mahfo
کاربر بیش فعال
به نظرم برنامه بقیه موسسه هارو هم ببین
آره منتظرم مال مرکز معماریم بیاد برنامش....ولی روز دوشنبه که رفتم همایششون کلا احساس کردم زیاد مثه ایوانخانه مرتب نیستن....

به نظرم برنامه بقیه موسسه هارو هم ببین
اونایی که میخوان برن کلاس
میشه لطفا جزوه هاتونو اینجا هم بزارین؟![]()
آره خوب بود.فقط ای کاش رتبه های برتر امسالم میگفتن.حالا شما کدومارو میخوای کلاس بری؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله moeinz http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
دوستان نظرتون درمورد این کتاب چیه؟خوندینش؟یا اصن دیدینش؟
ارزش خوندن داره؟
ضميمه 154749
مثلا برو توی این سایت
http://uploadtak.com/
بعد اونجا که نوشته
browse
عکستو بذار و انتخاب کن که آپلود کنه (شروع ِ آپلود)بعد یه آدرسی بعت می ده اونو بذار اینجا ... اونی که نوشته لینک ِ مستقیم.... مرسی![]()
یعنی بره دوره ی مهر میخواین برین کلاس؟
آره 100 درصد ...هرچی به امتحان نزدیک تر باشه بهتره .. به مسئله ای به از سمینار ذهنمو مشغول کرده اونم شرکت تو هنرهای ساخت هستش .. فعلا موندم که چکار کنم ... یه سوال ازت دارم .. هنرهای ساخت سه گرایش داره آیا قبل از آزمون ارشد موقع ثبت نام معلوم میشه که من توی تکنولوژی معماری یا انرژی یا مدیریت میخوام امتحان بدم یا بعد از امتحان معلوم میشه که من کدوم رو رتبه اوردم ؟
نه قاعدتا قبل آزمون گرایشو باید مشخص کنید.چون دروس هرکدومش فرق داره...حالا بازم میخوای از بچه هایی که امسال امتحان دادن بپرس
میشه لطفا منابع هنرهای ساخت را هم بزارید.
http://www.uploadtak.com/images/a5653__.jpg
برنامه کلاسهای ارشد ایوان خانه....
بچه ها کسی میدونه کلاسی که سروش نیا بره گرایش معماری میذاره با تکنولوژی و انرژی مباحثش فرق داره یا نه؟
معمولا واسه هنرهای ساخت کمی کامل تر و گرانتر بود هزینش. ولی چون امسال تعداد ساعت و هزینش مثل همه احتمالا فرقی نکنه.
به نظر من تو هرکدام که ساعتش براتون مناسبه شرکت کنید.
نه قاعدتا قبل آزمون گرایشو باید مشخص کنید.چون دروس هرکدومش فرق داره...حالا بازم میخوای از بچه هایی که امسال امتحان دادن بپرس
سروش نیا مرکز معماری هم درس می ده ؟
تا پارسال که نه. ایستایی مرکز فاطمی درس میده.
آیا می تونیم جزوه های سروش نیا رو گیر بیاریم جدا ؟؟؟؟؟؟
مثلا از خود ِ ایوانخانه بخریمش ؟؟؟؟؟؟؟؟
انتشارات هر موسسه جزوه همه اساتیدش را داره و معمولا اگه بخواین براتون کپی میکنه. ولی جزوه ها اکثرا خامند و یک سری از مطالب سر کلاس بهشون اضافه میشه. که اونها را باید از بچه های سر کلاس بگیرید. واصولا برای فهمید جزوه یک نفر دیگه هم باید با بیان استاد آشنا باشی و هم کسی که اونو نوشته.(البته این نظر منه. شاید شما به مشکل بر نخورید)
در هر صورت ایوانخانه جزوه سروشنیا را باید داشته باشه.
سلام چه خوبه که یه همچین انجمنی رو تشکیل دادین،منم امسال برا بار اول میخوام امتحان بدم میشه کمکم کنین please.از کجا شروع کنم![]()
مرسی.من تو این منبع هایی که گفتی فقط مبانی سازه برا معماران رو ندارم.حتما باید اونم باشه که شروع کنم یا با درک و سازم میشه شروع کرد؟اگه میخوای از الان شروع کنی بهتره که تابستان فقط زبان و دروس فنی بخونی،زبانو با کتاب 504 شروع کن،بعد تافل بخون.فنی هم 3تا کتاب گلابچی،درک رفتار سازه ها،سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران.
نه نیازی نیست،اول درک رفتار سازه ها بخون،میتونی هم زمان فصل های مشابه با سازه در معماری هم بخونی و با هم پیش ببری،یا اینکه اول درک رفتار را تمام کنی بعد سازه در معماری.این دو تا که تمام شد مبانی سازه شروع کن.کتابای دیگه گلابچی هم خلاصه گذاشتن تو باشگاه بچه ها.اما اولویت با این 3 تاست.بعد آرکی تایپی،فناوری های نوین ،جزئیات ارتقا دهنده و...مرسی.من تو این منبع هایی که گفتی فقط مبانی سازه برا معماران رو ندارم.حتما باید اونم باشه که شروع کنم یا با درک و سازم میشه شروع کرد؟
نه نیازی نیست،اول درک رفتار سازه ها بخون،میتونی هم زمان فصل های مشابه با سازه در معماری هم بخونی و با هم پیش ببری،یا اینکه اول درک رفتار را تمام کنی بعد سازه در معماری.این دو تا که تمام شد مبانی سازه شروع کن.کتابای دیگه گلابچی هم خلاصه گذاشتن تو باشگاه بچه ها.اما اولویت با این 3 تاست.بعد آرکی تایپی،فناوری های نوین ،جزئیات ارتقا دهنده و...
انرژی و تکنولوژی جزء هنرهای ساخته که شناور محسوب میشه یعنی میتونی به جز رشته اصلی خودت اینم شرکت کنی.چرا جواب نمیدیدن؟![]()
منم اتفاقا میخوام ثبت نام کنم...شنیدم بد نیس..هزینش چقد بود ؟بچه ها اکسین ثبت نام کردم . نمیدونم کارم درست بوده یا نه؟
منم اتفاقا میخوام ثبت نام کنم...شنیدم بد نیس..هزینش چقد بود ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |