کسی درمورد دانشگاه اراک چیزی میدونه؟ از نظر امکانات رفاهی و خوابگاه و علمی و ...؟
می خوام بدونم خوابگاه میدن یا طبق دفترچه ندارن؟رتبتون چند شده؟
دانشگاه اراک یه خورده با شهر فاصله داره....فک کنم داخلشم در حال ساخت و سازن هنوز..
سلام فومن چطور، همین شرایط رو داره؟کاسپین
خوابگاه چه روزانه چه شبانه داده میشه حدود 250 تومن
پایان نامه رو میتونید ببریبد تهران
اساتید قوی ان
اصلا ارشد 1 واحد ازمایشگاهم نداره که هی میگید ازمایش ازمایش
مدرک مال دانشگاه تهرانه فقط قید میشه پردیس دانشگاهی کاسپین
کسی درمورد دانشگاه اراک چیزی میدونه؟ از نظر امکانات رفاهی و خوابگاه و علمی و ...؟
همین که دانشگاهش سمت ملایره کلی کلاس دارهسلام دوست منمن کارشناسیم دانشگاه اراک بودمخوابگاه دخترانه ...خوابگاه الزهرا هست که همیشه سرویس داره برای دانشگاه...برای آقایون هم دوتا داره یکی داخل محوطه خود دانشگاه اراک(سردشت) هست و یکی هم نزدیک دانشگاه مرکزی(داخل شهر)از لحاظ علمی کادر قوی داره ولی باید ازشون کار بکشی...برعکسه....باید بخوای و پیگیر باشی بلکه چیزی ازشون در بیاددر کل بد نیست...دانشگاهشم 15 کیلومتری جاده ملایر هست به اون منطقه میگن سردشتسوال دیگه ای داشتی در خدمتمآهان ....مدیر گروهشم الان شده دکتر مقدسی...آدم پر و جا افتاده ایه.
همین که دانشگاهش سمت ملایره کلی کلاس دارهالبته فک کنم دانشگاش تو شهره سنجانه!!
البته باید به هوش و ذکاوت موسس و طراح این دانشگاه آفرین گفت!چرا؟به خاطر احداث دانشگاه در نقطه ای استراتژیک و لوجستیکب عبارتی این طرف خیابون دانشگاه هست اونطرف سنجانوالا اگر دیده باشید حتما کلاس کارشم به چشمتون اومده
![]()
البته باید به هوش و ذکاوت موسس و طراح این دانشگاه آفرین گفت!چرا؟به خاطر احداث دانشگاه در نقطه ای استراتژیک و لوجستیک(لوجستیک چی بود این وسط!)طراح دانشگاه با عنایت به مشکل بیکاری فارق تحصیلان با قرار دادن دانشگاه در کمربندی و تعمیرگاهها و تویض روغنی ها
مشکل اشتغال دانشجویان بیکار را تا حدی رفع کرده. همچنین با وجود خیل عظیم رستورانهای (کباب گلپایگانی
)مجاور دانشگاه هرگز گرسنه نخواهید ماند(که این هم بی شک از امتیازات دانشگاه محسوب می شود
)
با سلام
من خیلی خیلی سریع نیاز دارم بدونم که ترتیب از بالا به پایین تو رشته مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیند بین دانشگاه های تهران و علم و صنعت و تربیت مدرس به چه صورته؟
دارم انتخاب رشته پردیس می کنم .ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنین.
خیلی معلومه .دانشگاه تهران رو با علم وصنعت و تربیت مدرس مقایسه میکنی؟؟؟؟1-دانشگاه تهران2-تربیت مدرس3-علم وصنعت
تربیت خیلی سره از علم و صنعتميشه سريع جوابمو بدين آخه خيلي عجله دارم
ميشه سريع جوابمو بدين آخه خيلي عجله دارم
البته شما فرمودید انتخاب رشته پردیس انجام می دین .با سلام
من خیلی خیلی سریع نیاز دارم بدونم که ترتیب از بالا به پایین تو رشته مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیند بین دانشگاه های تهران و علم و صنعت و تربیت مدرس به چه صورته؟
دارم انتخاب رشته پردیس می کنم .ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنین.
البته شما فرمودید انتخاب رشته پردیس انجام می دین .
پردیس دانشگاه تهران تو کرجه در حالی که پردیس تربیت مدرس داخل خود دانشگاه هست و شما هیچ فرقی با دانشجوهای روزانه و شبانه اون دانشگاه ندارید . در تربیت مدرس دانشجو ها پردیس با دیگر دانشجو ها هم کلاسند و از تمام امکانات دانشگاه برای تزشون می تونن استفاده کنن . به خاطر همین در بین پردیس ها تربیت بهترین هست
یکی از دوستای من که مهندسی پزشکی می خونه الان تو پردیس تربیت مدرس با سایر دانشجو یکین و نه در کلاس و نه در انتخاب استاد و انجام تز فرقی با دیگران ندارن .ولی از رشته خوذمون اطلاعی ندارم از لحاظ امکانات آزمایشگاهی برای مهندسی شیمی هم هیچ شکی نیست که بهترین دانشگاه تربیت مدرسه و الان تو این شرایط تحریم و گرونی بازم موادی که جاهای دیگه نمیشه گیر آورد دانشگاه تربیت مدرس داره . البته علایق و اهداف هر شخصی متفاوته ولی در کل دانشجو ها تو انتخاب رشته تربیت مدرس رو ارجح می دونن نسبت به علم وصنعتپردیس دانشگاه تهران برای گرایش فرآیند تو کیش هست اول تو دفترچه نزده بودند بعد اعلام کردن،الان بین پردیس دانشگاه علم و صنعت وپردیس تربیت مدرس دارم فکر می کنم
این که شما گفتین تو تربیت مدرس دانشجو های پردیس با روزانه ها هم کلاسن از یه دانشجوی پردیس شنیدین؟
چون من رفتم برنامه کلاسیه پارسالو چک کردم از 4 تا کلاسشون فقط یکیشون تو دانشکده مهندسی شیمی بود بقیه تو مجتمع آموزشی تربیت مدرس و امور فرهنگی دانشگاه داشت برگزار می شد که این نشون میده محل کلاس با روزانه ها یکی نیس،بعد من فکر می کنم تربیت مدرس بیشتر تئوری و پژوهشیه ولی علم و صنعت صنعتی تر تدریس می کنه من یکی از دانشجوهای پردیس علم و صنعت رو می شناسم که میگه اینجا همش پروژه های نرم افزاری میدن مجبور میشی همه نرم افزارهارو بلد باشی بعد علم و صنعت خیلی قدیمی تره
بچه ها من یبار قبلا این سوال پرسیدم ولی ...
میگم فرق بین گرایش بیوتکنولوژی که در کد1257 هست با بیوتکنولوزی که بعنوان شناور باید شرکت کنیم چیه؟
اگه فرقی نداره پس چرا شناورمونو بیوتکنولوژی شرکت کنیم؟
1.وقتی شناورمون بیو شرکت کنیم شامل دارو هم میشه؟
یعنی وقتی نتایج اعلام شد دو رتبه میاد؟ یکی مختص دارو و یکی مختص بیو؟ یا یک رتبه هس واس دوتاشون و میشه هردوشون با همون رتبه اتنخاب کرد؟
2.بچه ها غیر از توی کنکور دارو که شیمی آلی هست...آیادر آینده و دروس ارشدش هم خیلی دخیله؟( بنظر من که اینجور میاد) اینو پرسیدم چون من از شیمی آلی بدم میاد!
اگه بشه یه مقایسه ای در مورد دانشگاه هایی جز دانشگاه های تهران انجام بدیم خیلی خوبه
یه رتبه بندی بین
اصفهان
صنعتی اصفهان
شیراز
صنعتی شیراز
فردوسی مشهد
اراک
بابل
تبریز
کرمان
سمنان
کاشان
گیلان
رضوانشهر گیلان
و...
ببخشید اطلاع دارید که برای قبولی در دانشگاه غیر انتفاعی آمل و علوم و فنون مازندران چه رتبه ای لازمه؟
دوستان انتخاب اولم دانشگاه امیرکبیر پردیس ماهشهر بوده که قبول شدم و انتخاب دومم دانشگاه تهران واحد رضوانشهر (دانشکده کاسپین) بوده
آیا امکان جابجایی و انتقال از ماهشهر به رضوانشهر هست؟
از سازمان سنجش پرسیدم جواب دادن که این سازمان مسئولیتی در قبال جابجایی نداره و انتقال باید با موافقت دانشگاهای مبدا و مقصد صورت بگیره
اگه کسی از انتقالی ها خبر داره جواب بده
سپاس