدن از اونجا زدم بیرون و تصمیم گرفتم که برای خودم کار کنم و الان به حول و قوه الهی کار و بارم بد نیست!
منظورم همون بحث آب جاری هستش که واقعا نتونستم اون رکود رو تحمل کنم! حالا هم تحمل این رکود رو توسطحی بزرگتر برام سخته و می خوام که اگه خدا کمکم کنه سهمی کوچک برای تغییر این وضعیت داشته باشم!
دلم می خواد که شما و همه دوستان هم با من تو این راه بیان تا همه باهم از توانمندیهای بلقوه ای که خدای مهربون به ما ایرانیها داده بطور کامل برای شکوفایی این مملکت استفاده کنیم!
منتظر نظرات بیشتر شما هستم!

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با نظر شما موافقم و مطمئنم که خیلی از بچه های ایرانی این. میدونن که میتونن فقط مشکل اینه که اونایی که باید این بچه هارو قبول داشته باشن و زیر پرو بالشون بگیرن عادت کردن به راههای آسونتر مثل همین کاری که با پروژه شما کردن ، چند برابر قیمت اونو می خرن اما به بچه های ما اعتماد نمی کنن .
ولی مهم اینه که ما خودمونو باور داریم و می تونیم ایرانمونو خودمون بسازیم

یک مطلب جالب که چند روز ÷یش تورادیوشنیدم
یک جوان اردبیلی یک موتور ساخته که حجم موتور قابل تغییره
ایشون به آقای رییس جمهور هنگام سفر به اردبیل نامه میده که براش کمک مالی برای تحقیقات بیشتر تو این زمینه انجام بده ایشئن بلافاصله دستور وام 15 میلیون برای ایشون با کارمزد خیلی کم رو میدن
نتیجه بعد از 2 سال به ایشون وام 5 میلیون به 24 % سود ÷رداخت میشه که مهندس جون این وام رو رد میکنه
به ایران خودرو نامه میده ایران خودرو بعد از 3 ماه جوابش اینه: بیا اینجا و تو کارگاه ما تحقیقات رو انجام بده البته اگر مفق شدید صاحب امتیاز اختراع ایران خودرو خواهد بود ولی در صورت عدم موفقیت اران خودرو خسارت را از شما خواهد گرفت
ایشون با ایمیل به شرکت bmw این موضوع را اطلاع میدند شرکت آلمانی بعد از 24 ساعت جواب میده که: نا ندارک و موارد ارسالی شما را بررسی کردیم بیایید اینجا به خرج ما هر کاری خواستید انجام بدهید اختراع با نام شما ثبت شده و ما هرگونه کمکی را به صورزت توافقی به شما حاضریم انجام بدهیم

منبع اخبار ساعت 14 رادیو ایران

شما کدام گزینه رو انتخاب میکردید؟؟
این است دلیل پیشرفت صعودی علم و فناوری در این مملکت
البته به این دلیل نیز نخبگان در ایران زندگی میکنند و از زندگی خود رضایت کامل دارند
تازه شنیدم دانشمندان ناسا که خیلی هاشون ایرانی هستند میخواهند مرکزاصلی ناسا روبیارند ایران

mahan57

مدیر بازنشسته
دلیلش اینه که با همین حرفا خرمون کردن!
اگه عقل درست داشتیم اینقدر خرافاتی نبودیم و اگه خرافاتی نبودیم یه مشت رمال بهمون حکومت نمیکردن.
اینکه 4 نفر کارشون درسته که دلیل نمیشه...........

البته نظرش این بود که ما استعداد رو داریم ولی هنوز بالقوه هستش!
زمانی که بطور صحیح تربیت بشه تو دنیا این توانایی ما غیر قابل انکاره!
ولی فعلا حق با شماست!
امیدوارم که روزی تک تک ایرانیا قدر خودشون رو بدونن!

mahan57

مدیر بازنشسته
ایشون به آقای رییس جمهور هنگام سفر به اردبیل نامه میده که براش کمک مالی برای تحقیقات بیشتر تو این زمینه انجام بده ایشئن بلافاصله دستور وام 15 میلیون برای ایشون با کارمزد خیلی کم رو میدن
نتیجه بعد از 2 سال به ایشون وام 5 میلیون به 24 % سود ÷رداخت میشه که مهندس جون این وام رو رد میکنه
به ایران خودرو نامه میده ایران خودرو بعد از 3 ماه جوابش اینه: بیا اینجا و تو کارگاه ما تحقیقات رو انجام بده البته اگر مفق شدید صاحب امتیاز اختراع ایران خودرو خواهد بود ولی در صورت عدم موفقیت اران خودرو خسارت را از شما خواهد گرفت
ایشون با ایمیل به شرکت bmw

بینید متاسفانه یکی از دردهای مهم حالا بخش صنعت ما اینه که تا مجبور نشن زحمت به خودشون نمیدن که دنبال چیزی برن!همون بحث ضعف مدیرتی! البته تا حدی هم حق دارن خوبت تحقیق و نوآوری نیازمند هزینه هستش واون هم هزینه های سنگین!!
ببینید این زمانی که این موتور جواب داد باید یه خط تولید براش درنظر بگیرن! با قطعه سازهای مختلف بیان صحبت کنن و قرار داد ببندن!! روی کدوم خودرو می خوان سوارش کنن!! و مسائل خیلی زیادی که واقعا می تونه یه کارخونه مثل ایران خودرو رو بخودش مشغول کنه!
تا زمانی که شرکتهای خصوصی جرات نکنن وارد معرکه بشن از شرکتهای دولتی بیشتر ازاین توقع نباید داشته باشیم!

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید شاید ایرانیها بتوانند تکی کار کنن و موفق هم باشند ولی وقتی این کارهای انفرادی توانایی جمع شدن رو نداشته باشن برای کل کشور سودی نداره و نتیجش هم اینه که مثلا بله ایرانیها توی خارج حسابی در گرفتن و پاس کردن مدارج علمی گاز میدهند ولی وقتی نمیتونیم کار گروهی انجام بدیم چه ارزشی داره؟ تا حالا دیدید که چندتا ایرانی یک کار- مثلا کار پژوهشی که میشه گفت دیگه با کلاس تر از کار پژوهشی وجود نداره- انجام بدن و در آخر همه راضی باشن؟ کسی زیر آب کسی دیگرو نزنه و حسادت هم نکنه؟
من اگر روزی یه همچین جایی برم که شما رفتید بیشتر روی روابط انسانی و فرهنگ اونجا تمرکز میکنم. دوست عزیز نباید گول چندتا وسیله پیشرفته رو خورد که اونها میسازن. خیلی مسائل دیگری وجود داره که نتیجش میشه اون وسیله
دکتر حسابی یه سخنی داره که مفهومش اینه: جهان سوم جاییست که اگر بخواهی مملکتت را آباد کنی خانه ات خراب میشود و اگر بخواهی خانه ات را آباد کنی مملکتت را باید ویران کنی

البته احتمالا چندجا تو ایران هست که مدیریت خوبی پرورش دادن:پتروشیمی بندرامام-رویان -انرژی اتمی و شاید هم ایران خودرو

mahan57

مدیر بازنشسته
منم منظورم اینه که نداریم!
یعنی فقط ادعا داریم:
باهوش ترین نژاد
خوشگل ترین نژاد
بهترین مذهب
بهترین کشور
بهترین تمدن و تاریخ
بهترین...
اه اه!!!!
ولی من با شما موافق نیستم! نباید اینجوری فکر کنید! من نمی دونم چند سالتونه و تا چه حد تونستید که شرایط جامعه رو از زوایای متفاوت ببینید!
ولی می تونم این اندک تجربه ای که البته سن زیادی هم ندارم( درحدود31سال) ولی بدلیل اینکه خیلی درگیر بودم با مراکز و ارگانها و سازمانهای مختلف در اختیارتون بذارم و باهم بیشتر بحث کنیم!
من این طرز فکر منفی رو اصلا نمی پسندم !

mahan57

مدیر بازنشسته
ببخشید شاید ایرانیها بتوانند تکی کار کنن و موفق هم باشند ولی وقتی این کارهای انفرادی توانایی جمع شدن رو نداشته باشن برای کل کشور سودی نداره و نتیجش هم اینه که مثلا بله ایرانیها توی خارج حسابی در گرفتن و پاس کردن مدارج علمی گاز میدهند ولی وقتی نمیتونیم کار گروهی انجام بدیم چه ارزشی داره؟ تا حالا دیدید که چندتا ایرانی یک کار- مثلا کار پژوهشی که میشه گفت دیگه با کلاس تر از کار پژوهشی وجود نداره- انجام بدن و در آخر همه راضی باشن؟ کسی زیر آب کسی دیگرو نزنه و حسادت هم نکنه؟

من اگر روزی یه همچین جایی برم که شما رفتید بیشتر روی روابط انسانی و فرهنگ اونجا تمرکز میکنم. دوست عزیز نباید گول چندتا وسیله پیشرفته رو خورد که اونها میسازن. خیلی مسائل دیگری وجود داره که نتیجش میشه اون وسیله
دکتر حسابی یه سخنی داره که مفهومش اینه: جهان سوم جاییست که اگر بخواهی مملکتت را آباد کنی خانه ات خراب میشود و اگر بخواهی خانه ات را آباد کنی مملکتت را باید ویران کنی

البته احتمالا چندجا تو ایران هست که مدیریت خوبی پرورش دادن:پتروشیمی بندرامام-رویان -انرژی اتمی و شاید هم ایران خودرو

به نظر من دلیلش این بوده که زیاد به مبحث مدیریتی ما اهمیت ندادیم که ان شاءالله از این به بعد خواهیم داد!
من نظرم فقط مسائل مربوط به صنعت نیست! من می گم باید کلی حرکتی انجام بشه!
خوب ما اگه بخواهیم بگیم که ما جهان سومی هستیم و جامون تا قیامت همین جاست اصلا برای چی داریم زندگی می کنیم؟ برای من قابل قبول نیست که ایران باید همیشه جزء جهان سوم بحساب بیاد!!!
توروخدا اینجوری فکر نکنید!

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من دلیلش این بوده که زیاد به مبحث مدیریتی ما اهمیت ندادیم که ان شاءالله از این به بعد خواهیم داد!
من نظرم فقط مسائل مربوط به صنعت نیست! من می گم باید کلی حرکتی انجام بشه!
خوب ما اگه بخواهیم بگیم که ما جهان سومی هستیم و جامون تا قیامت همین جاست اصلا برای چی داریم زندگی می کنیم؟برای من قابل قبول نیست که ایران باید همیشه جزء جهان سوم بحساب بیاد!!!
توروخدا اینجوری فکر نکنید!
معذرت میخوام قسمت قرمز چطوری؟ ببین موتور پیشرفت یک کشور علوم انسانیشه. الان اساتید و دانشجویان رشته های انسانی خصوصا مدیریت و اقتصاد و ... به انواع بیماریهای روانی دچار میشن.چرا؟
به هر حال فعلا هست! اقلا مطابق سخن دکتر حسابی. حتی اگر همون توربین کمپرسورهای کانادا رو هم بسازیم وضعیت فرهنگیمون افتضاحه. مثلا کانادا کشور جدیدی هست ولی طوری کار و تبلیغ انجام دادن کل دنیا دوسش دارن ولی ما چی؟ توی کل دوران تحصیل کدوم درس و واحد رو پاس کردیم که باعث بشه کشورمون رو دوست داشته باشیم و علاقه به ایران رو تقویت کنه تو وجود محصلان؟ البته ان شا الله که مطابق فرمایشات خداوند متعال روند حرکت کلی جهان به سوی سعادت هست ولی چیزی که خیلی برای ما ایرانیها مهمه تفکر منطقی و واقع گرایانه هست تا امید و آرزوی الکی. اینجا کمبود و شاید قحطی عقل گرایی وجود داره.

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشون با ایمیل به شرکت bmw این موضوع را اطلاع میدند شرکت آلمانی بعد از 24 ساعت جواب میده که: نا ندارک و موارد ارسالی شما را بررسی کردیم بیایید اینجا به خرج ما هر کاری خواستید انجام بدهید اختراع با نام شما ثبت شده و ما هرگونه کمکی را به صورزت توافقی به شما حاضریم انجام بدهیم

منبع اخبار ساعت 14 رادیو ایران

شما کدام گزینه رو انتخاب میکردید؟؟
این است دلیل پیشرفت صعودی علم و فناوری در این مملکت
البته به این دلیل نیز نخبگان در ایران زندگی میکنند و از زندگی خود رضایت کامل دارند
تازه شنیدم دانشمندان ناسا که خیلی هاشون ایرانی هستند میخواهند مرکزاصلی ناسا روبیارند ایران

البه
منم یه خبر دیگه شنیدم
دو تا از جوونای همشهری من موزائیک یا اسمش یادم رفت :D ساخته بودن که 40 سال عمر میکرد این یعنی یه کمک حسابی به کمتر شدن آلودگی ها این طرحشون رو به شهردار زنجان ارائه دادن و بهشون گفت ما به این چیزا احتیاجی نداریم بعد این طرح رو بردن به رئیس جمهور ارائه دادن خیلی استقبال کرد و خلاصه اختراعشون هم ثبت شد

mahan57

مدیر بازنشسته
معذرت میخوام قسمت قرمز چطوری؟ ببین موتور پیشرفت یک کشور علوم انسانیشه. الان اساتید و دانشجویان رشته های انسانی خصوصا مدیریت و اقتصاد و ... به انواع بیماریهای روانی دچار میشن.چرا؟
به هر حال فعلا هست! اقلا مطابق سخن دکتر حسابی. حتی اگر همون توربین کمپرسورهای کانادا رو هم بسازیم وضعیت فرهنگیمون افتضاحه. مثلا کانادا کشور جدیدی هست ولی طوری کار و تبلیغ انجام دادن کل دنیا دوسش دارن ولی ما چی؟ توی کل دوران تحصیل کدوم درس و واحد رو پاس کردیم که باعث بشه کشورمون رو دوست داشته باشیم و علاقه به ایران رو تقویت کنه تو وجود محصلان؟ البته ان شا الله که مطابق فرمایشات خداوند متعال روند حرکت کلی جهان به سوی سعادت هست ولی چیزی که خیلی برای ما ایرانیها مهمه تفکر منطقی و واقع گرایانه هست تا امید و آرزوی الکی. اینجا کمبود و شاید قحطی عقل گرایی وجود داره.

من نگفتم همین الان این کار رو می کنیم( قسمت قرمز!!) اگه همه بیایم با دیدگاهی مثبت وبا کمی هم امید یه فکری برای این قضیه بکنیم یه روزی که بازم میگم دور هم نیست این بحثها تاثیر مثبت خودشون رو می ذارن!
من هیچ وقت نگفتم ما کارهامون درسته خوب اگه بود که وضعیت ما خیلی بهتر از این می بود!
در رابطه با قسمت سبز الان هستیم ولی آیا محکومیم تا قیامت تو این تقسیم بندی باشیم؟
به نظر شما باید چی کار کرد؟آیا فکر می کنید راهی وحود داره که این حصار رو بشکنیم یا اینکه باید سرنوشت خودمون رو قبول کنیم؟
ممنون از این که بحث رو دنبال می کنید!

spow

اخراجی موقت
سلام ماهان جان
میدونی جریان همون مدیریت یک خنگ بر مردم مثلا باهوشه تا تا دلیلی برای عقب ماندگی باشه
ما شعارهای خیلی خوبی میدیم
درمورد خاص تالار مکانیک من همه جا گفتم کار شما دونفر مدیر وتلاشتون وکمک اکثریت بچه ها واقعا قابل ستایشه وزحماتتون قابل تقدیر
اما کسی مثل خودم یا همین مهرشاد(بابابزرگ) چنان دلزدمون میکنن که دستمون تو باشگاه به هیچ فعالیتی نمیره
ادمینی که میخواد سایتش پیشرفت کنه باید خیلی فکر ودل بزرگی داشته باشه نه اینکه برای کسی مثل من بیاد برای نوشتن کلمه اغا اخطار 4 امتیازی بده
منم فیدبکم این میشه که همه فعالیتهامو تو بخشهای فنی تعطیل میکنم ومیام اینجا با دوستان بیشتر میگیم ومیخندیم
توی وبلاگم یه پستی زده بودم واخرش اینو نوشته بودم
ایرانی اسوده بخواب دنیا بیدار است
من به این دارم ایمان میارم ماهان جان
موفق باشیم

fahimeh_r

عضو جدید
منفی؟
یعنی فکر میکنی واقعا باهوش ترینیم؟!!!
توی رنکینگ جهانی هوش، ما رتبه 84 یا بدتر را داریم.
کاملا هم علمیه!!!
ولی متاسفانه این خود فلان پنداری مزمن و حاد بدجوری دامنمون را گرفته!
شما درگیر خیلی چیزا بودین،خب که چی؟
یعنی چون درگیر بودین به این نتیجه رسیدین که ما باهوش ترینیم؟
یا چون امریکاییه برای تعارف گفته؟! تازه اون نگفت که باهوش ترینیم!
داریم کسایی که باهوشن ولی همه جای دنیا دارن این نخبگان رو.
ولی یه نیگا به دل جامعه نشون میده که متوسط درک و هوش مردم چه قدره!

به نظر من اونا تو ی یه چیز از ما بالاترن ...

پشتکار

spow

اخراجی موقت
آی قربون خوش تیپ چیزفهم خودم!
:gol::gol::gol::gol:
اینم بیگیر جامونده بود:
:gol:

اینا هم پیش من جامونده بودن

اینم بگیر داغ داغ

به نظر من اونا تو ی یه چیز از ما بالاترن ...

پشتکار

ودوست عزیز
بنظر من اونا تو هیچ چیزی از ما پایین تر نیستن!

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که چیزی نیست ما اینجا تو ایران اگه بخوایم بریم دنبال تحقیق و پژوهش اینقدر گیر میدن که آدم میگه بیخیال ارزش این همه اذیت شدنو نداره مثلا ما چند وقت پیش دنبال طرح تفصیلی اصفهان بودیم اگه بدونین چقدر گیر دادن به ما 10 بار ما رو کشوندن اونجا آخر سرم ندادن بهمون یه بنده خدایی پیدا شد اجازه داد یواشکی ازش عکس بگیریم نمیدونم چی فکر میکنن با خودشون من تو این زمینه تجربه زیاد دارم هر جام که بخوایم بریم هی گیر میدن خانوم موهات چرا بیرونه چرا نامه نداری از دانشگاه وای اینو بگم یه بار میخواستیم از فرودگاه عکس بگیریم یارو نزدیک بود بزندمون میگفت کارای اداریش یه 1 هفته طول میکشه

mahan57

مدیر بازنشسته
بچه ها متاسفانه منظور منو نفهمیدید یا من اینجوری برداشت می کنم!
طوری دیگه بیان بحث کنیم و از یک زاویه دیگه!
اصلا بحث هوش رو ولش کنیم و بذاریم برای یه وقت دیگه یا شما درست می گین ما خنگیم!!!
راهی وجود نداره که به سمت جلو بریم؟
آیا اینه آخر و عافبت ما؟

بابا بزرگ عزیز می خوام قسمتی از بیوگرافیم رو برات بگم می تونی خیلی راحت بگی اصلا بمن چه؟ولی بعدش می خوام یه نتیجه گیری کنم
من فارغ التحصیل مکانیک سیالات از یکی ار واجدهای دانشگاه آزاد هستم! بعد از خدمت دربه دردنبال کار گشتم وبالاخره با هزاربدبختی توی یکی از شرکتهای بزرگ و مطرح دولتی کار پیدا کردم! چون دانشگاه آزاد درس خونده بودم بهم گفتن که باید به عنوان فوق دیپلم بیای کار کنی و بعدش اگه خواستیم توروهم کارشناس اعلام می کنیم!بعد از یک سال و نیم کار با حقارت تمام بیرونم کردن در صورتی که اصلا حقم نبود! ولی تو این مدت فهمیدم که اونا به یه قطعه خاص نیاز دارن و بدلیل پیچیدگی که تو ساختش بود و تیراژَش هم نسبتاپایین کم قطعه سازی حاضر به ساخت اون میشد!تک و تنها توی یه شهر غریب روم هم نمیشد به خانوادم بگم بیکار شدم! تصمیم گرفتم به هر قیمتی که هست یه کاری رو برای خودم راه بندازم به همین دلیل به صورت شبانه روزی روی اون قطعه کار کردم. از کارگاههای مختلفی راه و چاه کار رو پرسیدم در اول تحقیر شدم ولی بعد ساخت قطعه تمجید وهمون کارخونه و آدماش که هنوز هم عوض نشدن دیگه مجبورن که خیلی چیزها رو قبول کنن!!!
الان الحمد الله بعد از گذشت 6 سال صاحب شرکت و کارگاه و..... هستم! وکارم فقط الان قطعات خاص هستش!! می دونید چرا چون به خودم بر خلاف اون همه تحقیر اعتماد کامل داشتم!
بعد از اون همه سربالایی رفتن بلاخره تموم شد!!!
که منظورم از تجربه این بود!!! اگه واقعا به خودتون تو هر زمینه ای که کار می کنید اعتقاد داشته باشید و واقعا به اون زمینه کاریتون هم علاقه مند من مطمئن هستم که البته بعد از تحمل یه دوره سختی دیدتون با اون چیزی که الان هست فرق خواهد کرد!
اگه تعداد آدمهایی که این تفکر رو دارن زیاد بشن حتما وضع مملک ما هم دچار تغییراتی میشه!!
من هدفم ار ایجاد این تاپیک پیدا کردن راههای توسعه این فرهنگ هستش و دنبال اثبات چیزی هم نیستم!!
ممنون از اینکه بحث رو ادامه می دین!!

natalie

عضو جدید
بچه ها متاسفانه منظور منو نفهمیدید یا من اینجوری برداشت می کنم!
طوری دیگه بیان بحث کنیم و از یک زاویه دیگه!
اصلا بحث هوش رو ولش کنیم و بذاریم برای یه وقت دیگه یا شما درست می گین ما خنگیم!!!
راهی وجود نداره که به سمت جلو بریم؟
آیا اینه آخر و عافبت ما؟

بابا بزرگ عزیز می خوام قسمتی از بیوگرافیم رو برات بگم می تونی خیلی راحت بگی اصلا بمن چه؟ولی بعدش می خوام یه نتیجه گیری کنم
من فارغ التحصیل مکانیک سیالات از یکی ار واجدهای دانشگاه آزاد هستم! بعد از خدمت دربه دردنبال کار گشتم وبالاخره با هزاربدبختی توی یکی از شرکتهای بزرگ و مطرح دولتی کار پیدا کردم! چون دانشگاه آزاد درس خونده بودم بهم گفتن که باید به عنوان فوق دیپلم بیای کار کنی و بعدش اگه خواستیم توروهم کارشناس اعلام می کنیم!بعد از یک سال و نیم کار با حقارت تمام بیرونم کردن در صورتی که اصلا حقم نبود! ولی تو این مدت فهمیدم که اونا به یه قطعه خاص نیاز دارن و بدلیل پیچیدگی که تو ساختش بود و تیراژَش هم نسبتاپایین کم قطعه سازی حاضر به ساخت اون میشد!تک و تنها توی یه شهر غریب روم هم نمیشد به خانوادم بگم بیکار شدم! تصمیم گرفتم به هر قیمتی که هست یه کاری رو برای خودم راه بندازم به همین دلیل به صورت شبانه روزی روی اون قطعه کار کردم. از کارگاههای مختلفی راه و چاه کار رو پرسیدم در اول تحقیر شدم ولی بعد ساخت قطعه تمجید وهمون کارخونه و آدماش که هنوز هم عوض نشدن دیگه مجبورن که خیلی چیزها رو قبول کنن!!!
الان الحمد الله بعد از گذشت 6 سال صاحب شرکت و کارگاه و..... هستم! وکارم فقط الان قطعات خاص هستش!! می دونید چرا چون به خودم بر خلاف اون همه تحقیر اعتماد کامل داشتم!
بعد از اون همه سربالایی رفتن بلاخره تموم شد!!!
که منظورم از تجربه این بود!!! اگه واقعا به خودتون تو هر زمینه ای که کار می کنید اعتقاد داشته باشید و واقعا به اون زمینه کاریتون هم علاقه مند من مطمئن هستم که البته بعد از تحمل یه دوره سختی دیدتون با اون چیزی که الان هست فرق خواهد کرد!
اگه تعداد آدمهایی که این تفکر رو دارن زیاد بشن حتما وضع مملک ما هم دچار تغییراتی میشه!!
من هدفم ار ایجاد این تاپیک پیدا کردن راههای توسعه این فرهنگ هستش و دنبال اثبات چیزی هم نیستم!!
ممنون از اینکه بحث رو ادامه می دین!!
:w17::w17::w17:
به نظر من جامعه ما از فقدان ادمایی با چنین طرز تفکری رنج می بره.....
این ایرانیا همشون فکر می کنن در اسمون وا شده نزول اجلال فرمودند پایین پس باید از اولم در بهترین مقامها و موقعیت ها باشن....در صورتی که ما توی این دنیاییم تا فقط تلاش کنیم و در ازای اون به چیزایی که می خوایم برسیم....نه هوش چیزیو تعیین می کنه نه نژاد نه مذهب نه....فقط تلاش و پشتکار...چیزی که ما ایرانیا هیچ کدوم نداریم....فقط بلدیم حرف بزنیم....
ممنون...ان شاالله موفق تر باشید...

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچ وقت نگفتم ما کارهامون درسته خوب اگه بود که وضعیت ما خیلی بهتر از این می بود!
در رابطه با قسمت سبز الان هستیم ولی آیا محکومیم تا قیامت تو این تقسیم بندی باشیم؟
به نظر شما باید چی کار کرد؟آیا فکر می کنید راهی وحود داره که این حصار رو بشکنیم یا اینکه باید سرنوشت خودمون رو قبول کنیم؟
ممنون از این که بحث رو دنبال می کنید!
امضای قشنگی دارید دوست عزیز. بیوگرافی خیلی جالبی هم دارید. واقعا آفرین داره اینهمه پشتکار
و اما جواب قسمت سبز
بدون بها دادن به علوم انسانی ممکن نیست. آیا در کشور ما به علوم انسانی توجهی می‌شود؟ در ضمن الان توجه شود 20 سال دیگر ثمر میدهد

این که چیزی نیست ما اینجا تو ایران ...
بله واقعا خسیسن. ما هم میخواستیم بریم چند جا چیز خاصی هم نبود میخواستیم دستگاه تزریق پلاستیک رو ببینیم. یه طوری مثل مهاجمان با ما برخورد کردند بیا به دیدن! رامون ندادن داخل عکس پیشکشت! خیلی هم بی احترامی کردن. بهش گفتم چرا راه نمیدی؟ گفت اگه یکی سرشو بندازه پایین بیاد خونتون راش میدین؟:surprised:

:w17::w17::w17:
به نظر من جامعه ما از فقدان ادمایی با چنین طرز تفکری رنج می بره.....
این ایرانیا همشون فکر می کنن در اسمون وا شده نزول اجلال فرمودند پایین پس باید از اولم در بهترین مقامها و موقعیت ها باشن....در صورتی که ما توی این دنیاییم تا فقط تلاش کنیم و در ازای اون به چیزایی که می خوایم برسیم....نه هوش چیزیو تعیین می کنه نه نژاد نه مذهب نه....فقط تلاش و پشتکار...چیزی که ما ایرانیا هیچ کدوم نداریم....فقط بلدیم حرف بزنیم....
ممنون...ان شاالله موفق تر باشید...
نه اینطورا هم نیست. ببین وقتی کسی روحیه علمی داره و اهل مطالعس نمیتونه هرچیزی و هر آدم احمقی رو تحمل کنه. اونایی که میتونن آدمای خاصی هستن
البته در مورد پشتکار درست میفرمایید

mahan57

مدیر بازنشسته
امضای قشنگی دارید دوست عزیز. بیوگرافی خیلی جالبی هم دارید. واقعا آفرین داره اینهمه پشتکار
و اما جواب قسمت سبز
بدون بها دادن به علوم انسانی ممکن نیست. آیا در کشور ما به علوم انسانی توجهی می‌شود؟ در ضمن الان توجه شود 20 سال دیگر ثمر میدهد

بله واقعا خسیسن. ما هم میخواستیم بریم چند جا چیز خاصی هم نبود میخواستیم دستگاه تزریق پلاستیک رو ببینیم. یه طوری مثل مهاجمان با ما برخورد کردند بیا به دیدن! رامون ندادن داخل عکس پیشکشت! خیلی هم بی احترامی کردن. بهش گفتم چرا راه نمیدی؟ گفت اگه یکی سرشو بندازه پایین بیاد خونتون راش میدین؟:surprised:

نه اینطورا هم نیست. ببین وقتی کسی روحیه علمی داره و اهل مطالعس نمیتونه هرچیزی و هر آدم احمقی رو تحمل کنه. اونایی که میتونن آدمای خاصی هستن
البته در مورد پشتکار درست میفرمایید

ماسفانه این چیزهایی که گفتید درده!!!
خیلی از چیزها هست که که تو کشورهای پیشرفته که ان شاءالله خدا قسمت همتون بکنه برید و ببینید که 80 سال پیش حل شده ولی برای ما هنوز یه معزله و هنوز هم برنامه ای برای حل اون نداریم!
با بجث علوم انسانی و مخصوصا جامعه شناسی هم کاملا هم عقیدم!!!
اصلا دلم نمی خواد این بحث زود تموم بشه! لطفا هرچی به ذهنتون میرسه رو بیان کنید!
ممنون از توجهتون!

paeeizan

اخراجی موقت
سلام!!
من یه دو سه ماهی رو تو ایران نبودم و به قاره آمریکای شمالی رفته بودم برای کار و تحقیق پیرامون یه سری مسائل و من جمله توربینهای گازی و موتورهای جت که می دونید 60 درصد از کل سازندگان موتورهای جت تو این قاره قرار دارن! حرفهای زیادی دارم برای گفتن ولی افتخار من بودن این تاپیک توسط بچه های خوب ایرانی به خصوص مدیر عزیز تالارمکانیک که یکی از بهترین دوستام هستش بود. چند تا از فامیلهای ما تو گوشه و کنار دنیا هستن که من هرساله به بهونه دیدن اونها می تونم به اون کشورها برم!!
حالا چطوری رفتم و جی کارا کردم بماند ولی تونستم توسط یکی از فامیلهام یکی از شرکتهای بزرگ تولید کننده توربینهای گازی و موتورهای جت رو از نزدیک ببینم!!!!!!!وای چه احساسی داشتم در لحظه ورود به اونجا!!
من انگلیسیم بد نیست ولی تو صحبت کردن مشکل دارم که با کمک فامیلمون این مشکل حل میشد!
خیلی هم مارو تحویل گرفتن برخلاف مملکت خودمون که هیچ ارزشی برای کسایی که دنبال اینجور چیزها میرن قائل نیستند!! الان میبینم چرا اینقدر پیشرفت کردن!
به هر حال بگذریم! بایکی از مسئولهای اونها صحبت می کردم می گقت که همه ساله چندصد میلیون دلار خود شرکت فقط برای تحقیق تو دانشگاهها صرف می کنن در حالی که تو مملکت ما چند تا جوون میان این تاپیک رو خودشون میزنن و اطلاعات خودشون رو در اختیار هم قرار میدن ولی هیچ کی توجهی هم بهشون نداره!!! واقعا کی می خواهیم به خودمون بیایم!!!
وقتی که هدف از ایجاد این تاپیک رو براشون گفتم و برنامه ای که در ابتدا مدیر عزیزتالارمکانیک برای این تاپیک درنظر گرفته بود رو براشون شرح دادم که متاسفانه به جواب هم نرسید لبخندی زد و می دونید درجواب به من چی گفت:
گفت شما ایرانیها قوی ترین و خارق العلاده ترین قدرت یادگیری در دنیا رو دارید ولی متاسفانه ضعف مدیریتی محسوسی هم دارید!!
از تاپیک خیلی خوششون اومد و قرار شده که دوستم هر هفته یه گزارشی از این تاپیک روبراشون تهیه کنه!
چیز دیگه ای نمی گم فقط دلم می خواد همه با هم دست دردست هم دهیم به مهر....
نظر شما چیه باید چی کار کرد؟
بیاید با هم در این زمینه بیشتر بحث کنیم! ما واقعا خیلی سریع تر از اونها می تونیم! اینو خودم درک کردم با تمام وجودم!!!;)
.
.
.
اقا رفته خارج هوايي شده ....!!!:)

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماسفانه این چیزهایی که گفتید درده!!!
خیلی از چیزها هست که که تو کشورهای پیشرفته که ان شاءالله خدا قسمت همتون بکنه برید و ببینید که 80 سال پیش حل شده ولی برای ما هنوز یه معزله و هنوز هم برنامه ای برای حل اون نداریم!
با بجث علوم انسانی و مخصوصا جامعه شناسی هم کاملا هم عقیدم!!!
اصلا دلم نمی خواد این بحث زود تموم بشه! لطفا هرچی به ذهنتون میرسه رو بیان کنید!
ممنون از توجهتون!
نظر لطفتونه:gol:
اون البته حرف دکتر حسابیه که گفته: علوم انسانی موتور پیشرفت هر کشور هستن. شاید در نگاه اول به محدوده کاری ما مهندسان زیاد مربوط نشه ولی خوب باش درگیر هستیم.
اگر از این بخوایم جلوتر بریم دیگه بحث سیاسی میشه.

mahan57

مدیر بازنشسته
نظر لطفتونه:gol:
اون البته حرف دکتر حسابیه که گفته: علوم انسانی موتور پیشرفت هر کشور هستن. شاید در نگاه اول به محدوده کاری ما مهندسان زیاد مربوط نشه ولی خوب باش درگیر هستیم.
اگر از این بخوایم جلوتر بریم دیگه بحث سیاسی میشه.

نه فکر نکنم!
چون تو تمامی رژیمها و جکومتها ما این مشکل رو در سایزهای مختلف داشتیم و داریم!!اصلا این مشکل با ما همراه بوده و من چراشون نمیدونم!
تو دنیا خیلی از اولین کارها در تاریخ البته قبل از اسلام رو ایرانیها انجام دادن( مثل اولین بانک داری- اولین سیستم لوله کشی آب شهری و.....) حالا بعد از اسلام و تسلط خلفای مختلف و اکثرا فاسد چی به سر ایران اومده و شخصیت ما چرا اینجوری شکل گرفته باید بحث بشه!
به نظر من بحث بیشتر مربوط به خود ماهستش و همچنین جامعه ای که ما درست کردیم!