میشه لینک
.مهندس+معمار=ساختار رو بزاری
http://www.uploadtak.com/images/m8654___.pdf
12 صفحه خلاصه و عکساشه
میشه لینک
.مهندس+معمار=ساختار رو بزاری
درصد فن و سیستم ساختمانیت چند بود معمار باشی ؟ جزوه سروش نیا یا طباطبایی رو از کدوم موسسه بگیریم بهتره؟ از نظر تو کدومش بهتره؟ چجوری جزوه ای رو بگیریم که خام نباشه؟ آخه بعضی صفحات این جزوه ها نیمه خالیه تا تو کلاس توسط استاد مثال زده شه یا تدریس بشه و دانشجو نکاتو مثالو اونجا بنویسه
در مورد روند ایوانخانه یه خورده توضیح میدی..مثلا چه جوریه...کلاس میزارن.منابع خودشونو میدن .کلاساش از کی شروع میشه و هرچی که فکر میکنی لازمه قبل ثبت نام بدونیم
درسنامه های مرکز معماری از این پست (پایین گذاشتم) به بعد هست توی فولدر پاسخنامشه نه سوال قسمت جزوه دارها بیاین هم هست الان همشو دانلود کنین بعضی درسا میصرفه از رو درس نامه خوند بخصوص کتابای گلابچیببخشید این درسنامه هارو چطوری باید تهیه کنیم؟
درسنامه های مرکز معماری از این پست (پایین گذاشتم) به بعد هست توی فولدر پاسخنامشه نه سوال قسمت جزوه دارها بیاین هم هست الان همشو دانلود کنین بعضی درسا میصرفه از رو درس نامه خوند بخصوص کتابای گلابچی
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=6055172&viewfull=1#post6055172
منم بعضی وقتها همچین فکرایی میاد تو ذهنم....این طبیعیه......سعی کن فقط به موفقیت فک کنی.........با افکار مزاحمم جدل نکن که ماندگارتر میشن.....نمیدونم چرا استرسم گرفته بچه ها(
میترسم با اینهمه خوندن سال بعد قبول نشم(
در مورد روند ایوانخانه یه خورده توضیح میدی..مثلا چه جوریه...کلاس میزارن.منابع خودشونو میدن .کلاساش از کی شروع میشه و هرچی که فکر میکنی لازمه قبل ثبت نام بدونیم
1- طبیعت منبع الهام ----> کلی بخونید ! هنوز کتاب جدیدیه برا کنکور و ریز ازش سوال نمی دن ! عکساش رو دقت کنید ...
2- ارکی تایپی ----> ایضاء
3- جزئیات ارتقائ دهنده معماری ----> ایضاء
4- نقد و معذفی دیکانستراکشن ----> ایضاء
5- فناوری های نوین ساختمانی ----> چند سالی هست که دارن ازش سوال می دن ... خوب و دقیق بخونید ... عکساش خیلی مهمه ...
6- تعامل تکنولوژی و معماری ----> ندیدم کتابشو ولی از اسمش حدس می زنم بیشتر برا بچه های تکنو باشه !
7- استاتیک کاربردی ----> فقط صفحات خاکستری مطالعات موردیش مهمه !!! اصلا درگیر مسئله هاش و ... نشید اصلا !!!
8- سیستم های ساختمانی اینده ----> کتاب راحتیه ... من خلاصشو دارم میزارم براتون ... چند صفحه بیشتر نیست و بی نهایت چرت و ابکیه !
9- روش طرح و ساخت ----> مربوط به گرایش مدیریت پروژه هست !
10- ساختمانهای فولادی ----> فقط صفحات خاکستری مطالعات موردیش مهمه !!! اصلا درگیر مسئله هاش و ... نشید اصلا !!!
11- مهندس + معماز = ساختار ----> فقط بخونید بره ! سخت نگیرید ... البته کتاب زبان اصلیش رو اگه پیدا کنید و بخونید برای زبان تخصوصیتون عالیه !!! چندین سال از متن این کتاب درک مطلب دادن !
12- پوسته ها و ورق تاشو ----> مهمه مخصوصا برا بچه های تکنولوژی که باید دقیق بخونند ! برا بچه های معماری در حد فهم سازه و عکس های کتاب جواب می ده !
13- طراحی ساختمان های بتنی ----> من نخوندم نمی دونم
14- سازه در معماری !!! ----> مهم مهم مهم ... هر چی بگم مهم بازم کم گفتم ! 4 بار این کتابو خوندم ! هر بار حس کردم مطالب تازه تری می فهمم !!! کتاب فوق العاده ایه ! حتما بخونید !!! جزء اولویت های مطالعاتیتون باید بگذارید !
15- سازه های مشبک فضاکار ----> مثل پوسته ها ... فقط در حد درک سازه ! و اسامی و مدلهاشون ... بیشتر برا بچه های تکنولوژی مهمه !
16- ساختمان ها چگونه عمل می کنند !!! ----> مثل سازه در معماری ... مهم!!! بدرد تنظیم شرایطتتون هم می خوره ! راحت و جذابه ! من با این کتاب کنکور رو شروع کردم !!! و لذت بردم ازش ... عکساش هم مهمه !
17- طراحی اقلیمی ----> اول کتاب فیزیک ساختمان قیابکلو ! اگر بازم وقت داشتید این کتاب رو هم بخونید !
18- نگاهی به مبانی معماری ----> ندیدم !
19- تحلیل سازه ها ----> من ندیدم ...
20- ........
ادامه دارد
در ادامه حرفای دوستمون بگم که لازم نیست که همه این کتب خونده بشن تعدادی از فصلها حذفند که من این فصلا رو که نقل قول از جناب سروش نیاس براتون میذارم
سازه در معماری ص219-221 و فصل 15
مبانی سازه برای معماران فصل5-12-13
طراحی لرزه ای 13-15-17-18
ساختمانها چگونه عمل میکنند فصل 17 رو فقط بخونید کافیه بقیه اش رو در حد روخونی و نگاه به عکسا ( برا کنکور معماری که همون 17 کافیه)
کتب فناوری نوین و درک رفتار سازه همه اش مهمه
بقیه کتب رو بعدا میذارم فعلا همینا رو بخونید و عجول نباشید بعد اسکیسسعی میکنم بیشتردر خدمتتون باشم!!
راست و حسینیش ؟؟؟
وقت داری بخون !
من به جزوه سروش نیا و طباطبایی اکتفا می کنم ! خودشون همه کتاب ها رو کامل و دقیق گفتن نیازی به هیچ کتابی نیست !
اگه کسی دست رسی به کلاس هاشون و جزوه هاشون نداره مجبوره بخونه !
معمار باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....مشاهده پیوست 153724
ببخشید میدونید ایواخانه تابستونم دوره اسکیس برگزار میکنه یا نه؟آخه من اسکیسم خیلی ضعیفه...![]()
مبانی سازه برای معماران واسه گلابچیه؟
تا جایی که میدونم ایوانخانه تابستونا اسکیس نداره اگرم داشت پیشنهاد میکنم اصلا پیش شقاقی نرید!
اما جاهای دیگه دارند مثل خانه عمران و...
سلام عزیزم..باور کن دارم میخونم......وقتهای استراحتم میام اینجا.........خب مشکل تو منبع ایستایی داشتم چرا میزنی خوووووووووسلام تو که همش اینجایی پس کی میخوای بخونی؟
انقد کتاب نخر دیگه همینا ی کوه شده بشین بخون دوستم![]()
بچه ها واسه ایستایی چی بخونم خوبه؟؟؟؟خودم یه کتاب ایستایی معماری روحی زاده از عصر کنکاش گرفتم...به نظرتون خوبه؟؟؟............
من در بدر دنبال این کتابم
فروش اینترنتیم نداره
نمیدونم
فک کنم باید برم تبریز
از اونجا بخرم
من داشتمش (ایستایی عصر کنکاش روحی زاده ... حل مسئله بود همین رو می گید دیگه اره ؟)... بدرد الان نمی خوره ... برا ماه های اخر خوبه ... وقتی همه چی رو کامل خوندی ... بعد وقت اضافی داشتی مسئله کم داشتی حل کنی از این کتاب استفاده می کنی ... خیلی ضروری و ... نیست ! خودتو در گیر اون نکن ... تازه الان که دیگه این مدلی سوال نمی دن ... اگه هم بدن یه دونه!
نه مال من این نیس........فک کنم کتاب خوبی باشه تو سایت عصر کنکاشم گشتم نبود....اسمش ایستایی معماری مولف روحی زاده....مال عصر کنکاشم هساسم دقیقش ایستایی به بیانی ساده هستشمشاهده پیوست 153809
چرا همین سازه معین و یا نامعین پایدار یا ناپایدار
یا منحنی های خمشی و برشی که همین امسال 3 تا ازش اومده بودو میشه با این زد دیگه
آره به نظر من بخری بهتره......کجا میشه خرید اینجور جزوه ها رو.............اینترنتی پیدا میشه؟
اینجوری که پیش میره فک کنم تا یه دو سه ماهی فقط باید دنبال کتاب و جزوه باشیم؛ درسته که همه نمیتونیم با هم یه برنامه ریزی داشته باشیم ولی فک کنم بهتره اول فن و زبان رو بخونیم چون به نظرم اکثرمون همینا رو مشکل داریم؛ برا زبان که 504 رو شروع کردیم به خوندن؛ برای فن هم حداقل اونایی که بهتر میدونن یه کتاب فقط یه کتاب ساده و روون رو معرفی کنن که همه بخونن یا حداقل اونایی که مث من مشکل منابع دارن؛ چون وقتی یه کتاب ساده رو شروع کنیم به خوندن هم زودتر تموم میشه هم میفهمیمش هم اینکه وقتی تموم شد انرژی میگیریم و کلی اعتماد به نفس؛ بعدش دیگه برای دوروس فن؛ استارت (به قول خارجکیها) کار زده میشه؛ ممنون اگه راهنمایی کنید
بچه ها جزوه ای که از سروش نیا هست جزوه ی خام ایشونه ... باید جزوه یکی از بچه های کلاسش رو بدست بیادید ... من می تونم جزوه خودمو بعد اسکیس بگذارم براتون ولی مشکل این جاست که من اولا خیلی بد خطم دوما اصلا جزوه نویس خوبی نیستم و اون چیزایی که سر کلاس زیاد تکرار می شد و از دید من جز بدیعیات بود رو نمی نوشتم !شما در کنار منابعی که داری دنبال کتابا و جزوه های جدیدم باش.
الانم از کتابی که داری و اونی که بین کتابات مهمتره با توجه به راهنمایی دوستان شروع کن بخون وقتتو هدر نده که بعد جبرانش سخت میشه
مشاهده پیوست 153871
بچه ها من این کتاب منظورم بود به نظرم که کتاب خوبیه.......کسی اینون خونده تا حالا؟
مشاهده پیوست 153871
بچه ها من این کتاب منظورم بود به نظرم که کتاب خوبیه.......کسی اینون خونده تا حالا؟
پسوردش phonixسلام.....واقعا متشکر...دوست عزیز پسوردشم لطف میکنی بذاری؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |