سلام
متاسفانه نمیدونم چرا صفحات فروم در اغلب مواقع برای من باز نمیشه و همش ارور میده و یا خیلی کند باز میشه و بعد ارور میده!اینه که اگه از بحث عقب هستم پوزش میخواهم.
در واقع این حالتی که در مورد خرمالوتان اشاره کردید یک حالت خیلی شایع هست چون خرمالو زیاد گل میدهد و در صورت مناسب بودن شرایط( گرده افشانی و آب و هوایی ووو) اکثر این گلها به میوه های جوان تبدیل میشن اما اگه شرایط تغذیه ای گیاه مناسب نبوده باشد ، درخت تنها اون مقداری از میوه های جوان را نگه میدارد که میتواند تغذیه کند و بقیه میوه ها را از دست میدهد. این کاری که شما کرده اید و کود داده اید در واقع بهترین کاری بوده که میتونسته انجام بشه.اما لازمه بدونید که تغذیه مقطعی فقط میتونه بحران رو طی بکنه و بهتر هست نسبت به افزودن مواد غذایی ( کود حیوانی و بیو وشیمیایی)به خاک اقدام کنید که باعث تقویه بنیه کلی گیاه و در نتیجه توانایی بار آوری بیشتر ( نگهداری میوه های بیشتر)درخت خواهد شد.
نکته دوم اینه که خرمالو مشخصا نسبت به زهکشی مناسب خاک بسیار حساس هست و یکی از تظاهرات بارز نا مناسب بودن زهکش رو با ریزش میوه های جوان نشون میده.
در موردبرگ عبایی تون هم خوب افت رشد در طول زمستان بسیار طبیعی هست و انشالله برطرف میشه.
موفق باشید.
امین رخ[/
امين جان زحمت كشيدي آقاااا دير يا زود همين كه اومدين ...خوش تشريف آوردين
در مورد خرمالو واقعا خيالم رو راحت كردين ممنون من بعد از حدود 2 هفته كه از محلول قطره طلا استفاده كردم ...مقداري هم از كود اوره استفاده كردم ...نظرتون چيه ؟؟؟

و اينكه اگه امكان داره يك روش خوب زهكشي رو برام توضيح بدين ممنون ميشم .من اطراف درخت را كمي با بيلچه زير و رو ميكنم و يا جايي دستم نميرسه با شن كش دنده بلند روي خاك ميكشم ...آيا كافي است ؟

در مورد اسپيديسترا متشكرم .....در مورد مشكل مارانتا ( زنجبيل آمريكايي ) اطلاعاتي داريد كه بتونم كمكش كنم ؟؟؟؟
بازم از توضيحاتتون ممنونم