سوسن طاهری
عضو جدید
ممنون ولی نیست

تافل ب اندازه 504 مهمهبچه برای زبان شما چی میخونین لغتها منظورمه؟؟کسی میدونه لغتهای پارسال بیشتر از کدوم منابع بود؟؟؟آخر 504 125 لغت ضروری اضافه هم داره اونارو هم میخونین؟؟؟؟1100 تافل به نظرتون باید بخونیمش؟
این ازمونا که قرار نیس معجزه کنهسلام خسته نباشید..بچه ها به نظرتون ممکنه ایانخانه در طول سال هم اشتباهاتی بکنه ؟؟ تو آزمونهای حضوری منظورمه..اخه شهریه اش هم برا آزمون کمتر از بقیه موسساته..اینجور که فهمیدم اشتباه زیاد داشته این دفعه آره؟؟؟
کتاب معماری جهان عصر کنکاش صفحه 18.....وقتی معبد سفید در زیگورات انو هست یعنی هر دو باس یه جا باشن دیگه....
اینا معبدو روتپه میساختن یعنی تپه ها زیر معبد و میگن زیگوراتتتتتتتتتتتتتتتت....
کجا نوشته معبد اهک ب معبد سفید معروفه نمیتونم پیدا کنم![]()
به نظرت بهتر نیس یه کتاب از تاریخ مثلا جهان رو تموم کنیم بریم سر کتاب بعدی مثثثلا معماری ایرانی؟؟؟؟یا معاصر....که من میترسم نزدیکش بشمبچه ها خیلی برای برنامه تابستون کمکمون کردن کاش باز بیان کمکمون کنن
تا برای مهر یه استارت درست بزنیم...
من فک میکنم اگه چند روز تاریخ بخونیم چند روز اسلامی بهتره تا اینکه ی هفته فاصله یه درس خستمون میکنه..
یا یه روز سبکو2 میخونیم 1 ساعت ی فصل جهانو دوره کنیم ....![]()
سلام. تست هاي كنكور سال قبل ٧تا از تافل ٢تا از ١٢٥ و ١از ٥٠٤ اما براي زبان اين ملاك نيست بايد همه كلمات رو بخونيدبچه برای زبان شما چی میخونین لغتها منظورمه؟؟کسی میدونه لغتهای پارسال بیشتر از کدوم منابع بود؟؟؟آخر 504 125 لغت ضروری اضافه هم داره اونارو هم میخونین؟؟؟؟1100 تافل به نظرتون باید بخونیمش؟
من خسته میشم همش سرم تو یه کتاب باشه میخوام بعد از ظهر سبک بخونم صبح 7 تا فصل جهانو تو ی ساعت دوره کردمکتاب معماری جهان عصر کنکاش صفحه 18.....
![]()
به نظرت بهتر نیس یه کتاب از تاریخ مثلا جهان رو تموم کنیم بریم سر کتاب بعدی مثثثلا معماری ایرانی؟؟؟؟یا معاصر....که من میترسم نزدیکش بشم
راستی معاصر گفتم یادم افتاد جزوه خوب واسه معاصر سراغ ندارین.....مثل جهان مانا قابوسی باشه یا یا اسلامی نسیم عسگری؟؟؟البته هنوز پرینت نگرفتم نمیدونم چجوریاس!!!
بعدشم بذارین باهاتون درد دل کنم.....من یه ساعت طول میکشه 4 صفحه از معماری جهان بخونم به نظرتون خنگم؟؟؟بدون استثنا همه فصلارو یا دو روزه تموم میکنم یا بیشتر..
![]()
شمام اینژوری هستین یا نه؟؟؟؟
من نمیتونم مثل تو بخونم....صبا بدددون استثنا صب رود بیدار شم، لنگ ظهر بیدار شم نمیتونم درسی غیر از تاریخ بخونم یعنی نمیرسم که بخونم!!!صبام به تاریخ میگذره عصر به اینور زبان و درک...تازگیا فنم بهش اضافه کردم...ولی همچنان موفق نشدم سازه در معماری گلابچی رو بخرم....من خسته میشم همش سرم تو یه کتاب باشه میخوام بعد از ظهر سبک بخونم صبح 7 تا فصل جهانو تو ی ساعت دوره کردمالبته فقط کلیاتشو از حفظ گفتم
معاصر از باشگاه حقیرو کامل نیارو دی ال کردم
حقیر بی کیفیته خوندنش سخته کامل نیام نکته ای نگفته جزوه ها دیگرو نمیدونم
فعلا از روی خلاصه مانا که( مثلا فولدینگ بناهاشو تو ی صفحه نوشته با چنتا ویجگیش) معاصرو می خونم بناهارو با معمارش که خوب تونستم از حفظ بگم میرم جزییاتشو از رو کتاب میخونم... برا فصلایی هم که نداره خودم این خلاصه هارو مینویسم......مشاهده پیوست 221022
آره باید به این زودیا پرینتش کنم.....راستی این هفت فصل جهان رو چند روزه خوندی؟؟؟چرا مانا و عسگری و پیرینت بگیری نکته هاش همش تو کتاب هست کافیه زیرش خط بکشی یا گوشه صفحه و کنار عکسا یادداشت کنی چیزی که فک میکنی مهمههههههههه![]()
من گفتم پیرینتش نکن...من نمیتونم مثل تو بخونم....صبا بدددون استثنا صب رود بیدار شم، لنگ ظهر بیدار شم نمیتونم درسی غیر از تاریخ بخونم یعنی نمیرسم که بخونم!!!صبام به تاریخ میگذره عصر به اینور زبان و درک...تازگیا فنم بهش اضافه کردم...ولی همچنان موفق نشدم سازه در معماری گلابچی رو بخرم....
آره باید به این زودیا پرینتش کنم.....راستی این هفت فصل جهان رو چند روزه خوندی؟؟؟
آهان فک کردم میگی پرینت کنمن گفتم پیرینتش نکن...
من جهانو ی دور زدم نمیدونم چقد طول کشید یه فصلو میخوندم که کلا بفهمم چ خبره بعد دور بعدی خلاصه مینوشتم درین حد که مثلا معماری تمدن ازه ای = معماری مینوسی و معماری میسنی
معماری مینوسی سه بخشه.... دوره پسینش کاخ ملیا و کنوسوس و فایستوس .... و میسنی ارگ تیرونز و شیرانو اترعوس
این 7 تا فصلم اینجوری تو ی ساعت دوره کردم جزعیاتشم قبلا از روی مانا خوندم
که بازم باید بخونم چون بیشترش یادم رفته مشاهده پیوست 221029
سلام دوستان عزیز
سمینار رایگان متدولوژی اسکیس و ابعاد ارشد معماری
با حضور آقای مهندس امیر شقاقی و دکتر بابک رستمی در تبریز
93/6/29 ساعت 14
تبریز ، سر بالایی ولیعصر ، سینما ناجی تبریز
ثبت نام فقط در سات رسمی نمایندگی ایوان خانه معمار به آدرس:
www.boed.ir
پوستر سمینار:
مشاهده پیوست 221034
سلام
این جزوه ها رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
جزوه معماری معاصر خانم قابوسی :
جزوه فنی دکتر سروش نیا :
جزوه فنی سینا شریفی
جزوه منظر مهندس سعید عظیمی
جزوه معماری اسلامی اقای متدین1و2
سلام عزیزمدرود به همه آرشیتکت های جوان
ببخشید من از الان میخوام شروع کنم.به نظرتون میشه؟
دیر نیست؟اصلا بیخیالش بشم چطوره؟آخه 5.6 ماه رو از دست دادم.وااااااااااااااااااااااااااااااااای
میشه یکم راهنمایی کنین چند تا کتاب اصلی بگین شروع کنم به مطالعه.من دروس فنی ایستایی و تنظیم شرایط و زبانم از همه ضعیف تره.ممنون از همه.عاشقتونم
به نظرتون امیدی هست از الان برم کلاس اسکیس مقدماتی و بعد ارشد؟ببخشید زیاد سوال کردم
بچه ها خیییلی ممنون ولی من معماری معاصر قابوسی رو میخوام![]()
سلام عزیزم
نه اصلا دیر نیس بچه ها اینجا هم نهایتا 1 ماهه شروع کردن
بهترین طبقه بندی منابع از لحاظ اولویت
بیان بگین برنامتون واسه مهر چیه چجوری میخونین....
من روز رو تقسیم بر 4 میکنم....هم درک میخونم هم زبان و فن و تاریخ
ولی موندم تاریخو چجوری بخونم....از یه طرف میگم یه هفته جهان بخونم یه هفته اسلامی یه هفته معاصر....بعدشم میگم گیج میزنم قاطی میکنم اینجوریمیشم.....![]()
مثلا معاصر هیییچی نخوندم....هرچی تو دانشگاه خوندم همونه.....سبکو تموم کردم ولی انگار نه انگار!!!!!جهان رو نصفه نیمه خوندم دیدم هییییچی یادم نمونده برگشتم از اول میخونم.....کلا قاطیم...این چه وضعشه آخههههه![]()
بیایین راهنماییم کنننیییییننن![]()
برنامه من اینطوری بوده که یه روز تاریخ غرب ( جهان و معاصر) و فرداش معماری ایرانی ( سبک شناسی و معماری ایرانی ) همزمان پیش برین خیلی بهتره
اگه یه دور تموم کنید توی دور دوم خیلی بهتر دستتون میاد چطوری بخونید
من پارسال آزمون شرکت می کردم و با برنامه آزمونا پیش میرفتم... 2 یا 3 روز آخر قبل آزمون دوره میکردم
تقریبا روزی 4 ساعت تاریخ می خوندم... 2 تا 2 ساعت ، کتاب + جزوه ( جزوه ها خیلی کمک می کنن که متوجه بشین که چی مهم تره)
وای یعنی چی ؟؟ من الان یادمه از کتاب بانی مسعود تو 2 ساعت 6 -7 صفحه می خوندم و بینش تنظیم شرایط می خودنم که حال و هوام عوض شه بعدش 2 ساعت معاصر غرب .. یا سبک شناسی بیشتر تهش مثلا 12 صفحه! برای ازمونا نگاه می کردم چند صفحه است... بعد اونو تقسیم می کردم تو روزایی به ازمون مونده ( 2 هفته ) مثلا 6 روز برای خوندن وقت داشتم 2 روز برای مروراینکه دوتا دوتا آدم جلو بره خیلی خوبه...مسله اینه که من 4 ساعت وقت رو واسه نیم فصل میذارم!!!!!شما تو 4 ساعت 4 تا کتاب میخوندین؟؟؟!!!!!یا نزدیک کنکور اینکارو میکردین...؟؟؟مثلا چند فصل از هر کتاب رو تو 4 ساعت میخوندین؟؟؟
به نظرم برای کسی مثل من که اولین باره میخوام کنکور بدم و لای کتابارو باز کنم یه خورده سخته...!ولی تصمیم گرفتم تو معماری جهان به معماری ایرانی که رسیدم با سبک و معماری ایرانی هرسه رو باهم بخونم....
نمیدونم چرا سرعتم پایینهوای یعنی چی ؟؟ من الان یادمه از کتاب بانی مسعود تو 2 ساعت 6 -7 صفحه می خوندم و بینش تنظیم شرایط می خودنم که حال و هوام عوض شه بعدش 2 ساعت معاصر غرب .. یا سبک شناسی بیشتر تهش مثلا 12 صفحه! برای ازمونا نگاه می کردم چند صفحه است... بعد اونو تقسیم می کردم تو روزایی به ازمون مونده ( 2 هفته ) مثلا 6 روز برای خوندن وقت داشتم 2 روز برای مرور
الان چون نمی خوام برای معماری بخونم فقط برای اینکه اون همه تاریخی که خوندم نپره شبا قبل خواب یه نگاهی میندازم... انقد که کتابام هایلات شده و نکته های متنو کنار عکسا و تو صفحه نوشتم خیلی مروز راحته برام
من مرکز معماری بودم. به نظرم سوالای ازموناش توی تاریخ خیلی سخت تر از کنکور بوده ولی در کل برنامه اش خوب بوده که اون مهم تر از ازمونه... چرا حالا حتما ایوان خانه؟نمیدونم چرا سرعتم پایینهالبته دققققیق میخونم و خلاصه برداری میکنماااا.....
منم باید آزمون ثبت نام کنم...ولی متاسفانه ایوان خانه تبریزه و دو ساعت فاصله دارم نمیتونم برم و برگردم....آزمون اینترنی باید ثبت نام کنم...
شما کجا ثبت نام کرده بودی؟؟؟
خوش به حالت.....که سرعتت بالاست
کار خوبی میکنی....اصلا نذار کنار
اوهوم شیرین نباید خیلی چیزارو بخونی امتحان پایان ترم نیس که بخوای تشریحی توضیح بدی .... این دقیق خونی و بزار برای وقتی که 2 دور کتابو خوندی اونوقت خیلی ریز شو....من مرکز معماری بودم. به نظرم سوالای ازموناش توی تاریخ خیلی سخت تر از کنکور بوده ولی در کل برنامه اش خوب بوده که اون مهم تر از ازمونه... چرا حالا حتما ایوان خانه؟
آکادمی هم خوبی برنامه هاش به اینه که تجمعیه ازمونا.. 25% . 50 % . 75% و 4 تا ازمون دوره
ازمون اینترنتی فقط خوبیش اینه که با سوالا آشنا میشی... وگرنه ازمون حضوری حتی اگه شرایط ازمونش با کنکور خیلی متفاوت باشه خوبیش به اینه که رو کاغذ داری امتحان میدی. به نظر من خیلی متفاوته
منم سرعتم اصلا بالا نبود... 6 صفحه تو 2 ساعت سرعت بالایی نیست![]()