دوست من نمیشه برای منابع فقط متکی بود به یه موسسه.معماری با بقیه رشته ها فرق میکنه مثلا یه سری کتابها رو از عصر کنکاش تهیه کنی فن رو باید یا جزوه سروش نیا گیر بیاری یا کتاب فاطمی مرکز و یا کتابهای همون عصر کنکاش طباطبایی خیلی بهتره نسبت به راهیان ارشدبچه ها من خوام کتابهای ظبقه بندی شده کنکور ارشد معماری رو بخرم. رفتم پرسیدم بهم راهیان ارشد . عصر کنکاش رو معرفی کردند. بعض ها هم گفتن راهیان ارشد اشکال داره. نظر شما چیه به نظر شما چه کتاب هایی بخونم.
دوست من نمیشه برای منابع فقط متکی بود به یه موسسه.معماری با بقیه رشته ها فرق میکنه مثلا یه سری کتابها رو از عصر کنکاش تهیه کنی فن رو باید یا جزوه سروش نیا گیر بیاری یا کتاب فاطمی مرکز و یا کتابهای همون عصر کنکاش طباطبایی خیلی بهتره نسبت به راهیان ارشد
بچه ها من با برنامه خودم عقب گرد میرم میشه منم با سیلابس مرکز معماری بخونم؟؟اون منابعی که ندارم چی؟مثلا یه استادی به من گفت برای تنطیم قیابکلو با ساسان مرادی رو بخونم ولی ساسان مرادی تو منابعشون نیس![]()
ساسان مرادی کتابش معرکه ست برای درک عکومی هم خیلی میتونه کمک کنه.ولی اگه بخوام با سیلابس مرکز پیش برم توش نیمث این که ساسان مرادی خیلی کتابش خوبه به منم چندتا مشاور پیشنهادش دادن ولی یکیشون میگفت کسمایی رو جزوه یا خلاصشو بخون خیلی مهم نیست.به نظر من که ارزش نداره برا تنظیم انقد کتاب خوند.
سیلابس مرکز بعضی هاش واقعا چرته.مثلا دیگه الان هیچکی نمی گه برا اسلامی برو معماری ایرانی معماریانو بخون هرجا بری همه میگن فقط پرنیا همراه با جزوه نسیم عسگری .بعد اینا هم جزوه متدینساسان مرادی کتابش معرکه ست برای درک عکومی هم خیلی میتونه کمک کنه.ولی اگه بخوام با سیلابس مرکز پیش برم توش نی
بچه ها من می خوام کتاب ایستایی و فن فاطمی رو اینترنتی بخرم.چاپ اخر که جلد قرمز داره مال چه سالیه؟
کسی نیس بهم بگه چیکار کنم.............اونایی که با سیلابس مرکز پیش میرین همه منابعو میخونین؟؟مصالح شناسی و عناصرشون قدیمیه کهدوست من نمیشه برای منابع فقط متکی بود به یه موسسه.معماری با بقیه رشته ها فرق میکنه مثلا یه سری کتابها رو از عصر کنکاش تهیه کنی فن رو باید یا جزوه سروش نیا گیر بیاری یا کتاب فاطمی مرکز و یا کتابهای همون عصر کنکاش طباطبایی خیلی بهتره نسبت به راهیان ارشد
بچه ها من با برنامه خودم عقب گرد میرم میشه منم با سیلابس مرکز معماری بخونم؟؟اون منابعی که ندارم چی؟مثلا یه استادی به من گفت برای تنطیم قیابکلو با ساسان مرادی رو بخونم ولی ساسان مرادی تو منابعشون نیس![]()
بچه ها اینجا کسی می دونه استاد خرسند بهتره یا بابک رستمی؟ می خوام زبان تخصصی کلاس برم؟؟ خیلی درگیرم خواهشا جواب بدید
طراح سوالات تنظیم خانم قیابکلو هستن بنابر این اولویت با قیابکلو هستشدوست من نمیشه برای منابع فقط متکی بود به یه موسسه.معماری با بقیه رشته ها فرق میکنه مثلا یه سری کتابها رو از عصر کنکاش تهیه کنی فن رو باید یا جزوه سروش نیا گیر بیاری یا کتاب فاطمی مرکز و یا کتابهای همون عصر کنکاش طباطبایی خیلی بهتره نسبت به راهیان ارشد
زبان تخصصی عصر کنکاش و کتاب زبان تخصصی برای دانشجویان معماری رستگار پور به این تایپیک رجوع کنیدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...ش-زبـــان-عمومـی-و-تخصصی-کارشناسی-ارشد-معماریبچه ها برای زبان تخصصی چی معرفی می کنید؟ لغات آخرا کتاب درک رفتار و بانی مسعود خوبه بخونیم یا اضافات داره؟
یه جزوه ای یکی از بچه ها جدیدا گذاشته بود نشون استادمون دادم گفت همینو بخون مال سروش نیاش (من کتابشم داشتم دادم دوستم خودم جزوه میخونمزبان تخصصی عصر کنکاش و کتاب زبان تخصصی برای دانشجویان معماری رستگار پور به این تایپیک رجوع کنیدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...ش-زبـــان-عمومـی-و-تخصصی-کارشناسی-ارشد-معماری
بچه ها واسه نانو اگه فقط جزوه 38 صفحه ای مرکز رو بخونم کافیه؟
مصالح که سوالاش کمه در حد یکی 2 تا که اونا هم در اختیار دکتر گلابچیه پس اولا گلابچی سوالاش از کتابایی هست که میخونیم در ثانی به مصالح سنتی هم زیاد بها نمیده.یعنی دوست داره به روز باشه بیشتر این کتابایی هم که چاپ کرده نشان دهنده همینه.عناصر اگه عناصر جزئیات منظورته سوالاتش زیادن نمیدونم هست یا نه ولی اصولا باید باشه .اگه هم که با هم بودن (مصالح سنتی و عناصر)بالا گفتم دیگهمرسی به نظرت مصالح سنتی و عناصر که تو سیلابس مرکز هستش مهمه؟؟
همه رو یاد بگیر. معماری اسلامی بعضیاشو باید با جزئیات داخل پلان بلد باشی. اما بقیه در حد شکل کلی.بچه ها کجایین؟؟
برای تاریخ عکس کدوم کتابها مهمتره؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/451277-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-92-(-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF)سلام بر همه
از کجا میتونم کارنامه های سال قبل رو پیدا کنم؟
و اینکه با چه درصدایی میشه از سراسری قبول شد؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
اونطور که ما تو این تاپیک به نتیجه رسیدیم و طبق نظر بزرگانیه سوال دیگه
من درک معماری رو تا حالا خیلی کم خوندم تو این مدت کم فکر میکنین کدوم کتابا مفید باشن؟
میشه به یه درصد قابل قبول رسید؟
بابک رستمی کتابش تکه و بهترین بهترین منبع.بچه ها کسی نمی دونه مرتضی خرسند بهتره یا بابک رستمی؟
من خرسندو نمیشناسم اما میدونم رستمی عالیه. ایوانخانه هم درس میده. هم تخصصی هم عمومی.بچه ها کسی نمی دونه مرتضی خرسند بهتره یا بابک رستمی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |