مشکل در کانکت شدن یاهوو

meshki_0pm0

عضو جدید
چرا جدیدا ایمیل یاهو (حداقل واسه من و چندتا از دوستان) به سختی باز میشه؟ اصلا وضع اینترنتا یه جوری شده!!!! واسه شما هم اینجوریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!

ali_pa

عضو جدید
سلام دوست عزیز:

سلام دوست عزیز:

من هم دقیقا مشکل شما رو دارم تازه قبلا هم که کانکت می شدم برای کسانی که تو آیدی من اد نبودم نمی تونستم pm بذارم.اگه کسی می تونی بهم کمک کنه ممنون میشم.:gol:

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا جدیدا ایمیل یاهو (حداقل واسه من و چندتا از دوستان) به سختی باز میشه؟ اصلا وضع اینترنتا یه جوری شده!!!! واسه شما هم اینجوریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!

من هم دقیقا مشکل شما رو دارم تازه قبلا هم که کانکت می شدم برای کسانی که تو آیدی من اد نبودم نمی تونستم pm بذارم.اگه کسی می تونی بهم کمک کنه ممنون میشم.:gol:

سلام دوست عزیز

مشکلتون فقط در سایت یاهو هست یا دیگر سایت ها رو هم با سرعت پایین باز میکند؟
من همین الان ایمیلم رو چک کردم و مشکلی نداشت.

پیشنهاد میکنم ابتدا با یک آنتی ویروس آپدیت شده سیستم خود رو اسکن کنید و مجددا سعی کنید شاید مشکل برطرف شده باشد.

راستی تا حالا از کافی نت هم امتحان کردید؟

marrym

عضو جدید
سلام منم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم اما الان راحت کانکت شدم
احتمالا از سرعت اینترنته که اینجوری شده

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل از ویروسی بودن سیستم نیست
برای منم چند ساعت پیش همین مشکل وجود داشت البته از راه یاهو مسنجر، خوده سایت یاهو مشکلی نداشت.
الان راحت کانکت شدم و مشکلی نداره
اینترنت ایرانه بگیر و نگیر داره:biggrin::biggrin:

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو همین سایتم یه بار رفرش میکنی خیلی زود صفحه میاد بعضی اوقاتم گیر میکنه و ارور میده

ali_pa

عضو جدید
دوست عزیز من فقط با سایت یاهو و یاهو مسنجر مشکل دارم.در ضمن من با اینترنت ایرانسل کانکت می شم ممکنه مشکل به این دلیل پیش اومده باشه؟

سلام
از اینترنت و فبلترینگی که روش داره اعمال میشه. خیلی از سایتها همین مشکل و داشتند. چند وقت پیش gmail هم نمیدنم اشتباهی بود یا تعمدی 2-3روز کار نمیکرد. ظاهرا پیام میداد صفحه وب پیدا نشد ولی من با ***** شکن gmail رو باز کردم.

arc_neda

عضو جدید
آره واسه منم نه مسنجر باز میکنه نه خوده سایت یاهو ایراد از ام تی ان ایرانسله...نمیدونم چرا سه روزه که اینجوری شده لعنتی....(گریه)

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این چیزها تو مملکت ما طبیعه
وقتی زیر ساخت اینترنت کشور میفته دست یه سری آدم که استفاده من و شما ی جوون از اینترنت رو یه تهدید می دونن بهتر از این نمیشه . چون نمیتونن انتشار اطلاعات ( هر چند درست یا غلط) رو کنترل کنن .
مثل همون بازیهایی که سر ماهواره در میاوردن و میارن.
کره داره روی اینترنت یک گیگابایتی رو به قیمت 27 دلار در ماه میده حالا ما 124 کیلو بایت رو داریم 75 دلار میدیم .تازه تو کشور ما تا همین پارسال اشخاص حقیقی یعنی من و شما اجازه اینترنت بیشتر از 124 کیلو بایت رو نداشتیم !! اینطوری میخوایم دولت الکترونیک داشته باشم و تا 14 سال دیگه بشیم پیشرفته ترین کشور منطقه؟! من که دلم می سوزه.
دو سالی هم هست که بصورت خیلی مغرضانه شروع کردن به *****ینگ کور و بدون دلیل خیلی از سایتها از جمله آپلود سنتر های بزرگ و کوچیک و همین سایت خودمون .
طوری زهر چشم گرفتن از این سایت که هیچ کس اجازه کوچکترین انتقادی نسبت به جایی رو نداره و این مطلبی هم که نوشتم مطمئنا به محض اطلاع حذف خواهد شد .
ف ی لترینگ چیز خوبیه من هم تایید میکنم ولی نه اینطور متحجرانه و بی فکر . آخه کیه که ندونه با فیلی کردن آپلود سنتر کلی وبلاگ نویس و وبمستر به زحمت میفتن . آقایون به حدی رسوندن که داد بعضی از سایتهای بزرگ ایرانی مثل میهن بلاگ و کلوپ رو هم در آوردن.چند تا ایمیل به آدرسی که گفته بودن زدم که البته ادرس اشتباه داده بودن و ایمیل نرسید.
اینکار یجور توهین و تمسخر شعور من و شماست که امیدوارم با تعمیق نگرش دوستانی که مسئولیتی تو این حوزه دارند همه چیز رو درست کنیم . الهی آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین:gol:

منم چند روز پیش با جی میل مشکل داشتم که البته فیلی شده بود .
اگه اصلا نمی تونی کانکت شی احتمالا باید ای پی و پروکسی که تو مرورگرت نوشته شده رو پاک کنی .

meshki_0pm0

عضو جدید
manam az nete irancell estefade mikonamm va daqiqan moshkele shoma ro daram.ham peyqami ke goftino mide vasam.taze az cofi net ham raftam baz un ye moshkele Dg dash... :(

meshki_0pm0

عضو جدید
سلام دوست عزیز

مشکلتون فقط در سایت یاهو هست یا دیگر سایت ها رو هم با سرعت پایین باز میکند؟
من همین الان ایمیلم رو چک کردم و مشکلی نداشت.

پیشنهاد میکنم ابتدا با یک آنتی ویروس آپدیت شده سیستم خود رو اسکن کنید و مجددا سعی کنید شاید مشکل برطرف شده باشد.

راستی تا حالا از کافی نت هم امتحان کردید؟
moshkel ba in harfa hal nemishe!!!!
hame tarfandaro savar kardim vali nashod ke nashod!
ajab ozaei darim ba in nete darbo daghunemun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:confused:

arc_neda

عضو جدید
آخ جوووووووووووووووووووووووون راهشو پیدا کردم.......
بچه ها با گوشی که میاید وارد یاهو میشه .....اگه خواستید با پی سی بیاید mlogin.yahoo.com رو امتحان کنید باز میشه

meshki_0pm0

عضو جدید
آخ جوووووووووووووووووووووووون راهشو پیدا کردم.......
بچه ها با گوشی که میاید وارد یاهو میشه .....اگه خواستید با پی سی بیاید mlogin.yahoo.com رو امتحان کنید باز میشه
اره ماله منم حل شد.البته فعلا!!!:cry::confused::redface: