مشاوره برای پیدا کردن کلاس اسکیس

green_ice_hz

عضو جدید
با درود فراوان خدمت دوستان عزیز، من میخواستم اسکیسم رو از پایه شروع کنم و قوی کنم. میشه لطفا بگین کدوم استاد بهتره؟ یکی میگه صدیقو اونیکی میگه شکوهی و پژمان شقاقی و امیر شقاقی و .............. :confused:
لطفا کمک کنین، چون میخوام واسه کنکور سال دیگه آماده بشم و اسکیسم خیلی ضعیفه :(

s*architect

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

دوست عزیز با توجه اینکه اسکیستون ضعیفه ،به نظرم بهتر از دو استاد استفاده کنی،اولین استاد ،شخصی باشه که تازه استاد شده یا از قبول شدگان با رتبه ی خوب رو به عالی باشه.چون استادای خیلی خوب از سطح خیلی ابتدایی شروع نمی کنن وکلاسشون بیشتر از افرادی که در حد متوسط وخوب هستن تشکیل شده و وارد شدن با سطح ضعیف باعث تضعیف روحیه در شما میشه . وبعد گذروندن این کلاس از اساتید خیلی خوب استفاد ه کنین.موفق باشید.

green_ice_hz

عضو جدید
با سپاس از پاسخی که دادین، فقط اینکه من این دوستانی که رتبه خوب هستن رو از کجا باید پیدا کنم؟ آموزشگاها همه استادای معروف هستن

s*architect

عضو جدید
با سپاس از پاسخی که دادین، فقط اینکه من این دوستانی که رتبه خوب هستن رو از کجا باید پیدا کنم؟ آموزشگاها همه استادای معروف هستن
بعضی از این آموزشگاه های خوب افرادی که رتبه برتر هستن رو در کنار خودشون نگه می دارن،هر چند بخش اسکیس تدریس نمی کنن،ولی مباحث دیگه ای تدریس می کنن،اما توی اسکیس قوی هستن.من فکر نمی کردم پیدا کردن چنین شخصی براتون سخت باشه ،چون اکثر بچه های معماری باهم در ارتباط هستن،وحداقل یه نفر چنین شخصی رو می شناسه.به هرحال چون تهران هستین می تونین مستقیما با دانشجوهای دانشگاه های تهران صحبت کنین.یا از یکی از استاداتون بخواین شخصی که رتبه ی خوبی آورده به شما معرفی کنه.امیدوارم زودتر پیدا کنید ،چون برای آوردن رتبه خوب هر لحظه مهم و ارزشمند.

green_ice_hz

عضو جدید
بعد از یاد گرفتن از این دوستان به نطرتون پیش کدوم استاد برم بهتره؟

s*architect

عضو جدید
دوست عزیز من پیش هیچ کدوم از این اساتید کلاس نرفتم واین مطلبی که می گم بر گرفته از گفته های دیگران.همون طور که قبلا گفتم اساتید بزرگ از پایه شروع نمی کنن،مثل استاد صدیق.استاد پژمان شکوهی میگن باعث میشه ایده وخلاقیت شما بالا بره ولی ایشون هم طرز کشیدن پرسپکتیو و... یاد نمی دن.استاد امیر شقاقی هم بعضی ها راضی بودن ،تا حدی از پایه شروع می کنه ولی توی ایده پردازی وخلاقیت تمرکز کمتری داره.آقای پژمان شقاقی هم نمیشناسم.

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها همدان کسی رو نمیشناسین ؟کسی اسمه استاد کبودی به گوشش خورده ؟

fandogh1

عضو جدید
کلاس اسکیس

کلاس اسکیس

سلام من تازه واردم سال بعد میخوام برم ترم 3 کسی کلاس اسکیس میشناسه که برم.ترم 4 می خوام اسکیس بردارم:cry: .البته خودم از چند نفر پرسیدم میخوام شما هم راهنمایی کنید ممنون

KiMiA-S

عضو جدید
سلام من تازه واردم سال بعد میخوام برم ترم 3 کسی کلاس اسکیس میشناسه که برم.ترم 4 می خوام اسکیس بردارم:cry: .البته خودم از چند نفر پرسیدم میخوام شما هم راهنمایی کنید ممنون

سلام.دوست عزیز میتونی در کلاسای دکتر صدیق شرکت کنی.....ایوان خانه ی معمار هم کلاسای خوبی میزاره...استاد علیپور هم تو کرج کلاس گذاشته...کار ایشون هم خوبه

fandogh1

عضو جدید
مرسی کیمیا جان. ولی من کرج نیستم تهرانم.من میخوام از پایه شروع کنم صدیق از پایه درس میده؟ یعنی راندومم ضعیفه.اگه کسی از قیمتاهم اطلاعی داره بهم بگه ممنون

fandogh1

عضو جدید
سلام.دوست عزیز میتونی در کلاسای دکتر صدیق شرکت کنی.....ایوان خانه ی معمار هم کلاسای خوبی میزاره...استاد علیپور هم تو کرج کلاس گذاشته...کار ایشون هم خوبه

مرسی کیمیا جان اگه از قیمتاهم خبر دارید لطفا راهنمایی کنید.صدیق از پایه شروع میکنه؟

KiMiA-S

عضو جدید
مرسی کیمیا جان اگه از قیمتاهم خبر دارید لطفا راهنمایی کنید.صدیق از پایه شروع میکنه؟

خواهش میکنم...کلاسای صدیق بهتره و از پایه هم شروع میکنه البته بستگی به دوره ش داره....قیمت ها فک میکنم تقریبا 500-600باشه.....یه سر به آکادمی تخصصی معماری یا ایوان خانه معمار بزن..موفق باشی..

بالا