شما با 6 7 ساعت شورو میکنین میخواین به چند برسین بعد؟!! ما با 2 ساعت شورو میکردیم به 6 7 میرسوندیم کلامونم مینداختیم هوا

تازه همونم نمیتونستیم رعایت کنیم هی کمتر میشد.
دوستای عزیزم انقد به خودتون سخت نگیرید. آدمیزاده دیگه. یه روز حال نداره. یه روز مهمون میاد. یه روز مریض میشه و .......... کلی چیزای دیگه.
مهم ترین چیز به نظر من عادت به درس خوندنه. من هردفه واسه یه روزم شده درسو گذاشتم کنار، شروع دوباره واسم سخت شده. اما با این اوصاف اگه خسته شم چند روز درس نمیخونم. و این اتفاق وقتی میفته که زیاد بخونم. من حد خودمو میدونم دیگه. میدونم مثلاً بخوام بالای 7 8 ساعت بخونم، فردا و پس فرداش تعطیلم!

چرا؟ چون خسته میشم. چون معنیش اینه که از حد گذروندم. حتی اگه بهم سخت نگذره همون روز. اما فرداش اصلاً حوصله درسو ندارم. تعجب میکنم بعضیا چجوری بالای 12 ساعت یا 16 17 ساعت درس میخونن

زیاد دیدم اینجوری خوندن و بازده نداشتن! آدم میبره.
میخوام بگم عوض استرس دادن و تنبیه خودمون بیاین یه بارم شده به خودمون جایزه بدیم و هوای خودمونو داشته باشیم

مثلاً خانم x برنامه میریزه واسه خودش که امروز باید کتاب فلانو تموم کنم (حالا خوندن کتابه حــــــــــــداقل کار 5 روزه) بعد نمیرسه تموم کنه. مثلاً نصفشو میخونه. تو دلشم کلی به خودش ضدحال میزنه که آی من گند زدم و اینجور پیش برم نمیرسم!!! عوض این کار واقع بین باشین. مثلاً بگین خب ، امروز من یه فصل تاریخ و 40 تا کلمه زبان خوندم. اما الان ازم بپرسن همشو میتونم راحت جواب بدم. واسه این خوب خوندنه به خودتون جایزه بدین.
خوابتون گرفت بخوابید. تفریح لازم داشتید برید بیرون. یا هرچیز دیگه. ماشین نیستین که بخواین با آخرین سرعت بگازونین که. به وقتش خودبخود به اون حد هم میرسیم. (دم کنکورو میگم)

پس عوض ساعت گفتن با مبحث بسنجین. آدم وقتی سرحاله هرچی میخونه راحت میره تو مخش. درسو دوس داره. اما وقتی زیاد میخونه عصبی میشه. از درس بدش میاد. میبره و 1000 چیز دیگه.
واسه کم شدن استرس اینجوری بگید به خودتون. مثلاً من با خودم میگم که خب، منابع اصلی من چیه؟ اون مهما؟ جزوه مانا قابوسی و نسیم عسکری تو تاریخه. یعنی من با خوندن حدود400 صفحه یه جورایی تاریخم کامل میشه. (مخصوصاً معماری اسلامی که جزوه عسکری خیلی کامله.) دیگه بعد از این جزوات مهم و درجه 1 بعد میرسم به درجه 2. بخواین حساب کنین خوندن درجه 1 ها کار 2ماهه. وقتی اول مهما رو بخونین استرستون کم میشه. اما وقتی از اول مثلاً میخواین همه کتابای گلابچی رو بخونین بعد یه ماهه آخر میبینین وقت از دست رفته و چه کسر کوچیکی از سوالات کنکورو خوندین. اون موقع دیگه نمیشه جبران کرد.
در جواب
صالحی-معزیز باید بگم که کلاس زبان وقتگیره چون بعد از کلاس کلی کارو تمرین دارین. بخواین تمرینم انجام ندین که رفتن کلاس اصلاً به درد نمیخوره. من یه ترم رفتم. قشنگ 2 3 روز هفتتو پرمیکنه. اگه میخوای کلاسی بری بین درسات برو باشگاه. هم خیلی سرحال تر میشی. هم بعدش تمرینی نداری که انجام بدی

فقط همون یکی دو ساعت باشگاه از ساعات روزت کم میشه.
واسه
masoud-g و دوستای دیگه یی هم که میخوان استارت بزنن هم پیشنهاد میکنم هرچقدر که خستشون نمیکنه بخونن. مثلاً با 2 3 ساعت شروع کنین. تو کمتر از 2 هفته میتونین به ساعت دلخواهتون برسین.