raha pania
کاربر بیش فعال
من میگم مرکزبچه ها کسی می دونه آزمون های پردیس معماری سطح سوالاش چطوره؟ استاندارده یا نه؟
می خوام آزمون آزمایشی ثبت نام کنم اما نمی دونم مرکز برم یا پردیس
l
من میگم مرکزبچه ها کسی می دونه آزمون های پردیس معماری سطح سوالاش چطوره؟ استاندارده یا نه؟
هیچ کدوم از آزمون آزمایشیا کیفیت لازم و کافی رو ندارن، فقط در صورتی ارزش دارن که 1: همه جزوه ها رو تهیه کنید و کلاسای لازمو ثبت نام کرده باشین و پول اضافی داشته باشین برا آزمون! ...2: آزمون خودسنجی شرکت کنید و رتبه اول بشین رایگان ازتون ثبت نام کنن... و گرنه هیچ کدوم ارزش هزینه ای که میگیرن رو ندارن حتی مرکز ... تنها فایده آزمون برنامه دادن به مطالعات شما هست و یه ارزیابی حدودی، اگه دسترسی به سوالای سالای قبل یکی از موسسات هم داشته باشین کافیهبچه ها کسی می دونه آزمون های پردیس معماری سطح سوالاش چطوره؟ استاندارده یا نه؟
پس فرزانه جون به نظرت اصلا لازم نیس؟. میشه تو خونه هم درصد گرفت. فقط اینکه مثلا بدونیم تو استان و کل کشور رتبمون چن ده لازم نیس؟هیچ کدوم از آزمون آزمایشیا کیفیت لازم و کافی رو ندارن، فقط در صورتی ارزش دارن که 1: همه جزوه ها رو تهیه کنید و کلاسای لازمو ثبت نام کرده باشین و پول اضافی داشته باشین برا آزمون! ...2: آزمون خودسنجی شرکت کنید و رتبه اول بشین رایگان ازتون ثبت نام کنن... و گرنه هیچ کدوم ارزش هزینه ای که میگیرن رو ندارن حتی مرکز ... تنها فایده آزمون برنامه دادن به مطالعات شما هست و یه ارزیابی حدودی، اگه دسترسی به سوالای سالای قبل یکی از موسسات هم داشته باشین کافیه
در مورد مباحث فن ساختمان من دیدم پارسال سبک سوالا عوض شده یه کم و چند روز پیش از دوستم که بهشتی بود شنیدم سوالات این مباحث از انحصار گلابچی خارج شده گویا!!! پس رو مفاهیم کلیدی هم خوب تمرکز کنید و فقط به حفظیات جزوات اکتفا نکنید چون مث سالای قبل جواب نمی ده دیگه با حذف ایستایی و مفاهیم پایه، فقط با حفظ کردن عکسا بالا 70 بزنید ...
وجود آزمونی برای ارزیابی وضعیت و پیشرفت شما و نظم دادن به مطالعات تون کاملا لازم هست من گفتم هیچ کدوم از آزمون های موجود کیفیت مورد نیاز رو ندارن متاسفانه... رتبه که کاملا شوخیه حتی آزمونای با کیفیت دوران دبیرستان مث قلم چی با جامعه آماری بالا هم رتبه و درصداشون به درد نمی خورد و ربط زیادی به رتبه نهایی کنکور نداشت، چه برسه به آزمونای آنلاین ارشد که یه عده مخصوصا تو آزمونای جامع عمدا با تقلب سعی می کنن درصدای فوق فضایی کسب کنن و دم کنکور روحیه رقبا رو پایین بیارن!!! فی الواقع حتی اگه آزمون شرکت کردی هم بهتره خودت درصد بگیری ببینی چی کار کردی جای اینکه بری تو سایت رتبه تو چک کنی منظور من از مفید بودن آزمون، بررسی وضعیت خودت هست (ببینی چه جور سوالایی رو غلط زدی و روش مطالعت اگر غلطه اصلاحش کنی!) رتبه، ارزیابی وضعیت رقبا هست که فایده خاصی نداره و از آخرین اولویت هاست...پس فرزانه جون به نظرت اصلا لازم نیس؟. میشه تو خونه هم درصد گرفت. فقط اینکه مثلا بدونیم تو استان و کل کشور رتبمون چن ده لازم نیس؟
نه نه نه!!! یه وقت این اشتباهو نکنی. منظورم این بود که مث قدیما مفاهیم رو حذف نکنید یه وقت، یعنی الان فقط حفظ سیستم های ساختمانی بناهای مختلف و ویژگی های هر نوع سیستم ساختمانی کافی نیست -کاری که من خودم باهاش به درصد بالای 75 ایستایی رسیدم سالی که کنکور دادم!!!- باید مفاهیم پایه ایستایی رو هم یاد بگیرید، یادگیری جزوات ایستایی اساتید+یه کتاب خلاصه مث عصر کنکاش کافیه به نظرم، اگه سوالات پارسال رو نگاه کنید متوجه منظورم می شین. این کارو هم پشت گوش نندازید ایستایی حجم زیادی نداره حجیم ترین جزوه هاش حداکثر 200 صفحه ان ولی یه مقدار باید زمان بذارید برای درک و یادگیری، کلاس بتونید برید فقط برای ایستایی هم خیلی خوبه... منظورم از مفاهیم موضوعات پایه ای ایستایی بود نه توضیحات داخل کتابای گلابچی که بخوایین به جای جزوه کتاب بخونین!سلام به همه دوستان قدیمی و جدید
خوشحالم ک ازهمین تریبون اعلام کنم منم امسال همراهتون هستم برای کنکور 97
هدفمم مشخصه:معماری داخلی دانشگاه هنر تهران و لاااااااا غیررررررر
زبان دست و پا شکسته از ممرایز شروع کردم اما تاامروز مرتب نبوده خوندنم
از امروز قراره مرتب و با برنامه شروع کنم
فعلا فقط میخوام زبان بخونم و بقیه منابعمو دسته بندی و آماده کنم
الان ک تاپیکو خوندم ی سوال واسم پیش اومد: حالا ک انحصار سوالات فن از گلابچی گرفته شده، ایا هنوز روش خوندن جزوات اساتید جواب میده یا بریم سراغ کتابها؟
من میخوام فن رو با جزوات اقای خرسند شروع کنم اما الان بااین وضعیت کمی مردد شدم
سلام خوبید؟ منابع گکنکور ارشد هنرهای ساخت انرژی چیه؟سلام
از الان برای ارشد خوندن کار بس اشتباهی است.
پیشنهادم اینه که زبان رو شروع کنید از الان کم کم. و در دو سه ماه آخر جدی بخونید و مطمئن باشید که یه جای خوب قبول می شید.
موفق باشید
سلام به همگی
من امسال میخوام ارشد معماری هنرهای ساخت بدم (انرژی) لیسانسم سخت افزار هست تو اینترنت برای منابع و اینها خیلی پشتم اما واقعیتش رو بخوایید یه چیزی رو متوجه نشدم
اینکه مثلن درس فن ساختمان شامل چه درس هایی میشه یا طراحی فنی و اجزا
اگر امکانش هست لطفن منو راهنمایی گنید
با سلام به همگی ....
بعد مدت ها اینجا اومدم و یاد ایام خیلی قدیم افتادم. و البته این بارم باز با نکاتی که شاید گفتنش بد نباشه. اولا از هر چیزی لطفا دو فایل در امضام را کامل بخونید تا با روند کلی آزمون آشنا بشید.
آزمون واقعا راحته و تنها ایرادی که ممکنه در مسیر براتون رخ بده استرس هست. قطعا اگر استرس را دور کنید به خیلی از مشکلات غلبه می کنید. پس سعی کنید آرامش خودتون را حفظ کنید. کلاس ورزش برید و حدود یک یا دو روز در هفته استراحت مطلق انجام بدید و حتی سینما، کوه و ... با دوستاتون برید (این قسمت را دوست خیلی خوبم علی طباطبایی عزیز توصیه می کرد). پس از همین امروز به مرور شروع کنید و فشار آخر را برای دو ماه آخر نگه دارید و سعی کنید فعلا نهایت لذت را از زندگیتون ببرید.
موفق و شاد باشید. دعا کنید منم در کنکور دکتری استرس نداشته باشم.
شما که لاس وگاسین! بعیده این حرفا دم از بی هدفی و نداشتن برنامه بزنید.هرآدمی خوب هدفشو میدونه که قدم برمیداره. مشکلات تحصیلی و آزمون همه جای دنیا هس. کار و ... بدون تخصص و علم و سواد کافی هیچ چیزی به درد نمیخوره چه مدرک از یه دانشگاه کوچیک ایرانی باشه چه هر کجافقط با یک نگاه عاقلانه و هدف درست برای خواندن ارشد برید و گرنه ارشد و دکتری خوندن آش دهن سوزی نیست الان . روز اول اساتید پرسیدن هدف شما از امدن به مقطع تحصیلات تکمیلی چه بود کسی هدف درست و معقولی نداشتن یا می خواستن استاد بشوند یا از سربازی فرار کنن از اتفاق یک دختر خانم بلند گفت شوهر نیست مجبور شدنم وقتم رو با درس خوندن پر کنم و امثال مشابه این اهداف از بقیه دوستان . با اینکه ارشد معماری دانشگاه دولتی روزانه بودم و به بهانه معماری اومدم از اتفاق از اول تا آخر ما روی انرژی کار کردیم از طرح معماری بگیرید تا بقیه درس ها تا پایان نامه چون فیلد تخصصی اون اساتید انرژی بود طرح یک موضوع ما ساختمان های ارزان قیمت با کانتینر بود فقط اگر هدفتون بازار کار کار هست همون مدرک لیسانس هم کفایت می کنه به قول استادم اینترنت خودش یک دانشگاه بزرگه مهم اینه که فیلد کاری شما در چه حوزه ای می خواد باشه که بخواد از اینترنت کمک بگیرید.
مرسی خانم مهندس. انشالهه شما هم نتیجه تلاش هاتون را بگیرید.سلااااااام
حالتون چطوره؟خوب هستید؟
ممنون ک بازم هوای مارو دارید و ب ما سر میزنید
انشالا در ازمون دکتری هم موفق باشید و خبرای خوبی ازتون بشنویم
سلام به دوستاااااان معمااااار عزیز.
من یه سوالی در مورد تاریخ معماری داشتم
چجوری تاریخو برا ارشد معماری مطالعه میکنین؟؟
من هر چی بیشتر میخونم، بیشتر قاطی میکنمو بیشتر نمیفهمم
ممنون میشم اگه از تجربه هاتون در اختیار کسایی که برا ارشد میخونن بزارین
سلام لطفا منم راهنمایی کنید من سال اول کنکور میدم درک عمومی و زیان چطوری بخونم؟مرسی خانم مهندس. انشالهه شما هم نتیجه تلاش هاتون را بگیرید.
کیا موافقن هماهنگ با انرژی و برنامه هامونو پیش ببریم پیام بدید همدیگرو پیدا کنیم
من هم معماری و هم هنرهای ساخت و معماری شرکت کردم
منتظرتون هستم بهم پیام بدین تیم شیم
تاریخ عصر کنکاش بخون . یا جزوه مانا قابوسی یا نسیم عسگری . اصلا منابع اصلی نخون برای تاریخ باید یه منبع خلاصه بخونیسلام به دوستاااااان معمااااار عزیز.
من یه سوالی در مورد تاریخ معماری داشتم
چجوری تاریخو برا ارشد معماری مطالعه میکنین؟؟
من هر چی بیشتر میخونم، بیشتر قاطی میکنمو بیشتر نمیفهمم
ممنون میشم اگه از تجربه هاتون در اختیار کسایی که برا ارشد میخونن بزارین
سلام
پاسخنامه کنکور 96 هنرهای ساخت که واسه مرکز معماری کسی داره ؟ لینکش توی سایتش واسه من کار نکرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | ||
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 | ||
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93 | کارشناسی ارشد | 4703 |