مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیزی می گم شک دارم درست باشه یا نه لطفا اگه کسی می دونه بگه، تا جایی که من یادم میاد پارسال قبل آزمون (یا شایدم قبل اینکه کارنامه ها بیاد) یه مهلتی داده بودن برای ویرایش اطلاعات، من فقط خوب یادمه بعد ترم 7 معدلم عوض شده بود رفتم ویرایشش کردم، خلاصه فک کنم همونجا می شد تاریخ مدرکم عوض کرد... حالا نمی دونم جریانش چیه ولی دیدم همه دارن می پرسن برا همین گفتم شاید به کارتون بیاد...

البته من کلا فک نمی کنم این بند موضوع مهمی باشه، فقط ایشالا قبول که شدی وقتی می ری برا ثبت نام باید درستو تموم کرده باشی و معدلتم الکی وارد نکرده باشی چون رو رتبه ت تاثیر داره، زمان فارغ التحصیل شدن که روی رتبه و... تاثیر نداره فک نکنم روش حساس باشن

آره منم یادمه یه مهلتی داده بودن واسه ویرایش اطلاعات، فکر کنم تو فروردین یا اردیبهشت اینورا بود...

violet07

عضو جدید
بچه های عناصر چی میگه این وسط؟
من الان دارم کلاسای سروش نیا رو میرم.
یعنی به جز مصالح باید عناصرم بخونم؟چی بخونم؟
بابا چقدر بخونیم .من اصلا یادم رفته چه کتابایی خوندم بس که زیادن چه برسه به مطالب توشون:confused:

bbaahaar

عضو جدید
آزمون.جامع سنجش

آزمون.جامع سنجش

سلام دوستان.من 3 تا آزمون جامع سنجش رو اشتباها ثبت نام کردم.گرایش خودم برنامه ریزی شهریه.اما مجموعه معماری ثبت نام شدم.کسی هست که مایل باشه نو این سه آزمون جامع شرکت کنه تا من مشخصات بهش بدم?

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای خوبی که میگین چرا کسی جواب نمیده ، من یه دیروز اومدم دیدم کلی سوال هست. جواب دادم و هی لینک دادم به اینو اون. الانم همچنان در حال راهنماییم ، از درس افتادم خلاصه. بعضی سوالا هم اصلاً نمیدونم جوابشو که بخوام جواب بدم. مثلاً از فن هیچی نه خوندم ، نه میدونم چجوری باید خوند. خلاصه اینجا هرکی به فکر خویشه :D که اگه نباشه 24 ساعت باید اینجا باشه و از درس بیفته. مث الان من. سوال خاص دارین به کسی که بلده پیغام بدین. فک کنم بهتره اینجوری. منم باید یه کم ترک کنم عادت باشگاه اومدنو. ااااااگه بتونم. :biggrin:

سلام ادرویت عزیز برو خستگی در کن من اوم 24 ساعت فعال باشم :w11:در حد تجربه ام کمک میکنم:w11:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های عناصر چی میگه این وسط؟
من الان دارم کلاسای سروش نیا رو میرم.
یعنی به جز مصالح باید عناصرم بخونم؟چی بخونم؟
بابا چقدر بخونیم .من اصلا یادم رفته چه کتابایی خوندم بس که زیادن چه برسه به مطالب توشون:confused:

اگر میخواین عناصر بخونین ...
جزوه طباطبایی از آکادمی تخصصی معماری تهیه کنین
اگر نتونستی کتاب کزازی بخون همراه با فناوری های نوین ساختمانی گلابچی
خارج از این 2 کتاب سوال نمیدن برای عناصر ولی حجمش نسبت به وقتی که داریم خیلی زیاده و فقط 1 سوال میاد
سال قبل یک سوال از عناصر کزازی داده بودن و فناوری نوین سوال نیومده بود

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جونم.خوهفین؟!
بچه ها من سال آخرم و باس فرم معدل و پر کنم.حتما باید تمام 30 صفحه رو چاپ کنم یا راهی هست که بشه فقط صفحه مربوط به معدل و چاپ کنم؟ممنون میشم راهنمائیم کنین.:gol::gol::gol:

m3631

عضو جدید
من پارسال دی دفاع کردم تاریخ فارغ تحصیلی نوشتم دی 92 . اما امسال که از سیستم دانشگاه نگاه میکنم تاریخ صدور دانشنامه نوشته بهمن 92 . پول ندارم برم مدرکمو بگیرم . چی بنویسم؟؟:biggrin:
بهمن درسته دوست عزیز، چون پایان هر ترم تحصیلی به حساب میاد;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندتا سوال بپرسم جو عوض شه ؟؟

چندتا سوال بپرسم جو عوض شه ؟؟

نقش پشت بند متصل به قوس :

1) تحمل خمش:redface:
2)تامین پایداری جانبی قوس:razz:
3) نزدیک کردن برآیند نیرو به خط عمود:surprised:
4)هیچکدام :D

آخرین ویرایش:

Hamid.026

عضو جدید
دوسان لطفا کمکم کنید . .. !!

1.عناصر و جزئیات - سینا شریفی (مرکز معماری)
2. ایستایی و فن ساختمان - مجتبی فاطمی (مرکز معماری)

>>> می خونم . .. خوبه به نظرتون. ..؟؟؟؟ کمک میکنه . .؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم نوع قوس تنشهای حرارتی و نشست تکیه گاهی را به طور کامل حذف میکند؟
1) اتصالات صلب
2)اتصالات دو مفصلی
3)اتصالات سه مفصلی
4) هیچکدام

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوسان لطفا کمکم کنید . .. !!

1.عناصر و جزئیات - سینا شریفی (مرکز معماری)
2. ایستایی و فن ساختمان - مجتبی فاطمی (مرکز معماری)

>>> می خونم . .. خوبه به نظرتون. ..؟؟؟؟ کمک میکنه . .؟؟
1-همه جزوات سینا شریفی خوبن ، 2- کتاب فاطمی هم خوبه ولی من خودم کنکاش بهش ترجیح دادم

منامنا

عضو جدید
کدوم نوع قوس تنشهای حرارتی و نشست تکیه گاهی را به طور کامل حذف میکند؟
1) اتصالات صلب
2)اتصالات دو مفصلی
3)اتصالات سه مفصلی
4) هیچکدام
3 نفیسه جان ،اتصالات دو مفصلی تنش های تکیه گاهی رو حذف میکنن

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم سازه نیاز به ستون داخلی نداره؟
1) پوسته های آنتی کلاستیک
2)پوسته مونوکک
3)پوسته های سین کلاسیک
4)پوسته زین اسبی مخروطی

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من میخوام تو معماری ایرانی فقط دو سه فصل خیلی مهم مثل کاخ و باغ و بازار و حمام و خانه رو فول بخونم مابقی رو رو خونی میکنم.....مثل میل و منار و خانقاه و....
نظرتون چیه؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من میخوام تو معماری ایرانی فقط دو سه فصل خیلی مهم مثل کاخ و باغ و بازار و حمام و خانه رو فول بخونم مابقی رو رو خونی میکنم.....مثل میل و منار و خانقاه و....
نظرتون چیه؟؟؟

والا اینها که گفتی هم روخوانی می خواد نه فول به نظر من جزوه نسیم اگه می خونی دیگه این کتاب را بزار کنار وقتت تلف نکن براش

shadi4350

عضو جدید
بچه ها اجازه بدین منم شماروبه چاش معماری معاصر بکشم:
به چه علت کنگره چهارم سیام در کشتی برگزار شد؟

پست موقت هست.فقط واسه ایجاد انگیزه

قرار بوده مسکو انجام بشه ولی استالین نمیذاره پس اعضای کنگره هم تصمیم میگیرن حالا که روی زمین اجازه این کار رو نمیدن بهشون روی آب کنگره رو برگزار کنن که گویا یکی از جذاب ترین و مهیج ترین کنگره ها هم میشه D:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز

به خاطر اینکه در هیچ نقطه ای از زمین اجازه برگزاری کنگره داده نشد؛ اونام یه کشتی اجاره کردن و فاصله بین بندر مارسی و شهر اتن زمان این کنگره بود که خیلی هم طولانی شد که اساس شهرسازی مدرن پایه ریزی شد.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

محض رضای خدا بزار ما به معاصر و این کنگره اول برسیم یک فکری واسه قایق سواری اینها هم می کنیم .......................بچه جون خوب می خونی ها

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

فقط میدونم مسافرتی به آتن که با کمک لوکوربوزیه تشکیل شده حالا چرا کشتی جدی؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جونم یه چیز بگم:redface:
من نتونستم که فلش کاتاتون رو که زحمت کشیدین درست کردین ببینم:cry:آخه هیج خوشم نمیاد نرم افزار نصب کنم و بعد از این جور کارا:(
هیچ راهی نداره کمکم کنید که فلش کارتارو ببینم:w05::w09:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

حدس میزنم چون موضوعش شهری و شهرسازی بود برای بازدید اینکار انجام دادن تا بررسی کنن

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که بچه نیستم :(((( جنبه اطلاعات عمومی داره!
بچه ها همتون ترکوندیدها!دمتون گرم.....!دوستان شما کدوم منابع رو واسه معاصر دارید میخونید؟
درسته درو هم جمع شدن افراد از ملیت های مختلف برای حذب کمونیست شوروی غیرقابل تحمل بود.و لوکوربوزیه هم بخاطر علاقه بیش از اندازش به کشتی و نظریاتش در مورد ماشین وزندگی و لزوم الگو بردار از طرح کشتی و ماشین در طراحی این کارو عملی کرد.
قبادیان و بانی مسعود

منامنا

عضو جدید
من که بچه نیستم :(((( جنبه اطلاعات عمومی داره!
بچه ها همتون ترکوندیدها!دمتون گرم.....!دوستان شما کدوم منابع رو واسه معاصر دارید میخونید؟
درسته درو هم جمع شدن افراد از ملیت های مختلف برای حذب کمونیست شوروی غیرقابل تحمل بود.و لوکوربوزیه هم بخاطر علاقه بیش از اندازش به کشتی و نظریاتش در مورد ماشین وزندگی و لزوم الگو بردار از طرح کشتی و ماشین در طراحی و ایجاد علاقه در بین سایرین به این نظریه این کارو عملی کرد.
میشه بگین منبعتون برای این مطلب چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا