تافل رو لغات به همراه مترادف هاش بخونیم کافیه؟ 

همش بستگی به خودتون داره و وقتی که میخواین واسه زبان بذارین. اگه کلمات رو رسیدین بخونین و بازم وقت داشتین متن رو هم بخونین. اگه نه که کافیه.تافل رو لغات به همراه مترادف هاش بخونیم کافیه؟![]()
عزیزم من خودم زبانم خوبه پارسال حدود 80 زدمنه می خوام کلاس یکیشون رو برم نمی دونم کدوم بهتره
دوست خوبم اینم نمونه سوالکسی میتونه یه چند تا نمونه تست واسه نانو فناوری بذاره؟
بچه ها واسه لرزه ای کزازی بهتره یا طبا طبایی؟
دووووستان ........................
کسی بسته آموزشی ایوان خانه رو تهیه کردهچطوره
![]()
میگه باید register کنی که!(register code می خواد).ولی ممنون همینجوریشم خوبه.سلام بچه ها. من این دیکشنری رو داشتم گفتم واسه شمام بذارم که تلفظ کلمات هم یاد بگیرین. حجمشم خیلی کمه. 4 ، 5 مگابایت بیشتر نیست. این لینکشه:
http://mihandownload.com/2009/02/download_software_lingvosoft_talking_dictionary.php#
رفقا بر اساس سیلابس مرکز واسه ازمون اول از کتاب غرب قبادیان تا صفحه چندوباید بخونیم؟؟؟؟
سلام خانمیاونایی که آزمون مرکز دادن میشه درصداشونو بزارن![]()
کتابسوال فوری
بچه ها قیابکلو قسمت نور کتابش یا جزوش؟
![]()
بچه این به درد معماریام میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟
آمارو قبلا ساری جونم گرفتهخودمم همین حدس رو میزنم .(یه آمار از سروش نیا میگیری ببینی کلا چه جوریه؟؟؟؟؟آخه گفتن خودشون فقط فصل 3 رو درس میده)
آمارو قبلا ساری جونم گرفته
آره خودش فصل سشو میگه برا بقیش و اون یکی کتابه هم گفته یه نفر به سم آقای مهندس باقری یه خلاصه خوب تهیه کنه
جزوه خود سروش هم ایشالله هفته دیگه میزارم اگه آدمای مودب وبا تربیت باز نیان خونوادمو فحش بارون کنن
والله چی بگم خوشگلمینی کتاب تست نگیرم دیگه؟
اونایی که آزمون مرکز دادن میشه درصداشونو بزارن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |