سلامسلام
خواهشمندم به من کمک کنید، من میخوام بدونم پایان نامه دکترای اکولوژی مثل زراعت هست. منظورم اینه باید در مزرعه کشاورزی و کار تحقیقاتی انجام داد؟
از لطفتون متشکرم.
100%
سلامسلام
خواهشمندم به من کمک کنید، من میخوام بدونم پایان نامه دکترای اکولوژی مثل زراعت هست. منظورم اینه باید در مزرعه کشاورزی و کار تحقیقاتی انجام داد؟
از لطفتون متشکرم.
سلامسلام من اومدم باز اومدم خیلی سرافراز اومدم بچه ها من امسال رفتم تغییر رشته دادم و زیست گرایش فیزیولوژی گیاهی رو انتخاب کردمتو ازمون دکتری و نتونستم منابعشو پیدا کنم برا همینم نرفتم سر جلسه امتحان دوستمم رفت همون زراعت رو امتحان داد میگفت سوالا خیلی سخت بودن نتونست مجاز بشه حالا امسال تصمیم داریم به صورت جدی برای رشته خودمون بخونیم استادش گفته تکنولوژی بذر خوبه چون فیزیولوژی اشباع شده و... منم پایان نامه ام با تکنولوژی بذر مرتبط هست اما تکنولوژی بذر رو همین امسال اوردن و تبریز هم نداره و فقط گرگان دو نفر و اردبیل سه نفر پذیرش داشتن و ما میخواهیم از آزمون ها و جزوات اموزشی استفاده کنیم که اونا هم برای تکنولوژی بذر خدمات نمیدن به نظرتون بریم همون زراعت رو بخونیم با توجه به اینکه زراعت رو دوست داریم و به هر حال یک رشته جامعی هست و به گوش همه اشنا.بعد یک سوال دیگه هم دارم اونم این هست که مدرسان شریف رو انتخاب کنیم یا سنجش و دانش؟ به هر دو مراجعه کردیم و از مسئولینش شرایط رو پرسیدیم مدرسان شریف برام جذابیت بیشتری داشت چون خانمی که اونجا برامون توضیحات رو میداد خیلی جامع و کامل و با صبر و حوصله جواب میداد ولی برای سنجش و دانش از هیچی خبر نداشت.فردا هم یه سمینار برای ازمون دکتری توسط سنجش و دانش برگذار میشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دقیقا درک میکنم و باید کاری کرد اینطوری نمیشهبابا بیخیال
دانشجوی دکترا هستم و جویای کار
البته شیلاتی هستم
هیچ جا قبولم نمی کنند واسه کار یا تدریس
البته نه اینکه خودم رو محدود کنم، می گم کار پیدا شه همه جای ایران سرای من است
اما کو کار؟!!!
بودجه استخر رو هم ندارم
فعلا با کتاب و دفتر ور میریم
بابا بیخیال
دانشجوی دکترا هستم و جویای کار
البته شیلاتی هستم
هیچ جا قبولم نمی کنند واسه کار یا تدریس
البته نه اینکه خودم رو محدود کنم، می گم کار پیدا شه همه جای ایران سرای من است
اما کو کار؟!!!
بودجه استخر رو هم ندارم
فعلا با کتاب و دفتر ور میریم
سلامسلام می خواستم ببینم کسی میدونه اگر بخوایم گرایش ارشد رو برای مقطع دکترا عوض کنیم باید پیشنیاز پاس کنیم یا نه؟ مثلا از فوق مکانیک بیریم اقتصاد یا یه گرایش دیگه. البته برای رشته کشاورزی
مرسی
لطفا حتما اگر کسی میدونه بگه چون خیلی مهمه
با عرض سلام خدمت دوستان
راستش من تا حالا تنها دغدغه و درگیریم کار بوده و کلا از فاز دانشگاه یه دو سالی بود که بیرون بودم اینه که متاسفانه حالا اطلاعات ساده و ابتدایی رو هم نمی دونم خلاصه که اگه ممکنه منو راهنمایی کنید من الان ارشدم و میخوام واسه دکتری بخونم... آزمون دکتری سخته؟ واسه فیزیولوژی چه منابعی رو بخونم کاملتره متاسفانه من زیاد وقت واسه مطالعه مفصل ندارم.
پیشاپیش از لطف شما ممنون
سلام دوست عزیز
لطف میکنید درمورد دکتری صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی یه سری اطلاعات بدین و جزوات اساتیدهای مهم معرفی کنید مرسی.
واقعا دکترا زارعت ارزش داره اینقد پول بدی؟؟؟اونم با این بازار کار داغون و حجم زیاد دانشجوهای این رشته؟
سلام. دکتری گیاهان دارویی کدوم دانشگاه ها داره و منابعش چیه؟
بچه ها کسی هست که منابع دکترا بیوتکنولوژی گیاهی رو بدونه!؟
با بیوتکنولوژی کشاورزی میشه بیوتکنولوژی داروئی یا نانوبیوتکنولوژی شرکت کرد!؟
سلام معدل تاثیر داره الف باشی بدون کنکور دانشگاه خودت برا مصاحبه قبول میکنن بقیشم نمیدونم زبان مهمه اما میگن دوسال فرجه میدن تو دکترا که مدرکا زبانتو بگیری مقالات ISIو پایان نامه هم مهمه و اصولا پارتی از همه مهمتره حتی برا مصاحبه دکتراسلام دوستان هر کی مسدونه لطفا راهنماییم کنه مرسی
معدل ارشد تو دکترا تاثیر داره؟ معدل تا چند باشه خوبه؟
زبانمون برای دکترا باید خیلی قوی باشه؟چه جوری قویش کنیم؟
کنکور دکترا سخته؟
بین اینا کدوم برای ادامه تو دکترا خوبه؟دارویی-میوه-بیوتکنولوژی
معدل ارشد توی استخدام یا حتی عضو هیئت علمی شدن موثره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواستها و مشاوره کارشناسی ارشد | کارشناسی ارشد و دکترا | 986 |