مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

veritaaa

عضو جدید

تو صفحه خرید کارت اعتباری ، تو ستون سمت راست ، وارد لینک " سوالات متداول " بشید . ببینید مشکل شما اون تو هست یا نه .

در هر صورت باید شماره پیگیری داشته باشم تو اون صفحه همینو میگه فقط .. من کلا صفحه خریدم بسته شد .. اس ام اس هم نیومد
فک کنم مجبورم بیخیالش شم ... :(

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
اره خوندم با شرایط من نیس هیچ کدوم .. از حسابم کسر شده رفتم بانک .. واسه اصلیم اس ام اس اومد واسم شناور که دوباره کارت خریدم نیومد ..

باید با کد رهگیری که از بانک گرفتین زنگ بزنید سنجش پیگیر بشید انشالله که پول رو بهتون برگردونن

veritaaa

عضو جدید

باید با کد رهگیری که از بانک گرفتین زنگ بزنید سنجش پیگیر بشید انشالله که پول رو بهتون برگردونن

از ساعت پاسخگویشون گذشته .. همشم اشغال بود .. مرسی دوستان :)

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید : )
بچه ها کسی در رابطه با رسم دیاگرام برش و خمش میتونه منو راهنمایی کنه؟فایلی جزوه ای چیزی معرفی کنه واسه این مبحث.ممنون میشم
وقتی جزوه ام کامل شد
و اگه البته اون موقع عنوز نیاز داشتی
عکس می گیرم و می ذارم براتون

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش کتابام بیشتر مورد استفاده رشته عمرانه ولی من وقتایی که می خوندم بهم کمک می کرد.منظورم اینه که کتابایی نیستن که بین ما معماریا اسم و رسم خاصی داشته باشن.
یکیش که راسل جانسونه(من برا سال بعد حتما این و می خونم برا کنکور البته اگه خدا بخواد)یکیشم که ایستائی دو(دو به لاتین!)هستش که مال یکی از استادای معروف دانشگاه محققه.من برم عکس بگیرم به امتحانش می ارزه که یه نگاهی بهشون بندازین.شمام اگه میشه بهم بگین چه طورذی فایل و ضمیمه کنم.:gol::child:
filess.jpg
مرسی arezoya جان این عکس واسه نحوه ی اپلوده وقتی پاسخ رو میزنی رو صفحه پیشرفته کلیک کن بقیشم تو عکسه
استاتیک راسل جانسون خیلی حجیمه واسه کنکور فک نکنم جواب بده ها البته خب کامل کامله.ایشلا بهترین نتایج رو بگیری

mahi bano

عضو جدید
سلام همگی خوبین ؟ من واسه‌‌ ثبت نام کارت واسه اصلیم دارم ولی واسه شناورم که دوباره خریدم صفحم بسته شد الان نه کد رهگیری دارم نه کد کارت رو ..
بانک رفتم کد رهگیری بانکی بهم داد که با اون کد رهگیری فرق میکنه .. کسی میدونه چارش چیه ؟ یا اینکه بیخیال شناور و ۲۵ تومنم شم ؟؟
من هم دیشب همچین مشکلی واسم پیش اومد. به محض خریدن کارت صفحه بسته شد و اس ام اس خرید هم واسم اومد. بیخیالش شدم ولی صبح که پا شدم اس ام اس جدید واسم اومد که پول به حسابم برگشت داده شد. ان شالله واسه شما برگرده به حسابتون.

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید
خیلی متشکر از زحمات و مشاوره های دوست عزیز آقای ایرانشاهی :gol:
من امروز خواب موندم از سقف دیروزم عقب موندم تا الان 4 ساعت بیشتر نخوندم
تا شب رو باید 8 ساعت بخونم ..آره من میتونم ;)

اینم چن تا سخن از بزرگان برا امید دهی و تقویت روحیه : دی

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
:( شاید یه قسمت دیگه ای هم گیر داره که اون اجازه نمیده!!!

من قسمت شغل رو خالی گذاشتم چون الان شاغل نیستم ، بهم ایراد گرفت . منم " سایر " رو زدم . مشکل حل شد .
شاید ایراد از شغل باشه .
برای سال ورود کارشناسی و سال اخذ مدرک چی میزنین ؟

منم یکیه هیچ ایرادی نگرفت ثبت نامم کردم

نباید ارور بده ... بزن 07/92 و 94/06 ینی صفراشم بزن ببین درست میشه؟راستی تقویم مجازی نداره بزنی؟؟؟
بچه های گل سلام ورو خودم رو گرامی میدارم همیجور الکی������

فرزانه مال منم یکیه ولی ایراد و از یه جا دیگه گرفت!!! می خوای از اول شروع کن به ثبت نام.
بچه ها شما سال و ماه ورود به مقطع کارشناسی و اخذ مدرک و چی نوشتین؟

مرسی بچه ها من کلا خارج شدم بعد از چند ساعت رفتم درست شد :surprised:
:gol::gol::gol:
بچه ها این چند تا کلمه همیشه تو زبان با معنیشون مشکل داشتم :confused:

meet : ملاقات کردن-برآورده کردن -تامین کردن - فراهم کردن - تلاقی کردن ! ( من فقط ملاقات ترجمه می کردم ی افتضاحی می شد!:دی)
means: ابزار و وسیله
seek to: درصدد برآمدن

آخرین ویرایش:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان هنوز تا ساعت 12 شیش ساعت وقت داریم بخونید اخر سر حساب میکنیم کسی کم نیاره!!:w11:
بچه ها شما هرنرهای ساختم ثبت نام کردید؟
یه سوال دیگه تاسیسات سلطان دوستو بخونیم همشو؟زیاده :w10:

amin.shamshiri

عضو جدید
سلام دوستان، من امروز نیم ساعت زبان و نیم ساعت معاصرغرب قبادیان رو خوندم...میدونم خیلی از شما عقبترم ولی میخوام بخونم واقعا.چون قراره یه معمار خیلی خوب بشم ؛) همه بگید ایشالا :*از خانوما و آقایون مشاوری که تو تاپیک هستن خواهش می کنم منو یه راهنمایی کنن.من فقط عصرارو زمان دارم بخونم اونم با کم و زیادش.یعنی شرایط خوندن آنچنانی ندارم.فقط باید زمان پیدا کنم واسه خوندنم.دارم این کتابارو میخونم ( نظمی درستی تو خوندنشون ندارم)معماری جهان زارعی- معماری اسلامی پیرنیا - درک رفتار سازه - سازه در معماری - زبان رستگارپور - جزوه درک عسگری - معماری معاصر غرب قبادیان. اگه دوستان یه نظری بدن راجع به اینکه با چه ترتیبی اینارو بخونم و اگه پیشنهادی واسه نحوه درس خوندن من دارید و هر نظر دیگه ای بدید قده یه دنیا ممنونتون میشم.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان هنوز تا ساعت 12 شیش ساعت وقت داریم بخونید اخر سر حساب میکنیم کسی کم نیاره!!:w11:
بچه ها شما هرنرهای ساختم ثبت نام کردید؟
یه سوال دیگه تاسیسات سلطان دوستو بخونیم همشو؟زیاده :w10:

من تاسیسات نمی خونم
اگه وقت کردم آخر سر یه جزوه می خونم ...
البته این برای منیه که عقبم از برنامه ها !!
ولی به نظرم یه جزوه خوب بخون

