salam khaste nabashid khastam dar morede nasbe fedora komakam konid.
masalan che komaki?
salam khaste nabashid khastam dar morede nasbe fedora komakam konid.
من یه توضیحی بهتون میدمhardoshon ro age zahmat nabasheeeee ama bishtar algoritmesho niaz daram
E=[3 6 7]
R2 | R1 | R0 | Max |
5 | 2 | 1 | P0 |
2 | 3 | 2 | P1 |
3 | 4 | 1 | P2 |
R2 | R1 | R0 | Alloc |
4 | 1 | 1 | P0 |
2 | 2 | 2 | P1 |
0 | 2 | 0 | P2 |
R2 | R1 | R0 | Need |
1 | 1 | 0 | P0 |
0 | 1 | 0 | P1 |
3 | 2 | 1 | P2 |
A=[0 1 1]
A=[0 1 1] ----->Finish P0 (We can finish P1 too) ------->A=[0+1 1+1 1+4]=[1 2 5]
A=[1 2 5] ----->Finish P1 (We can finish P2 too) ------->A=[1+2 2+2 5+2]=[3 4 7]
A=[3 4 7] ----->Finish P2 ------->A=[3+0 4+2 7+0]=[3 6 7]=E
http://sazadi.com/en/en-academic-contents/19-en-distributed-systems-aut.htmlسلام اگه ممکنه حل تمرین کتاب سیستم عامل توزیعی تننباوم (distributed systems principles and paradigms 2nd edition by Andrew S. Tanenbaum and Maarten Van Steen) رو هر کی میتونه چه به زبان انگیلیسی چه فارسی قرار بده ممنون میشم
سلام خواهش می کنمسلام ممنون اما کامل نیس زبان اصلیشو کسی نداره؟
این که مشکله درسی نیستسلام دوستان .
لایسنس سیستم عامل ویندوز 7 رو از کجا میتونیم پاک کنیم ؟
من یه لایسنس جدید میخوام بدم بهش . ولی قبلی رو نمیدونم چطوری باید پاک کنم ؟
لطفا کمک کنید .
یعنی پروژتون کجا سیو بود که با نصب ویندوز پرید؟ دقیق جاشو بگین. اگه جایی بوده باشه که با نصب ویندوز پاک شه شاید مجبور باشین به کسانی که کارشون ریکاوریه هارد هست چون مجهزنمن متاسفانه پایان نامه کارشناسی ارشدمو به جز لب تاب خودم جایی ذخیره نکرده بودم!!!! ویندوزم xp بود چون راحت بودم باهاش ،گفتم ارتقاش بدم به سون (ویندوز7) و روی همون درایوی که xp رو داشتم ویندوز7 رو نصب کردم ولی بعد نصب ویندوز7 متاسفانه دیدم تمام پروژم و بفیل های دیگم فرمت شدن !!!! یعنی هیچ اثری از پایان نام نیست! یه بار ریکاوری کردم ولی چیز خاصی پیدا نشد!! میخواستم بدونم بعد ارتقا ویندوز از xp به ویندوز7 میشه فایل هارو ریکاوری کرد و پیداشون کرد؟؟؟ یا راه دیگه ای وجود داره؟؟ دوستان میخواستم کمک کنید اگه کسی چیزی میدونه بگه خواهشا! نتیجه زحماتم به همین راحتی از دست میره!! 2-3 هفته دیگه قرار بود دفاع کنم! اصلا وقتی هم نیست...
ممنون
سلام حسین جان .یعنی پروژتون کجا سیو بود که با نصب ویندوز پرید؟ دقیق جاشو بگین. اگه جایی بوده باشه که با نصب ویندوز پاک شه شاید مجبور باشین به کسانی که کارشون ریکاوریه هارد هست چون مجهزن
سلام از بنده جناب رضاییسلام حسین جان .
ظاهرا میگه upgrade کرده . اگه از xp به 7 آپگرید کنه ، فایل های کاربر xp قائدتا باید در کابر 7 قرار بگیره دیگه . یا جایه دیگه میره ؟>
شاید یه جای دیگه باشه و ایشون بی اطلاع باشن از اون جا .
سلام بچه ها
من سیستم عامل لینوکس ubuntu رو روی ماشین مجازی vmware player نصب کردم.هنگام login کردن برای یوزر و پسورد ارور میده.در حالی که درستن.چکار کنم.
ممنون میشم کمکم کنید
با سلام کسی میتونه بهم بگه چطوری میشه کتابخونه ها رو تو اوبونتو اضافه کرد تا یشه یه برنامه به زبان c++ رو تو ترمینال ران کرد ممنون
با سلام
موقع نصب فقط یکبار یوزر و پسورد میخواد که همونا رو وارد می کنم ولی پیغام میده اشتباهه.فراموش نکردم درست وارد میکنم.
مشاهده پیوست 206720
سلام خدمت همه ی مهندسای گل گلاب...
یه مشکلی جدیدا برام پیش اومده...
میخوام ویندوزمو عوض کنم...سی دی رو تووش میندازم...رستارت میکنم...
ولی صفحه ی Press any key نمیاد... و اصلا سی دی لود نمیشه و کامپیوتر روشن میشه...
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم...
(سی دی ویندوز هیچ مشکلی نداره...خودم قبلن صد بار نصب کردم...جدا از این چن تا سی دی دیگه هم امتحان کردم ...ویندور 7 ، 8 ، 8.1) فک کنم مشکل نرم افزاری داشته باشه...
چیکار باید کنم؟!
سلام
باید اولین وسیله ای که کامپیوتر از اون بوت میشه رو dvd-rom (یا سی دی رام ) قرار بدین.
برای این کار وقتی سیستم داره روشن میشه، بلافاصله دکمه del (روی سیستم شما ممکنه متفاوت باشه، مثلا دکمه f12 یا ... ) رو بزنین، و بعد تنظیمات رو انجام بدین.
ابتدا سیستم را ری استارت کنید قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد delete را چندین بار بزنید البته اگر pc دارید( توی لپ تاپ گزینه ی دیگری هستش) سپس وارد محیطی میشید که معمولا زمینه ی آبی و یا مشکی داره اونجا طبق تصویر لینک کار را انجام دهید.ممنونم از رسیدگیت دوست گلم... (یه عذرخواهی هم بابت اینکه دیر رسیدم) راستش ، من چیز زیادی نمیدونم از بوت... امکانش هست به صورت تصویر (عکس) بهم توضیح بدین که دقیقا چیارو باید تنظیم کنم؟ ممنون از لطفت...
من ویندوز 7 پک1 رو خریداری و طبق دستورالعمل خود DVD نصبش کردم.
در آخر بعد از اتمام مراحل نصب و بعد از restart شدن ویندوزم دیگه بالا نمیاد (در حدی که نمیتونم دوباره مجددا نصبش کنم)
کسی میدونه مشکل از کجاست و چیکار کنم که ویندوز بالا بیاد؟
(گزینه ریاستارت کردن رو امتحان کردم ، از راه های دیگه راهنماییم کنید لطفا)
مرسی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوالات و مشکلات ویندوز 8 | سیستم عامل | 23 | ||
روش ارجاع مشکلات ویندوز به متخصصین | سیستم عامل | 0 | ||
R | سوالات و مشکلات ویندوز 7 !؟ | سیستم عامل | 114 | |
مشکلات ویندوز7... لطفا راهنمایی کنیــــــــــــــــــد | سیستم عامل | 1 | ||
آیا اوبونتو راه خود از لینوکس را جدا کرده است؟! | سیستم عامل | 13 |