سلام دوست خوبمسلام.ممنون که به فکر ما هستی.من دبیر انجمن علمی دانشگاهمون هستم میخواستم راهنماییم کنی برای مفید تر شدن انجمن برای خودمون و دانشجو ها ی دیگه
انجمن علمی معمولا وظیفه بسیار سنگین و مهمی به دوش میکشه که اکثرا به خاطر نداشتن رفرنس مناسب فعالیتی ، از انجام اونها باز می مونه . به شخصه از اگر فعالیتی در یک چنین انجمن هایی داشتم برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی رو برای این مجموعه برنامه ریزی می کردم .
1- انجمن علمی وظیفه ارتقا سطح علمی و عملی دانشجویان رو در مواردی داره که اولادرراستای دروس رشته تخصصی باشه و ثانیا ارتباط تنگاتنگی رو با فضای خارج از دانشکده ایجاد کنه .
بنا براین یکسری از برنامه ها خودبخود اشکارمیشن .
فرض کنید قراره برای انجمن علمی دانشکده معماری - معماری برنامه ریزی کنیم .
1- تشکیل چند کار گروه مشخص برای انجام فعالیتهای تخصصی : 1- کارگروه بخش نمایشگاهها ، کنفرانسها
2- کارگروه بخش کارآموزی و کارورزی
3- کارگروه تخصصی ارشیو و جمع اوری آموزشهای تصویری و منابع و مدارک کاغذی ، دیجیتال ، فیلم ، میکرو فیلم
4 - کارگروه تخصصی مسابقات درون و برون مرزی ، همایشهای دانشجویی
5- کار گروه نشریات و مجلات تخصصی گروه انجمن علمی و آرشیو کلیه مجلات الکترونیک و کاغذی منتشره درداخل و یا خارج از کشور
6- بانک مقالات ، پایان نامه ها ، پروژه های پایان دوره و تهیه آرشیو تمام طرح های پایان دوره های دانشجویان از طرح 1 تا طرح 7
7 - کار گروه آموزشی نرم افزارهای معماری و بانک نرم افزاری
و ...
طبق سر فصلهای کار گروهها باید وظایفی برای این مجموعه ها تهیه کرد و با شرایط منطبق به هر دانشکده نسبت به عضو گیری و اعطای مسئولیت نسبت به راه اندازی هر بخش همت کرد .
مثلا وظایف هر کار گروه میتونه به این شکل باشه :
بخش 1 کار گروه بخش نمایشگاهها و کنفرانسها :
تهیه لیست کاملی از نمایشگاهها مرتبط با معماری در شهر و کشور و همینطور خارج از کشور .
ارتباط مناسب با برگزار کنندگان همایشها و برقراری ارتباط برای اعزام گروهی دانشجویان به همایشها وکنفرانسها
تهیه اطلاعات و مدارک از مراسم های برگزار شده ( عکس و فیلم و نوشته )
جمع اوری نتایج تحقیقات و مباحث مطرح شده در کنفرانسها و همایشها و بایگانی و آرشیو اطلاعات در بانک مقالات و همایشهای انجمن
تهیه بیوگرافی کلیه اعضای اصلی شرکت کننده در کنفرانسهای با اهمیت و انتشار خبر نامه به همراه اگاهسازی دانشجویان و اساتید از برگزاری جلسات و کنفرانسها
و ...
به همین ترتیب میشه حرکات بسیار سودمندی در غالب انجمن علمی انجام داد که در نهایت انجمن علمی رو تبدیل به یک بانک علمی قدرتمند و یک قطب تاثیر گذار در دانشکده ها دونست .
موفق باشید

میخوام که با هم برا شروعش اطلاعاتمون رو به اشتراک بذاریم این مرحله سخت به نظر میرسه . اما اینطور نیست...
)هم اون جا زیاد بود!!منم یه جورایی خوشم نیومد اخه چند تا اندازه به من داده می گه برو کمد طراحی کن بیا ببینم اگه خوب شده استفاده کنیم حالا من می خواستم ببینم ایا واقعا روالش این جوریه ؟؟این که من بشینم خوونه یه کمد طراحی کنم ببرم بش نشون بدم واقعا چی به اطلاعات من اضافه می کنه ؟؟!!
به ایشون زنگ زدیم یه شرکتی رو معرفی کرد من رفتم اونجا... دیدم یه صندلی از نوع اتلیه ای دادن بهم و گفتند بیا بشین پیش این خانومه نگا کن
نترسید...