asma_rosie
عضو
سلام دوستان،من مدت یک ساله که ازدواج کردم.عاشق همسرم هستم و خیلی دوستش دارم.اما متاسفانه یک مسآله قدیمی که تا قبل از شروع خرید جهیزیه ام فکر می کردم ریشه کن شده . تا قبل از اون مادر همسرم رو خیلیییییییییی دوستش داشتم، اما فقط تا همون روز.با وجود اینکه فامیل بود و از اوضاع و شرایط سخت ما خبر داشت در مورد خرید جهیزیه ام خیلی مادرم رو اذیت می کرد و تحت فشار میگذاشت.تا اینکه عقد کردیم(یک ماه قبل از عروسیم) از همون روز رفتار مادر همسرم با من فرق کرد ( از لفظ مادرشوهر بدم میاد،چیزی که مادر همسرم خیلی روش تاکید می کنه) تا جایی که زنداییم هم متوجه تغییر رفتارش شد ،تا قبل از اون دختر خاله بود اما از اون روز به بعد شد مادرشوهر! سه ماه اول زندگیم خیلی من و مادرم رو اذیت میکرد. اما خوشبختانه همسرم طوری رفتار می کنه که اون اجازه نداره مستقیماً به من حرفی بزنه. این اواخر یک روز که همسرم از سر کار به خانه آمده بود به موبایل هممسرم زنگ زد و گفت که باید دختر خاله ات را( که از همسرم کوچکتر است) دعوت کنی برای شام ! اون هم تو فاصله اینکه به دخترخاله اش زنگ بزند به من ماجرا را گفت، من حتی فرصت فکر کردن نداشتم.آخه دست تنتها بدون تجربه آشپزی، چی کار میکردم؟مادر شوهرم با اینکه خونشون 10 دقیقه با ما فاصله داره اما هیچ کمکی بهم نمی کنه با وجود درس و کنکوری که دارم. البته خوشبختانه دخترخاله اش نبودن که دعوت بشن.
این تنها مورد نیست که پیش میاد .همسرم حتی وقتی خونس به موبایلش زنگ می زنن و برامون برنامه می ریزن.البته همسرم تا حد زیادی مساله رو حل می کنه.لپ مطلب اینکه غیر مستقیم و با زور و اجبار تا جایی که بتونه تو زندگیمون دخالت می کنه.
به من بگین چه کار کنم؟ تنها مادر همسرم نیست ، خواهر و تا حد خییللیییی کم پردش هم به من زخم زبون میزنن.غیر مستقیم حرفای زهرآلود میزنن.تورو خدا کمکم کنید . چی کار کنم چه رفتاری باهاشون داشته باشم؟
این تنها مورد نیست که پیش میاد .همسرم حتی وقتی خونس به موبایلش زنگ می زنن و برامون برنامه می ریزن.البته همسرم تا حد زیادی مساله رو حل می کنه.لپ مطلب اینکه غیر مستقیم و با زور و اجبار تا جایی که بتونه تو زندگیمون دخالت می کنه.
به من بگین چه کار کنم؟ تنها مادر همسرم نیست ، خواهر و تا حد خییللیییی کم پردش هم به من زخم زبون میزنن.غیر مستقیم حرفای زهرآلود میزنن.تورو خدا کمکم کنید . چی کار کنم چه رفتاری باهاشون داشته باشم؟