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان، من امروز نیم ساعت زبان و نیم ساعت معاصرغرب قبادیان رو خوندم...میدونم خیلی از شما عقبترم ولی میخوام بخونم واقعا.چون قراره یه معمار خیلی خوب بشم ؛) همه بگید ایشالا :*از خانوما و آقایون مشاوری که تو تاپیک هستن خواهش می کنم منو یه راهنمایی کنن.من فقط عصرارو زمان دارم بخونم اونم با کم و زیادش.یعنی شرایط خوندن آنچنانی ندارم.فقط باید زمان پیدا کنم واسه خوندنم.دارم این کتابارو میخونم ( نظمی درستی تو خوندنشون ندارم)معماری جهان زارعی- معماری اسلامی پیرنیا - درک رفتار سازه - سازه در معماری - زبان رستگارپور - جزوه درک عسگری - معماری معاصر غرب قبادیان. اگه دوستان یه نظری بدن راجع به اینکه با چه ترتیبی اینارو بخونم و اگه پیشنهادی واسه نحوه درس خوندن من دارید و هر نظر دیگه ای بدید قده یه دنیا ممنونتون میشم.
به نظر من سعی کنین رو همین کتابا مانور بدین و به هیچ عنوان میزان ساعات مطالعتون رو کمتر نکنین.الان مهمترین استراتژی برای خوندن تو این مدت اینه که پیوسته بخونین نگین وقت کم دارم، نمی رسم و از این حرفا.اگه می خواین امسال حتما قبول شین از تک تک ثانیه های زندگیتون باس استفاده کنین.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
رقیبای سر سختم و دوستای عزیزم سلام دوباره به اراده های قوی تون!

ای فایلی که براتون قرار می دم
لغاتی که توی کنکور چند سال اخیر رشته خودمون اومده از چند تا کتاب لغت معروفی که می خونیم
باشد که لغات مهم را عمیق تر بخوانیم!

این فایل رو آقای علی مدد در اختیارمون قرار دادند!

http://s5.picofile.com/file/8151913476/لغات_کنکور_های_گذشته.pdf.html

amin.shamshiri

عضو جدید
ممنون دوست خوب - مشکل من اینه که گیر و گرفتاریای زندگیم زیاده وگرنه اهل خوندن هستم.یه دو سالی هم از درس فاصله گرفتم-تو درک و زبان نخونده یه سی درصدی میزنم ولی تاریخ و فنی رو واقعا کم کار کردم و تقریبا دارم از صفر میخونم.امیدوارم بچه های عزیز این تاپیک منو تو جمع خودشون بپذیرن و یکمی مثل آرزوخانوم راهنمایی و مشاوره کنن.به امید موفقیت هممون

qasedak_20

عضو جدید
سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز

من دنبال یه کتابم که مجموعه سوالات کنکور سالهای گذشته رو همه رو داشته باشه با پاسخ تشریحی
کسی میدونه چه کتابی خوبه ؟؟

hasanpour70

کاربر فعال
ممنون دوست خوب - مشکل من اینه که گیر و گرفتاریای زندگیم زیاده وگرنه اهل خوندن هستم.یه دو سالی هم از درس فاصله گرفتم-تو درک و زبان نخونده یه سی درصدی میزنم ولی تاریخ و فنی رو واقعا کم کار کردم و تقریبا دارم از صفر میخونم.امیدوارم بچه های عزیز این تاپیک منو تو جمع خودشون بپذیرن و یکمی مثل آرزوخانوم راهنمایی و مشاوره کنن.به امید موفقیت هممون

سلام دوست عزیز خوش اومدی به جمعمون ایشالله که بتونی با تلاشت بهترین نتیجه رو بگیری
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد می کنم با توجه به زمان بیشتر سراغ جزوات بری واسه فن یه جزوه خوب گیر بیاری مثه جزوه استاد سروش نیا، طباطبایی
واسه تاریخ هم جهان جزوه مانا قابوسی، تاریخ اسلامی جزوه نسیم عسگری واسه معماری معاصر هم کتاب بانی مسعود کاملتره؛ کتاب کامل نیا هم میگن خوبه ولی من ندارمش نمی دونم دقیق چطوریه
واسه زبان تخصصی هم یه فکری بکن بنظر من کتاب بابک رستمی واسه زبان تخصصی خوبه

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میخوام از همه بچه های گل باشگاهمون تشکر کنم واقعا اعضای این تالار رفتارشون باهم جوریه که انگار اقلش 3 -4 سال باهم دوست صمیمی بودن:w27:.در توصیف و تشکر از لطف دوستان کلمات و عبارت کم میارن ایشلا بتونیم جبرا کنیم.ایشلا همه موفق باشیم :w11:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای خوبم حاهش میکنم پستایی که دیگه بهش نیازی نیستو پاک کنید....جونم درومد تا این چند صفروووووو بخونم.....ارزو تو بودی فک کنم کیا بودن داشتن ثبت نام میکردن....بابا سوال جوابا مربوط ب ثبت نامتونو پاک کنید تورو خدا وقتی تموم شد....بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

amin.shamshiri

عضو جدید
دوست عزیز متاسفانه من به جزوات سروش نیا و طباطبایی دسترسی ندارم.مگه اینکه فایلش تو نت باشه و دانلودش کنم.واسه زبان تخصصی کتاب رستگارپورو شروع کردم ازش راضی ام.جزوه واسه تاریخ هم از تو باشگاه دانلود کردم نسیم عسگری و مانا قابوسی ولی جزوه خامشون هست + جهان زارعی دارم میخونم.ممنون از راهنماییت.خرگوش پروفایلت خیییییییییییییلی بامزست!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
از رو کتاب خوندن یعنی ی فصلو یه بار باید روخونی کنی یه بار باید خلاصه کنی که کلی زمان میبری اونم اگه نکات مهمو بتونی تشخیص بدی....تازه میرسی ب یه چیزی مث جزوه.........
برای کسی که زمان نداره من اصلا ی کتابم توصیه نمیکنم....چون مطمعنا نمیرسه حتی ب جزوه ها ک خلاصه کتابه مسلط شه...مث خود من.....
#6865 این لیست یه سری جزوست...... که تو باشگاه هست.
فقط من کمی کاملش میکنم....

برای
ایستایی و فن علاوه بر سروش نیا و فاطمی طباطبایی هم خوبه..... من ندیدم ولی میگن جزوش خیلی کامله ..... جزوه خرسند هم که خوبه تو باشگاه هست.............
برا تاریخ جزوه مانا قابوسی و دو تا جزوه دیگم هست یکی خلاصه کامل نیاست که فک کنم زیتون گذاشت و یکی هم درسنامه مرکزه که خلاصه چنتا کتابو جزوست که بیتا گذاشته....اینا ب نظرم مهمه حتما بخون.....
برای زبانم از ممورایز میتونید استفاده کنید به علاوه فلش کارتایی که مال کنکورا سالای قبله و اینجا هست.............

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز متاسفانه من به جزوات سروش نیا و طباطبایی دسترسی ندارم.مگه اینکه فایلش تو نت باشه و دانلودش کنم.واسه زبان تخصصی کتاب رستگارپورو شروع کردم ازش راضی ام.جزوه واسه تاریخ هم از تو باشگاه دانلود کردم نسیم عسگری و مانا قابوسی ولی جزوه خامشون هست + جهان زارعی دارم میخونم.ممنون از راهنماییت.خرگوش پروفایلت خیییییییییییییلی بامزست!
جزوه مانا و نسیم خام نیس دست نویس بچه هاست............فک کنم یکی از بچه ها تو ممورایز لغات رستگار پورو قرار داده فک کنم اینه..http://www.memrise.com/course/171399/architectural-words/

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جووونم خسته نباشید همگی....آقای ایرانشاهی خیلی خوش اومدین....از فرمایشات شما نهایت استفاده رو میبریم.....
به نظر شما واسه معاصر تنها به کنکاش و معاصر غرب قبادیان اکتفا کنم با یه سری جزوه مثل جزوات کامل نیا کفایت میکنه؟؟؟از اینکه نتونستم غرب بانی مسعود رو بخرم خیلی نگرانم:cry: ممنون میشم راهنماییم کنین

دوستای گلم تو باشگاه یه لینک تحت عنوان خلاصه معاصر بانی مسعود هست ولی دانلود که میکنم مینویسه محمد مسعود...قضیه چیه؟؟؟:huh:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=7041916&viewfull=1#post7041916

اگه واقعا محمد مسعوده کسی خونده؟؟؟ارزش خوندن داره؟؟کسی جزوه بانی مسعود رو داره لینکشو بذاره بیزحمت؟؟؟:redface:
این جزوه ای ک گذاشتیو حتما اقا مسعود از رووش خلاصه کردهووووفک نکنم بشه زیاد روش حساب وا کرد..... نمیدونم...احساس کردم پاورپونت کلاسیه تا کنکوری........

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جووونم خسته نباشید همگی....آقای ایرانشاهی خیلی خوش اومدین....از فرمایشات شما نهایت استفاده رو میبریم.....
به نظر شما واسه معاصر تنها به کنکاش و معاصر غرب قبادیان اکتفا کنم با یه سری جزوه مثل جزوات کامل نیا کفایت میکنه؟؟؟از اینکه نتونستم غرب بانی مسعود رو بخرم خیلی نگرانم:cry: ممنون میشم راهنماییم کنین

دوستای گلم تو باشگاه یه لینک تحت عنوان خلاصه معاصر بانی مسعود هست ولی دانلود که میکنم مینویسه محمد مسعود...قضیه چیه؟؟؟:huh:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post7041916

اگه واقعا محمد مسعوده کسی خونده؟؟؟ارزش خوندن داره؟؟کسی جزوه بانی مسعود رو داره لینکشو بذاره بیزحمت؟؟؟:redface:

آقای محمد مسعود استاد معاصر ما بود تو دانشگاه ...استاد خوبی اند هستند و باسواد
اما جزوه شون کنکوری نیست ...

من بعد از دانلود فهمیدم همون جزوه هاییه که به ما دادند تو دانشگاه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

فاطیما8

عضو جدید
شب همگی بخیر....
یه نکته درمورد زبان هستش که تجربه شخصی منه...من پارسال سال اولم بود و چون ترم اخر هم بودم نمیرسیدم درسا رو بخونم و زبانم جز درسهایی بود که اصلا یه کتابم ازش نخوندم و 20 درصدزدم اونم اطلاعاتم از کلاس زبانی بود ک چندسال پیش میرفتم امسال تصمیم گرفتم جدی بخونم و یکی از شیوه هایی ک حفظ لغاتو واسم اسون کرد هم معنی انگلیسیش یا توضیح انگلیسیش بود لغاتی که سخته و یادتون نمیمونه رو روی برگه بنویسین وکنارش به انگلیسی راحت ترین هم معنی شو ک بلدین بنویسین و هرشب بخونین واسه من که 3صفحه اچار شد کل کتاب 504 ...البته همه رو نه اونایی که خیلی سخته حفظ کردنش و یکی دیگه هم اینکه تو کتاب 504 متنی داره اخر لغات من اول یه دور لغات رو میخونم و بعد میرم سر متن و شروع میکنم به ترجمه و اینجوری لغات جدید اون درس خیلی راحت تر یادم میمونه و مثل یه نشونه واسه حفظ کردن میمونه...
ودرک مطلب یه کلیپی اقای ایرانشاهی گذاشتن درمورد زبان که راحت توضیح میدن سوالای درک مطلبو چطور جواب بدین اینو حتما نگاه کنین خیلی مفیده و من خودم با همون روشی که گفته شده خیلی راحت درک مطلبو میزنم...
و یه نکته ای درمورد درک...بازم پارسالو بگم :Dمن پارسال فقط وقت کردم کتاب کنکاش عسگری رو بخونم و تستاشو نه همه شو تحلیل کنم و با خوندن همین کتاب و زدن تستا 35 درصد درک زدم بچه ها کتاب کنکاش و خوندن و تحلیل تستا معجزه میکنه...به نظر من واسه درک همینقدر کافیه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا