سلام ممنون خداروشکر بدنبود
اگه انرژی میخوای که تقریبا باید همه کتابای گلابچی رو یه نگاه بندازی حالا در حد جزوه یا ...
اما فصل 17مهمه برا معماری و انرژی
بقیه بخشا برا عناصر و جزییات انرزی و تکنولوژی حائز اهمیت است(نقل قول از خود دکتر)
اگه انرژی میخوای که تقریبا باید همه کتابای گلابچی رو یه نگاه بندازی حالا در حد جزوه یا ...
اما فصل 17مهمه برا معماری و انرژی
بقیه بخشا برا عناصر و جزییات انرزی و تکنولوژی حائز اهمیت است(نقل قول از خود دکتر)
فکر نکنم ایوان کتاب چاپ کرده باشه. احتمالا منظورش جزوه های اساتیدشه یا کتاباشون تو انتشارات دیگه که دست اونا هم هست.بعد ایوانخانه تو منابعش یه سری کتاب هم مثل ِ اینکه خودشون دارن که چاپ کردن یعنی واسه انتشارات ِ ایوان خانه هست ... اینا رو هم خوبه بگیرم ؟
مرکز معماری اومده نوشته کتابا و جزوه هارو بده با آزمون غیرحضوری می شه 580 تومن !!!!!! چقد آخه گرون ! بعد آخه آزمون عیر حضوری یعنی اینترنتی دیگه ! چجوریه این ؟ خوبه ؟
واقعا خیلی گیر کردم ... دقیقا واسه همینا
مشاور ایوانخانه ختی گرون تره ... اما آزموناش ارزونتره ... حالا این مهم نیست چون تقریبا یکی هستن
اما چون تهران نیستم می خوام اگه این همه پول مشاور می دم مفید باشه حداقل ... چون فقط تلفنی می شه دیگه
و از طرفی آزمون غیر حضوری سوالاش هم یعنی فرق می کنه ؟ یا همونارو اینترنتی می گیرن ازمون ؟؟؟؟؟؟
اینو ببینید
http://iacenter.ir/index.aspx?siteid=1&siteid=1&pageid=191
.... دو دل شدم چون نمی دونم این جزوه هایی که در اختیارمون می ذارن ایوانخانه بهتره یا مرکز معماری ...
هم جزوه ها هم آزمونا ... اگه قراره این همه پول خرج کنیم حداقل یکیش که بهتره ... نمی دونم چیکار کنم ... کاش دوستان راهنمایی کنن کمی
من زبان نخوندم 504 رو به نظرتون روزی دو درس میشه خوند
![]()
سلام سحر خانوم مرسی بابت زحماتتبچه ها جونم ببخشید یه کم دیر شدا از امروز شروع میکنم به گذاشتن جزوه ها. راستی دیدم بحث دکتر متدینه. ایشون هم از استادای دانشگاه ما هستن. چی می خواین ازش؟ هرچی می خواین بگین بگیرم خیلی باهاش رفیقم اونم خیلی باحال و خوش اخلاقه
بچه ها جونم ببخشید یه کم دیر شدا از امروز شروع میکنم به گذاشتن جزوه ها. راستی دیدم بحث دکتر متدینه. ایشون هم از استادای دانشگاه ما هستن. چی می خواین ازش؟ هرچی می خواین بگین بگیرم خیلی باهاش رفیقم اونم خیلی باحال و خوش اخلاقه
مرسی سحر...میشه فقط ازش بپرسی که جزوشو هرسال بروز میکنه یا از همون قبلیا که تو باشگاه هم هست میشه استفاده کرد؟
مرسی سحر...میشه فقط ازش بپرسی که جزوشو هرسال بروز میکنه یا از همون قبلیا که تو باشگاه هم هست میشه استفاده کرد؟
باز میشه
ممنون
من کتابشم دارم اونم بخونم؟آره؟
ميتوني از دكتر سروش نيا بپرسي خلاصه طراحي مفهومي ساختمان هاي بلند رو داره يا قراره بنويسه؟راستی بچه ها ما یه استاد تقوایی داریم تو دانشگامون که اسیست دکتر ثقفیه
دکتر ثقفیو که همه میشناسین دیگه؟
آقای تقوایی همه جا اسیستشه هم برا ما هم تو دانشگاه تهران
با ما طراحی فنی داشت
فک می کنین به درد بخوره گیر بیارم جزوه ای چیزیشو؟
سفارش مفارش دارین زود بدین که سرم برا پایان نامه شلوغه ها![]()
ببین دوستم همیشه کتاب بهتربن منبعه ولی نثر این کتاب فوق العاده مزخرفه. یه سری پروژه هاش که با کتابای دیگه مشترکه. ولی پروژه جدیداشو من به شخصه نصفشو نفهمیدم چی میگه. 60 تا عکس گذاشته ریز ریز که هیچی توش معلوم نیست.باز میشه
ممنون
من کتابشم دارم اونم بخونم؟آره؟
ممنون .در ضمن اون جزوه طبيعت رو كه گذاشتم بگيريد اون 40 صفحه است شايد چيزهايي توش باشه كه تو جزوه دكتر نباشه........بد نيرو چشمم ایمیل می زنم بهش
ببينيد دوست خوبم كتابهاي دكتر گلابچي مرجع اين كتاب.كتاب اقاي فاطمي يه كتاب كنكوريه و خلاصه كتابهاي دكتر ولي برا معماري كفايت ميكنه...ولي تو گرايش هنرهاي ساخت حتما بايد اصل كتابها رو خونده باشي
آره كافي ولي دوست عزيزم اميد جان گفتن پرسيده گفتن چاپ جديدش 1 ماه ديگه مياد بزار بياد اونو بخر كه شامل مطالب جديد هم ميشهممنونم بابت توضیحی که دادی
یعنی با این توضیحات دیگه نیازی نیست اصل کتابهای دکتر گلابچی رو خوند . این کتاب آقای فاطمی رو بخونیم کفایت میکنه؟؟؟؟
خوب من کتابی رو که قراره بخونم همیشه همرامهبرنامتون چیه؟ میخواین چکار کنین؟
چجوری می خونین ؟ مرسی پیشاپیش
به راحتی با خلاصه نویسی...!! باور کنید خلاصه کردن این کتاب معجزه میکنه یادم نمیاد ازین کتاب سوالی اومده باشه تو کنکور یا ازمونای ازمایشی که من نتوننسته باشم ج بدم!کسی کتاب تاسیسات مکانیکی سلطاندوست رو خونده؟ کتاب خوبیه ها هم توضیح داره هم عکس ولی آخه چه جوری این دستگاه ها رو حفظ کنیم؟!!
دکتر متدین یه زمانی میخواستن جزوه شونو با کمک دانشجویانشون مرتب و ... کنن اما هنوز که نکردن به هرحال خود استاد جزوه جدید نداره بهتون بده شما خودتون از شاگرداشون باید بگیرید که البته تو انتشارات موسسات هست البته به نظرمن جزوه ایشون قدیم و جدید نداره مال سالای قبلم کفاف میده!تاریخ اسلام - ایران متدین لطفا جدیدترین جزوه شونو بزارین آخه قدیمیه تو باشگاه هست......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |