مصاحبه با خدا

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجوری نگو ناراحت میشم
مهم نیس .چون من خوشی اونو میخوام دیگه چه فرقی میکنه با من باشه یا با کس دیگه.....
من نگران خودشم

این داستان همیشگی عشق ما دختراست
عاشق میشیم
نارو میخوریم ولی بازم میگیم بذار اون خوش باشه!

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
نهههههه.خودش اینجوری نیس فقط نتونسته به خونوادش چیزی بگه.....شاید نتونسته..شاید اونا طوری گفتن که این حرفی پیدا نکرده

اونو نمیدونم ولی حس من که عشقه......شاید منم تو شرایط اون بودم همیچین کاری میکردم .... من یاد گرفتم قضاوت نکنم
فقط اتفاقو قبول کنم ......چی بگم والا خودمم قاطی کردم

چی بگم
عجب نامردی بوده

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اونو نمیدونم ولی حس من که عشقه......شاید منم تو شرایط اون بودم همیچین کاری میکردم .... من یاد گرفتم قضاوت نکنم
فقط اتفاقو قبول کنم ......چی بگم والا خودمم قاطی کردم[/QUOTE]

ولی من اگهجای اون بودم این کار رو نمیکردم عشق رو نمیشه با پول خرید اگه فردا طرف دار و ندارشو از دست داد یارو چیکار میکنه؟میزاره میره دیگه پس از الان بره بهتره منم مثل ایدا جون دعا میکنم به عشقی که لایقت باشه برسی

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط اتفاقو قبول کنم ......چی بگم والا خودمم قاطی کردم

ولی من اگهجای اون بودم این کار رو نمیکردم عشق رو نمیشه با پول خرید اگه فردا طرف دار و ندارشو از دست داد یارو چیکار میکنه؟میزاره میره دیگه پس از الان بره بهتره منم مثل ایدا جون دعا میکنم به عشقی که لایقت باشه برسی[/QUOTE]

به چشمانت بیاموز که هر کس ارزش دیدن ندارد

roya.b

عضو جدید
ولی من اگهجای اون بودم این کار رو نمیکردم عشق رو نمیشه با پول خرید اگه فردا طرف دار و ندارشو از دست داد یارو چیکار میکنه؟میزاره میره دیگه پس از الان بره بهتره منم مثل ایدا جون دعا میکنم به عشقی که لایقت باشه برسی
به چشمانت بیاموز که هر کس ارزش دیدن ندارد
[/QUOTE]

حامد بیخیال شو ............ برین ادامه تاپیک
وبا مصاحبه هایی که فقط تو نت با خدا داریم خوش باشیم
بیخیال دنیای واقعی

e_mech

عضو جدید
درود بر همه

خودش میدونه که چی آفریده: ((و چون در دریا به شما خوف و خطری رسد در آن حال به جز خدا همه ی آنهایی که به خدایی می خوانید از یاد شما بروند و آنگاه که خدا شما را به ساحل سلامت رسانید باز از خدا رویمی گردانید و انسان بسیار کفر کیش و ناسپاس است)) آیه 67 سوره الاسراء

((آیا مگر ایمنید از اینکه شما را در خشکی زمین فرو برد یا بر سرتان سنگ بارد، آنگاه بر خود پناه و نگهبانی نیابید؟)) آیه 68 سوره الاسراء

این خیانت و بی رفاقتی و نامردونگی با خدا چند هزار ساله که داره اتفاق می افته و با شنیدن و خوندن سرگذشت اونایی که این کارهارو کردن، من هنوزم در حق خدا نامردی می کنم!!! چقدر کوتاه فکره این آدمیزاد!؟!

سپاس از شروع کننده ی تاپیک و بقیه دوستان

روز و روزگارتون خوش

بدرود

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا من در کلبه محقر خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خویش نداری
من چو تویی دارم و تو چون خود نداری

mahyam68

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه از دوران کودکی خود خسته می شوند و عجله دارند که زودتر بزرگ شوند و دوباره آرزوی این را دارند که روزی بچه شوند.

من واقعا گاهی خیلی دوست دارم باز برگردم به دوران بچگی...
مرسی حامد جان.. خیلی زیبا بود..

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه از دوران کودکی خود خسته می شوند و عجله دارند که زودتر بزرگ شوند و دوباره آرزوی این را دارند که روزی بچه شوند.

من واقعا گاهی خیلی دوست دارم باز برگردم به دوران بچگی...
مرسی حامد جان.. خیلی زیبا بود..
قابل شما رو نداشت