ariyaiii_boy
عضو جدید
دوست عزیز سلامبا با من میخواستم برم کار آموزی..................2هفته تمام شرکتها رفتم.................ولی چون پارتی ندارم همه میگن نه!!!!
ماکسیموم یکی خواست هال بده گفت برگتو برات امضا میکنم.اما نمیتونی بیای شرکت!!!
نظر شخصی من : مگه بهت نگفته که برگتو امضا میکنه ؟؟؟!!.. خب با همین حرفش میتونی اسیرش کنی ...!!!! یا اصلا" شاید میخواستن ببینن واس یاد گرفتن اومدی یا فقط اومدی برگتو امضا کنی و بعدها بری!!! ..
چطوری ؟
میتونی بهش بفهمونی که اول نیاز ما به تجربه ی کار عملیه بعد امضا برگه..
کار اصلی که به نظر من باید انجام بدی اینه که متقائدش کنی حداقل از کارای دفترش (مثل یک سایت مسکونی ) بهت بده ببری مثلا" خونه و کار کنی تا بفهمه که واسه کار یاد گرفتن اومدی و (اگه عقیده داره که فضا و مکان برای کار کردن شما توی دفترش نیست)و مطمئن باش این شخصی که شما گفتین حاضر شده که برگتونو امضا کنه دادن یه سایت بهتون واسه ابتدا چیزی نیست واسش چون اون بنده خدا حس تقلب (اینکه بخوای کار رو بدی یه نفر دیگه واست انجامش بده چون گفته که برگت رو امضا میکنه) رو ازت گرفته (البته به خیال خودشون که فکر میکنن ما فقط واسه خاطر امضای برگمونه که میخواییم بریم کار آموزی توی شرکتاشون )
البته این کارارو بعد از گوش کردن به حرفای دوستای عزیزمون آبجی معمار و dynamic و غیره پیشنهاد میکنم(واس مرحله ی آخر یا شایدم هیچوقت)
بایستی دید نظرکلی دوستامون چیه .
در کل باید بگم که منم یه همچین شرایطی رو داشتم که اگه وقتم و ... اجازه بده بعدا" میگم .
البته ازین هم نگذریم که صحبت کردن با استادات یک راه صاف و بدونه پیچ و خمیه که من پیشنهاد دادم و گفتم
شایدم اون توضیحات بالا واسه خاطر اینه که خود من به شخصه اعتقاد دارم که باید از هر روزنه ای به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم
آخرین ویرایش: