مشکلات و سوالات سخت افزاری رو اینجا مطرح کنید

amee112000

عضو جدید
سلام :gol:
emreh عزیز به سایت http://www.infosabt.com/fa/ جهت ثبت شرکت رفتم تا مشاوره و از این حرفا....
بنده خدا گفت اگر میخواید یه شرکت در زمینه کارهای کامپیوتری(it,programing ,...) ثبت کنید باید قبل از ثبت شرکت یه مجوز از شورای انفورماتیک بگیرید:surprised:
ولی شما و یکی دیگه از دوستان گفتید که ....
دوستان اگر راجع به اخذ مجوز از انفورماتیک چیزی میدونید ، ما رو هم مطلع کند.
با تشکر

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
emreh عزیز به سایت http://www.infosabt.com/fa/ جهت ثبت شرکت رفتم تا مشاوره و از این حرفا....
بنده خدا گفت اگر میخواید یه شرکت در زمینه کارهای کامپیوتری(it,programing ,...) ثبت کنید باید قبل از ثبت شرکت یه مجوز از شورای انفورماتیک بگیرید:surprised:
ولی شما و یکی دیگه از دوستان گفتید که ....
دوستان اگر راجع به اخذ مجوز از انفورماتیک چیزی میدونید ، ما رو هم مطلع کند.
با تشکر

سلام...
اون برای موقعی هستش که تو بخوای تویه اون زمینه کار کنی...
ولی وقتی که فقط بخوای آی اس پی راه بندازی و یا از این دست کارها ..خوب این میره جز کارهای خدماتی و سرویس دهی....پس به انفورماتیک مربوط نمیشه...
اون انفورماتیک هم برای شرکتهای طراحی وب سایت و برنامه نویسی هستش ... که با گرفتن اون مجوز برای کارهاشون تاحد قایل میشن....
همین...
درضمن اگه این طوری باشه...پس شرکتی که بچه های کا ثبت کردند باید هزار تا جواز بگیره دیگه.... چون تویه موضوعشون همه چیز هست به غیر از اسم خواجه حافظ شیرازی...
بازم اگه مشکلی بود بگید..
با تشکر...

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود
ممنون ار پاسختون
بدون کارت کپچر مشکلی نیست و سیستم بالا میاد اما با کارت کپچر این مشکلات پیش میاد

سلام...
جای کارت رو چک کن...یا اینکه جاش رو عوض کن...
همه ی لوازم اضافی رو بردار...مثل کارت گرافیک و صدا و شبکه... اگه این طوری درست شدش...خوب پاورت ضعیف هستش.. که احتمالش خیلی کم هستش...
و اگه بازم درست نشد....
کارتت رو ببرتامیر احتمالا مشکل پیدا کرده... چون کارت های کپچر زود مشکل پیدا می کنند.....سعی کن براش یه فن بذاری...چون چیپست هاشون زود داغ می کن.... ما هم رویه کامپیوتر یکی از بچه ها داریم...براش فن سر خود طراحی کردیم....
اگه بازم مشکلت حل نشد بگو...
با تشکر...

amee112000

عضو جدید
سلام:gol:
:gol:برای emreh عزیز ....
اقا من که یکمکی گیج شدم:D
شرکت مد نظر ما باید سهامی خاص باشه؟
برای اینکه کارهایی از قبیل برنامه نویسی .... هم داشته باشیم باید از انفورماتی مجوز بگیریم ، مدرک تحصیلی میخواد؟
بعد داخل قسمت نوع فعالیت شرکت مثلا چیا باد نوشت ، برای کارهای خدماتی که نیاز به مجوز انفورماتیک نداشته باشن، و هم برای انفورماتیک که مجوز میخواد!!!
با تشکر

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:gol:برای emreh عزیز ....
اقا من که یکمکی گیج شدم:D
شرکت مد نظر ما باید سهامی خاص باشه؟
برای اینکه کارهایی از قبیل برنامه نویسی .... هم داشته باشیم باید از انفورماتی مجوز بگیریم ، مدرک تحصیلی میخواد؟
بعد داخل قسمت نوع فعالیت شرکت مثلا چیا باد نوشت ، برای کارهای خدماتی که نیاز به مجوز انفورماتیک نداشته باشن، و هم برای انفورماتیک که مجوز میخواد!!!
با تشکر

سلام...
ببین....اینکه شرکت رو چه نوعی بذاری بستگی به خودت داره ولی من میگم بذار مسیولیت محدود...
در مورد کارهای شرکت .... فقط باید بدونی که موضوع شرکت مهم هستش که تو توش چی بنویسی.... چون مثلا اگه تویه موضوع شرکتت کارهای مخابراتی نباشه ...برای اینکه بتونی تویه کارهای مخابراتی کار کنی باید بری و موضوع شرکتت رو عوض کنی ...که این کار هم وقتت رو میگیره...
بیشتر باید سعی کنی هرچیزی به نظرت میاد رو تویه موضوع شرکتت قرار بدی...مثلا بنویس... ارایه ی خدمات مشاوره ای در زمینه های مخابراتی و دکوراسیون شهری و ازاین طور چیزها دیگه...
یکم سعی کن برای موضوع شرکتت تویه اینترنت سرچ کنی... چون خیلی مهم هستش...
بازم اگه جایی برات مبهم بود بگو...
با تشکر...

amee112000

عضو جدید
میخواستم بزارم خاص چون شنیدم_به خاطر شرایط بازرگانی_ با این نوعش میشه مغازه سخت افزار فروشی هم زد،ولی بازم...
میشه بگید چرا محدود؟
این طور که از صحبت شما بر میاد میشه چند موضوع_دکوراسیون که ربطی به مخابرات نداره_ برا شرکت انتخاب کرد درسته؟
میخوام یه شرکت در زمینه خدماتی مثل برنامه نویسی ، طراحی وب و اینترنت ، گرافیک داشته باشم ...
ولی نمیدونم از کجا باید شروع کرد ، بخش دانش فنی که درست میشه چون تنها نیستم ، اما بخش مجوزاش میمونه که ...
راستی شرکت هایی مثل یاهو یا گوگل از چه نوعی هستن ایا اونجا هم شرکت ها مثل ایران تقسیم بند میشن؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخواستم بزارم خاص چون شنیدم_به خاطر شرایط بازرگانی_ با این نوعش میشه مغازه سخت افزار فروشی هم زد،ولی بازم...
میشه بگید چرا محدود؟
این طور که از صحبت شما بر میاد میشه چند موضوع_دکوراسیون که ربطی به مخابرات نداره_ برا شرکت انتخاب کرد درسته؟
میخوام یه شرکت در زمینه خدماتی مثل برنامه نویسی ، طراحی وب و اینترنت ، گرافیک داشته باشم ...
ولی نمیدونم از کجا باید شروع کرد ، بخش دانش فنی که درست میشه چون تنها نیستم ، اما بخش مجوزاش میمونه که ...
راستی شرکت هایی مثل یاهو یا گوگل از چه نوعی هستن ایا اونجا هم شرکت ها مثل ایران تقسیم بند میشن؟
با تشکر

سلام...
۱- شرکت محدود از بابت خیلی از چیزها بهتر هستش..ولی خاص برای تعوی مدیر عامل باید دنگ و فنگ های خودش روبری...ولی محدود این مدل دنگ و فنگ ها رو نداره ...حتی رییس شرکت رو میتونی استخدام کنی...
برای وام هم باید بگم که به همه ی شرکت ها تعلق میگیره...
۲- آره کاملا می تونی این کار رو هم بکنی...و برای کارهای مثل دکوراسیون بگی که ما زیر مجموعه داریم و اون این کارها رو انجام میده...
۳- برای شرکت شما ..شما اول برید شرکت رو ثبت کنید...بعد برید دنبال مجوزهاش...
درضمن خارجه سیستم های اداریش با ما یکم فرق داره ..ولی اونها هم یه همچین چیزهایی رو دارند..
شرکت هایی مثل یاهو از راه اینترنت پول در میارن ..ولی تویه ایران برای پول درآوردن باید همه کار بکنی...
با تشکر..:gol::gol::gol:

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سوال

سوال

با عرض سلام و خسته نباشید

یک باند صدا برای من آوردن که این رو به کامپیوتر وصل کنم مدلش مارشال می 2528 هست نمی دونم آیا این اسپیکر است یا باند صدا برای ضبط هست روی کنترلش که نوشته سینمای خانگی
اگر کارت صدا برای کامپیوتر بگیرم وصل میشه یا نمیشه ؟

با سپاس فراوان

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض سلام و خسته نباشید

یک باند صدا برای من آوردن که این رو به کامپیوتر وصل کنم مدلش مارشال می 2528 هست نمی دونم آیا این اسپیکر است یا باند صدا برای ضبط هست روی کنترلش که نوشته سینمای خانگی
اگر کارت صدا برای کامپیوتر بگیرم وصل میشه یا نمیشه ؟

با سپاس فراوان

سلام...
اولا این چیزی که گفتید یکم دارای توضیحات مفضل بودش...
خوب میرفتی تویه سایتش ..... شما که بچه های زبان هستید..مشکلتون چیه.... :دی
درضمن...مدل های مارشال اصولا اسپیکر هستند... البته با اضافه ی یه دونه ساب.....
ولی به نظرم همون کارت صدای آنبورد رویه کامپیوتر باید بتونه به این سینمای خانگی شما جواب بده....
امتجانش کنید...اگه جواب نداد..توضیحات کاتالوگش رو بخونید...
اگه بازم به مشکل برخورد کردی یه اطلاعی بده....
با تشکر..

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام...
اولا این چیزی که گفتید یکم دارای توضیحات مفضل بودش...
خوب میرفتی تویه سایتش ..... شما که بچه های زبان هستید..مشکلتون چیه.... :دی
درضمن...مدل های مارشال اصولا اسپیکر هستند... البته با اضافه ی یه دونه ساب.....
ولی به نظرم همون کارت صدای آنبورد رویه کامپیوتر باید بتونه به این سینمای خانگی شما جواب بده....
امتجانش کنید...اگه جواب نداد..توضیحات کاتالوگش رو بخونید...
اگه بازم به مشکل برخورد کردی یه اطلاعی بده....
با تشکر..

سلام
مرسی بابت پاسخ
تو سایتش رفتم اما اصلا همچین مدلی پیدا نکردم
کاتالوگ هم نداره

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام
مرسی بابت پاسخ
تو سایتش رفتم اما اصلا همچین مدلی پیدا نکردم
کاتالوگ هم نداره

سلام...
یعنی جعبه ی سالم و بدون کاتالوگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس زیادی چینی هستش....
با تشکر...

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام...
یعنی جعبه ی سالم و بدون کاتالوگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس زیادی چینی هستش....
با تشکر...
سلام
جعبه هم نداره
مگه جنس غیر چینی هم تو ایران داریم؟!
الان همه چینیه
دیگه مهم نیست اومد برد دستگاهشو...بهم گفتن با یه رابط دو به یک میشه درستش کرد
دیگه خودش میدونه میخواد چیکار کنه

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
آیا میشه بدون داشتن دستگاه فکس و فقط با مودم و خط تلفن فکس ارسال کرد؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود
آیا میشه بدون داشتن دستگاه فکس و فقط با مودم و خط تلفن فکس ارسال کرد؟
سلام...
آره میشه ....
ولی مودمت باید این کار رو پشتیبانی کنه...
البته زیاد هم گرون نیست..مودم های دیال آپ کانکشن این مدلی حدود ۷ تومن هستند...
مثلا من خودم یه مورد کینگر بورد داشتم که این قابلیت رو پشتیبانی می کرد....
با تشکر....

sajjad norozi

عضو جدید
سلام من تازه سیستمم رو عوض کردم ولی الان یه مشکلی دارم که سیستم هر 3 تا 5 دقیقه به مدت 5 ثانیه هنگ میکنه و ماوس و کیبورد از کار میوفته بعد درست میشه بعد از 3 تا 4 دقیقه باز دوباره هنگ میکنه ممنون میشم کمکم کنید.لطف کن ایمیل بزن S.Norozi1467@gmail.com

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من تازه سیستمم رو عوض کردم ولی الان یه مشکلی دارم که سیستم هر 3 تا 5 دقیقه به مدت 5 ثانیه هنگ میکنه و ماوس و کیبورد از کار میوفته بعد درست میشه بعد از 3 تا 4 دقیقه باز دوباره هنگ میکنه ممنون میشم کمکم کنید.لطف کن ایمیل بزن S.Norozi1467@gmail.com

سلام...
مشخصات سیستمت چیه؟؟؟
آنتی ویروست چیه؟؟؟؟؟؟
نرم افزار چی نصب کردی؟؟؟
سیستم عاملت چیه؟؟؟
با تشکر...

samansecret

عضو جدید
سوال
با سلام .. لپ تاپم مدل vaio -vpccw هستش و خیلی هم ازش راضیم فقط تنها مشکلی که هست اینه که کیبورد نوری نداره و در تاریکی کار باهاش سخته در حالی که مدل های جدیدتره vaio این قابلیت رو داره ... میخواستم ببینم هیچ راهی واسه اضافه کردن این قابلیت نیست ؟؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال
با سلام .. لپ تاپم مدل vaio -vpccw هستش و خیلی هم ازش راضیم فقط تنها مشکلی که هست اینه که کیبورد نوری نداره و در تاریکی کار باهاش سخته در حالی که مدل های جدیدتره vaio این قابلیت رو داره ... میخواستم ببینم هیچ راهی واسه اضافه کردن این قابلیت نیست ؟؟

سلام....
والله من در حصرت یک عدد لپ تاپ هستم... نور هم طلبش... نخواستم...من تویه تاریکی هم می تون تایپ کنم...
اگه کیبورد رو حفظ باشید احتیاجی نیست....
ولی ببرید نمایندگی..... احتمالا با تعویض کیبورد می تونن براتون درست کنند...ولی فکر کنم یکم خرجش بالا بزنه....
ولی به نظرم این کار رو نکنید بهتر هستش...لپ تاپ رو اذیت می کنه...........ولی لپ تاپ شماست ......هرچی خود دانید.......
با تشکر....

salamat ravandi

عضو جدید
سلام
من حدود يه ماهه يه لب تاب hp خريدم، با رم 6 و 5 هسته اي با cpu 2.53
باهاش يه نرم افزار اجرا كردم
نه رم و نه cpuش هم پر نميشد
ولي چند روزه كه همين كه روشنش ميكنم صروصدا ميكنه
به نظرتون از چيه؟
اشتباه كردم كه HP خريدم؟
كسي ميتونه كمك بكنه؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من حدود يه ماهه يه لب تاب hp خريدم، با رم 6 و 5 هسته اي با cpu 2.53
باهاش يه نرم افزار اجرا كردم
نه رم و نه cpuش هم پر نميشد
ولي چند روزه كه همين كه روشنش ميكنم صروصدا ميكنه
به نظرتون از چيه؟
اشتباه كردم كه HP خريدم؟
كسي ميتونه كمك بكنه؟

سلام...
سی پی یویه ۵ هسته ای نداریم...اونی که شما خریدی.......احتمالا Core i5 هستش... که ۴ نخی هستش..
منظورتون از سر و صدا چیه؟؟؟
بهش ضربه نزدید؟؟؟
درضمن HP یکی از بهتریرن مارک های لپ تاپ تویه بازار هستش....
با تشکر....

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يه اسپيكر ميخوام تو رنج 50 تومان
نطرتون راجع به اين چيه:
http://www.aftabbazar.com/productdetails/creative-inspire-m2600/1293.aspx
البته اگر مدل usb دار و با كيفيت مناسب هم ميشناسيد....;)
با تشكر

سلام...
به جای اینکه تویه سایت ها رو نگاه کنی.... برو یه مدل خوب بگیر.....
اگه تهران تشریف داری ....برو نزدیکای ولی عصر...از طرف پارک لاله.... برو نمایندگی MicroLab (اگه درست نوشته باشم...).... برو اونجا رو هم یه سری بزن.... همه مدل بلندگویی هم داره... لااقل تا سال پیش که داشت.....
ولی در کل یا میکرولب بگیر و یا جنیوس..... کیفیت صداشون بهتر هستش... البته جنیوس یکم کم گیر میاد....ولی ارزون هستش...
با تشکر....

mclk

عضو جدید
با سلام،سیستمی هستش که 10 دقیقه بعد از load ویندوز وقتی یک یا دو برنامه رو اجرا می کنی هنگ میشه و هیچ راهی جز ریست سخت افزاری نمیزاره،به جز تست مادربرد همه قطعاتش به صورت تجربی تست شده ولی درست نشد،ویندوز رو رودو هارد متفاوت IDE و SATA نصب کردم ج نداد،اگه تجربه جدیدی هست خدمتگذارتیم رفیق

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام،سیستمی هستش که 10 دقیقه بعد از load ویندوز وقتی یک یا دو برنامه رو اجرا می کنی هنگ میشه و هیچ راهی جز ریست سخت افزاری نمیزاره،به جز تست مادربرد همه قطعاتش به صورت تجربی تست شده ولی درست نشد،ویندوز رو رودو هارد متفاوت IDE و SATA نصب کردم ج نداد،اگه تجربه جدیدی هست خدمتگذارتیم رفیق

سلام....
پاور رو چک کردی؟؟؟
ببین قطعات تویه جاشون محکم هستند؟؟؟
ویندوزت چیه؟؟؟ Xp Or Vista Or Seven؟؟؟؟
ریست بایوس رو امتحان کردی؟؟؟
با تشکر....

salamat ravandi

عضو جدید
سلام...
سی پی یویه ۵ هسته ای نداریم...اونی که شما خریدی.......احتمالا Core i5 هستش... که ۴ نخی هستش..
منظورتون از سر و صدا چیه؟؟؟
بهش ضربه نزدید؟؟؟
درضمن HP یکی از بهتریرن مارک های لپ تاپ تویه بازار هستش....
با تشکر....
نه بهش ضربه نزدم
فقط يه نرم افزار باهاش ران كردم

samansecret

عضو جدید
با سلام .. این امکان وجود داره که فن سی پی یو شما ضعیف شده باشه یا گیره نگه دارنده هیت سینک بر اثر شکستن یکی از پایه هاش شل شده باشه که این باعث بالا رفتن دمای سی پی یو و هنگ کردن سیستم میشه ... یعنی سی پی یو اونقدر داغ نمیشه که سیستم بصورت هوشمند خاموش بشه ولی به محض اجرای یه برنامه هنگ میکنه ... امیدوارم مشکلتون حل بشه

yummy

عضو جدید
سلام
يه داشتم خدمت دوستان
من يك HARD دارم كه خيلي برام مهمه ،دچار مشكل شده،من اطلاعاتشو مي خواهم،وقتي به سيستم وصلش مي كنم كه HARD TO HARD كنم ويندوز نمي تونه بشناسش،ولي توي Setup سيستم كه مي رم Hard رو ميشناسه،تو ويندوز تو قسمت Divice maneger اونو به عنوان يك سخت افزار جديد ميشناسه كه بايد نصب بشه،سيستم رو هم كه ريست مي كنم باز همينطوره،فكر مي كنيد مشكل Hard من چيه؟ممنون ميشم كمكم كنيد

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
يه داشتم خدمت دوستان
من يك HARD دارم كه خيلي برام مهمه ،دچار مشكل شده،من اطلاعاتشو مي خواهم،وقتي به سيستم وصلش مي كنم كه HARD TO HARD كنم ويندوز نمي تونه بشناسش،ولي توي Setup سيستم كه مي رم Hard رو ميشناسه،تو ويندوز تو قسمت Divice maneger اونو به عنوان يك سخت افزار جديد ميشناسه كه بايد نصب بشه،سيستم رو هم كه ريست مي كنم باز همينطوره،فكر مي كنيد مشكل Hard من چيه؟ممنون ميشم كمكم كنيد

عزیزم باید هارد دومتو slave کنی
از پشت هاردت میتونی این کارو انجام بدی خیلی هم راحته
هارد اصلی تو بزار master
دومی رو بزار slave
:gol: