t0tem
عضو جدید
به گزارش شبکه ایران در حالی که اخبار غزه داغ داغ است و هر روز خبری ازگوشه و کنار مبنی بر سازماندهیشدن اعتراض در جایی توسط قشری به گوشمیرسد، در میان خبرهایی که از تجمع جلو سفارتخانهها و تحصن در فرودگاهمهرآباد به گوش میخورد، خبر هکشدن سایت شخصی ایهود باراک رئیس جمهوراسبق رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ فعلی آن، به همراه 500 سایت اسرائیلی دیگرمثل بمب جهان را تسخیر میکند، طوری که از رسانه ملی گرفته تا رسانهها وسایتهای خارجی مجبور میشوند هرچند گذرا و ناچیز آن را پوشش بدهند.
وقتی منتظر بهروز کمالیان نشسته و باتری ضبط صوتام را چک میکنم، انتظارجوانی را میکشم با قد بلند، پیراهن سفید روی شلوار پارچهای انداخته وچهرهای حداقل مثل بچههای بسیج دانشجویی، که احتمالا چون با کامپیوترزیاد کار میکند، عینک هم میزند. ته ریشدار اما بعد از چند دقیقه متوجهمیشوم که تنها حدس درستم همین عینک است. بهروز یک شلوار جین پاکرده وزیرکاپشناش هم یک سویی شرت اسپرت تنش است.
میخواهم که خودش بحث را شروع کند، خودش و گروهش را معرفی کند، خیلی معمولی، اینگونه شروع میکند:
بهروز کمالیان هستم، مدیر گروه امنیتی آشیانه، دانشجوی نرمافزار کامپیوتر.
از کی هک رو شروع کردید؟ چی شد که هکر شدید، گروه آشیانه رو معرفی کنید...
حقیقتش من هفت، هشت سال پیش به خاطر حس کنجاویام سراغ هک رفتم، آن موقعپدرم هرجا، در هر روزنامه و مجلهای چیزی راجع به اینترنت میدید، با قیچیمیبرید و میگذاشت برایم کنار تا بخوانم. البته هنوز هم پشتیبانم است وحتی تمام مقالات و یادداشت هایم را ، از ویژه نامه کلیک جام جم و این ور وآن ور آرشیو می کند، طوری که وقتی به یکی از آن ها احتیاج دارم به آرشیوشمراجعه می کنم. بگذریم .
آن زمان انگار اصلا هیچ کس در ایران به فکر امنیت شبکه و هک نبود. من هممجبور بودم بروم کل اینترنت را بگردم یک مطلب در مورد نفوذ پیدا کنم وترجمه کنم و یا با هکرهای خارجی که پیدا کرده بودم، چت کنم.
کمکم با هکرهای ایرانی دیگر آشنا شدم و تبادل اطلاعاتمان منجر به ایجاد گروه آشیانه شد.
چند تا جوان عاشق اینترنت و برنامهنویسی بودیم که تمام فکرمان رسیدن بهجایی بود که قدرت اول را در امنیت سایت و سرور و شبکه بزنیم. نهتنهاخودمان، بلکه کشورمان.
آن موقع هنوز اینترنت و سایت این طور فراگیر نشده بود که هر کس یا هر شرکتبرای خودش سایت داشته باشد، بیشتر ارگانها، دانشگاهها و سازمانهایدولتی بودند که همانها هم وضعیت امنیت سایتشان خیلی خیلی پایین بود، یعنیهر کس میتوانست راحت به سایتشان نفوذ کند و کل اطلاعات درون سایت رابدزدد و حتی از طریق شبکه به کامپیوترهای مجموعهشان دست پیدا کند!
سعی کردیم با مسئولین مربوط تماس بگیریم و این مشکل را بهشان تذکر بدهیم.تلفن زدیم، ایمیل فرستادیم، دفتر کارشان رفتیم... اما قضیه را جدینمیگرفتند یا حتی مسخره میکردند و پشت گوش میانداختند. نتیجهاش هم اینمیشد که هکرهای اروپایی – اسرائیلی و حتی ترکیه، هر وقت اراده میکردند،میآمدند و سایتها را هک میکردند و گاها عکس یا پیام ناجوری روی آن قرارمیدادند.
همین اتفاق و بیتوجهی مسوولان ما را مجبور کرد برای اینکه آنها را بهخودشان بیاوریم، مجبور بشویم سایتها را بدون خسارت هک کنیم که این کارنتیجه خوبی هم داشت و به هوشیاری و فکرافتادن مسئولان منجر شد که الانمیبینیم حداقل سایتهای دولتی از امنیت نسبتا مطلوبی بهرهمند هستند.
شروع کار هم چند روز بعد از سمیناری بود که در دانشگاه شریف با موضوعامنیت شبکه و اینترنت برگزار شد و در آن مدعی شدند سایت دانشگاه کاملاایمن است، که ما با هککردن سایت دانشگاه شریف بهشان نشان داد که امنیتچیزی نیست که بشود در مورد آن بهطور مطلق حرف زد.
در آن پروژه چون حمله به سرور سایت انجام شده بود ،علاوه بر سایت دانشگاه، 200 پایگاه دیگر هم غیرفعال شدند .
همانطور که گفتم هدف ما هوشیارکردن مسئولین بود و خدا رو شکر به این نتیجه هم رسیدیم.
چه شد که سراغ سایتهای خارجی رفتید؟
ببینید، آشیانه یک گروه خودجوش و مردمی بوده و هست، بعد از ماجرای هک سایتدانشگاه شریف اعلام آن از اخبار سراسری، ما در گوشه و کنار روزنامهها وحتی در مدرسه و دانشگاه میشنیدم که مردم میگویند اگر همچنین گروهی وجوددارد و همچنین قدرتی دارد، چرا نمیرود سایت کشورهای خارجی را هک کنند؟آنها که با ما مشکل دارند، آنها که با ایران دشمناند؟
همین نکته و در واقع خواست مردم، باعث شد ما پس از دو، سه سال که مشغولهککردن، پیداکردن راه نفوذ و در نهایت ارتقای امنیت سایتهای ایرانیبودیم، به سراغ کشورهای خارجی رفتیم.
چهار سال پیش بود، در11 سپتامبر که مقامات آمریکایی مدام مصاحبه میکردندو اتهاماتی را به ایران وارد میکردند و مسلمانان را تروریست خطابمیکردند.
ما که در فکر دست و پنجه نرمکردن با سایتهای خارجی افتاده بودیم،بهعنوان یک ایرانی مسلمان که میدید دارد به کشورش توهین میشود،نتوانستیم ساکت بنشینیم و برای اینکه به نوبه خودمان کاری کرده باشیم، بهعنوان اعتراض به سایت ناسا (آژانس فضایی آمریکا) حمله کردیم و موفق شدیمبا هککردن سایت، یک صفحه ای را به نمایش بگذاریم که روی آن به انگلیسینوشته بودیم، ایرانیها و مسلمانان تروریست نیستند. عکس پرچم ایران رو همزیر آن آوردیم، اصلا خیلیها آشیانه را با این حرکت شناختند و این اول کاربود.
با انتشار این خبر و احساس رضایتی که از این عمل در مردم حس کردیم، درپیاهانت یک سایت دانمارکی به پیامبراسلام، پروژه بعدی را که حمله به 500سایت دانمارکی و در صدر آن اولین سایتی که کاریکاتور موهن علیه محمد(ص) راانتشار داده بود را برای نشان دادن اعتراض جامعه مسلمانان شروع کردیم و باهک کردن و در اختیارگرفتن سایت اصلی به مدت سه روز روی آن یک نظرسنجیبرگزار کنیم تا از افکار عمومی جهانی بپرسیم با توجه به توهین این سایت بهپیامبر و ارزشهای ما آیا کار ما برای هککردن این سایت درست است یا نه!که جالب است بدانید 99 درصد شرکتکنندگان کار ما را تایید کردند.
خبر این اتفاق هم در رسانهها بهطور گسترده پوشش داده شد و حتی اخبار20:30 هم به آن پرداخت و در این زمان آن وجهه دیگر آشیانه مشخص شد که دیگرهمگان آشیانه را بهعنوان جوانان ایرانیای که دینشان را دوست دارند،شناختند و دیگر از آن انتظار داشتند در تمام مسائل انساندوستانه وضدامپریالیستی در حد توان خودش به دفاع از مظلوم بپردازد و همین انتظارباعث شدکه ما درجریان جنگ 33 روزه لبنان به 100 سایت اسرائیلی حمله کنیم وعکس سیدحسن، پرچم حزبا... و نقشه ایران را که تقریبا نمادمان است را رویآنها به نمایش بگذاریم تا بگوییم که جوانان ایرانی این کار را کردند.
بعد از خاتمه پروژه و پایان جنگ، پیامهای تهدیدآمیزی که از سوی صهیونیستها برایمان ارسال شد.
بعد از جنگ لبنان تقریبا کار هک را متوقف و مشغول ثبت شرکت امنیتی آشیانهو انجام تعهدات خودمان برای افزایش امنیت شرکتها و سایتهایی که باهاشانقرارداد داشتیم بودیم که ماجرای کهنه دروغ بزرگ خلیج عربی مطرح شد. ولی مادیگر نمیخواستیم به جز محکومکردن کاری بکنیم و در موضع حمله قرار بگیریم
توقع مردم و درخواستهایشان از راههای گوناگون و سرازیرشدن سیلایمیلهایی که خواسته بودند ما جوابی به سایتهایی که این دروغ را نشر میدادند بدهیم، تشویق شدیم و بنا به احساس وظیفهای که در قبال این مردم وایران میکردیم، هر سایتی را که از واژه خلیج عربی استفاده کرده بود را هککردیم و توضیح دادیم که این کار به خاطر اشتباه شما در بهکاربردن واژهخلیج عربی بوده است. خلیج فارس همیشه خلیج فارس باقی خواهد ماند.
این بار با توجه به حجم بالای پروژه که حدود 900 سایت عربی هک شده بود، شبکهها و سایتهای خبری دنیا آن را پوشش دادند.
و بعد از این ماجرا هکشدن سایت علمای ما مثل آقایان فاضل، مکارم وسیستانی و توهینهای زشت توسط هکرهای وهابی به علما صورت پذیرفت که ما هم350 تا سایت از این وهابیهایی که بزرگشان محسوب میشدند را هک کردیم کهمتاسفانه اهل تسنن واکنش نشان دادند و این کار تبدیل به جنگ سایر شد که درنهایت پس از اینکه ما خدمت آقای مکارم شیرازی در قم رسیدیم، ایشان از ماتشکر کردند و خواستند که مادست نگه داریم.
خلاصه اینها اصلیترین کارهای ما بود تا قبل از همین حملهی اسرائیل وکشتار مردم غزه که گروه آشیانه با اعلام قبلی موفق شد در یک عملیات که ازچهارشنبه تا جمعه انجام شد، 500 سایت اسرائیلی (از جمله سایت رئیس جمهوراسبق و وزیر جنگ فعلی رژیم صهیونیستی) را هک کند که خبرش را حدود 1000سایت خبری خارجی و برخی از شبکههای ماهوارهای کارکردند.
الان هم که در خدمت شما هستیم.
با این سابقه درگیری شما با آمریکا و اسرائیل و اروپا و اعراب ، فکر نمیکنید در آینده مشکلی برایتان پیش بیاید؟ شما نخبه اینترنتی هستید، نمیخواهید به خارج از کشور سفر کنید؟ آنجا احتمالا خیلی هم تحویلتان میگیرند؟
ببینید ما همه اینها را میدانیم، تهدید شدهایم، برایمان مشکل به وجودآوردهاند و... اما ما وظیفه خودمان میدانیم در قبال مسائلی که می بینیمکاری بکنیم و این کار از دستمان برمیآید، بعضیها میروند سفارت یا... واین کاری است که از دست ما برمیآید و خیلی نامردی است وقتی از دست آدمبرمیآید برای مظلومکاری بکند آن را انجام ندهد.
ما از وجود برخی سازمانهای جاسوسی در ایران خبرداریم، از شدتفعالیتشان در ایران هم باخبریم، اما صابون خیلی از چیزها را به تنمانزدیم. ما عاشق وطن و دینمان هستیم و از چیزی هم نمیترسیم
منبع : http://it.ilearn.ir/index.php?topic=560