مشاوره برای انتخاب رشته فنی و حرفه ای

darab64

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان
در مورد انتخاب رشته دوره متوسطه نياز به راهنمايیتون دارم
راستش برادرم امسال برای سال دوم متوسطه قصد انتخاب رشته داره و با توجه به علاقه ای كه خودش داره دوست داره يكی از رشته های فنی رو انتخاب كنه... اما بين دو تا رشته صنايع شيميايی و برق دودل هستيم.

مزيت برق اينه كه حتی اگه توی هيچ شركتی هم مشغول به كار نشی ميتونی با انجام برقكاری ساختمانی گليمت رو از آب بيرون بكشی و مزيت شيمی هم اينه كه توی شهر ما اين رشته نسبت به رشته های ديگه استخدام بيشتری داره
لطفا در اين مورد راهنمائيم كنيد
پيشاپيش مرسی

kayvan90

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان
راستش برادرم امسال برای سال دوم متوسطه قصد انتخاب رشته داره و با توجه به علاقه ای كه خودش داره دوست داره يكی از رشته های فنی رو انتخاب كنه... اما بين دو تا رشته صنايع شيميايی و برق دودل هستيم.

مزيت برق اينه كه حتی اگه توی هيچ شركتی هم مشغول به كار نشی ميتونی با انجام برقكاری ساختمانی گليمت رو از آب بيرون بكشی و مزيت شيمی هم اينه كه توی شهر ما اين رشته نسبت به رشته های ديگه استخدام بيشتری داره
پيشاپيش مرسی

تخصصی جواب نمیدم چون هیچ اطلاعی از این دو رشته ندارم....ولی اگه پارتی داری شیمی اگه نداری برق...

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه دوستان

پيشاپيش مرسی

هر دو رشته خوبن

ولی برق بخونه بهتره.

صنایع شیمیایی به مرور تاثیر زیادی رو سلامتی آدم میذاره! یکی از دوستام میگفت خیلی با آزمایشگاه و.. مشکل داشته.

برق و هویه کاری و... هم تاثیر میذاره اما کمتر از شیمی.

رشته های فنی هر کدوم سختی خودشونو دارن و باید تلاش زیادی بکنه.

برا کار هم که ظاهراً مشکلی نداره.

موفق باشید

Mazyar.s

عضو جدید
هیچ کدام ، از نظر من برق اتوموبیل یاد بگیره.
مخصوصاً سیستم های جدید... اتوموبیل هایی با سیستم های برقی پیشرفته...
بازار کارش حرف نداره.

Mazyar.s

عضو جدید
يكي از رشته هاي هنرستانه ديگه؟
چطور ميگي بازار كارش خوبه؟
اطلاعی ندارم از رشته های هنرستان باشه!
فقط اگه خودم داداش کوچیکتر داشتم حتماً پیشنهاد می کردم یاد بگیره ... حالا هر جایی که باشه .. هنرستان یا هر جای دیگه.

*ستاره آسمان*

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان

پيشاپيش مرسی
سلام چون دارین از طریق فنی این رشته ها رو ادامه میدید در هر شرایطی رشته برق موفقیت بالایی دارد .اما اگر میرفتین متوسطه و دانشگاه مستقیم لیسانس یا همون مهندسی رو میگرفتین بین رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی جای خیلی بحث داشت و در هرزمینه ای تفاوتهای فراوان داشت .اما چون به صورت فنی دارین انتخاب رشته میکنید قطعا برق بهتر میباشد

*ستاره آسمان*

عضو جدید
اطلاعی ندارم از رشته های هنرستان باشه!
فقط اگه خودم داداش کوچیکتر داشتم حتماً پیشنهاد می کردم یاد بگیره ... حالا هر جایی که باشه .. هنرستان یا هر جای دیگه.
دوست عزیز از راهنمایتون به شروع کننده تاپیک متشکر میباشم. رشته فنی برق و شیمی از نظر اطلاعات بسیار فراتر از اون چیزی بود که شماپیشنهادش رو به دوستمان دادید امااز لحاظ زمینه کاری و فضای نوع کارو همچنین میزان فهم وتخصص در نوع فن بسیار مشابه میباشند و با رشته های محض و تئوری خیلی فاصله دارن بیشتر عملی میباشد

Mazyar.s

عضو جدید
دوست عزیز از راهنمایتون به شروع کننده تاپیک متشکر میباشم. رشته فنی برق و شیمی از نظر اطلاعات بسیار فراتر از اون چیزی بود که شماپیشنهادش رو به دوستمان دادید امااز لحاظ زمینه کاری و فضای نوع کارو همچنین میزان فهم وتخصص در نوع فن بسیار مشابه میباشند و با رشته های محض و تئوری خیلی فاصله دارن بیشتر عملی میباشد
سلام، برداشتی که بنده از صحبت های استارتر داشتم این بود که بازار کار برای ایشون خیلی مهمه! وقتی استارتر صحبت از اجرای برق ساختمان میکنه قطعاً اطلاعات بسیار زیادی مد نظرشون نبوده و برق اتوموبیل های پیشرفته هم میتونه براشون جذاب باشه.
فرضاً یک مهندس عمران میتونه بره و یک کاشی کار خوب بشه که درسته به اطلاعات مهندسی نیاز نداره اما از نظر من هیچ اشکالی نداره...

*ستاره آسمان*

عضو جدید
سلام، برداشتی که بنده از صحبت های استارتر داشتم این بود که بازار کار برای ایشون خیلی مهمه! وقتی استارتر صحبت از اجرای برق ساختمان میکنه قطعاً اطلاعات بسیار زیادی مد نظرشون نبوده و برق اتوموبیل های پیشرفته هم میتونه براشون جذاب باشه.
فرضاً یک مهندس عمران میتونه بره و یک کاشی کار خوب بشه که درسته به اطلاعات مهندسی نیاز نداره اما از نظر من هیچ اشکالی نداره...
مهندس این پیشنهادی که شمابه دوستمان دارین میدین میتوند خارج از تحصیلش اینو فراربگیره بهنظرتون یه نفر تحصیلوولکنهبره برق اتومبیلیاد بگیره کار درستیه؟؟؟؟ البته یاد بگیره ولی تحصیلشو تورشته فنی دیگه هم ادامه بده تاشغل ایندش از همه لحاظ تضمین بشه

Mazyar.s

عضو جدید
مهندس این پیشنهادی که شمابه دوستمان دارین میدین میتوند خارج از تحصیلش اینو فراربگیره بهنظرتون یه نفر تحصیلوولکنهبره برق اتومبیلیاد بگیره کار درستیه؟؟؟؟ البته یاد بگیره ولی تحصیلشو تورشته فنی دیگه هم ادامه بده تاشغل ایندش از همه لحاظ تضمین بشه
دوست عزیز از نظر من اشکال نداره چون مطمئناً موفق تر از بقیه خواهد شد. در سال های پیش رو یک صنعت گر و یا تکنسین مجرب به مراتب بازار کار بهتری از مهندسین خواهند داشت.
در ضمن دوستمون برای انتخاب رشته در مقطع متوسطه پرسیدند که قطعاً برق اتوموبیل مناسب خواهد بود.

*ستاره آسمان*

عضو جدید
دوست عزیز از نظر من اشکال نداره چون مطمئناً موفق تر از بقیه خواهد شد. در سال های پیش رو یک صنعت گر و یا تکنسین مجرب به مراتب بازار کار بهتری از مهندسین خواهند داشت.
در ضمن دوستمون برای انتخاب رشته در مقطع متوسطه پرسیدند که قطعاً برق اتوموبیل مناسب خواهد بود.
متن منو دقیق نخوندین دوباره مطالعه کنید!!!

*ستاره آسمان*

عضو جدید
دوست عزیز درسته استارتر صحبت از اجرای برق ساختمان میکنه اما ایشون واسه برادرشون کمک میخوان نه نظر خودشون رو به خودشون تحویل بدیم

9356769

عضو جدید
بهتره از طریق رشته های نظری مهندسیشو بگیره ............ اگه از طریق هنرستان بره درسته کنکورش راحته ولی تو یه دانشگاه بد درس میخونه و تازه کاردانی میگیره .........واسه کارشناسی هم که خیلی دانشگاهای دولتیش محدوده ...... تازه اسم مدرکشم مهندسی تکنولوژیه............ ساده بهت بگم من توش گیر کردم .......... از کسی که کشیده بپرس........

بالا