سلام...
قطعات سخت افزاری رو چک کن..ببین شل نشدن....
با تشکر....
درود
ممنون ار پاسختون
بدون کارت کپچر مشکلی نیست و سیستم بالا میاد اما با کارت کپچر این مشکلات پیش میاد
سلام...
قطعات سخت افزاری رو چک کن..ببین شل نشدن....
با تشکر....
درود
ممنون ار پاسختون
بدون کارت کپچر مشکلی نیست و سیستم بالا میاد اما با کارت کپچر این مشکلات پیش میاد
سلام
emreh عزیز به سایت http://www.infosabt.com/fa/ جهت ثبت شرکت رفتم تا مشاوره و از این حرفا....
بنده خدا گفت اگر میخواید یه شرکت در زمینه کارهای کامپیوتری(it,programing ,...) ثبت کنید باید قبل از ثبت شرکت یه مجوز از شورای انفورماتیک بگیرید
ولی شما و یکی دیگه از دوستان گفتید که ....
دوستان اگر راجع به اخذ مجوز از انفورماتیک چیزی میدونید ، ما رو هم مطلع کند.
با تشکر
درود
ممنون ار پاسختون
سلام
برای emreh عزیز ....
اقا من که یکمکی گیج شدم
شرکت مد نظر ما باید سهامی خاص باشه؟
برای اینکه کارهایی از قبیل برنامه نویسی .... هم داشته باشیم باید از انفورماتی مجوز بگیریم ، مدرک تحصیلی میخواد؟
بعد داخل قسمت نوع فعالیت شرکت مثلا چیا باد نوشت ، برای کارهای خدماتی که نیاز به مجوز انفورماتیک نداشته باشن، و هم برای انفورماتیک که مجوز میخواد!!!
با تشکر
سلام
میخواستم بزارم خاص چون شنیدم_به خاطر شرایط بازرگانی_ با این نوعش میشه مغازه سخت افزار فروشی هم زد،ولی بازم...
میشه بگید چرا محدود؟
این طور که از صحبت شما بر میاد میشه چند موضوع_دکوراسیون که ربطی به مخابرات نداره_ برا شرکت انتخاب کرد درسته؟
میخوام یه شرکت در زمینه خدماتی مثل برنامه نویسی ، طراحی وب و اینترنت ، گرافیک داشته باشم ...
ولی نمیدونم از کجا باید شروع کرد ، بخش دانش فنی که درست میشه چون تنها نیستم ، اما بخش مجوزاش میمونه که ...
راستی شرکت هایی مثل یاهو یا گوگل از چه نوعی هستن ایا اونجا هم شرکت ها مثل ایران تقسیم بند میشن؟
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
یک باند صدا برای من آوردن که این رو به کامپیوتر وصل کنم مدلش مارشال می 2528 هست نمی دونم آیا این اسپیکر است یا باند صدا برای ضبط هست روی کنترلش که نوشته سینمای خانگی
اگر کارت صدا برای کامپیوتر بگیرم وصل میشه یا نمیشه ؟
با سپاس فراوان
سلام...
اولا این چیزی که گفتید یکم دارای توضیحات مفضل بودش...
خوب میرفتی تویه سایتش ..... شما که بچه های زبان هستید..مشکلتون چیه.... :دی
درضمن...مدل های مارشال اصولا اسپیکر هستند... البته با اضافه ی یه دونه ساب.....
ولی به نظرم همون کارت صدای آنبورد رویه کامپیوتر باید بتونه به این سینمای خانگی شما جواب بده....
امتجانش کنید...اگه جواب نداد..توضیحات کاتالوگش رو بخونید...
اگه بازم به مشکل برخورد کردی یه اطلاعی بده....
با تشکر..
سلام
مرسی بابت پاسخ
تو سایتش رفتم اما اصلا همچین مدلی پیدا نکردم
کاتالوگ هم نداره
سلامسلام...
یعنی جعبه ی سالم و بدون کاتالوگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس زیادی چینی هستش....
با تشکر...
سلام...درود
آیا میشه بدون داشتن دستگاه فکس و فقط با مودم و خط تلفن فکس ارسال کرد؟
سلام من تازه سیستمم رو عوض کردم ولی الان یه مشکلی دارم که سیستم هر 3 تا 5 دقیقه به مدت 5 ثانیه هنگ میکنه و ماوس و کیبورد از کار میوفته بعد درست میشه بعد از 3 تا 4 دقیقه باز دوباره هنگ میکنه ممنون میشم کمکم کنید.لطف کن ایمیل بزن S.Norozi1467@gmail.com
سوال
با سلام .. لپ تاپم مدل vaio -vpccw هستش و خیلی هم ازش راضیم فقط تنها مشکلی که هست اینه که کیبورد نوری نداره و در تاریکی کار باهاش سخته در حالی که مدل های جدیدتره vaio این قابلیت رو داره ... میخواستم ببینم هیچ راهی واسه اضافه کردن این قابلیت نیست ؟؟
سلام
من حدود يه ماهه يه لب تاب hp خريدم، با رم 6 و 5 هسته اي با cpu 2.53
باهاش يه نرم افزار اجرا كردم
نه رم و نه cpuش هم پر نميشد
ولي چند روزه كه همين كه روشنش ميكنم صروصدا ميكنه
به نظرتون از چيه؟
اشتباه كردم كه HP خريدم؟
كسي ميتونه كمك بكنه؟
سلام
يه اسپيكر ميخوام تو رنج 50 تومان
نطرتون راجع به اين چيه:
http://www.aftabbazar.com/productdetails/creative-inspire-m2600/1293.aspx
البته اگر مدل usb دار و با كيفيت مناسب هم ميشناسيد....
با تشكر
با سلام،سیستمی هستش که 10 دقیقه بعد از load ویندوز وقتی یک یا دو برنامه رو اجرا می کنی هنگ میشه و هیچ راهی جز ریست سخت افزاری نمیزاره،به جز تست مادربرد همه قطعاتش به صورت تجربی تست شده ولی درست نشد،ویندوز رو رودو هارد متفاوت IDE و SATA نصب کردم ج نداد،اگه تجربه جدیدی هست خدمتگذارتیم رفیق
نه بهش ضربه نزدمسلام...
سی پی یویه ۵ هسته ای نداریم...اونی که شما خریدی.......احتمالا Core i5 هستش... که ۴ نخی هستش..
منظورتون از سر و صدا چیه؟؟؟
بهش ضربه نزدید؟؟؟
درضمن HP یکی از بهتریرن مارک های لپ تاپ تویه بازار هستش....
با تشکر....
با سلام .. این امکان وجود داره که فن سی پی یو شما ضعیف شده باشه یا گیره نگه دارنده هیت سینک بر اثر شکستن یکی از پایه هاش شل شده باشه که این باعث بالا رفتن دمای سی پی یو و هنگ کردن سیستم میشه ... یعنی سی پی یو اونقدر داغ نمیشه که سیستم بصورت هوشمند خاموش بشه ولی به محض اجرای یه برنامه هنگ میکنه ... امیدوارم مشکلتون حل بشهبا سلام،سیستمی هستش که 10 دقیقه بعد از load ویندوز وقتی یک یا دو برنامه رو اجرا می کنی هنگ میشه و هیچ راهی جز ریست سخت افزاری نمیزاره،به جز تست مادربرد همه قطعاتش به صورت تجربی تست شده ولی درست نشد،ویندوز رو رودو هارد متفاوت IDE و SATA نصب کردم ج نداد،اگه تجربه جدیدی هست خدمتگذارتیم رفیق
سلام
يه داشتم خدمت دوستان
من يك HARD دارم كه خيلي برام مهمه ،دچار مشكل شده،من اطلاعاتشو مي خواهم،وقتي به سيستم وصلش مي كنم كه HARD TO HARD كنم ويندوز نمي تونه بشناسش،ولي توي Setup سيستم كه مي رم Hard رو ميشناسه،تو ويندوز تو قسمت Divice maneger اونو به عنوان يك سخت افزار جديد ميشناسه كه بايد نصب بشه،سيستم رو هم كه ريست مي كنم باز همينطوره،فكر مي كنيد مشكل Hard من چيه؟ممنون ميشم كمكم كنيد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | مشکلات رایج پرینترها و نحوه رفع آنها | سخت افزار | 0 | |
سوالات فنی و حرفه ای برای تعمیرات لپ تاپ | سخت افزار | 0 | ||
A | تفاوت الکترونیک با سخت افزار | سخت افزار | 0 | |
A | درخواست راهنمایی برای معرفی آموزشگاه تعمیرات سخت افزار | سخت افزار | 2 | |
آموزش عیب یابی سخت افزار | سخت افزار | 0 |