meshki_0pm0
عضو جدید
چرا جدیدا ایمیل یاهو (حداقل واسه من و چندتا از دوستان) به سختی باز میشه؟ اصلا وضع اینترنتا یه جوری شده!!!! واسه شما هم اینجوریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا جدیدا ایمیل یاهو (حداقل واسه من و چندتا از دوستان) به سختی باز میشه؟ اصلا وضع اینترنتا یه جوری شده!!!! واسه شما هم اینجوریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم تازه قبلا هم که کانکت می شدم برای کسانی که تو آیدی من اد نبودم نمی تونستم pm بذارم.اگه کسی می تونی بهم کمک کنه ممنون میشم.![]()
vase ma ke daneshjoeim va har 2-3 mah miaym khune Dg ADSL mani nadare ke! pas majburim dar zamunaye bedune nete dar dastras az nete irancell estefade onim ke unam.................حالا چرا از ایرانسل استفاده میکنید؟
moshkel ba in harfa hal nemishe!!!!سلام دوست عزیز
مشکلتون فقط در سایت یاهو هست یا دیگر سایت ها رو هم با سرعت پایین باز میکند؟
من همین الان ایمیلم رو چک کردم و مشکلی نداشت.
پیشنهاد میکنم ابتدا با یک آنتی ویروس آپدیت شده سیستم خود رو اسکن کنید و مجددا سعی کنید شاید مشکل برطرف شده باشد.
راستی تا حالا از کافی نت هم امتحان کردید؟
moshkele manam daqiqan eyne shomast. vaqean nemidunam chekar bayad kard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ERROR
The requested URL could not be retrieved
اروره من این بودش واسه شمام همینه؟
اره ماله منم حل شد.البته فعلا!!!آخ جوووووووووووووووووووووووون راهشو پیدا کردم.......
بچه ها با گوشی که میاید وارد یاهو میشه .....اگه خواستید با پی سی بیاید mlogin.yahoo.com رو امتحان کنید باز میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یاهوو باز شد | اینترنت و وبگردی | 6 | |
![]() |
یه ترفند باحال از یاهوو( خوراک هکرها) | اینترنت و وبگردی | 5 | |
![]() |
یه باگ خیلی خطرناک از یاهوو | اینترنت و وبگردی | 0 |