سلام دوستان. همونطور که میدونید برای کنکور، دروس معماری و معماری منظر مشترکه. اما ضرایب دروس فرق میکنه. اینه که، به نظر من البته ، خیلی درست نیست کسی که برای ارشد منظر میخواد آماده شه، برنامش هماهنگ با بچه هایی باشه که میخوان معماری-معماری قبول شن.
ضرایب دروس واسه معماری منظر ایناس:
منظر 3
تاریخ و زبان 2
درک معماری و فن 1
در صورتی که برای معماری-معماری ایناس:
درک و فن 3 زبان و تاریخ 2 منظر 1
یعنی دقیقاً درسایی که برای معماری-معماری ضریب 3 دارن، برای منظر ضریب 1 دارن و بلعکس.
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که کسایی که مثل من قصد دارن برای منظر بخونن، سنجیده تر و دقیق تر عمل کنن تا نتیجه ی بهتری بگیرن.
به عنوان مثال با توجه به گستردگی منابع فن و سختی درساش ، فک نمیکنم لزومی داشته باشه که به اندازه ی بچه های معماری رو این دروس وقت گذاشته بشه. همونطور که اونها برای منظر وقت کمتری میذارن.
از دوستانی که تو این راه با ما همسفرن صمیمانه میخوام با ما همکاری کنن تا نتیجه ی بهتری بگیریم.
ضرایب دروس واسه معماری منظر ایناس:
منظر 3
تاریخ و زبان 2
درک معماری و فن 1
در صورتی که برای معماری-معماری ایناس:
درک و فن 3 زبان و تاریخ 2 منظر 1
یعنی دقیقاً درسایی که برای معماری-معماری ضریب 3 دارن، برای منظر ضریب 1 دارن و بلعکس.
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که کسایی که مثل من قصد دارن برای منظر بخونن، سنجیده تر و دقیق تر عمل کنن تا نتیجه ی بهتری بگیرن.
به عنوان مثال با توجه به گستردگی منابع فن و سختی درساش ، فک نمیکنم لزومی داشته باشه که به اندازه ی بچه های معماری رو این دروس وقت گذاشته بشه. همونطور که اونها برای منظر وقت کمتری میذارن.
از دوستانی که تو این راه با ما همسفرن صمیمانه میخوام با ما همکاری کنن تا نتیجه ی بهتری بگیریم.