بچه ها کاشان چطور دانشگاهیه؟رتبه چند میخواد؟!!؟
همکاری کنید تا یه انتخاب رشته خوب داشته باشیم
همکاری کنید تا یه انتخاب رشته خوب داشته باشیم
مگه چقد افزایش داوطلب تو مهندسی شیمی داشتیم؟؟60 درصد افزایش؟؟؟؟یعنی تاچه حد ؟
خب از اونطرف افزایش داوطلب بود یر به یر میشه
تو جلسه ای که دانشگاه ما برگزار کرده گفته شده از وزارت علوم نامه دادن که 60% افزایش ظرفیت دارن امسالکاشان باید خیلی معمولی باشه .مگه میدونین چقدر افزایش ظرفیت داریم امسال؟؟
مگه چقد افزایش داوطلب تو مهندسی شیمی داشتیم؟؟
تا اونجایی که ما بحث کردیم با دوستامون یعنی همین دانشگاه ما که پارسال 600 روزانه میگرفت احتمالا تا 1000 روزانه میگیره.
ناف بعضیا رو با آیه ی یاس بریدنمن خودم حدس میزنم که افزایش داوطلب زیاد نبوده امسال تو رشته ما ...اما خوب یکی از دوستام آیه یاس میخونه همیشه.
به منم میگه به طرز وحشتناکی اعتماد به نفست بالاست
به هر حال ممنون از دلگرمیت
من که خودم دلم روشنه همه مافوق انتظارشون قبولن ایشااله...
گفتن شنبهچرا نمیدن پس این جوابارو.من مردم از استرس دیگه![]()
تو سایت چیزی ننوشته اما خود توکلی تو اخبار رادیو گفت که شنبه میاد.نه بابا شنبه؟
کجا گفته شد؟تو سایت سنجش؟
شما دانشجوی چه مقطعی هستید؟ گرایشتون چیه؟اگه ارشد هستید رتبتون چند بوده؟
دوست من آمار اشتباه به کسی نده... اگه نظرت اینه که اونجا خوبه نظرت قابل احترام اما آمار اشتباه به کسی نده... من خودم 3 ترم پیش دانشکده مهندسی شیمی مشغول به تحصیل بودم تا الانم کلی دوست دارم که دارن اونجا هنوز درس می خونن و تا اونجایی که میدونم همه استادا همونان که بودن اخیرا یه استاد مرد جوون اضافه شده که اونم وقتی قطعی شد دکتر طاهرزاده نمیاد گذاشتن بیاد، دکتر طاهر زاده هم جوون بود والان مشغول تدریس در سوید هستش... در ثانی اون جو مرده ای که همه ازش حرف میزنن اصلا ربطی به استادا نداره ، تو بطن دانشگاه کاشتن این افسردگی رو...
اناهیتا مگه جواب امده که میگه بوشهری شده رفت!![]()
الان حد اقل 4تا استاد جدید اوردن(اسدی نژاد ، زمانی ،سلطانی، بهزاد) ، فقط طاهر زاده رفته ok ؟ بقیه حرفام پای خودت
شنبه 6ام میاد البته احتمال زیاد فردا شب میاداز استرس دارم میمیرم... پس چرا نمیزنن این نتایجو ؟
صبح فردا ؟ یا پس فرداالبته احتمال اینکه نزدیکای صبح بیاد هم زیاده!!
ایشالا اخرش همه به حقشون برسن
صبح فردا ؟ یا پس فردا