مطالعه گروهی ارشد تکنولوژی معماری ( فناوری معماری : بیونیک - دیجیتال )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

به قول دوست پیشکسوت ex5*ser : حــریــف می طلبیم :w11::w18:
آی نفس کش :w29: :w25:
من می خوام این 10- 12 هفته ای که تا آخر تابستون مونده با سرفصلای آکادمی بخونم تستای پارسالو بزنم، داوطلبا سریعا اعلام موجودیت کنن :w14:
:w17:

آزمون 25% : 2 مرداد
آزمون 50% : 23 مرداد
آزمون 75% : 13 شهریور
جامع اول : 27 شهریور یا 3 مهر

سایر:

سیلابس آزمون
جامع دوم
جامع سوم

پ.ن:
1. من به خاطر برنامه ی جمو جورتر آکادمی رو انتخاب کردم (یه سری منابعم حذف کردم) ولی تستای مرکز معماری هم تو تاپیک آزمون آزمایشی کاملن (با تشکر از آلاله :heart::w27:)
2. تستای ایوان خانه هم هست ولی کامل نیست (با تشکر از دوستانی که این فایلا رو آپلود کردن: آسمانه و آقا/خانم حسن پور و ...) :w27:
3. آزمون 25 درصد آکادمی انگار فایلاش پاک شده، دوباره آپ کردم برا دوستانی که قبلا دانلود نکردن :gol: با تشکر از دوستی که فایل اصلی رو آپلود کرده بودن (اردشیر آرشیتکت) + مهندس ایرانشاهی برا فایلای بقیه آزمون ها
:w27:

آخرین ویرایش:

honeybee1370

کاربر بیش فعال
سلام آقای ایرانشاهی، شما پیشنهاد میکنید با برنامه ی آزمون ها مطالعه کنیم یا اینکه چندتا کتابو بخونیم تموم کنیم بعد بریم سراغ یه سری کتاب دیگه؟ آخه من حس میکنم این برنامه ها نمیذاره ذهنم جمع و جور کنه مطالبو ...از هر منبعی یه قسمتیش رو باید بخونیم!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز

من می خوام این 10- 12 هفته ای که تا آخر تابستون مونده با سرفصلای آکادمی بخونم تستای پارسالو بزنم، داوطلبا سریعا اعلام موجودیت کنن :w14:

سایر:

سیلابس آزمون
جامع دوم
جامع سوم

پ.ن:
1. من به خاطر برنامه ی جمو جورتر آکادمی رو انتخاب کردم (یه سری منابعم حذف کردم) ولی تستای مرکز معماری هم تو تاپیک آزمون آزمایشی کاملن (با تشکر از آلاله :heart::w27:)
2. تستای ایوان خانه هم هست ولی کامل نیست (با تشکر از دوستانی که این فایلا رو آپلود کردن: آسمانه و آقا/خانم حسن پور و ...) :w27:
3. آزمون 25 درصد آکادمی انگار فایلاش پاک شده، دوباره آپ کردم برا دوستانی که قبلا دانلود نکردن :gol: با تشکر از دوستی که فایل اصلی رو آپلود کرده بودن (اردشیر آرشیتکت) + مهندس ایرانشاهی برا فایلای بقیه آزمون ها

ایول ;) من برنامه ریزیم کتاب به کتابه وگرنه حتما همراهیت میکردم :redface::heart:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینقدر دنبال جزوه اید؟؟!!
چرا فکر میکنید این کنکور همش تو جزوه خوب خلاصه میشه.؟ الان فرصت دارید و میتونید زمان کافی برای خوندن تمام کتابها بگذارید. بچه هایی که میگن همه تو این زمینه استعداد ندارن و نمیتونن از کتاب ها بفهمن! حرفشون اشتباهه.
به خدا خوندن این کتاب ها هوش سرشاری نمیخواد و همه کسایی که رتبه های خوب میارن نابغه نیستن.
فقط یه کم همت میخواد. اگه مطلبی را متوجه نمیشی چند بار بخونید تا بالاخره بفهمید. مطالب این کتابا به طرق مختلف تو کتابای دیگه تکرار شدن. اگر از یه کتاب نفهمیدید نترسید مطلبو گوشه ذهنتون نگه دارید و به مرور با خوندن کتابای دیگه متوجه همه مطالب میشید.
حالا اگه جزوه داشتید و یا کلاس میرفتید خوبه ولی آخرش همه چی دست خودتونه.
تنها فرق کسی که کلاس میره اینه که اون از پله 2 یا 3 نردبان میره بالا ولی اونی که کلاس نمیره از همون پله اول. در هر حال هر دو میتونن به پله دهم برسن.
خیلی از بچه ها کلاس میرفتن جزوه هم داشتن ولی همه کتاب ها را هم چند دور خوندن.
مشکل اکثر بچه ها اینه که هنوز شروع به خوندن نکرده از حجم کتابا میترسن و یا از رقیباشون و دنبال جزوه و کلاس میگردن. اگه بهشون دسترسی ندارید دیگه نگران نباشید جزوه مطالب همون کتاباست و منبع اصلی این آزمون، کتاب.

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ایول ;) من برنامه ریزیم کتاب به کتابه وگرنه حتما همراهیت میکردم :redface::heart:
مرسی
برنامه خودتم بخونی همراهیه :w16: صرفا تلاشی بود برای بیدار شدن از خواب تابستونی
امیدوارم زودتر همه شروع کنیم برنامه هامونو
---
---

سلام آقای ایرانشاهی، شما پیشنهاد میکنید با برنامه ی آزمون ها مطالعه کنیم یا اینکه چندتا کتابو بخونیم تموم کنیم بعد بریم سراغ یه سری کتاب دیگه؟ آخه من حس میکنم این برنامه ها نمیذاره ذهنم جمع و جور کنه مطالبو ...از هر منبعی یه قسمتیش رو باید بخونیم!
جدا از جواب آقای ایرانشاهی، اگه پست من این سوالو پیش آورده باید بگم من سال دومم

آخرین ویرایش:

honeybee1370

کاربر بیش فعال
مرسی
برنامه خودتم بخونی همراهیه :w16: صرفا تلاشی بود برای بیدار شدن از خواب تابستونی
امیدوارم زودتر همه شروع کنیم برنامه هامونو
---
---

جد از جواب آقای ایرانشاهی، اگه پست من این سوالو پیش آورده باید بگم من سال دومم

:D اتفاقا منم سال دومم ! ولی پارسال برای تکنولوژی نخوندم و درس و دانشگاه و این چیزا هم بود، خلاصه خیلی بد درس خوندم... پست شما این سوالو یاد آوری کرد بهم ... میخواستم ببینم چیکار کنم که بهتر باشه

هادی.رحیمی

کاربر بیش فعال
چرا اینقدر دنبال جزوه اید؟؟!!
چرا فکر میکنید این کنکور همش تو جزوه خوب خلاصه میشه.؟ الان فرصت دارید و میتونید زمان کافی برای خوندن تمام کتابها بگذارید. بچه هایی که میگن همه تو این زمینه استعداد ندارن و نمیتونن از کتاب ها بفهمن! حرفشون اشتباهه.
به خدا خوندن این کتاب ها هوش سرشاری نمیخواد و همه کسایی که رتبه های خوب میارن نابغه نیستن.
فقط یه کم همت میخواد. اگه مطلبی را متوجه نمیشی چند بار بخونید تا بالاخره بفهمید. مطالب این کتابا به طرق مختلف تو کتابای دیگه تکرار شدن. اگر از یه کتاب نفهمیدید نترسید مطلبو گوشه ذهنتون نگه دارید و به مرور با خوندن کتابای دیگه متوجه همه مطالب میشید.
حالا اگه جزوه داشتید و یا کلاس میرفتید خوبه ولی آخرش همه چی دست خودتونه.
تنها فرق کسی که کلاس میره اینه که اون از پله 2 یا 3 نردبان میره بالا ولی اونی که کلاس نمیره از همون پله اول. در هر حال هر دو میتونن به پله دهم برسن.
خیلی از بچه ها کلاس میرفتن جزوه هم داشتن ولی همه کتاب ها را هم چند دور خوندن.
مشکل اکثر بچه ها اینه که هنوز شروع به خوندن نکرده از حجم کتابا میترسن و یا از رقیباشون و دنبال جزوه و کلاس میگردن. اگه بهشون دسترسی ندارید دیگه نگران نباشید جزوه مطالب همون کتاباست و منبع اصلی این آزمون، کتاب.

با نظر شما کاملا موافقم..
رمز قبولی همه در مظالعه کتاب هست و لاغیر. چرا که جزوات کنکور فقط برای 2 هدف طراحی شدن: یکی خوب و یکی بد.
هدف اول اینکه پس از اتمام مطالعه منبع اصلی و کتاب برای مرور وقت کمتری رو اختصاص بدیم و ..
هدف دوم جذب دانشجو و توجیه دانشجویان مبنی بر اینکه چیزهایی که ما میدونیم و شما نمیدونین رو تو جزوه برای کسب موفقیت شما آوردیم.
بدون تردید عرض میکنم که موسسات رو برای خودتون غول نکنید. درسته که همه در این راستا زحماتی کشیده ان و بعضی سوء تفاهماتی در این میان هست. اما به یاد داشته باشید هر شخص حقیقی و حقوقی که قصد تخریب شخص و گروه دیگه ای رو داره روی نقطه ضعف قرار گرفته. هیچ کس نه قدرت مطلق هست و نه ضعیف مطلق.
هرچقدر آگاه تر باشین، بیشتر به خودتون متکی خواهید بود تا دیگران! در اینصورت با انگیزه بیشتری پیش خواهید رفت و هیچکس و هیچ فکری برای شما مانع نخواهد بود و فقط به قبولی فکر کنید.
تلاش و مطالعه رو جایگزین تنبلی کنید. هوای گرم رو بهونه نکنید. هروقت استرس و نگرانی و بیحالی سراغتون اومد مطمئن باشید سراغ بقیه هم اومده و اینجاست که باید با کنار گذاشتن این روحیه و افکار ، به فکر سبقت باشین.
واقعا کار مشکلی در پیش نیست و کنکور رو اینقدر برای خودتون بزرگ نکنین. کارهای مشکلتری پیش روی همه هست. از هرچی که شما رو میترسونه و نگرانتون میکنه فاصله نگیرین و اون رو دور نزنین. بلکه برین طرفش و از پسش بر بیاین.
حریفتون اگه 1000 صفحه ای هم باشه بازم یه کتاب بی جانه. هر بلایی دوست دارین سر کتاباتون بیارین. خوندن کتاب برا نازپرورده ها کار سختیه. یکم سختی بد نیست.
برا قبولی فقط یک کتاب و یک مداد لازم دارین. نه بیشتر.

miladsamadi

عضو جدید
آقای رحیمی مگه شما دیجیتال تبریز نمی خوندید حالا بازم کنکور دادید؟

هادی.رحیمی

کاربر بیش فعال
آقای رحیمی مگه شما دیجیتال تبریز نمی خوندید حالا بازم کنکور دادید؟
خیر جناب صمدی عزیز. :))
البته بنده سال قبل میتونستم برم تبریز ولی به دلایلی از جمله اینکه مشغول خدمت سربازی بودم و تصمیمی که برای پذیرش داشتم این کار رو نکردم. یادم نمیاد گفته باشم دیجیتال تبریز میخونم. :))

nasrin_arch

عضو جدید
خیر جناب صمدی عزیز. :))
البته بنده سال قبل میتونستم برم تبریز ولی به دلایلی از جمله اینکه مشغول خدمت سربازی بودم و تصمیمی که برای پذیرش داشتم این کار رو نکردم. یادم نمیاد گفته باشم دیجیتال تبریز میخونم. :))

سلام بچه ها
باعث افتخار من و همه تبریزی ها
دوباره تبریک میگم اقای مهندس رحیمی
بهترین کارو کردین . فقط تهران

e_kabir

عضو جدید
سلام ببخشید دیر دیدم من رفتم همایش خیلی خوب بود ببخشید دیر جواب دادم ولی عوضش الان زنگ زدم پرسیدم گویا هر روز مشاوره تخصصی دارن که هزینه ام نداره بازم ببخشید:(:(:(:(:(

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعه گروهی ارشد تکنولوژی معماری ( فناوری معماری : بیونیک - دیجیتال )

سلام ببخشید دیر دیدم من رفتم همایش خیلی خوب بود ببخشید دیر جواب دادم ولی عوضش الان زنگ زدم پرسیدم گویا هر روز مشاوره تخصصی دارن که هزینه ام نداره بازم ببخشید:(:(:(:(:(
کدوم همایش رفتین یه کم توضیح میدین لطفا

e_kabir

عضو جدید
همایش امادگی ارشد برای گرایشهای هنر و ساخت که مرکز معماری برگزار کرد

nasrin_arch

عضو جدید
همایش امادگی ارشد برای گرایشهای هنر و ساخت که مرکز معماری برگزار کرد

دوست عزیز همایش مسلما برای امادگی ارشد بوده و یقینا یا برای معماری بوده یا هنرهای ساخت
لطفا درخصوص محتوای همایش برامون توضیح بدید
:smile:

هادی.رحیمی

کاربر بیش فعال
دوستان معمار، جزوه شماره 1 کتاب " ساختمانها چگونه عمل میکنند" که مربوط به مباحث تنظیم شرایط و طراحی فنی و تاسیسات میشه رو آپلود کردم. این جزوه شامل تصاویر کل کتاب + متون تخصصی که از فصل 1 تا فصل 16 به نظرم مهم بود رو قرار دادم. به نوعی تصاویر این جزوه برای تمامی گرایشهای معماری - انرژی - فناوری معماری مورد مطالعه هستن.
در جزوه شماره 2 متون تخصصی فصل 17 تا فصل 20 که مطالب و تصاویر جهت یادگیری مفاهیم ایستایی و مبحث طراحی فنی بیشتر از قسمتهای دیگر کتاب حائز اهمیت هستن رو قرار دادم. (از کتاب ادوارد الن)

جزوه شماره 1:
http://s6.picofile.com/d/9fda4906-9b...9%85%DB%8C.pdf

جزوه شماره 2:
http://s3.picofile.com/d/60110f01-38...85%DB%8C_2.pdf

هادی.رحیمی

کاربر بیش فعال
دوستان کنکوری.. بنده هر جلسه در کلاس آزمونی از مباحث هفتگی برگزار میکنم تا دوستان هم با نحوه طراحی سوالات آشنا بشن و مسیر مطالعه رو هدایت شده طی کنن و هم موضوعاتی که مطالعه کردن براشون یاداوری بشه .از طرفی با دیدن نتایج این کوییزها با نحوه مطالعه دوستان بیشتر آشنا میشم.
در کلاس این آزمونها هم بصورت مبحثی و هم بصورت کتابی تدوین شدن. و سوالاتی از کتاب و مباحث دسته بندی شده که در کنکور مطرح شدن در این آزمونها اومده و بهترین منبع تست زنی برای یادگیری هستن.

پیشنهاد میکنم پس از مطالعه قسمت مربوطه، به این سوالات پاسخ بدید و روی گزینه های نادرست هم مطالعه کنید و علت اون رو جویا بشید.
موفق باشید.​

آزمون شماره 1 : کتاب سازه در معماری (فصل 1 تا فصل 5)
http://s3.picofile.com/d/e4172242-a..._Structure_in_Architecture_1_5_هادی_رحیمی.pdf

آخرین ویرایش:

raymoon

عضو جدید
سلام دوست گرامی منم میخام شروع کنم . امکان داره راهنمایی کنید این برنامه هاچند روزس؟

nasrin_arch

عضو جدید
سلام دوست گرامی منم میخام شروع کنم . امکان داره راهنمایی کنید این برنامه هاچند روزس؟

سلام عزیزم
خوش اومدی
این برنامه 110 قسمت داره که خودم با برنامه کلاسی که سال پیش میرفتم دارم تنظیمش میکنم . در واقع با این برنامه ها تمام کتابهای دکتر گلابچی پوشش داده میشه . برای دروس فنی
واقعیتشو بخوای تنظیم برنامه ها زمانی برام انگیزه شد که از یک طرف خواستم بچه هایی که نمیتونن کلاس برن از این طریق راه رو بشناسن و از طرفی با رقیبهای امسال خودم اشنا بشم و با هم بحث و رفع اشکال انجام بدیم

e.69a_h

عضو جدید

سایر:

سیلابس آزمون
جامع دوم
جامع سوم

پ.ن:

چرا لینک ها به غیر از مدیفایر کار نمیکنن :w20::w20: :wallbash::wallbash:
تو رو خدا راهنمایی کنید ،منم میخوام با برنامه جلو برم:crying2:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
چرا لینک ها به غیر از مدیفایر کار نمیکنن :w20::w20: :wallbash::wallbash:
تو رو خدا راهنمایی کنید ،منم میخوام با برنامه جلو برم:crying2:
اینا همه شون لینک گوگل درایو مهندس ایران شاهی هستن (فقط برای آزمون 25% رو نداشتم)، نمی دونم جریان چیه که یه سری از دوستان با این گوگل درایو مشکل دارن :surprised: پارسالم این موضوع بود، حالا نمی دونم مشکل از کجاست، ممکنه با گوشی کار نکنه، ممکنم هست اکانت جی-میل نداشته باشین یا لاگین نکرده باشین، شایدم مشکل از مرور گرتون باشه، من خودم با گوگل کروم بازش می کنم هیچ مشکلی هم نداره

اینا لینک دانلود مستقیم فایلای آزمون 50%ئن، اگه براتون کار می کنه بگین برا بقیه شم همین کارو کنیم:

دفترچه ها : سوال پاسخنامه
فیلم: زبان تخصصی ایستایی و فن سیستم طراحی فنی

sparkle_

عضو جدید
سلام دوستان
من میخوام درباره طرحهای تکنولوژی در دانشگاه بدونم که به چه صورت هست کسی اطلاعاتی در این زمینه داره که روندشون چطوری هست؟مرسی

Ehsane05

عضو جدید
دوستان من دارم زبان میخونم (زیر ذره بین)
برای خوندن لغات باید مترادفا رو هم یادبگیریم؟

سارا 87

عضو جدید
سلام دوستان
من میخوام درباره طرحهای تکنولوژی در دانشگاه بدونم که به چه صورت هست کسی اطلاعاتی در این زمینه داره که روندشون چطوری هست؟مرسی

بیشتر رو سیستم ساخت متمرکز هستن و الان که دیجیتال و بیونیک اومده هر کردوم رو موضوع خودشون متمرکز میشن. خلق فرم و سازه با نرم افزار های مربوط به دیجیتال مثل راینو و گرس هاپر
بیونیک هم شبیه به همونه و کار با همین نرم افزاره اما نمیشه گفت همش کار با نرم افزاره. مطالعات اون محدود به فرم های بیونیکی نیست و کارایی و ویژگیهای اون هم مهمه.

سارا 87

عضو جدید

کتاب زیر ذره بین کتاب خوبیه. تستهای کنکور رو هم بخونین.
یادگیری مترادف در کنار لغت اصلی یعنی بالا بردن دایره لغات خودتون و تسلط شما رو در کنکور بالا میبره. مسلما اگر این رو میخواین باید لغات بیشتری بخونین. اما برای محک زدن خودتون از تستهای کنکور استفاده کنین.

sparkle_

عضو جدید
بیشتر رو سیستم ساخت متمرکز هستن و الان که دیجیتال و بیونیک اومده هر کردوم رو موضوع خودشون متمرکز میشن. خلق فرم و سازه با نرم افزار های مربوط به دیجیتال مثل راینو و گرس هاپر
بیونیک هم شبیه به همونه و کار با همین نرم افزاره اما نمیشه گفت همش کار با نرم افزاره. مطالعات اون محدود به فرم های بیونیکی نیست و کارایی و ویژگیهای اون هم مهمه.

خیلی ممنونم. من بیشتر میخوام بدونم با طرح معماری چه فرقی داره.مثل معماری پلان و نما و...هم طراحی میکنند یا فقط فرم وسازه+تحقیقات و روند و چرایی رسیدن به فرم.چقدر وارد دیتل میشه؟در واقع طراحی بیشتر فرم محوره سازه هم خیلی مهمه وطرحشون صرفا طراحی سازه با اتصالات و دیتیلها و فرم معماری هست یا طراحی کامل مثل معماری فقط فرم محور؟یعنی پلان ونما هم میخواد؟

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اگه بررسی کنید می بینید خیلی از مترادفا خودشونم دوباره به عنوان لغت اصلی مطرح می شن، اگه همینجا یاد بگیرین، مراحل بعدی کارتون راحت تر می شه و می بینید یه سری لغتا رو قبلا با مترادفا یاد گرفتین... چون الان وقت خوبی دارین یه کاری هم که می تونین کنین اینه که کاربردهای مترادفا رم با هم مقایسه کنید، من پارسال سر همین موضوع و مسلط نبودن روی تفاوت های ظریف مترادف ها تست آخر تخصصی رو غلط زدم، می تونید این پستو بخونید تا متوجه منظورم بشین: #446

شخصا چون از اول حوصله نداشتم مترادفا رم حفظ کنم، در طول یکی دو سال همه رو پراکنده یاد گرفته بودم و بعدا میومدم جدا می کردم اینی که الان یاد گرفتم مترادف کدوم یکی از لغتایی هست که قبلا یاد گرفتم، ولی خب وقتی تعداد لغتا از 1000 تا گذشت خیلی سخت شد و دیگه همین کارم نمی کردم، نتیجه همین شد که بالا گفتم و کلا تسلطم روی مترادفا کمتر شد، اگه از اول به صورت گروه کلمات (مترادفا و حتی مخالفا!) یاد می گرفتم این طوری نمی شد ...

پ.ن: البته تو هر کاری مهم ترین اصل عملی بودن ایده ست! مثلا تو این مورد، اینکه مترادفا رو بخونین بهتره، ولی اگه باعث بشه زود احساس خستگی کنین و یه وقت خوندنو کنار بذارین (مشکلی که 5-6 سال موقع شروع برای خوندن زبان برای من پیش میومد) همون روش معمولی خودتون می شه بهترین روش، طبیعیه که وقتی یه کار معمولی رو درست انجام بدین بیشتر موفق می شین تا اینکه یه کار ایده آلو اصلا انجام ندین ;)

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم. من بیشتر میخوام بدونم با طرح معماری چه فرقی داره.مثل معماری پلان و نما و...هم طراحی میکنند یا فقط فرم وسازه+تحقیقات و روند و چرایی رسیدن به فرم.چقدر وارد دیتل میشه؟در واقع طراحی بیشتر فرم محوره سازه هم خیلی مهمه وطرحشون صرفا طراحی سازه با اتصالات و دیتیلها و فرم معماری هست یا طراحی کامل مثل معماری فقط فرم محور؟یعنی پلان ونما هم میخواد؟

هیچ فرقی با بچه های معماری نداره طرح ها. همه مدارک را باید در آخر ارائه بدی. فقط سعی میشه یه کم به بخش سازه و دیتیل بیشتر توجه بشه. و از اون جایی که فرم ها خاص تر هستند از نرم افزار های مربوطه برای خلق طرح ها استفاده میشه.در دانشگاه هایی که هر دو گرایش دارند دیجیتال و بیونیک بودن آنها فرقی نداره همه سر یک کلاس هستن. بسته به خودته که دوسن داری چه جوری طراحی کنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.