مشکلات فجیع در کنکور 90

shervin_msi

عضو جدید
با سلام
دوستان لطفا سوال هایی رو که فکر می کنید غلط هست در سایت سنجش اعلام کنید(از دوشنبه ساعت 16 قابل انجام هست)
مثلا خدایی سوال 73 مکانیکی تابلو هست میشه گزینه 1:mad:
به بچه هم بگی جواب میده:mad:
لطفا انجام بدین شاید اینقدر مرد باشن که پاسخنامه رو عوض کنن که من شک دارم مرد باشن:razz:

abandoned

عضو جدید
شک ندارم که پاسخانامه هیچ تغییری نمیکنه
آخه براشون افت داره بگن اشتباه کردن:mad:

shervin_msi

عضو جدید
سوال 63 فیزیکی به آدم نادان هم بگی میگه 4 میشه.آخه چطوری میشه 3 درست باشه؟!

iman.keivanrad

عضو جدید
سوال 63 فیزیکی به آدم نادان هم بگی میگه 4 میشه.آخه چطوری میشه 3 درست باشه؟!

ببینید شما به این نکته توجه نکردین که به دلیل افزایش درصد کرین Ms , Mf کاهش پیدا میکنه و در شرایط برابر کوئنچ کردن که در سئوال اشاره شده یعنی از 900 تا دمای محیط اونی که 0.7 % کربن داره به 100% مارتنزیت نمیرسه و استنیت باقی مانده داریم که سبب کاهش سختی میشه.

A.A.AliReza

عضو جدید
سوال88 مکانیکی چی؟یادتون رفت اون خداییش غلط دیگه هیچ کدومتونم دلیلی ندارین!!!!!!!

cxe_boy

عضو جدید
ببینید شما به این نکته توجه نکردین که به دلیل افزایش درصد کرین Ms , Mf کاهش پیدا میکنه و در شرایط برابر کوئنچ کردن که در سئوال اشاره شده یعنی از 900 تا دمای محیط اونی که 0.7 % کربن داره به 100% مارتنزیت نمیرسه و استنیت باقی مانده داریم که سبب کاهش سختی میشه.

مث اینکه سولو خوب نخوندینا! گزینه ی 3 ایینطوری میشه :
....و آستنیت باقی مانده و سختی فولاد اولی بیشتر است!!!!

کلا" گزینش تناقضه! حتی با حرف شمام در تناقضه...شما میگین آستنیت باقی مانده فولاد دومی بیشتره ولی گزینه 3 میگه اولی!

A.A.AliReza

عضو جدید
[FONT=&quot]63- گزینه 3)[/FONT]
[FONT=&quot]چون هر دو فولاد زیر مقدار یوتکتوئیدکربن دارند، پس قطعات سمنتیت در ساختار ندارد و گزینه 2 و 4 رد هستند. از حدود[/FONT]][FONT=&quot] به بالا حتما آستینت باقیمانده را داریم. پس گزینه سوم جواب است. (البته در این گزینه سختی فولاد کم‌کربن را بیشتر در نظر گرفته که صحیح به‌نظر نمی‌رسد، چرا که با افزایش کربن سختی بالا می‌رود، البته مقداری از کاهش سختی به دلیل حضور آستینت باقیمانده ایجاد می‌شود.)[/FONT]

cxe_boy

عضو جدید
[FONT=&quot]63- گزینه 3)[/FONT]
[FONT=&quot]چون هر دو فولاد زیر مقدار یوتکتوئیدکربن دارند، پس قطعات سمنتیت در ساختار ندارد و گزینه 2 و 4 رد هستند. از حدود[/FONT]][FONT=&quot] به بالا حتما آستینت باقیمانده را داریم. پس گزینه سوم جواب است. (البته در این گزینه سختی فولاد کم‌کربن را بیشتر در نظر گرفته که صحیح به‌نظر نمی‌رسد، چرا که با افزایش کربن سختی بالا می‌رود، البته مقداری از کاهش سختی به دلیل حضور آستینت باقیمانده ایجاد می‌شود.)[/FONT]

البته اینم کاملا درسته که اصلا سمنتیت تو ساختار هیچکدوم نیست گزینه گزینه 4 هم غلطه ولی گزینه 3 از 2 جهت غلطه چون هم گفته آستنیت باقی مونده فولاد 0.4 بیشتره هم اینکه گفته سختیش بیشتره
پس تست اشتباس....همه موافقن؟

iman.keivanrad

عضو جدید
مث اینکه سولو خوب نخوندینا! گزینه ی 3 ایینطوری میشه :
....و آستنیت باقی مانده و سختی فولاد اولی بیشتر است!!!!

کلا" گزینش تناقضه! حتی با حرف شمام در تناقضه...شما میگین آستنیت باقی مانده فولاد دومی بیشتره ولی گزینه 3 میگه اولی!

دوست خوبم شما یکم با دقت تر بخون کجا گفته استنیت اولی بیشتره نوشته< ساختار دومی مارتنزیت بشقابی و استنیت باقی مانده> و< سختی فولاد اولی بیشتر است>

cxe_boy

عضو جدید
دوست خوبم شما یکم با دقت تر بخون کجا گفته استنیت اولی بیشتره نوشته< ساختار دومی مارتنزیت بشقابی و استنیت باقی مانده> و< سختی فولاد اولی بیشتر است>

درسته من بد خوندم ولی کتاب گلعذار صفحه دوم فصل سختی پذیری یه نمودار داره که نشون میده سختی تا 0.7 زیاد میشه ولی ازونجا به بعد نقش آستنیت باقی مانده اثر میذاره

abandoned

عضو جدید
تو کنکور فقط باید ببینیم طراح سوال به چی فکر میکنه تمام تحلیل ها وجواب های شما درسته ولی این تحلیل ها به نظرم تاثیری تو روندکاری اونها نداره
امید وارم روزی برسه که کنکور یک رقابت علمی بشه واز سلیقه ای بودن دربیاد
موفق باشین;)

shervin_msi

عضو جدید
بچه ها تو سایت سنجش می تونید اشکالات سوال هارو بنوسیسد.لطفا انجام بدید شاید 1 اتفاقی افتاد

لی قلی

عضو جدید
سوالات 90 کجان؟

سوالات 90 کجان؟

سلام
بچه ها من سوالای ازمون 90 میخام
کسی نمیدونه از کجا میتونم گیر بیارم

لی قلی

عضو جدید
امان از سوال 73

امان از سوال 73

یکی بیاد این سوال 73 مکانیکیو حل کنه به ما بگه چه جور گزینه 3 میشه
من که یک زدم
حتی اگه با معیار ون مایزز هم حل کنی جوابش تو گزینه ها نیست
دارم دیونه میشم

fotros.10

عضو جدید
برید سایت سنجش جوابهای اشتباه رو ثبت کنید
لااقل همه رو سوال 88 مکانیکی که میشه گزینه 4 اتفاق نظر دارن
اگر تعداد اعتراضات بالا بره ممکنه در کلید نهایی تجدید نظر بشه مهم بگیرید و حتما برید بزارید تعداد بالا بره

sh_317

عضو جدید
مرسی دستت درد نکنه کاش جوابارو هم گذاشته بودی
راستی با عرض تشکر مجدد