مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من تازه عضو این باشگاه شدم .....محیط دوستانه و علمی خیلی خوبی داره... به امید موفقیت هممون تو دانشگاه دلخواهمون :smile: ;)

دوتا سوال دارم 1-من جزوه سروش نیای سال 89 دارم این بدردم میخوره؟ یا جدیدشو باید پیدا کنم :confused:
دوم اینکه من بجای کتابای فیزیک قیابکلو جزوه هاشو دارم اینا کافیه؟ :(
مرسی :w16: :smile: :smile:
خب میشه جزوه سروش نیا رو بخونم و کتابای جدیدشم ی نگاه بکنم :book: :)
واقعا کتابای قیابکلو خیلی تخصصی شده بعضی جاها فک نمیکنم بدرد ماها بخوره ولی مقایسرو ک گفتی حتما انجام میدم :victory::victory:
سلام
خوش اومدین
فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه ولی میتونید بخشهاییشو مقایسه کنید اگه تغییر کرده جدیدشو تهیه کنید
من 91 رو دارم همونو میخونم.
جزوه های قیابکلو هم خوبه ولی من ترجیح میدم حتی در حد روخونی هم شده کتاب رو بخونم. توی چنتا پست قبلی گفتم از روی بودجه بندی میخوام بخونم. یکی از دلایلش همینیه که شما گفتید. اینکه بعضی فصول خیلی تخصصی هستن و شاید ارزش چندانی برای کنکور نداشته باشن. بودجه بندی کمک میکنه که بخشهای پرتکرار و مهم رو بخونیم و باقی فصول رو اگر وقت شد یه روخونی بکنیم.
امیدوارم کمک کرده باشم

اینو نگو ک امسال قبول نشم.. تو کاری ک داری شروع میکنی اگه و نه نیار...
الانم شروع کنی عقب نیستی فقط باید حداکثر تلاشتو کنی برای بهترینا به نتیجشم فکر نکن امیدت ب خدا باشه هر چی صلاحه بشه :w21:
چشممممممممممممممممممممممم
من خیلی کندم. بخاطر همین میخواستم قبل از عید استارت بزنم که نشد....
الانم با اینکه اون موقع از دستم کاری بر نمیومد و نمیتونستم شرایط نمیذاشت بازم حس پشیمونی و ناراحتی دارم....
هععععععی
انشالا که همه مون قبول بشیم

بچه ها چه استرسی به خودتون می دید . خوبه همه هنوز شروع نکردن . خوبه الان ما زود به فکرش هستیم که قدم اولو برداشتیم یعنی تعیین منابع مطالعاتی و شرکت توی آزمون خودسنجی موسسات دیگه با یا علی گفتن میریم سراغ یک دوره پر از شیرینی و خاطرات و سختی تا سال بعد این موقع بگیم یادش بخیر ما پارسال این موقع واسه ارشد می خوندیم الان شدیم دانشجوی ارشد و قبولی توی دانشگاهی که حسابی واسش زحمت کشیدیم . زود دلسرد نشید هنوز هیچکس راهی رونرفته بهتره به گذشته فکر نکنیم . آیندرو بچسبیم با تلاش زیاد میشه گذشته رو جبرانش کرد .
یا علی .

nahamya

کاربر فعال
یک از دوستان لطف می کنه که منابع اصلی رو بذاره...؟
من اینا رو دارم
آشنایی با معماری جهان -ابراهیم زارعی
معماری معاصر غرب-بانی مسعود
مفاهیم معاصر غرب - وحید قبادیان
سبک شناسی - پیرنیا
اقلیم و معماری - کسمایی
درک رفتار سازه ها
سازه در معماری
504 و essential words for toefl

پارسال کتابای راهیان ارشد رو برای تکمیل اینا خوندم که به نظرم اصلا مفید نبود....
کتابایی رو که باید تهیه کنم یا جزوه رو معرفی می کنین
خواهش می کنم که همینجا جواب بدین و منابعی که خودتون لازم میدونین رو بگین
ممنون

fzgnj

عضو جدید
چقد رتبه برترای آزمون جامع ایوان خانه پیرن :-( یعنی ادم باید چن سال بخونه رتبه برتر شه:(((((
ببینیدشون یه دقه فقط
Www.arch-house.com/rotbe_azmoon.html

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

چقد رتبه برترای آزمون جامع ایوان خانه پیرن :-( یعنی ادم باید چن سال بخونه رتبه برتر شه:(((((
ببینیدشون یه دقه فقط
Www.arch-house.com/rotbe_azmoon.html
مدیریت ها سن بالاترن چون واقعا ازمون های مربوط به هنرهای ساخت اکثرا چند سال پشت کنکور موندن میخواد چرا رتبه برتر بقیه گرایش ها رو نزاشته!!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بچه ها کس دیگه ای نیست تو برنامه ریزی بهم کمک کنه؟!:cry:...............بچه ها سیلابسای آموزشگاهها تو کدوم صفحس؟!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
مای گاد!
20 30 صفحه تاریخ بانی مسعود در 2 ساعت!خوب می خونی.یادت می مونه؟من فکر می کنم همونطور که دوستمون گفت به علاقه هم بستگی داره.احتمالا شما عاشق تاریخ هستی.
یه ماهه خوندیش.باریکلا.
فن هم خوندی؟
فن نه زیاد..فقط درک رفتار سازه ها و یک سوم سازه در معماری

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.iacenter.ir/uploads/Rotbe-1-Arshad.pdf
اینم از رتبه یکا ما....
ایشون ک رتبه 1 شدن ترم 7 بودن قابل توجه اونا ک میگن ما فلان قدر واحد داریم.:lol:
#3910اینم منابش ...
اگه واقعا این منابعش باشه برای مصالحو عناصرو تاسیساتو تنظیم کتاب های منبع و نخونده.... مثلا 4تا قیابکلو ....

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.iacenter.ir/uploads/Rotbe-1-Arshad.pdf
اینم از رتبه یکا ما....
ایشون ک رتبه 1 شدن ترم 7 بودن قابل توجه اونا ک میگن ما فلان قدر واحد داریم.:lol:
#3910اینم منابش ...
اگه واقعا این منابعش باشه برای مصالحو عناصرو تاسیساتو تنظیم کتاب های منبع و نخونده.... مثلا 4تا قیابکلو ....
گلم مرسی به خاطر سیلابس.:gol::gol:.......
مطمئنین با همینایی که خونده رتبه برتر تمامی رشته های مربوط به ارشد معماری شده؟!!!!!!!!!:eek:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم مرسی به خاطر سیلابس.:gol::gol:.......
مطمئنین با همینایی که خونده رتبه برتر تمامی رشته های مربوط به ارشد معماری شده؟!!!!!!!!!:eek:
منابشو که خودش گفته......
ولی تو مصاحبش میگف جزوه های مرکزو خوندهه.. والا نمیدونم :lol:
شنیدم فقط کتاب درک رفتارو کامل خونده:eek:...

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
کسی سیلابس امسال هنرهای ساخت مرکز معماری رو داره؟
اگه کسی داره ممنون میشم بزاره :gol:

Arc.a

عضو جدید
من که خیلی شیک این ترم 17 واحد (4روز) کلاس دارم، ترم دیگه هم 14 واحد. خدا به داد من برسه با درس خووندن:D
چیکار کنم عجولم...میترسم سال دیگه که زمان اصلی کنکورمه بخوام بخوونم پشتم باد بخوره....

خوشبحالتون
من این ترم 18 واحد تخصصی دارم ترم بعدم همینطور عمومیم ک بمااااند... :)
تا جایی ک بتونیم میخونیم ;)

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هستند کسایی که روح بزرگی دارن.امسالم مثل پارسال و سالای قبل که ابرام...سحر و سارا و علیرضا atril خودمون که کمک حال بچه های شهرستانی بودن وانصافا از هیچی دریغ نکردند خواستم برای زحمتهایی که Omid_Mehraz متواضعانه برای بچه های امسال میکشند قدردانی کنیم و مثل ایشون ما هم در توان خودمون امسال دست به دست هم بدیم که به امید خدا نتیجه دلخواهمونو بگیریم
از مکافات عمل غافل مشو گندم از گندم روید جو ز جو

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیلابس مرکز برای ازمون اول برای غشا باید کدوم از مبحث تو پیوستو بخونیم....
برای ایستایی بردار تحلیل نیرو و گشتاور مبحث 14 میشه مبحث 1 هم هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:love::lol::w12::w09:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان یک سوال من می خوام تا اخر این هفته برم واسه آزمون کلی مرکز معماری ثبت نام کنم . یک سوال با اینکه من مرکز معماری شعبه مشهد ثبت نام می کنم ایا پشتیبان و مشاور درسی من از رتبه های برتر انتخاب می شه یا نه هر کی که خودشون انتخاب کردن ؟ ویک سوال جزوه معماری ایران کامبیز حاج قاسمی توی باشگاه گشتم نبود . کسی می دونه کدوم موسسه جزوشو داره برای فروش؟ سفارش بدم واسم بفرستن . ویک سوال دیگه این منابع زبان تخصصی جدید معرفی شده توسط مرکز واسه ارشد امسان کافیه یا بریم سراغ منابع جدیدو بگیرم . ؟
رتبه های برتر که تلفنی باهاتون تماس میگیرن فک کنم تو هر شعبه ای یه مشاور حضوریم بدن که البته به نظرم نمیشه بهش اعتماد کرد:lol::lol:

سلام دوستای گلم:w36:
بچه ها من تو برنامه ریزیم برا مهر به معنای واقعی هنگ کردم:cry:.از بس که مطالعات موردی برا ارشد معماری بالاست(حالا این بماند که برا هر مورد بایس یک یا دو منبع خونده بشه!!!)
حیفه تابستون که حروم شد!.................
تو برنامم چنتا درس ثابت گذاشتم چنتا غیر ثابت.این غیر ثابتا لامصبا مهمنا فقط یه کوچولو نسبت به بقیه اهمیت کمتری دارن و با توجه به شرایط بنده رفتن تو لیست غیر ثابت...حالا به نظرتون تو این لیست غیر ثابت تو 6 روز هفته اگه دو روز برا درک باشه ،دو روز برا منظر و دو روز برا تنظیم(یا تاسیسات) و هر کدوم 2 یا 3 ساعت اوکیه؟کفایت می کنه؟یا پروسه یادگیری برا یه مورد خیلی طولانی میشه و بهتره تو یه هفته یه کتاب از یه مورد مثلا منظر تموم شه و هفته بعدش یه مورد دیگه شروع شه؟....قربونتون برم...ممنون میشم اگه جواب بدین:gol::gol:
(دارم دنبال دکمه غلط کردم می گردم .....آخه شهریور اصلا نخوندم!!!!!!!!!!!!:w06:)
به نظرم منابعتو پخش کن.این نشه یه کتابو بخونی بری سراغ کتاب بعدی این جوری وقفه های طولانی باعث میشه که موقع مرور به مشکل بربخوری

کتاب بابک رستمی رو دیدی؟؟؟
من ک دیدمش از خریدنش منصرف شدم
نه بخاطر اینکه مطالبش خوب نیس !! چون ازون کتاباییه ک با دیدنش کلا از درس خوندن منصرف میشدم:| فوق العاده حجیم و سنگین...
مارال عزیزمخیلی از کتابای حجیم بخصوص برای رشته ما تو کنکورهمشو نیاز نیس بخونی مثلا خود ساختمانهای بلند..........مبانی سازه برای معمارانو چند تا دیگه که الان حصور ذهن ندارم من کتابی که مرکز معرفی کرد رو گرفتم زبان عمومی ارشد تالیف اصفهانی مثلا اون من فقط مبحث گرامرشو میخونم

دوستان من عادت کردم به فن و زبان خوندن!
تاریخ خوندن برام سخت شده! یعنی حوصله شو ندارم
منظورم کتاب مفاهیم معاصر غرب بانی مسعود ه.
چه کنم؟
سعی کن بانی مسعود رو استثنا خیلی لاک پشت وار بخونی من پارسال این کارو کردم هر روز یه کم ازش میخوندم که تو یه ماه و نیم تموم شد ولی خوبیش این بود که تونستم به همه سوالای اون کتاب ج بدم تو کنکور.راستی یه خبر بد چاپ جدیدش کلی بهش اضافه شده البته فک کنم 130 صفحه شما که میخواین بگیرین چاپ جدیدشو بگیرین

بچه ها چه استرسی به خودتون می دید . خوبه همه هنوز شروع نکردن . خوبه الان ما زود به فکرش هستیم که قدم اولو برداشتیم یعنی تعیین منابع مطالعاتی و شرکت توی آزمون خودسنجی موسسات دیگه با یا علی گفتن میریم سراغ یک دوره پر از شیرینی و خاطرات و سختی تا سال بعد این موقع بگیم یادش بخیر ما پارسال این موقع واسه ارشد می خوندیم الان شدیم دانشجوی ارشد و قبولی توی دانشگاهی که حسابی واسش زحمت کشیدیم . زود دلسرد نشید هنوز هیچکس راهی رونرفته بهتره به گذشته فکر نکنیم . آیندرو بچسبیم با تلاش زیاد میشه گذشته رو جبرانش کرد .
یا علی .
موافقم باهت تو یه چیزی میشی:D

ali.bsr

عضو جدید
سلام
خوش اومدین
فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه ولی میتونید بخشهاییشو مقایسه کنید اگه تغییر کرده جدیدشو تهیه کنید
من 91 رو دارم همونو میخونم.
جزوه های قیابکلو هم خوبه ولی من ترجیح میدم حتی در حد روخونی هم شده کتاب رو بخونم. توی چنتا پست قبلی گفتم از روی بودجه بندی میخوام بخونم. یکی از دلایلش همینیه که شما گفتید. اینکه بعضی فصول خیلی تخصصی هستن و شاید ارزش چندانی برای کنکور نداشته باشن. بودجه بندی کمک میکنه که بخشهای پرتکرار و مهم رو بخونیم و باقی فصول رو اگر وقت شد یه روخونی بکنیم.
امیدوارم کمک کرده باشم

چشممممممممممممممممممممممم
من خیلی کندم. بخاطر همین میخواستم قبل از عید استارت بزنم که نشد....
الانم با اینکه اون موقع از دستم کاری بر نمیومد و نمیتونستم شرایط نمیذاشت بازم حس پشیمونی و ناراحتی دارم....
هععععععی
انشالا که همه مون قبول بشیم
کمک بزرگی بود منم همینکارو میکنم مرسی :smile:
جزوه 91 که داری خامه؟ از اینجا دانلود کردین؟ گشتم نبود :crying::w05:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید ؟دلم واستون تنگ شده بود گفتم یه حالی بپرسم .....دلم پر میزنه برم کتابارو بزارم جلوم بخونم .....خوشبحالتون

سلام ستاره جون.شما نمی خوای بخونی برا کنکور امسال؟(دارم وسوست می کنم!:d)

astronomygirl66

عضو جدید
بچه ها کسی هست آزمون بخواد شرکت کنه؟ از بین آزمونای مرکز و آکادمی تخصصی کدوم معتبرترن؟
مرکز هزینه آزموناش یکم بالاست :(

fzgnj

عضو جدید
بچه ها من پارسال دانشجو بودم همینطوری آزمایشی کنکور دادم فک کردم مث کاردانی به کارشناسی نخونده قبولم بعد فقطم آزمونای سنجشو همینجوری ثبت نام کردم و میرفتم طبق تاریخاش آزمون میدادم ولی اصن خوب نخوندما خدایی شاید کلشو جمع کنی یه ماه شه روهم،کلا میخام این نتیجرو بگیرم که ازمونای سنجش هییییییییچ شباهتی به کنکور نداش..حالا شایدم چون من نخونده بودم اینطوری بود اما با این حال میشد بفهمی که شباهت نداش http://sanjeshserv.ir/hamgam/course.aspx?id=Ssmd9kbyHaA=
اینم سایتشه خاستید برید
مشاورم داره

fzgnj

عضو جدید
یه چیز دیگه ام بگم واسه بچه هایی که میخان کلاس برن ،من امروز یکی از دوستای دورمو دیدم تابستون رفته بوده کل کلاسای ایوان خانه
گف درک با خوشنویس عالیه
و زبان با رستمی هم همینطور
البته فک کنم همین یه استادارم بیشنر ندارنا بعد ولی گف تاریخ مانا قابوسی خیلی مسخرس و انگار پولمو ریختم دور چون از رو جزوه میخونه
گف آزمونم میخام ایوان بنویسم وکلی تعریف کرد و دلیل اورد واسم
ولی من هنوز دو دلم بین مرکز و ایوان!!
:/:/:B

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان دو ماهه بیخیال ارشد شدم....خودمم وسوسه میشم بخونم ولی وقتشو ندارم:D.....موفق باشید
ب هر حال ما دوست داریم برای همه اونا ک میخان این شرایطه باشه ک درس بخونن ... ستاره جون ایشالا این فرصتو خیلی زود ب دست بیاری و دنبال کاری بری ک دوست می داری...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا