بچه ها من می خوام با کتاب تنظیم شریط و تاسیسات عصر کنکاش بخونم بعد برای تکمیل کردنش مال سلطاندوست و قیابکلو رو هم کار کنم.خوبه اینجوری به نظرتون؟
خوبه اگه کتابشو داری اینجوری هم میتونی پیش بری...
بچه ها من می خوام با کتاب تنظیم شریط و تاسیسات عصر کنکاش بخونم بعد برای تکمیل کردنش مال سلطاندوست و قیابکلو رو هم کار کنم.خوبه اینجوری به نظرتون؟
سلام می شه شماره انتشارات عصر کنکاش رو بذاریدممنون می شم
بچه ها اینجا همه این سایتو امضا کردن؟؟ حدود 400 نفر دیگه امضا کنن قدم های بعدی برداشته میشه.زیاد وقتتونو نمیگیره بیشتر از همه هم به نفع شماها که امسال ازمون دارینه.هرجاییم میتونین لطفا اطلاع رسانی کنین (فیس بوک یا هر سایت دیگه ای که عضوین)از دوستاتونم بخواین امضا کنین لطفا!
http://eskismemari.ir/
بچه ها کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی مرکز معماری واسه ایستایی بخونیم خوبه؟؟
میگن خلاصه چند تا کتاب گلابچیه
چاپ جدیدش خیلی عوض شده؟؟؟شده 58 تومن![]()
کسی در مورد این ساختمون مارینا سیتی توضیحات کاملی داره از سیستم سازه ایش تا هرچیزی که تو کنکور ممکن ازش سوال بیاد . لامصب هردوسال یه بار ازش سوال اومده خیلی احتمال سوال اومدن ازش هست .
مشاهده پیوست 172533
من خودم به این شکل بودم ک هر زمان برنامه میریختیم بیشتر گند میخورد...امسال تصمیم گرفتم برنامه نریزم....یعنی فقط سعی کنم ک تا 1هفته قبل آزمون مرحله اول مرکز سیلابسش رو تموم کنم...اونم با تکمبل خلاصه هام...چون بعد 6تا آزمونش دیگه نیازی نی کتب رو بخونم و از کتب فقط برای استفاده از عکس استفاده میکنم...البته بگم من روزی 2-3بیشتر وقت نمیکنم بخونم...دوستان من یه مشکلی دارم
اونم اینه که خیلی کند میخونم و اصلا نمیرسم طبق یه برنامه که میریزم پیش برم
یعنی همش از برنامه جا میمونم
و این باعث شده که به شدت استرس بگیرمواگه اینجوری پیش بره به هیچ جا نمیرسم
شماها چجوری پیش میرید؟کممممک
کل نکته ها از اولین پست تا آخرین پست که پست 127 هستش برای دانلود در یک فایل Word
ببین به نظر من بعد از یه مدت وقتی از خودت و نحوه و روشی که واسه کارای روز مرت داری شناخت پیدا کردی باید یه جور برنامه ریزی کنی که واقع نگر باشه تا واقعا با برنامت پیش بری.دوستان من یه مشکلی دارم
به نطرم جزوه قیابکلو از کتاب فکر کنم بهنر باشه چون دیگه چیزهای اضافه ای توش نباید گفته باشه
قبول دارم هیچی خود کتاب نمیشه تو همه دروس جزوه برای 1ماه آخره نه الانمن جزوه ی فیزیک 2 قیابکلو رو با کتاب مقایسه کردم؛ یه جورایی جزوه، خلاصه ی کتابه؛ ولی یه دور کتاب تنظیم شرایط محیطی رو بخونین؛ متوجه میشین اونطور که فکر میکنین خوندنش سخت و وقت گیر نیست
بچه ها فیزیک 1 و 2 باید کامل خونده شه حذفیات نداره؟؟؟احساس میکنم بعضی جاهاش بی ربطه!
ببین من چند باره میگم آکوستیک رو جزوه ایزدی بخونین.........همون کتاب فیزیک 1 منتهی اضافاتشو ریخته بیرونشما باید اول سوالات کنکور سال قبل رو بخونی و بر اساس اون خودت ببینی از چی سوال میاد .
مجموعه دروس پارسه رو قبلا بچه ها گذاشته بودن (معماری جهان زارعی رو تو 100 صفحه خیلی جامع خلاصه کرده که میتونی ژاپن و مابقی رو از اونجا بخونی)بچه ها کسی خلاصه ای چکیده ای چیزی واسه معماری جهان - ژاپن داره؟مثل این....
بچه ها کسی فایل اسکن شده یا عکس گرفته شده از عکسای تاریخ رو نداره اینجا بذاره ؟؟؟اگه کسی بذاره تا منم استفاده کنیم ممنون میشم![]()
من قدیمشو گرفته بودم بیست تومان و یه نگاهی که انداختم واقعا در نوع خودش بی نظیره..خب حتما بروز شده و این خیلی خوبهبچه ها کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی مرکز معماری واسه ایستایی بخونیم خوبه؟؟
میگن خلاصه چند تا کتاب گلابچیه
چاپ جدیدش خیلی عوض شده؟؟؟شده 58 تومن![]()
بله 100 درصددوستان، میشه رو کتاب "مبادی سواد بصری" هم بعنوان بخش درک عمومی معماری ارشد حساب کرد؟
ببینید یرنامه رو ساعت ریختن اشتباه محضه(مثلا بگی از ساعت 8-9 حتما 15 صفحه تاریخ ،از 9 تا 10 20 صفحه سازه و همینجوری الی آخر.چون اگه تو یکی از ساعتها خللی وارد بشه از لحاظ روانی میرزی بهم و به شدت اعتماد به نفست میاد پایین) به نظر من بهترین روش اینه که بگی امروز 15 صفحه تاریخ ، 20 صفحه سازه ، 15 صفحه تنظیم و .......... بخونم حالا تو هر چند ساعتی میخواد باشه و تو هر مقطع زمانی در واحد ساعت،ممکنه ساعت 5 بعد از ظهر تموم شه و یا ممکنه 12 شب ولی خب چیزی که مسلمه حتمکا باید انجام شه و انجام ندادنش قابل قبول نیس و باید مجازات بشی به بد ترین نحو ممکن(از رفتن تو کلوسئوم و مبارزه با گلادیاتورهام بدتردوستان من یه مشکلی دارم
ویژگی | توضیحات |
اهداف باید تاریخ اتمام داشته باشند | دانشجو: حالا فن رو میخونیم ، ببینیم مهر تموم شد یا نه! مشاور: باید تصمیم بگیری که مثلا فن رو تا اخر ماه تموم کنی |
روشن و شفاف باشد | میخوام مثلا از هنر یا تبریز یا... قبول شم! |
قابل انعطاف باشد | |
مکتوب باشد | دانشجو: جمع کن این سوسول بازی ها رو! مشاور: هههه! |
دست یافتنی باشد | |
نتیجه و محصول داشته باشد | |
کمیت را مشخص کند | کمیت را مشخص کندساعت مطالعه هفته اولم 28 بود هفته ی بعد می خوام بیشتر بخونم. مشاور: نه نه بیشتر قبول نیست عدد بده درصد بده مثلا: می خوام 35 ساعت بخونم می خوام 20 درصد افزایش بدم |
اهداف باید در راستای هم تعریف شده باشند و همدیگر را نقض نکنند | |
اهداف در راستای هدف اصلی باشند | هدف اصلی ام: رتبه 1 کنکور ارشد خوبه که شتر مرغ هم پرورش بدم، فلان کارخونه کار کنم، سه تا نرم افزار مهندسی هم یاد بگیرم و... |
اهداف چالشی باشند(نه خیلی آسان و نه خیلی سخت) | غلط : حالا با میانگین درصد 25 هم میشه قبول شد... غلط : میخوام درصد فن و درکم 100 باشه و چیز دیگه ای قابل قبول نیست! درست : نلاشم رو می کنم میانگینم ما بین 45 تا 60 باشه ، همینم برای قبولی از تهران کافیه |
قابل سنجش و ارزیابی باشد | |
قابل تقسیم باشد | یعنی به بخش های کوچیک تقسیمش کنیم |
عارفه تو باید مدل میشدی (عکست خیلی خوشگله آدم یاد آنجلینا غولی می افتهمن خودم به این شکل بودم ک هر زمان برنامه میریختیم بیشتر گند میخورد...امسال تصمیم گرفتم برنامه نریزم....یعنی فقط سعی کنم ک تا 1هفته قبل آزمون مرحله اول مرکز سیلابسش رو تموم کنم...اونم با تکمبل خلاصه هام...چون بعد 6تا آزمونش دیگه نیازی نی کتب رو بخونم و از کتب فقط برای استفاده از عکس استفاده میکنم...البته بگم من روزی 2-3بیشتر وقت نمیکنم بخونم...اعتماد به نفس رو داشته باشید...
و الان چیزهایی ک خونم:
8فصل کتاب طراحی لرزه ای
8درس504
جزوات و کتابهای درک رفتار و سازه در معماری بخش سازه کششی
فصل 1 ابنیه سنتی
2 فصل جزئیات ارتقا دهنده
ساختار+مهندس کامل
معماری جهان زارعی تا اول پارتی
در این هفته ای ک پیش رو هست هم میخوام گرامر زبان-ساختمانهای بتنی-تنظیم شرایط قیابکلو خانم-ادامه جزئیات ارتقا دهنده-(البته بغیر کتابهای گلابی..بقیه براساس سیلابس خونده میشه فعلا)
حالا نظر بدید خیلی عقبم؟؟؟![]()
نخون بابا درس به چه درد میخوره........ارشد چیه .........دختر باید بو قورمه سبزی بده و فرت و فرت بچه دار شه و اونارو بزرگ کنه(ببخشید خانومهای محترم من خودم یه فمنیست دو اتیشم واسه همینه اینقد حرص میخورم )من دارم منصرف میشم از خوندننمیتونم بخونم یعنی هر روز یه برنامه ای پیش میاد که داره به برنامه درسیم خلل وارد میکنه واسه همین از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم نمیدونم چکار بکنم بخونم یا نه
نخون بابا درس به چه درد میخوره........ارشد چیه .........دختر باید بو قورمه سبزی بده و فرت و فرت بچه دار شه و اونارو بزرگ کنه(ببخشید خانومهای محترم من خودم یه فمنیست دو اتیشم واسه همینه اینقد حرص میخورم )
باران تو رو خدا اینم سئوال پرسیدن داره...هر چی صحبت میکنم کشک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این حرفها تو ادبیات آدمای بزرگ فقط یه معنی میده :توجیه کردن
اگه میخوای نخونی نخون ولی بدون یه آدم ضعیفی ...ضعیییییییییییییییییییف
بچه ها من جزئیات ارتقا دهنده معماری رو قبل از اینکه شروع کنم از استاد سروش نیا پرسیدم چه جوری بخونم اینو جواب دادن(خداییش نازنین ترین استادیه که تو عمرم دیدم)
کتاب جزییات پر است از جزییات. استراتژی مناسبی در پیش گرفته اید. ای کاش نزدیک بودید تا از روی کتاب برایتان شرح می دادم. اما درکل به نظر بنده ویژگی های کلی که از هر مصالح یا سیستم جزییات آورده شده و اغلب هم با توپ های سیاه رنگ ابتدای پاراگراف مشخص شده اند و سپس مزایا و معایب هریک و ساختمان هایی که در این رابطه معرفی شده اند
جزییات آخر فصل را به هیچ وجه با تاکید مطالعه نکنید و فقط بدانید چه جزییات ویژه ای در آن ها استفاده شده است
ضمن اینکه فصل بتن و چوب پانسیل طرح پرسش مصالح دارد
پیروز و برقرار باشد
سلام کی می دونه کدوم از گرایشها اسکیس نداره
دکتر قمشه ای رو که میشناسی؟همون آدم فرهیخته ای که وقتی بکه 4 صحبت میکنه 95 درصد مردم میگن یارو کچلهمن اصلا آدم ضعیفی نیستم . اتفاقا درس خوندن رو هم خیلی دوست دارم ولی چکار کنم نمیرسم بخونم طبق برنامه پیش نمیتونم برم و هر روز عقب میمونم با این وضعیت که نمیشه ارشد سراسری قبول شد![]()
دکتر قمشه ای رو که میشناسی؟همون آدم فرهیخته ای که وقتی بکه 4 صحبت میکنه 95 درصد مردم میگن یارو کچله
دو تا زبان رو فقط تو خط واحد و موقعهایی که منظر خط بوده یاد گرفته
این کارا باعث میشه بشی دکتر قمشه ای و اون کارا باعث میشه بشی مش قنبر
باران تموم بچه های اینجا مث خانواده منن
بخصوص تو که از خیلی وقت پیش با خیلی از بچه های دیگه عهد کردیم قبول شیم.....من هیچی نمیگم فقط وقت کردی پستهای اول این تاپیک رو بخون
همیشه گفتم الانم میگم ما دو راه بیشتر نداریم:
1- یا قبول میشیم با یه رتبه خوب
2-راه دیگه ای نیست حتما قبول میشیم با یه رتبه خوب
نه اون دتیلهارو نمیخواد بخونیمسجی جان . بتن و چوب برای مصالح معماری هم هست؟
اینکه چه جزییات ویژه ای استفاده شده مثلا صفحه 157 . بدونیم جزییات 7 مربوط به نورپزدازیه 5 جانپناه . ؟؟؟ اینجوری؟
عارفه تو باید مدل میشدی (عکست خیلی خوشگله آدم یاد آنجلینا غولی می افته)
خب بهت تبریک میگم خیلی خوب پیش رفتی .با توجه به اینکه دیرتر شروع کردی و سر کار هم میری.همینو ادامه بده............تجربه نشون داده کسایی که سال اول خوندن و قبول نشدن سال بعد کمتر میخونن و رتبشون عالی میشه مث یکی از دوستای خودم چند سال پیش رتبه 1 معماری آورد (سال اول 1700 شد)
البته مطالعات هم الان دو ساله مرحله دوم داره ولی آزمونش نوشتنیه خخخخخخ مثه روش تحقیقمطالعات معماری که امتحان تئوری داره و حدود 20 نفر ظرفیت داره
مدیریت پروژه که حدود 50 نفر روزانه و شبانه و 70 نفر مجازی و بین الملل ظذفیت داره
تکنولوژی که حدود 35 نفر ظرفیت داره
انرژی که حدود 30 نفر روزانه و شبانه و 15 نفر بینالملل ظرفیت داره
سلام به همگی دوستان.....خدا قوت دوستای عزیزم..... .منم دفاع کردم و این پایان نامه هم با این همه دردسر و اذیتی که داشت برام تموم شد و دوباره برگشتمبچه ها من پارسال کنکورو بدجور خراب کردم
این آزمون سنجشو هم با همون دانسته های پارسال الان جواب دادم و با کلیدی ک یکی از بچه ها گذاشته بود تصحیح کردم
نظرتون چیه راجبه درصدام؟ واسه 4 ماهه آینده ارزش داره بکووووب بخونم؟ یا که اوضام بدجور داغونه؟ صادقانه بگید لطفا با توجه به اینکه هنوز گرفتار تحویل پایان نامه هستم
زبان 15.5
فن 51
تاریخ 51.6
درک 76.6
منظر 90
ممنون میشم راهنمایی کنید
بچه ها من پارسال کنکورو بدجور خراب کردم
این آزمون سنجشو هم با همون دانسته های پارسال الان جواب دادم و با کلیدی ک یکی از بچه ها گذاشته بود تصحیح کردم
نظرتون چیه راجبه درصدام؟ واسه 4 ماهه آینده ارزش داره بکووووب بخونم؟ یا که اوضام بدجور داغونه؟ صادقانه بگید لطفا با توجه به اینکه هنوز گرفتار تحویل پایان نامه هستم
زبان 15.5
فن 51
تاریخ 51.6
درک 76.6
منظر 90
ممنون میشم راهنمایی کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |