ايسکانيوز ـ بررسيها نشان ميدهد مصرف کاکائو ميتواند از ابتلا به اسهال جلوگيري کند.
به گزارش سرويس علمي ـ پژوهشي ايسکانيوز، به نقل از مجله Nutrition، مصرف کاکائو به دليل داشتن موادي موسوم به Flavonoid که نوعي طعم دهنده محسوب ميشوند، ميتواند از ابتلاي افراد به اسهال جلوگيري کند. شکلاتهايي که رنگهاي تيرهتري دارند حاوي ميزان بيشتري کاکائو هستند و در نتيجه مصرف آنها تسکين بيشتري را براي فرد به دنبال دارد. طعم دهندههاي موجود در کاکائو از توليد نوعي پروتئين موسوم به CFTR در روده انسان جلوگيري ميکند. وجود اين نوع پروتئين در روده باعث ابتلاي فرد به اسهال ميشود. علاوه بر اين آسيبهاي ناشي از کمبود ميزان مواد آبکي در روده انسان ميتواند با استفاده از مصرف کاکائو جبران شود. اين کشف جديد ميتواند به گسترش روشهاي درماني طبيعي، بدون داشتن عوارض جانبي، منجر شود.
به گزارش سرويس علمي ـ پژوهشي ايسکانيوز، به نقل از مجله Nutrition، مصرف کاکائو به دليل داشتن موادي موسوم به Flavonoid که نوعي طعم دهنده محسوب ميشوند، ميتواند از ابتلاي افراد به اسهال جلوگيري کند. شکلاتهايي که رنگهاي تيرهتري دارند حاوي ميزان بيشتري کاکائو هستند و در نتيجه مصرف آنها تسکين بيشتري را براي فرد به دنبال دارد. طعم دهندههاي موجود در کاکائو از توليد نوعي پروتئين موسوم به CFTR در روده انسان جلوگيري ميکند. وجود اين نوع پروتئين در روده باعث ابتلاي فرد به اسهال ميشود. علاوه بر اين آسيبهاي ناشي از کمبود ميزان مواد آبکي در روده انسان ميتواند با استفاده از مصرف کاکائو جبران شود. اين کشف جديد ميتواند به گسترش روشهاي درماني طبيعي، بدون داشتن عوارض جانبي، منجر شود.