مشکل خیلی مهم در مورد آمپر

milad.pol

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و متخصصین گرامی

دوستان یک راست میرم سر اصل مطلب و خوشحال میشم سریعتر راهنمایی بفرمائید

من میخوام روی کامیون سیستم مدار بسته راه اندازی کنم. فقط در مورد برق کمی به مشکل خوردم.مشکل هم از این قراره که دوربینها و دستگاه DVR همگی آداپتور میخورن و با برق 12V کار میکنن. حالا سیستم برق ماشین خودش 12 ولت هست و من می خوام از آداپتور استفاده نکنم(آداپتور رو حذف کنم). منتها دوربینها با برق 12 ولت 1 آمپر کار میکنن.برق ماشین 12 ولت 400 آمپر هست.
می خواستم بدونم آمپر بالا ممکنه باعث ایجاد مشکل در دوربینها بشه؟ بزنه بسوزونه یا خیر

از خیلی ها پرسیدم و جواب قانع کننده ای نگرفتم

می بخشید که وقتتون رو گرفتم

saeedxs

عضو جدید
با سلام خدمت دوست عزیز
خیر مشکلی در دوربین ها ایجاد نمیشه
مشکل شما در عدم درک مقدار آمپر در مصرف کننده ها است
میزان آمپر باتری تاثیری در عملکرد مصرف کننده ندارد و فقط مهم این است که باتری بتواند بیشتر از یک آمپر را برای دوربین شما تامین کند(مقدار آمپر درج شده روی باتری کامیون شما نشاندهنده توان آن است و 400 آمپر به معنای آن است که این باتری میتواند برق مورد نیاز دوربین که یک آمپر است را برای 400 ساعت تامین کند)
پیشنهاد میکنم سیم آداپتور دوربین رو از وسط قطع کنید و قسمت دوشاخه دار آن بلا استفاده و قسمت سوکت به خود دوربین و سر دیگر آن را به باتری متصل کنید(با رعایت قطبها) متوجه باش که عدم رعایت قطبها به دوربین خسارت وارد میکند . منکه رشتم مکانیکه اگه نیاز دونستید الکترونیک کارها بیان اگه مشکلی داشت توضیحاتم برطرفش کنند
بعد اتمام کار نری اضاف تناژ بزنی بارنامه برگ باسکو هم یادت نره :D

saeedxs

عضو جدید
من خودم قبلا واسه دوربین ربات امدادگر چنین کاری کردم

milad.pol

عضو جدید
با سلام خدمت دوست عزیز
خیر مشکلی در دوربین ها ایجاد نمیشه
مشکل شما در عدم درک مقدار آمپر در مصرف کننده ها است
میزان آمپر باتری تاثیری در عملکرد مصرف کننده ندارد و فقط مهم این است که باتری بتواند بیشتر از یک آمپر را برای دوربین شما تامین کند(مقدار آمپر درج شده روی باتری کامیون شما نشاندهنده توان آن است و 400 آمپر به معنای آن است که این باتری میتواند برق مورد نیاز دوربین که یک آمپر است را برای 400 ساعت تامین کند)
پیشنهاد میکنم سیم آداپتور دوربین رو از وسط قطع کنید و قسمت دوشاخه دار آن بلا استفاده و قسمت سوکت به خود دوربین و سر دیگر آن را به باتری متصل کنید(با رعایت قطبها) متوجه باش که عدم رعایت قطبها به دوربین خسارت وارد میکند . منکه رشتم مکانیکه اگه نیاز دونستید الکترونیک کارها بیان اگه مشکلی داشت توضیحاتم برطرفش کنند
بعد اتمام کار نری اضاف تناژ بزنی بارنامه برگ باسکو هم یادت نره :D

آقا سعید از توضیحات کاملی که دادی واقعاً ممنونم
خیلی کمک کردی
فقط یه سوال دیگه
من می خواستم کلاً آداپتور استفاده نکنم
ولی این طور که شما میگی بازم بهید آداپتور باشه حتماً
درسته؟

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
آقا سعید از توضیحات کاملی که دادی واقعاً ممنونم
خیلی کمک کردی
فقط یه سوال دیگه
من می خواستم کلاً آداپتور استفاده نکنم
ولی این طور که شما میگی بازم بهید آداپتور باشه حتماً
درسته؟

آقای saeedxs به صور کامل توضیح دادن
شما نیازی به آداپتور نداری دوست من. آداپتور مال وقتیه که از برق شهر 220 ولت تغذیه میکنید.
حالا که شما ولتاژ 12 رو در اختیار دارید راجت میتونید به صورت مستقیم استفاده کنید

راستی باتری 400 آمپر نیست!! 400 آمپر ساعت هست!

milad.pol

عضو جدید
آقای saeedxs به صور کامل توضیح دادن
شما نیازی به آداپتور نداری دوست من. آداپتور مال وقتیه که از برق شهر 220 ولت تغذیه میکنید.
حالا که شما ولتاژ 12 رو در اختیار دارید راجت میتونید به صورت مستقیم استفاده کنید

راستی باتری 400 آمپر نیست!! 400 آمپر ساعت هست!

خیلی خیلی ممنون آقای اصغری :smile:

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای تبدیل ولتاژ میتونی از CONVERTERاستفاده کنی
که ساده ترین آن استفاده از مقاومت وابسته به ولتاژ مورد نظرمان هست که معمولا از قانون اهم استفاده میکنیم

موفق باشید:D

355113

عضو جدید
باتری کامیون 24 ولت نیست؟ چرا، هست!!
ولتاژ باتری خودروهای سواری هم 12 ولت نیست و 13.6 ولت است. وقتی باتری خوب شارژشده باشد، این مقدار حتی به 16 ولت می رسد. بنابراین، شما برای این که تجهیزات تان در دراز مدت صدمه نبینند، حتما باید توسط یک مدار رگولاتور ولتاژ، ولتاژ تثبیت شده ای برای تغذیه ی آنها ایجاد کنید.
از نوع نوشتار و پرسش های شما می شود فهمید که شما بدون کمک فنی یک فرد خبره در برق خودرو نمی توانید این کار را انجام دهید.
ببخشید که کمی صریح نوشتم. نخواستم معطل تان کنم.

kiyan1980

عضو جدید
با سلام مهندس عزیز شما جزیان برقرو شبیه سازی با آب شهری کن. ما بسته به نیازمون از اب لوله کشی میکنیم.لوله 0.5 تا 200.حالا جوابتو گرفتی. مشکلی نداره . شما یک امپر از 400 امپرو استفاده میکنی. اوکی .