سلام خسته نباشید
بچه ها میدونم این سوال جاش اینجا نیست ولی خب چون شلوغ تره و بیشتر بچه ها اینجا پرسیدم. تعریف اتود زدن چیه و فرقش با اسکیس زدن چیه؟؟؟
دوستان خیلی خوبه این جو درس خوندن در این تایپیک واقعا آدم رو شور میگره مثلا خود من رو شور گرفته با اینکه گیلان قبول شدم و مسلما کار سختیه تو ارشد دوباره درس بخونی واسه کنکور ارشد اما باز میخوام امسال یه بار برای آخرین بار خودم رو امتحان کنم چون دانشگاه شهید بهشتی آرزویه منه.موفقیت همگی شما رو از خدا میخوام
بچه ها من رفتم کتاب معماری غرب ریشه ها و مفاهیم امیر بانی مسعود و بخرم فروشنده گفت از این کتاب دو تا هست!!!!!!!!!!!!منم چون نمیدونستم اونی که اینجا همه میگن مهمه کدوم یکیه هیچ کدومو نخریدم
یکی منو راهنمایی کنه یا عکس جلد کتاب و بذاره واسم لطفا
بچه ها من رفتم کتاب معماری غرب ریشه ها و مفاهیم امیر بانی مسعود و بخرم فروشنده گفت از این کتاب دو تا هست!!!!!!!!!!!!منم چون نمیدونستم اونی که اینجا همه میگن مهمه کدوم یکیه هیچ کدومو نخریدم
یکی منو راهنمایی کنه یا عکس جلد کتاب و بذاره واسم لطفا
تا جایی که من میدونم تو منابع اصلی فن فرقی نداره( اگه جزوه یا کتابای کمکی داری مثل فاطمی ، طباطبایی ،...... سعی کن به روز شدشو گیر بیاری)بچه ها-برای خوندن کتابهای ارشد آخرین چاپ کتابها مهمه-چون من چندتا کتابه قدیمی دارم -آیا باید جدیدترین چاپها رو تهیه کنم ؟
آره کتاب زارعی رو 89 رو فک کنم دارم -ممنون از راهنمایی خوبت داداشیتا جایی که من میدونم تو منابع اصلی فن فرقی نداره( اگه جزوه یا کتابای کمکی داری مثل فاطمی ، طباطبایی ،...... سعی کن به روز شدشو گیر بیاری)
فقط معماری جهان زارعی و درک عمومی عسگری رو اگه قدیمیه جدیدشو میتونی تهیه کنی که اونم زیاد نیس تغییراتش
دوستان خیلی خوبه این جو درس خوندن در این تایپیک واقعا آدم رو شور میگره مثلا خود من رو شور گرفته با اینکه گیلان قبول شدم و مسلما کار سختیه تو ارشد دوباره درس بخونی واسه کنکور ارشد اما باز میخوام امسال یه بار برای آخرین بار خودم رو امتحان کنم چون دانشگاه شهید بهشتی آرزویه منه.موفقیت همگی شما رو از خدا میخوام
مهندس جان میشه بگی واسه شبانه تکنولوژی تبریز رتبه آخری که امسال قبول شد چند بود؟
بچه ها یه سوال فنی: میدونم اینجا جاش نیس..............من با لپ تابم هرموقع وصل میشم به نت اتوماتیک ویندوز رو آپدیت مکنه...کسی میدونه کجاش. باید تنظیم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مهم نیسبچه ها جدولاى فناورى هاى نوين مهمن؟؟؟
داشتم برات مینوشتم بعد پاکش کردمدوستان کسی منابع مهم و اصلی رو داره بگه.؟؟ ممنون ... هرجا یه منبع معرفی میکنن من واقعأ گیج شدم ..نمیدو.نم کدوما مهمترن که الویت رو بدم به اونا و اونا رو بخونم...
اره خب حق باشماست ...ولی منابع دست اول بلاخره مشخصه و معمولأ یه سری از منابع حرف اول رو میزنن ...من میخوام اینو بدونم کدوما مفیدترن ...چون واقعأ نمیشه این همه منبع رو خوند.
اره خب حق باشماست ...ولی منابع دست اول بلاخره مشخصه و معمولأ یه سری از منابع حرف اول رو میزنن ...من میخوام اینو بدونم کدوما مفیدترن ...چون واقعأ نمیشه این همه منبع رو خوند.
بچه ها دنبال منابع خاص نباشیند مثلا الان کیمیا لادن اعتضادی رو خونده من منوچهر مزینی رو خوندم اما اکیمیا براش بهتر شد چون مزنی امسال نیومد اصلا ولی معلوم نیست سال دیگه هم همین باشه. یا کتاب های تنظیم شرایط من اصلا نخوندم البته جز کتاب کسمایی رو ولی من شانس آوردم چون تنظیم شرایطی نیومد ولی سال دیگه معلوم نیست چی میشه. تو تاریخ هم من جز کتاب لادن اعتضادی وجهان زارعی همه رو خوندم :مزینی ،بانی مسعود ،سبک شناسی پیرنیا ،معماری اسلامی پیرنیا ،معماری ایرانی معماریان، معماری کیانی ،معاصر غرب قبادیان، فضا زمان معماری گیدیون، جزوه مدرسان شریف اما شاید از این همه منبع 4 تا سوال اومد واقعا ناراحت کننده بود برام ولی یه نفری 3 تا منبع خوند ولی ازش کلی سوال اومد به نظرم اصلا نمیتونید بگید خب امسالم همین 3 تا منبع رو بخونم همه چی به شانسهمن پارسال فقط این منابع را خوندم شدم 380
زبان: لغات 504
فن : درک رفتار سازه ها (3 دور
سازه در معماری (3دور
سه کتاب قیابکلو ( هر کدوم 2 یا 3 دور
معمار مهندس ساختار (2 دور
عناصر جزئیات کزازی(2 دور
اقلیم و معماری کسمایی(3 دور
تاسیسات سلطاندوست (3 دور
تاریخ:
معماری غرب قبادیان(3دور
معماری جهان زارعی(3دور)
سبک شناسی پیرنیا(3دور
معماری ایرانی معماریان (1 دور
قرن 20 اعتضادی (2 دور
منظر:
باغهای ایرانی نعیما (2دور
جزوه هم هیچی نخوندم فقط برای منظر خلاصه پارادایم پردیس و منصوری را خوندم
البته پشیمونم که کتابهای زیر را نخوند وتوصیه می کنم اگه وقت کردی اینا را هم اضافه کنی
ابنیه سنتی قبادیان چون هم به در فن می خوره هم به درد اسلامی
ایستایی فاطمی (حجمش زیاد
ساختمانها چگونه عمل می کنند
کتاب بانی مسعود
جزوه متدین و سروش نیا)
و کتاب جدید قیابکلو و منظر هر چی گیرت اومد
sghسلام دوستای گلم امیدوارم درساتونو خوب خوب خوب خونده باشین.من الان یه مدت دارم میخونم امروز خیلی احساس خستگی کردم به نظرتون دو سه روز استراحت کنم؟
تا الان اینارو خوندم :درک رفتار سازه ها ،سازه در معماری ،جزئیات ارتقا دهنده،فن آوریهای نوین،سیک شناسی معماری،معماری غرب قبادیان جزوه نور و اکوستیک قیابکلو..خوبه به نظرتون؟؟؟البته باید دوره بشن اینا
سوال بعدیمم اینه که یه نظرتون معماری جهان رو خلاصه نویسی کنم ؟؟ موندم اینو چه جوری بخونم روزی فقط نیم ساعت نگاش میکنم .واز ترسش می لرزم![]()
مرسی مهیار جان .مبانی سازه رو شروع کنم بعدش؟؟؟یعنی معماری جهان رو میتونم خوب بخونم(یه جزوه ای هست مال پارسه خلاصه همین معماری جهانه ،کدومشو بخونم)بیتا نگران نباش . تو خیلی خوب پیش رفتی به نظر من الان تو استرس پیدا کردی ( طبق معمول ) . تو الان باید تا 48 ساعت کتابارو کنار بزاری رو به هیچ چیز فکر نکنی . بعد از 48 ساعت دوباره شروع کن .به نظر من شروع کن مبانی سازه یا سازه های کششی یا ورق تا شده رو بخون .. اصلا هم از اون کتاب نترس اون همش مهم نیست 70 درصدش چرت و پرت ..من اینجام نگران نباش
مرسی مهیار جان .مبانی سازه رو شروع کنم بعدش؟؟؟یعنی معماری جهان رو میتونم خوب بخونم(یه جزوه ای هست مال پارسه خلاصه همین معماری جهانه ،کدومشو بخونم)
بچه ها من روژی 5 ساعت میخونم احساس میکنم خیلی کمه(این دهنیت در من ایجاد شده که اگه بخوام رتبم خوب شه باید روژی 10-12 ساعت بخونم) ولی نمیتونم
1سوال دیگه!کتاب سلطان دوست سخته؟![]()
اره کافیه ... یعنی برای رتبه 60-80 کافیه ! ولی برای رتبه های بالاتر شک نکن که نیاز داری به خوندن منابع اصلی بخصوص کتب جدید دکتر !!!!بچه ها جزوه های طبابایی برای ایستایی و سیستم کفایت میکنه؟خودش گفته کافیه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |