سلام دوستان من تازه عضو این باشگاه شدم .....محیط دوستانه و علمی خیلی خوبی داره... به امید موفقیت هممون تو دانشگاه دلخواهمون![]()
دوتا سوال دارم 1-من جزوه سروش نیای سال 89 دارم این بدردم میخوره؟ یا جدیدشو باید پیدا کنم
دوم اینکه من بجای کتابای فیزیک قیابکلو جزوه هاشو دارم اینا کافیه؟![]()
سلاممرسی![]()
![]()
خب میشه جزوه سروش نیا رو بخونم و کتابای جدیدشم ی نگاه بکنم![]()
واقعا کتابای قیابکلو خیلی تخصصی شده بعضی جاها فک نمیکنم بدرد ماها بخوره ولی مقایسرو ک گفتی حتما انجام میدم![]()
خوش اومدین
فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه ولی میتونید بخشهاییشو مقایسه کنید اگه تغییر کرده جدیدشو تهیه کنید
من 91 رو دارم همونو میخونم.
جزوه های قیابکلو هم خوبه ولی من ترجیح میدم حتی در حد روخونی هم شده کتاب رو بخونم. توی چنتا پست قبلی گفتم از روی بودجه بندی میخوام بخونم. یکی از دلایلش همینیه که شما گفتید. اینکه بعضی فصول خیلی تخصصی هستن و شاید ارزش چندانی برای کنکور نداشته باشن. بودجه بندی کمک میکنه که بخشهای پرتکرار و مهم رو بخونیم و باقی فصول رو اگر وقت شد یه روخونی بکنیم.
امیدوارم کمک کرده باشم
چشممممممممممممممممممممممماینو نگو ک امسال قبول نشم.. تو کاری ک داری شروع میکنی اگه و نه نیار...
الانم شروع کنی عقب نیستی فقط باید حداکثر تلاشتو کنی برای بهترینا به نتیجشم فکر نکن امیدت ب خدا باشه هر چی صلاحه بشه![]()
من خیلی کندم. بخاطر همین میخواستم قبل از عید استارت بزنم که نشد....
الانم با اینکه اون موقع از دستم کاری بر نمیومد و نمیتونستم شرایط نمیذاشت بازم حس پشیمونی و ناراحتی دارم....
هععععععی
انشالا که همه مون قبول بشیم